Jóvan, no, ha ennyire akartok, itt vagyok
Márti, én emiatt nem dolgoztam egészségügybe soha(hiába azt tanultam).
Meg a körülények miatt sem.Úgyhogy rajta-rajta a kisbébi projekten, aztán sz*rd le őket nagy ívben
Szirom ,én csak viccnek szántam a papa kihagyását az akciónál(volt is ott egy röhögő fej)
Mi is tegnap vágtunk hajat a kölköknek, de az én uram tök rövidre vágta mind a kettőét.Olinak már nyár óta nem volt levágva, tök böccén nézett ki.
Most meg majd kap vastag sapit, hogy ne fázzon meg
Már annyira nem fikis, csak köhög is egy kicsit.Kapja rá a lándzsás utifű szirupot, és tök szereti
Márti, vannak sztoriim az alattunk lakóról, meg a dübörgésről, de majd máskor leírom.
Nyugi, én is mindig ordítottam a nővel, nem egyszer vesztem vele össze
Az a gond, hogy ilyen helyen annyi válogatott barom tud összegyűlni, hogy csak na.
Gabiéknak jó pihit, bár szerintem csak jövő héten olvassa
Dm pelusról tapasztalat nincs, mi huggiest használunk, pamperset nem nagyon szeretem.
Mútkor volt még egy régebbi csomag, el használtam, de egyszer-kétszer az is elázott.Huggies soha
Nem lapítok , csak az utóbbi időben minden de. ment a gép, már kicsit beleuntam, nem volt kedvem, de ennyi ideig bírtam(pénteken is ezért nem írtam)
Bébike kicsit elkezdett mocorogni, két este érteztem valami érezhetőbbet is, de még mindig nem nevezhető igazi mozgásnak.
Rakok fel képet a pocakomról, meg hogy OLivérnek mekkora lett a haja.
Puszi
Ildikó