Új privát üzeneted érkezett!

Szasztok, Nviki férje vagyok!/a táblázatban viki bmc/Õ nov. elejéig nem lesz net közelben igy én irok.Tegnap volt leszivás=9db pete.Ebből 4-t tudtak jól megszurni,2 megy a fridzsibe 2 meg a
helyére.Beültetés holnap 10 óra magasságában.
További kitartást mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!
üdv,idönként benézek!
wolves

Wolves
Üdv közöttünk.
Drukkolunk nektek nagyon-nagyon!
Szorítunk holnap nektek!!!!!

Madaran
Ha tudok valamiben (címek, ötlet)segíteni az örökbefogadással kapcsolatban írj nyugodtan.

Renóca
Kép
süni_renóca

Fanni!
Én is elaludtam. Kép Midig azt mondom alszok egyet a Manócskákkal. Kép

Babafán és Mamafán!
hát nem sikerült nekik a 4. sem sajnos és aztán azóta nem jelentkeztek. Kép Ezért vannak ők is a legalsó részben.

Anna!
De jó hogy írtál magadról. Azt meg lehet tudni miért nem lombikoztok többet?
Remélem mielőbb célba érsz te is!!!!!!

Wolves!
De jó hogy írtál, mert már nagyon vártam Viki jelentkezését. Akkor maradj velünk és időnként tájékoztass hogy vagytok!!! Teszt mikor lesz pontosan!
Vikinek puszi és semmi izgalom, minden rendben mi izgulunk itt helyette is!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszi és köszi!
most "beteg ácsiban" van és kötöget.
a tesztet-ha jól tudom-beültetés után 10 vagy 14
nap múlva csinálják.De ahogy bövebbet megtudok irok.
wolves

Köszi és köszi!!!!!
Most otthon van és kötöget.A tezst kb 10 vagy 14
nap múlva várható.Ha bövebbet megtudok irok!
wolves

bocs,hogy kétszer de az elöbb nem jelzett,hogy bevette.
wolves

Hello Wolves,

Még egy férfi a talpán!

Először üdv neked és Nikinek is!
Kitartás, Vikit kiszolgálni rendesen, no para!
Egyedül lesz otthon a beültetés után? Meddig?

-

Gratula a Wolves eredményeihez.
Mikor lesz a következő ütközetetek (W2)?

Farkaskoma (a sportbuzi)

Kép
farkasok

Helló Wolves Kép
Vikinek millió drukk!
Nekem is 4 szép ICSI-s Babóm lett, s én is kettőt kaptam vissza Kép

Mostmár 4-ünkért lehet nagyon-nagyon szorítani!

Zsebi Kép
Már guggolva is kibirod vasárnapig! De izgi!
Hogy vagy?

Wish Kép
?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Zsebi, Wish, Fanni,
Andor kakis pelusai közül ezerrel drukkolok nektek Kép
Olvasom, hogy sokat paráztok... Tudjátok: nyugi, nyugi, nyugi!!!

Farkasok Juditja,
várunk titeket jövő héten, Andort már meg se fogjátok ismerni. Hatalmas lett. Fotók vannak, letöltve a gépre, már csak kicsinyítenem kell őket. Szépen, biztosan haladok vele Kép

Stella,
A nagyon helyeske, remélem B-t is hamar megismerhetjük Kép

Renoka,
nagyon szépen növöget a babácskád Kép

Most mi lesz 29-én????

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Kép

Fanni!
Kibírni ki fogom mert muszáj, de a félelem ma éjjel úrrá lett rajtam. Hánykolodtam forgolódtam és tök hülyeségek voltak az agyamba. Szóval ma biztos egy kicsit szarabb napom lesz emiatt.

Lara!
Hát para az van.
A képeket már nagyon várjuk. Kép

Wish!
Hogy vagy? Remélem minden rendben olyan keveset írsz!!!!

