Szia Anta!
Akkor jó vizsgát kivánok! Mit szól ehhez a Nagy Feher Fõnök, (aki kinzócölöphöz akart kötni, nehogy tanuljál), hogy visszaimádkozott a tábortû köré? Hagyod egyátalán szólni? Meghosszitja-e jövõre is a szerzõdésedet? Vagy ki tologatja akkor a papirosokat, ha Te nem? Kinált fizertésemelést? Hogy vannak ezek a dolgok?
Figyelj rá, hogy állitólg januártól emeleik a GYED max határát.
A hároméves gyerekekrõl nekem nincsenek ilyen tudományos ismereteim, ugyhogy csöpögtethetsz apránként. Ha ránézek egy ekkorára, annyit sejtek, hogy az már siker, ha sikerül úgy nevelni, hogy ne legyen apagyilkossá... Ez nem mellékes szempont egy apának!
Örülök, hogy nem tartom számon barátaim körében Freudot... Ezt engedték gyerekekkel foglalkozni, vagy csak felnõttekkel foglalkozott?
Szituácio? egészen más egy 4 évesnél, és egy 12 évesnél. Ezenkivül senki se volt eddig okos, csak probalkoznak... Nekem vannak személyes meglátásaim, nem is okokrol, hanem lehetséges cselekvésekrõl, de egyszeûen nem veszek részt az életükben, ugyhogy mindegy. Hihetõnek tûnik, de de a valóság nem enniyre teoretikusan egyszerû.
Képet küldtem a Zsókának, azt igérte, valahohgy felvarézsolja. Megleltem nagynehezen az Ubipapa oldalát, majd küldök neki is, hogy a vendégoldalon lehessünk náluk. Riasztó az az, ha ránézek a képekre, és látom ezt a sok ragadozó-mindenevõ bandát, és eszembe jut, hogy mit fognak ezek még megzabálni.... satöbbi.
Hehe. Méghogy halkszavu. Tanulsz pszihologiát , mi? Hogy hogy bir el? Lennél csak itt éjjel, amikor hazaesek, és a számitógépbõl a kábelek kicibálva, az asztalom filctollal telefirkálva, késsel összeszabdalva, a zeneiskolai hegedû keresztbedobálva az elõszobában, vagy éppen több serdületlen utódom akarat-gyakorlatokat végez egymáson, és az anyján. Szóval ilyenkor az amúgy elnyomott dolgok elõjönnek, és mit mondjak, nem halk szavú káromkodásokat tanulhatnak a fiuk... Na, majd errõl még ejtünk szót. Az aprócska nõszemély? Hajaj, még nem tuja az erejét fölöttem! De már les, és probálgatja a mosolyának a hatását. Ez éltet... más már alig.
Ne álljunk meg 5-nél?
)) Na, ez jó. Egyébként még szebbek. Ja, könnyen elboldogulnék 3x ennyivel is, merthgy Ágira hagynám õket, aztán elmennék vadászni. Majd kifigyelem, meddig terjed a TI bátorságotok...
Elárulom, lemaradtál róla, de AKKORA buc-unk lesz, hogy ha nagy lennék, akár 12 személyes is lehetne. Szerintem ha mind beleszállunk, befér a kecske szõrõstül-bõrõstül, a kikkák, a jégcsapok nálatok, meg a csend. Hó még nincs. Már vezettük is, Ági is élvezte, uigyanazt mondta, amit te a bucotok vezetésérõl. nekünk tavaszra lesz belõle buc. Ha lesz emiled, kuldok rola kepet (a motorcsónakról, ha emlékszel a viccre).
Net. Majd megoldodik, inkább utóbb, minht elõbb. Bátyádnak küldjál édesapáddal egy fülest, akkor hamarabb megoldja
Legyél jó!
Zsolt