sziasztok!
hátha valakinek még van Candida problémája, bár már régen írtunk ide.
az oszloposságról: 26 év, ebbõl 8 év ismert candiosis, de szerintem már elõtte is volt, kiskoromtól kezdve voltak folyásaim, viszketéseim, de csak a canestenig jutottunk, ami már akkor hatástalan volt nekem.
a helyzet akkor vált durvává, mikoris megtörtént az elsõ együttlétem - az összes panaszom felkerült hüvelyen belülre.
röviden: 5 év szenvedés, belsõ fájdalmas gyulladás a hüvelyben (bedagadt a külsõ (has felõli) oldala végig a méhig, kb 4 cm vastagon (félkör-átmérõ), egy vastag dossziényi lelet különféle 4keresztes vizeletekrõl és mindenféle hüvelyi gyulladásról (egy kis gomba, vírus, baci, colik, mindenféle), elfogyasztott közel 10 nõgyógyász, egyik rosszabb volt, mint a másik. Átterjedt a húgyutakra, végül reumát okozott, akkor kezdtek el komolyabban vizsgálni, mert az legalább látványos volt, pedig nem is az fájt, hogy vizes a térdem, vizes dudorok nõttek a kézfejemen...
nem volt olyan gyógyszer, amit ne szedtem volna, már én adtam a tippeket a dokiknak, akik elismert tekintélyek a szakterületükön, nekem a Gynevac injekciókúra se vált be...
fenyegettek többhetes mindennapi kórházi hólyagöblítéses katéterezéssel is... a diflucan sem oldott meg semmit, a doxiciclint kétdobozosával kaptam, havonta volt, hogy 20 rongy ment el gyógyszerekre, és 5éven át nem volt olyan hónap, hogy minden napján jól lettem volna. Olyan fájdalmaim voltak, hogy már alig bírtam létezni, túlzások nélkül. a cataflamot, ami állítólag erõs, saját magamon kitapasztalva programozva szedtem, hogy ne fájjak annyira, 4 óránként vettem be... hamar fogyott, másképp aludni sem bírtam, órákat töltöttem éjszakákon át a kádban, ami csak rövid ideig hozott enyhülést.
közben rohangáltam nõdokitól urológuson át a Czeizelig mindenkihez, hogy mi a fene van velem, de mindenki azt mondta, hogy ez csak egy kis fertõzés, majd ettõl meg ettõl a gyógyszertõl elmúlik... És szépen belesétáltam a csapdába, hogy az egyre több antibiotikumtól a bélflórám leépült, a jó bacikat senki nem telepítette vissza...
mígnem:
egy kolleganõm ajánlott egy természetgyógyászt, aki 6 hét!!! alatt elmulasztotta az 5 éves problémámat egy kerek évre, diétával. A diéta kemény, de közel sem betarthatatlan, a természetgyógyász Százhalombattán lakik.
Azóta, ha visszajön a gondom, diétázok és elmúlik újra. Semmi gyógyszer! nekem nem váltak be. Megjegyzem, gombát (bár imádtam), inkább nem eszek akkor sem, ha semmi bajom. Ja igen, mióta megvolt a kikezelésem, soha nem tért vissza az a görcs és fájdalom, ami akkoriban pokollá tette az életemet, a nemi életemrõl (és a kapcsolatomról) nem is beszélve. Legfeljebb elkezdek viszketni, de tudom, mi a gond.
Sok ismerõsömet elvittem a természetgyógyászomhoz, mert nekem bejött. A legtöbb nem akarta a lemondásokat (3-6 hét max.) és nem jött többet (hetente kell visszajárni hozzá ellenõrzésre). Én azért megadom a lehetõséget annak, akit érdekel, aki olyan rosszul van, mint én voltam, úgyis érdekelni fogja...
a névért-tel.számért írjatok a
beatrix_m@freemail.hu címre.
Ui: 35. hetes terhes vagyok, és amit nem hittem volna, egyetlenegyszer sem jött semmilyen candidás tünet a terhességem alatt!! pedig ilyenkor az ember állítólag fokozottan érzékeny rá. Korábban én is féltem, hogy egyáltalán teherbe fogok -e esni a gyulladások miatt, vagy nem lesz -e gond menet közben.
sziasztok
Trixus