Nóri!
Mit szólsz még egy nappal közelebb kerültél a kis csoda megtekintéséhez. Szuper!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Pálinkás jó reggelt!

Zsebi, Wish, Fanni, helyzetjelentést kérek: közérzet, tisztasági betét-állapot, izgalom foka stb. Kép

Velem annyi, hogy ma betöltöttem az 5.hetet, holnaptól már a hatodikat taposom. Kép
s_norka

WolvesKép
Drukkolunk Vikinek!

LaraKép
Jó olvasni titeket is! Remélem Andor jó baba és hagyja anyut pihizni is!

ZsebiKép WishKép FanniKép
Kép
Stella

Kép
stella9

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:24-kor.
seszi

Seszi!
Kérdezz és ha tudunk segítünk. Két lány is van itt akinek a párjával ez a baj, erről az oldalról ők fognak tudni mesélni. A páromnak is kevés, de azért van és így nemkellett a hereszövetből venni.
De jó neked hogy te úgy érzed mindjárt itt a 24-e itt nekünk csiga lassúsággal megy az idő.

Nóri!
Eddig ilyen szinten minden rendben, lelkileg vagyok ma egy kicsit kicsúszva. Éjjel mindenféle rosszról álmodtam, gondoltam és ez nem igazán kellett most nekem.
Tudod bármennyire pozitív voltam eddig nagyon nehéz elképzelni, hogy hétvégén megváltozhat az életem és az ami eddig álom volt egy csapásra valósággá válhat. Remélem így lesz és abban biztos vagyok hamar el fogom tudni fogadni ezt az új állapotot. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara Kép, Stella Kép
Nagyon köszi, szükségünk is van rá!

Zsebi Kép
Attól tartok, az érzéseid természetesek...
Én is egyre jobban parázok, amint közeleg a napom... bár tudod, én holnap utazom gondolat elterelőre Kép
Nagyon fogok Neked drukkolni onnan is!!!
Kitartás!

Nóri Kép
Közérzet egész jó, mert ma csak 2-ig dolgozom Kép
Semmi piros, épp gyűlölöm azt a színt Kép
Az izgalom fok most Zsebinél tetőzik, én lefoglalom az agyam az utazás előkészületeivel Kép
Amúgy némi mellfeszülés, de nem túl jelentős, a pocim már egyáltalán nem fáj, viszont tele vagyok pattanással. Ez persze nem jelent semmit, mert mikor megjön, nálam ez akkor is jelen van, de most -nyilván a sok hormontól- erősebb.

Seszi Kép
Üdv. a fedélzeten.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi, pedig próbálj meg hinni, én már babonából nem mondok semmit, de itt mosolygok magamban!
Belegondoltál, ha együtt babásodunk, csak 6 nap van köztünk! Muszáj sikerülnie! Kép
s_norka

Nóri!
Ilyenekbe bele sem merek gondolni!!!!
Jelentem a félelmemet legyőztem voltam nagy wc-n (bocs) és nem történt semmi, kop-kop-kop. Tudod a múktolri miatt ez nagyon gáz nekem. De lehet hogy igazából már éjjel is ez volt a para okat, mert már éreztem kéne menni, de nem volt merszem.

Kép Most így bújnék valakihez. Sebaj a párom ma rövid napos és hamar itthon lesz, addig meg úgyis van intézni valóm. Kép

Lenne egy kérdésem. Akiknek ikrei vannak ott az apukának duplán jár a papa nap szülés után???

Orsi!
Nagyon eltűntél! Jövő héten szülinaposak lesznek a fiúk valami meglepi készül mi?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Képzeljétek Kép
Itt volt az egyik kolléganőm kisfia, másfél éves. Kapott tőlem egy kis buksi simit, s utána csak hozzám akart jönni, csak rám vigyorgott!
Olyan tündéri volt! Egészen elérzékenyültem!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Farkasok!

