Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Végig olvastam a 3 nap termését! A babák szépek, aranyosak, ügyesek!!!! És természetesen gratulálok Janikához is! Hát zajlanak az események. Annyira rossz, hogy nem tudok többször bekapcsolódni. Vagyis inkább ez jelenti nekem sokszor a kikapcsolódást. Az a helyzet, hogy a lakás felújítás finisébe értünk, és mindenki teljes erőbedobbással dolgozik rajta. Már annyira jó lenne beköltözni! Ha így halad, kb 2hét, és végre HOME SWEET HOME! Nem bizti hogy jól írtam! Zsombika jól van, bár ő is érzi sztem rajtunk a túlpörgést. Éppen szundikál. Most csupán azért van némi szabadidőm, mert apa a barátjával, miután végeztek a parketta lakkozással, elszaladtak "5percre" az egyik munkatársához "fontos ügyben". Ez vót nyóckó. Persze átlátok a szitán. Tuti, hogy már valahol szorgalmasan ürítgetik a sörös korsót. Megértem, mert ez a több mint 1 hónapja tartó felújítás rendesen igénybe veszi apát,és hát valahogy lazítani kell néha. A baj az , hogy ha átköltözünk, akkor sajna a Netnek harangoztak. Ezért nagyon- nagyon szomorú vagyok. Mondtam apának, hogy végre itt van ez a Babanet is, és annyira jó, hogy így sok mindent meg tudunk beszélni, a rengeteg tanács, segítség, meg amúgy is teljesen átestem minden depin, de hajthatatlan. Nem fér bele a költségvetésbe. A felújítás alatt itt húzzuk meg magunkat anyósomék lakásában. Itt van Internet. Igaz, nem lakunk messze (másik lépcsőház), de nektek nem kell magyarázni, hogy nem olyan egyszerű "átugrani" Zsombor mellett. Hát ez van.
Kép
patriot

Jó reggelt,szép napot mindenkinek!

Syg, üzenet átadva, reakció egy halvány mosoly Kép.

Patriot ne félj, nem fogunk elfelejteni, akármilyen ritkán tudsz is majd jönni, mindig várunk, és örülünk Neked!

Tudom már, entereket kellett volna nyomni a képek között, rögtön rájöttem, de már mindegy!

Mi az, mindenki alszik?

Kép
seriff

jó reggelt

beák pont ezen filóztam az este hogy mit vigyünk ????

patriot Kép
sajnálom a netet de azért ugye néha benézel ? milyen netetek volt itt ?

syg
nagyon köszi a képet bár niki oviban van majd meg mutizom neki Kép adrit meg a motor nyügözte most le Kép

erszényes
linának igaza van ne légy nyuszi mi pl még seriffel sem találkoztunk mert a multkori talin öök nem voltak ott de annó lili is csak pocakkal jött szóval nincs kizáró ok szerintem Kép

megyek mert szét hasad a fejem keresek valami vérnyomás elmelő löttyöt

Kép

Kép

Kép
roz23

jó reggelt!

seriff, jó is lenne aludni! leona fél 7-kor ébredt, azóta ásítozott, énekelt, most aludt vissza. én meg reggelizek.
gondoltam, hogy ennyi lesz a reakció.

roz, mit szeretnek még a lányok? mit küldjek nekik?

erszényes, személy szerint még én is csak 1* találkoztam a többiekkel és akkor sem volt ott mindenki, nyugggggodtan gyere csak, ez nem lehet kifogás!

patriot, mindig várni fogjuk, hogy jelentkezz, ne tűnj el!

olyan jó, hogy van ez a topik!!!

ma nem leszek csak este, mert elmegyünk a nagyiékhoz.

Kép
sygnum

Syg, és éjjel aludt Leo? Hatott Rá Hanci?

Kép
seriff

Sziasztok.

