Sziasztok!
Csacs, szerintem már kórházban vagy, de drukkolok, hogy ne kelljen megindítani a szülést!
Nálam nincs semmi, igaz, még van egy bő hét a kiírásig.
Ahhoz képest, hogy hogy rámijesztettek, hogy koraszülött lesz, és hetekig feküdtem, egész jól elvan odabent
.
A front nekem sem hatott, csak annyira, hogy a fotelban kelljen ücsörögnöm a keményedés miatt, de ezek csak a szokásos keményedések voltak, nem fájások).
Nemsoká jön a melegfront
.
Szülésznő: én nem fogadtam, sajnos nem sikerült egyet sem annyira megismernem, hogy megfogadjam.
Egy kicsit bánom, de mire odakerültem, hogy egyáltalán találkoztam valamelyikükkel, már 37 hetes voltam, és csak 1-2 percre találkoztunk, míg rámtette a ctg-t, meg leszedte.
Ígyis úgyis idegen marad.
Majd meglátjuk, biztos fog így is valamennyit kapni, attól függ, hogy alakul a szülés.
Én úgy kb.5 ezer körül gondoltam, szerintetek az nem kevés?
Ha megfogadnám, 15 körül adnék én is.
Czirmike, tényleg biztató, hogy akkor valamire jó lesz a tens. Ha más nem, placebónak
.
Cillancs, voltál szülés felkészítőn?
Sok újat nem mondanak, de megmutatják a szülőszobát, meg az osztályt, ahová kerülünk majd szülés után.
A hasad mérete nem feltétlen utal a szülés időpontjára
. Még a baba mérete sem.
A kismamák nagy részének azt mondják, hogy előbb lesz baba
.
Ha már most megbeszélted a szülésznővel, az tök jó, mert szülésig van időd valamennyire megismerni, nem lesz idegen.Biztos ő csinálja majd a ctg-ket is.
Uxi