Itt vagyok!Csak ritkábban tudok jönni.És van amikor írni nem is tudok, mert elmegy az idő a visszaolvasással.Nagyon jó lenne, ha sikerülne!

Zsebi!
Nagyon szorítok érted!Én is remélem,hogy te már többen leszel, így dupla,tripla drukkot tudsz majd nekünk küldeni!Addig is csak bátran a wc-re járással.Nemlesz semmi gond!

Renóca
Tündika kis állatkáid!Baba ügyben valami hír?Hány hetes vagy te?

Kavicska!
Nyugiminden rendben lesz!Drukkolokérted is nagyon!!!

Reno
Nagyon jó ez a kép a babódról!Igaz hátat fordít, de milyen nagy!Csak így tovább!!!

Unique
Lehet hallani felőlem,csak ahogy írtad néha.De lesz ez majd másképpis, amikor úgy tudok jönni, mint régebben.Nagyot nőtt a pocid, nem is gondoltam volna!Cuki-poci!

Nóri
Nálatok az örökbebaba project le is állt?Ne izgulj tutira minden a legnagyobb rendben!!!

Most rohanok, de nem felejtem ám ell, hogy
Zsebi, Fanni, Wish és Vikinek sok.sok drukk!!!!

Edina
dedina

ZsebikeKép
Most már eldölt minden, csak ki kell várni, tudod!!
Nyugi és tessék bízni a végsőkig!!!

SesziKép
Üdv itt is! Ebben a fórumban kevesebben vagyunk, mint a másikban és ezért szerintem sokkal követhetőbb és családiasabb.
Bármiben segítünk, amiben tudunk!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Helló Lányok!

Néha belesek a topikba, mindig reménykedve, hátha zebrásodik valaki (pl. Zsebi, Wish és Fanni), és lesz kinek/minek örülnöm, mert egyelőre magam miatt nem sok okom van rá, mivel a mai napi tüszőmozin (stimu. 7. napja) egy darabot láttunk... Most aztán mennek tovább a giga mennyiségű szurik, hátha beindulnak a többiek is. Nagyon nem lepődtem meg, mert elég nehezen vagyok stimulálható, ez kiderült az első két stimu alatt is, na de reménykedem, hogy lesz mit leszívni, és visszaültetni jövő héten...
Ma reggelig azon tipródtam, hogy vajon bevállalom-e majd a 4 babát (mint Wish), vagy csak 3-at (mint Zsebi) tetetünk vissza? Már nem rágódom ezen, a természet "teszi a dolgát", mert annak is örülnék, ha egyáltalán lenne mit visszatenni...
Éden
Éden

Sziasztok!
Zsebi
nagyon drukkolok neked, mindig feljövök elolvasni,hogy mi van veled
Nóri
a te párodnak jók voltak az eredményei?
és te se izgulj, az a babó olyan jól befészkelte magát, hogy 9 hónapig el lesz ott
byby

Byby,

a páromnak elvileg jók, de a két lombiknál kétszer ICSIvolt, mert maguktól nem termékenyítette meg a petiket.

Erre most... na ezt fejtsétek meg. Zsebi, ez neked is szól, bár neked már úgyse aktuális Kép, de Török tanár úrnak nem volt igaza.
s_norka

hát ilyet! :-) tök jó!!
majdnem minden nap eszembe jutsz, tudod nagyon örülök nektek!
byby
byby

Viki and Wolves,

Tessék szeretetben fogadni a kis lurkókat!
Épp transzfer van/volt...
Kitartás és nyugi!

