Sziasztok!
Jajj én annyira boldog vagyok
)) Na és persze fáradt...
De először is veletek kezdem:
SNorka! Ez csodálatos hír, hihetetlen, hogy amit csak úgy csodaként hallunk, az "hús-vér" emberekkel is megtörténik! Vigyázzatok nagyon magatokra, aztán bezsámolni ám, hogy hogy alakul az életetek
))
Süni Renóca!
Tényleg jól eltüntél... De most már megvagy
)
Nagyon szurkolok, hogy már ne kelljen olyan sokat várnotok
De neked a várakozáshoz hatalmas erőt adhatnak ott a kis csemeték
)
Nagyon aranyos és szerelmes párod lehet;))
DiTi! Jajj már nem kell olyan sokat várni
)) El sem hiszed, hogy mennyire megváltozik majd az életetek
Mi sme gondoltuk... Ja, de persze csakis + irányba
Nagyon szorítok ám itt a háttérben!!!
Nikinozsó!
Unokáid nagyon nagyon aranyosak
Zsófit meglestem ám, TÜNDÉRI!!! Bele is gondoltam egyből, hogy Norisznak már csak hónapjai vannak a mászásig, a járásról meg ne is bezséljünk
Rohan az idő!!
Gondolom most nagyon sok a dolgod a szombattal kapcsolatban... Kívánok nektek kitartást és erőt a szervezéshez, lebonyolításhoz.
Mi meg kaptunk sok-sok hazsnált babaholmit... Van 1 táska olyna ruha amit már nem tudok hazsnálni, mert egyébként is van... Szívesen elviszem nektek, hoyg a rászorúlóknak adhassátok. Ugye elvihetjük??
Amneris! Fantasztikus felajánlás! De jó lenne!!!!
Nemsokára a mi képeinket is láthatod, már ha érdekel...
Ancsúr! Hasfogdosás... Norisz érkezése elött, volt szernecsém a szomszédasszonyom pociját megsmizni
Hát könnyeztem rendesen, ráadásul tudtuk, hogy már valahol a mi kis babynk is pont így rugdalózik
Hát jól gondoltam
) Isteni érzés, de nagyon fájdalmas is tud lenni (amikor még "vár" az ember).
DE nekem bejött;))
Rayo! Tündéri ez a csemete
Igen, nagyon érdekes ez a kire hasonlít dolog... Most is megkaptuk egy "idegen"től, hogy tizsta apja a ygerek
Aztán mi cska nevettünk, hogy perszeee
)))
Idusa!
Már nagyon várom, hogy találkozzam veletek, és a filmet is!! Nme tudsom, hoyg egyáltalán a többiek mit tudnak róla... Szerintem nem volt egyértelműen elmesélve még itt a topicon...
Nme semmi amin keresztül mentetek... Norisz sem hallgatott az első 1-2 héten a hangokra... Most már összerezzen
Majd dumcsizunk személyesen többet, már ha életünk értelmei hagyják
)) Ma pl. nagyon front volt
GyeZsu! Nagyon édi kislányod van
Örülök, hogy Jössz/jönnél a találkozóra... Bár nem tudom, hogy számodra érdekes lesz-e... Vagy hogy egyáltalán tudunk-e találkozni úgy, hogy bezsélgethessünk. Ez nem egy olyan tali amit itt a fórumon is szerveznek.. Inkább "beszámoló"nak lehetne hívni... Nagyon sok pár!!!! egy hatalmas teremben ülve hallgatják az éves történést a Gólyahír Egyesületről... (Ami nekünk nagyon nagyon fontos, de nem tudom, hogy téged érdekelne-e. Van közben kb. 10 perc szünet, majd a babás párok bemutatkoznak a többi várakozó párnak.
Na utána láto lehetőséget "talira"
Ezt viszont mindenképp megkellene beszélni, hogy hol találkozunk, vagy mikor pontosan stb
Mert nem hiszem, hoyg úgy fogok bemutatkozni, hogy Napsugaracska vagyok:D
De amennyire ideges vagyok és félek előre a sok ember elött bezsélni, még az is elképzelhető...
Rvan!
Vásároljatok csak nyugodtan
) Mi is sokmindent megvettünk, igazi várandós szülők voltunk
Persze néha furcsán néztek ránk az eladók, ha valamit meghallottak, de minket nem nagyon érdekelt, és hát nem kell mindenkinek mindent tudnia
)
Nekem hatalmas boldogságot és végtelen nyugalmat adott ha betértünk egy babaáruházba
Nme tudom leírni, hogy mit éreztem pontosan, de valahogy ott tudatosult, hoyg most már 100 %, hogy lesz babánk
És majd elájultam egy egy apró babacucc láttán... Gondolhatjátok mikor egy vevő minden apró cseprő dolgon visit egyett, hogy "jujj de aranyooooss ez is"
Mi nagyon jól vagyunk
Tündéri kisfiúnk van, igazi CSODA Õ
Tényleg lebegünk a föld felett!!!! Azért estére már nagyon lennt van a szemhéjam a földön
Ja, és persze a legfontosabb: MOSOLYOG!!!!!!!
Persze ránk is, álmában már eddig is mosolygott, d edirekt még nem, igaz hangulat is kell hzzá
Sokat nézi az arcunkat, hatalmas szemeivel mikro eszik nagyon fürkészi az arcomat, én akkor sokszor nevetek rajta, oylan édes
Sokmindent megért!!! Rengeteget bezsélek hozzá
Szemlátomást ért dolgokat! Pl. Ökölbe teszi a kezét, ha mondom neki öltözésnél, vagy becsukja a szemét, ha az arcát törlöm... Hogy mennyire tudatos a dolog? Látnotok kellene, aztán prsze lehet hoyg csak véletlen
Ja, amit nagyon nagyon szeretek: Fürdésnél, mikor a fürdetőkrémmel bekenem a kezét, akkor nagyon aranyos
Nagyon tetszik neki a csúszós anyag, és szinte hisztizik ha kimosom az ökléből
Olyan cukor mikor a kis öklével tartaná vissza , hoyg ne "olvadjon" el a krém a víztől...
Vagy mikor bekakil és "szól", pelenkázásnál csak úgy repked, hogy megszabadítjuk a ...
Párommal szétnevetjülk magunkat rajta olyan olyan aranyos
))
Na áradozni azt tudnék, de már megint nagyon fáradt vagyok...
Írjatok sokat!! Remélem holnap, vagy ma(!) ismét jövök
Pusszancs!
Visszatérve a képre, így szeret Norisz elaludni, illetve mikor eszik akkor is szorítja az ujjam, hát ha elfelejti, szólok neki: "ujjamat ki fogja meg?" ...és mindig megfogja!
Hát ezt kívánom nektek is!!!!