Pat: szerintem se aggódj amitt hogy ritkábban tudsz felnézni legfeljebb egy kicsit többet kell olvasgatnod egyszerre, és bár én nem vagyok egy régi tag, de ez egy nagyon jó kis "nem felejtős" csapat szerintem.
Kép

Éjjel nekem meg annira sokat feszült, görcsizett a hasam, de nem olyan erősen csak épp hogy aludni ne tudjak. zerintem nől.Már ideje is mert még nem olyan kis kerekded kismamapoci pedig már 19 hetes vagyok.
Nálatok hogy volt ez?

Roz aranyos vagy és mostmár bátrabb vagyok de még meglátjuk mert ma eluztom párom apjához aztán nemtom mikor jövünk haza meg van 5 db kölyökkutyánk (5 hetesek), akik a szombati Petőfi Népében lesznek benne és lehet hogy már a hétvégén lesznek kutyusnézők, érdeklődők.
Már eőre vérzik a szívem miattuk. Kép

KépKép
erszényes

seriff, elaludt fél 9-kor, ébredt fél 11, 2, 4 és végül fél 7-kor. volt már jobb is, rosszabb is.
nekem viszont voltak még ébredéseim, mert robi horkolt és rugdosta leona ágyát. mindig annyira lemászik az ágyon, hogy lelóg a lába és eléri leo ágyát.

erszényes, huszonvalahány hetes voltam, amikor még nem mindenki vette észre, hogy terhes vagyok. pedig szűk cuccokban jártam.
aztán a végére meg egy óriási görögdinnye lett a pocimKép
itt a babanetes sygnum albumban van is egy pocis kép, ha kíváncsi vagy rá.

Kép
sygnum

erszényes

milyen fajta kutyusaitok vannak ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Akkor jó én megmár azt hittem hogy le vagyok maradva vag tényleg kisnövésű lesz Janika. Kép
Akkor biztos azért is görcsizik tööbbet tegnap óta mert növekszik.
Párom is már várja hogy lehessen kivülről is érezni.
Kép

Sajnos nem tudom megnézni a tábláztot, rágom a kefét mert ezen a lap-topon nincs semmijen Word vagy ilyesmi ami megnyitná. Kép
Tegnap kob elküldte de nem tudom megnézni azt sem.
Kép

KépKép
erszényes

Roz: Van egy fajtiszta Labrador zsemleszínű kutyánk és az ő kölykei.
Van 2 fekete és 3 zsemiszínű és mindegyik Labradorosan néz ki de nem fajtiszták. Imádnivalóak, most a legcukibbak mert mennek mindenfelé.
Kép

Ha valakinek kell szivesen adok ajándékba kutyulit!!
Kép

KépKép
erszényes

erszényes milyen kutya az apuka ? mert bizti olvastad hogy nálunk most nagy kutya válság van mert el kellet altatnunk niki kutyusát tiszta depi miatta és szeretnénk egy kutyut apa igaz faj kutyust szeretne azért fontos hogy mi az apa kutya mert olyan kutyut szeretnénk ami gyerekbarát

Kép

Kép

Kép
roz23

syg csaj hm .... mit is igazán mindent niki állatbolod most mese terén ugy egyeztünk meg hogy napi egy mese mehet ez egy hosszabb mese ilyenkor tegnap a szilaj teljessen lenyűgözte de tetszet neki a susi és tekerő a némo tehát mindegy csak állat legyen bene Kép főleg kutyus meg cica

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz. Igen olvastam és sajnálom is a kutyust. Az apa valószínűleg a szomszédunk fekete fajtiszta Dog kutyája. nagyon szép az a kutya. A feketéknek hasonlít is a buksijuk az övére. Kép
A zsemleszínűek meg tiszta anyjuk, ez már a 4. ellése volt a kutyónknak és mindig mindet elvitték nagyon hamar mert tényleg cukik. Sőt soxor kisgyerekkel 2-3 éves korúakkal jöttek kiválasztani. Ha mondasz e-mail címet küldök fotót róluk. Kép
Minden színből van fiú is lány is és még mind szabad mert núszombaton lesz az ujságban.
Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Erszényes, a poci miatt ne aggódj, nekem 24 hetesen kb még semmi nem látszódott. Az albumomban van egy 26 hetes kép, ha jól emlékszem, akkor két hét alatt akkorára nőtt, hogy csak na. Most 31. hetes és már nem nagyon tudom, még nagy pulcsiban sem letagadni.