Farkasok

Kép
farkasok

Éden!
Szorítok neked, hogy induljanak meg azok a tüszők, nem lesz semmi gond.!!!!!! Szerintem ha úgy alakul nyugodtan kérjél vissza négyet tudod százalékosan nagyon kicsi az esély arra hogy akár négy akár három baba legyen az ikrek meg nem baj gondolom nálad sem. Nekem a hármat javasolták így lettek hárman. Kép

Byby!
Tök aranyos vagy! Remélem ennak a sok izgulásnak meglesz hétvégén az eredménye! Bízok nagyon és remélek. Már jobb a kedvem a reggelinél. Anyu itt volt jót dumcsiztunk.
És egyet ne felejts el csodák mindig vannak és lesznek, csak riktán jönnek elő ezért hívjuk csodának, neked is sikerülni fog mint itt mindenkinek egy ellenfelünk van az idő.

Úgy látom megint sok embernek kéne így előveszem a jó őreg zuhanyomat!!! Figyuz csak mindenkinek jut bőven!!!!!!

Kép

Külön imádkozom Wish-ért, Fanniért és magamrét remélem meghallgatásra talál odafent.
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri!
Amikor a másidok lombiknál ki voltam akadva, hogy nekünk spontán egy sem indult meg és akkor modnták ez a nagy baj nálunk, akkor pont Te vigasztaltál, hogy hány barátnődnek ez a baja és mégis spontán terhes, szóval neked is bejött!!!! Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Csak villámbeugrok hozzátok és irány Karcag!
Ma reggeli uh-on már nem kettő hanem 4 tüszőm van,és valszeg lesz még egy.12-14 mm-esek!
Már kerekebben látom a világot mint a szerdai nap után!
Zsebi!
Drukkolok a vasárnapi teszthez!
Puszi mindenkinek!
Jó hétvégét!
kavicska

Kavicska!
szuper, fog ez menni vajon mikor lesz az inszem, bár biztos nem tudod még mert akkor írtad volna. Jó hétvégét!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Renó!
Nagyon sok boldog házassági érvfordulót kívánok nektek! Hasznájátok ki minden percét mert jövő ilyenkor már hárman lesztek és nem lesz nyugalom. Kép Kép KépMeséld el majd milyen volt a vacsi.

Ja és szavadon foglak. Ma már betöltött 12. hét tessék elárulni a szülés időpontját. Igaz kiszámolhattam volna de figyelembe vettem a babondáat és nem nézem utána. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

LányokKép
Ez hihetetlen, eddig nem tudtam mi ez, de már egyre biztosabb vagyok benne, hogy a babók buliznak a pocakomban!
Igazából a 11. héten éreztem először és azóta szinte minden nap. Egy ideje már sejtem, hogy ők csinálják, de azt hittem csak halicinálok. De azért ennyi időn keresztül nem lehet ugyanazt beképzelni, nem?
Olyan fura érzés: mintha belülről súrolná valami a pocakomat, de olyan helyen, ahol igazán nincsenek érzőreceptorok Kép. Kívülről még nem lehet érzeni, de ez a kaparászás egyre egyértelműbb. Elmondani sem lehet igazán, de nagyon jó!
És most már azt is tudom, hogy Ezt az "A" csinálja. Remélem hamarosan a "B" is megnő annyira és úgy fog helyezkedni, hogy őt is lehessen látni és érezni!
Stella

Kép
stella9

Edina, Éden Kép
Köszi, igyekszünk!

Zsebikém Kép
Aranyos vagy, hogy értünk is imádkozol!
Örülök, hogy jobb a kedved, s csak egyre jobb lesz, meglátod Kép

Stella Kép
Ennek 16 év múlva már annyira nem fogsz örülni, úgyhogy most használd ki Kép
(Egyébként fantasztikus érzés lehet!)

Egy másik topikon a fogamzás/ma megint megjött-ön Wish feltett képeket egy pár napos ikerpárról!
Szerintem feltétlen nézzétek meg Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni Kép
Én meg pont azon vagyok kiakadva, hogy egy darab pattanásom sincs, pedig eddig mindig volt. Olyan a bőröm, mint 12 éves koromban.

Seszi Kép
Szia itt is Kép

ZsebiKép
Nyugi nem fogsz semmi rosszal találkozni a wc-n. Majd vasárnap azt is megtudod miért Kép

StellaKép
Ez szuper, hogy érzed az A babát Kép
De jó lehet...