Viszont babi még mindig nagy nyugalomban van, már kezdek aggódni. Két napja ficánkolt, mint egy halacska, azóta meg alig. Nem mondom, hogy egyszer sem mozdult meg, de nem tudom mi ez a nagy fék.
Ja és a lábai-kezei meg befele néznek, úgyhogy szegény apuci megint alig érzi.

Patriot, milyen netetek van? A t-onlineos ADSL most csak 2990 Ft körül van egy hónapban. Sőt, ha anyósodéknak az van, néha azt a modemet át lehet ám vinni hozzátok, de én nem mondtam semmit:-) Nekem könnyű dolgom van, mert az enyém dolgozói. Szerencsére az összes kedvezményem, kajajegyem marad gyes alatt is.

Ha véletlen úgy alakul, hogy meglesz a házunk (még mindig nem dőlt el!!!), akkor mi is szeretnénk kutyust, csak azt nem tudom, mikor érdemes, mármint, hogy a kutya-gyerek viszony hogy alakul. Mi jövő tavaszra gondoltunk, de akkor Lili még csak pár hónapos lesz...

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Dani sajna megint beteg lett, köhög. Kép
Mondtam már hogy imádom a bölcsit...

Lina, azt hogy vki gyed, gyes alatt kap e kajajegyet azt a cége dönti el?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok.

Nana: jobbulást Daninak! Kép

Mindenkinek pápá mert utazunk.
Majd jelentkezem ha hazajöttünk hétvégén

KépKép
erszényes

erszényes akkor már nem bizti hogy olvasod jozica@freemail.hu

nanaKép
jobbulst probáld ki a a homeos immun erősitőt nekünk minden gyógyi nélkül 3 nap altt rendbejött töle niki extra dózissal oscoliscilim na ezt most lehet hogy nem jó l irtam egyébként mi baj nátha ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, igen, a cége dönti el. Pl. a párom még a dolgozás alatt sem kap semmit. Ezért az egyért jó nagy cégnél dolgozni (én T-Comos vagyok), mert teljes fizetéssel be vagyok jelentve, kapunk csomó kedvezményt telefonra, kajajegyet, de még kedvezményes üdülést is, még a családtagoknak is. Ugyanakkor csak annyi szabim van, amennyi jár, és nem akkor maradok otthon, amikor akarok, mint a párom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szisztok!
köszi mindenkinek!
Próbálom kihasználni az utolsó 2 hetet. Nem egyszerű, mert rengeteg tenni való van. Ráadásul: Zsombi kézben alszik, ágyban nem. Most kézben van+kaptam egy kis szabadidőt, úgyhogy itt vagyok.

Erszényes
csatlakozok az előttem szólókhoz, tényleg az utolsó 2 hónapban lendül meg. Nekem most nagyobb a pocóm, popóm, hát meg sajna mindenem,mint 22hetesen volt. pedig csak 5kg maradt rajtam.

Syg
próbálok nem eltűnni! az én párom is símán végigaludja az éjszakát.Zsombikám tanulhatna tőle.Kép

Lina
most Fibernetes Internetet használok. mi is szerződtünk velük, de csak kábel tv-re.