NóriKép
A helyzet változatlan. Semmit nem érzek, csak akkor érzékeny egy kicsit ha sam, ha megnyomkodom, egyébként semmi. Az emésztésem meg hál istennek kezd normalizálódni.

A képek az ikrekről Dévais topikban vannak, nem a megint megjöttön, de tényleg annyira édesek Kép

wish

Wish
A kismamiknak mindig más a hormoncucca és ezért a bőre is szebb Kép Kép

Stella!
De izgalmas! Remélem a "B" baba is hamar megnő és érezni fogod őt is. Szuper! Te talán azért érezhetetd előbb, mert jobban kitöltik a helyet odabent nem????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Stella, ez szuper érzés lehet. Már én is alig várom.

Wish, nekem nagyon megszépült a bőröm már vagy másfél hete. Úgyhogy... Kép

Byby, adjon erőt a mi sztorink, én is ezt mondogatom mindenkinek, hogy igenis vannak csodák.

Szigorúan csak érdeklődőknek: fent van az Origon a cikksorozatom harmadik és befejező része. Most egy darabig nem lesz több. Kép
s_norka

Nóri!
Ne izgulj itt mindenki érdeklődő!!!!! KépKépKép
A baba mozgás miatt is kár izgulni oly hamar eljön az idő és annyira hamar megnőnek, hogy az ember alig bírja kiélvezni a kicsi korukat. Látom ezt a tesómék babáján most született (március) és máris olyan nagy.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!

Azért remélem, hogy én a pattanásaimmal együtt is terhes vagyok... annál is inkább, mert most mertem csak felhívni a Kaálit, hogy van-e fagyibabánk és sajnos nincs. Csak az egyik fejlődött jól, egyet pedig nem fagyasztanak le Kép

Szóval komoly drukkokat kérek szépen, mert ha ez nem sikerült, akkor nekem nincs más, csak az újabb lombik.

Szép hétvégét mindenkinek, küldöm majd a nyugati pozitív energiákat (Németországból), elsősorban Zsebinek, Wishnek és Vikinek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok Kép
nem tűntem el Kép csak nyaralunk Kép

Seszi Kép
üdv itt Kép nálunk volt/van a párommal gond, mi ezért lombikoztunk. Nálunk csak alacsony spermaszám volt, max. 5mó/ml, ezért a biopszia nálunk fel sem merült.
Úgy tudom azt a Kriosokkal együtt csinálják, de tübb nekem sem rémlik.

Stella Kép
Jó érzés, amikor a babákat érzed... de úgy gondolom, ilyenkor még nem tudod megkülönböztetni, hogy melyik mozog. Az akkor lesz, amikor már nagyobbak kb. a 20-25. hét környékén.
ilyenkor még az sem számít, hogy hol érzed, mert a babák 1 pillanat alatt képesek ilyenkor még a helyváltoztatásra.
De nem a kedved akartam szegni Kép csak gondoltam, leírom Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

FanniKép
Egy csomóan írják a babázós topikokban, ha visszaolvasol, hogy pattanásos lett az arcuk a hormonoktól. Szóval ez is csak egy olyan dolog, hogy valakinek így hatnak a hormonok, valakinek úgy.
Jó utazást és jó szórakozást!

wish

Edina
2 hónap és 4 napKép

Zsebike
Meglátod az imád meghallgatásra talál.<!--attachment: baba-277834.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*48.1**baba%2ebmp --><center><pre>
Kép
baba.bmp (48.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kavicska
Ezek szuper hírek!!! Most sikerülni fog!!!!
Drukkolunk nagyon!!!

Stella
A-nak jó súrolástKép. Lehet, hogy A kislány és gyakorol, B pedig fiú és majd később megmutatja mi szeretne lenni. BoxolóKép vagy focistaKép.
Jó érzés lehetKép

Lara
Már én is nagyon várom a képeket ámKép.

Szép hétvégét kívánok mindenkinek
Renóca
süni_renóca

Wish
Megkukucskáltam az ikreket.
Hát leírni nem lehet, hogy milyen gyönyörűűűűűűűűűűűűűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milió gratula a szülőknek!
Remélem jól megnéztétek a mintákatKépKépKép.

Üdv RenócaKép
süni_renóca

Fanni!
ne aggódj, én mindig gondolok rátok. Így messziről is nagyon szurkolok nektek.
Jó utazást!

Wolves!
Megy a drukk ezerrel!

Wish!
A kismamák bőre szépül a várandósság alatt. Szebbek , mint valaha. Ez mégis a legszebb dolog egy nő életében. Egy csoda a terhesség.
latimi

Drágáim ! Ma elborított a munka, csak be/elköszönni van időm.

Zsebi, Wish, Fanni : nagyon drukkolok a zebrás teszthez ! Kitartás lányok, már csak pár nap !!!
Sikerülnie kell, bízni kell ebben Kép

Mivel nincs otthon internet, csak 24-én jövök újra, remélem jól alakul a punkció, ET. Szorítsatok hétfőre ! Köszi

Puszi mindenkinek
Niki

mniki

Hú, csak most tudtam jönni, Zsebi drága, hétfőn találkozom a védőnénivel, majd akkor kiszámoljuk a születés idejét, jó? Tudom, hogy van ilyen program meg minden, de addig még megvársz? Kedden megyek genetikai UH-ra, azért parázok, de próbálok olyan nyugodt lenni, amennyire csak tőlem telik. Jó hír vagy nem jó hír, magam sem tudom, de kiemeltek a dolgozó nők sorából, a szurik, meg a stresszre való fokozott hajlamom miatt, szóval végig itthon leszek. Nagyon nem tiltakoztam...
Ja és nem házassági az évfordulónk, csak "mezei" együttlét. Jövő májusra volt kitűzve az időpont, amibe most a bébi beleszólt, így elnapoljuk, vagy nyár végére vagy a köv. tavaszra. Egyébként aznap fogant a baba, amelyik este elkezdtük összeírni, hogy kiket hívnánk meg az esküvőre... Szerintem jót tett a lelkemnek, hogy végre rászánta magát, arról nem is beszélve, hogy a nyaralás alatt, a homokos tengerparton a kis kápolnában el akart venni. Azt mondta, intézzük el itt és most az engedélyt és keljünk egybe. HA tudnátok mekkora machó, ti sem hittetek volna a fületeknek.
Edina, köszönjük a bókot, én nem is tudtam, hogy háttal van, de igazad van.
Fanni, jó utat, szorítok!
Zsebike szombaton vagy vasárnap mész? Gondolok rád ekkor is-akkor is.
Mindenkit puszilok, akiket nem említettem is.
Nóri, szépen haladsz, pontosan 7 hét van köztünk, könnyeben észben tudom majd tartani, hogy hol tartasz. Várom már a fotótokat!!!
reno
12+0
renoka

Fanni!
Szorítunk, neked!!!!!! Ne aggódj nekünk sem volt soha fagyibabánk!!! A patanások miatt se majd még csak most jönnek a szervezetdben azok a hormonok amik megszépítik a bőrödet. Kép
Érezzétek jól magatokat!!!!

Niki!
Gondolunk rád vigyázz magadra és várunk a jó hírrel!!!!!!!!

Renó!
Vasárnap megyek és nagyon nagyon remélek és bízok a jó hírben. Kép
Addig már kibírom, de ne stresszeld magad, minden rendben lesz. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
Tudom hétvégén kevesen vagytok a neten, de kérlek mindenki nagyon szorítson így utolájra egyet ígérem meghálálom viszonzom majd mindenkinek!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Nagyon-nagyon szorítok Nektek!!!!

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Kép