Zsombi elkezdett bömbölni majd még jövök.....
patriot

Roz,

nem tudom mi baj Roz, nem nátha, nem folyik az orra. csak néha köhög, de akkor nagyon (hurutosan) és most vettem észre hogy csúnya a kaki (zöld, hasmenéses)
Én gyáva vagyok ahoz hogy ne mutassam meg orvosnak. Kép

KépKép
KépKép
nana09

patriot nekünk is van és 5000 valamennyi 1 hóra kábel tv vel együtt afebernetes erre pont jó hogy én társalgozzam meg emilezzek a barátokal gondolom ti is hasonlókra használjátok meg igaz neünk azért van mert igye pa info.mérnők és sok dolgot szed le tölt le magának a netről na meg persze játszik a haverrokkal ( az este is 1 óráig de mind a 3 gyereket én fürdettem meg meg fektettem le meg altattam el szóval erről enyit is inkább ő csak játszásra jó ezt inkább nem is ragozom )

namegyek mert nagy fába vágtam fejszém válogatom a játékokat mert minden ugy össze van kutyulva a kirakók az épitőkkel most mindent külön válogatok mert igy képtelenség normálisan játszani adrival ha minden össze vissza van és egy háznak 1/2 órig keressük a tetejét

Kép

Kép

Kép
roz23

nana

Kép mi is voltunk dokinál irt augmentint köptetőt meg láz csillapítot a láz csillapitott adtam neki 38 fölé ment a láza de az augmentint nem mert 2 hete ugyaezt szedte persze miutasd meg dokinak az fontos főleg hasmenésnél de ha teheted azd az anti b mellé homeost és ha látod hogy javul hagy el szerintem az antib. bár ezt te tudod csak nálunk is niki amióta oviba jár 1 hét ovi 2 hét betegség és folyton nem tö,mhetem antib.mal most elkeztem neki adni csak a c vitamint még immunerősitő mellé hátha megllátjuk már 2 napja birjuk az oviban kop-kop

Kép

Kép

Kép
roz23

hogy én mekkora hülye vagyok Kép Kép
eszembe jutott hogy most nikinek mikor volt szülinapja olyat kapott tölünk ajándékba hogy apa töltött le netről kifestőket susi és tekergő höfehérke szépség és szörnyeteg 101 kiskutya szinte kockáról kockára megvannak ezek mesék kinyomatva a szekrényben egy mappába most jutott eszembe bár egész alakos hamupipőke nem volt benne be majd azt is kereseek megvettem már festékeket is már csak arnyszínű kontur kell meg egy ksi szabadidő aztán mehet a gyártás Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, nálatok is megy az esti játék? Az én párom is esténként focimenedzserezik. Igaz ezt egyedül kell játszani. Tök jó, hogy ül mellettem, és játszik. Már kérdeztem, hogy akkor is ez lesz, mikor megszületik a picilány? Bár ugye én még az eggyel könnyen leszek, na de te a hárommal!!!

Te a matricagyártásnál hogy bírod a kontúrhúzást? Nekem nagyon fáj tőle a kezem, azt apa szokta csinálni:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina még csak 1 proba halcskát csináltam de tényleg kjó erőssen kell nyomi na nálunk apa ilyet bizti nem csinálna meg Kép azért is morog ha én ilyennel szrakozom mert szerinte más dolgom is lenne majd este csinálom mikor má alszik vagy játszik akkor nem szólhat Kép de azérta cd várom meg hogy mivel tarozm érte Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Viszem a CD-t, a süninek megtaláltam a beszkennelt színes képét is, ha kell átküldöm. Tartozni nem tartozol érte semmivel, ugyan már...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hahó, sütőtököt megsütöttem, elég villával szétnyomnom,vagy turmixoljam?

Roz,Lina, ha ez megnyugtat Titeket,elárulom, h esti játék már nem, viszont állandó számítógépezés, filmletöltögetés, motorosoldalböngészés van nálunk is minden este.Na jó, fürdetni Õ fürdet.
Nagyon béna vagyok, már csak 1hosszúujjú body van,ami nem MaltoferesKép.

Kép
seriff

Seriff,

szerintem most még turmixoljad, később elég villával széttörni.
Én a Kvitamint nem tudom beadni, pedig Kamillával is csináltam... Még a tejecske is kijött, ha kanállal/fecskendővel adtam.

Tegnap tök jó bélelt téli hótaposót vettünk Kamillánkak a Malomban. Ja, lent a CBA mellett van egy Herbária, ott is volt Herbalakt.

Roz,
milyen dózisban adtad az oscilococcinumit?

Még jövök

Kép

Kép
kobudo

sziasztok

szóval ortopédia:szakrendelés és nem uh...sztk-ban hol van és mikor érdemes menni...bocsi,de nagyon lefoglal a fiam...

syg!tejcsi van nem bogyóztam..de napi1 pótlás kell(vagyis nem kell,de keveset eszik enélkül)szerencsére tejcsi ettől függetlenül is van
Hanci és Leo tüneményesek képenKép
ja:popsi:gyógyszertári neogranormonos nálam bevált...bepanten is jó

kob!kösz a táblát..jól vagytok?

kérdés:piros pattanások az arcon?tejtől?

puszimindenkinek
sajna vasi tali nem jó tesómék jönnekKépképeket csináljatokKép

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok,
nincs valami jó ötletetek arra, hogy hogyan keltsem fel a picilányt? Már frászt kapok, hogy két napja alig érzem. Eddig legalább akkor bevadult, ha lefeküdtem, de most az sem érdekli. Még szerencse, hogy holnap este megyek doktorbácsihoz, de már alig birom kivárni!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,

ameddig 24 órán belül érzel magzatmozgást, semmi baj nem lehet! Mindegyhogy milyen kicsiket ficánkol, lényeg hogy mozog.Kép
Nem rég voltál Uh-án, nem?

KépKép
KépKép
nana09

Igen, múlt hét szerdán voltunk UH-n, mondjuk azt is végigaludta, akkor sem sikerült felkelteni. Biztos nagyon ügyi kislány lesz, és majd megszületik, és este 10-től reggel 8-ig alszik... legalábbis álmodozni lehet:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

bocsi elveszetm a teendők rengetegében meg jól kitoltam magammal mert nagyon lent volt vérnyomim és fájt a fejem és betobtam egy instant kávét azóta remegek mint az örült meg izaddok jól felpörgetet Kép Kép
mostmár legalább nem 90/60 vérnyomim

szóval

kob
az oscot. ugy adtam hogy 2 napig reggel este 1-1 fiola utánanna 3 napig 1 fiola azóta minden ok remélem igy is marad ma még megvettem syg listájáról a többi bogyot is hogy legyen itthon kob találtam egy pár csaj rucit ami szerintem jó nektek bár keveset mert csajok téli- tavaszi babák voltak kantásos rózsi gatyo olyan ciki akarok még egy kiscsajt Kép
elviszem a talira meg keresek egy két badyt meg ilyenket ha kell persze csak ha kell

mino
neked viszem az overált

beáék
vettünk üdcsit ásványvizet meg majd valami rágcsit még viszek jó

nana
hogy van dani ? ugye azért nem nagyon töri le nagyon betegség doki mit mondott mi abaj ?
talira akkor nem jöttök bizti ? ! Kép

lina
oksi kell a kép a cimemet már tudod ma is leirtam már egyszer egy üres cd viszek azért jó

bepa
sajnálom hogy nem jöttök pedig beni bizi élvzné a csajok rengetegét Kép meg te is kikapcsolódnál

serif
szintén turmixra szavazok bár már tul vagtok rajta hogy tetszeett a csajszinak ? jó édes volt ? sima tök vagy krumplival ?

hu megyek mert ezer a dolgom cupp majd jövök

Kép

Kép

Kép
roz23

Dokihoz most 4-re megyünk. De köszi kérdésed, nem töri le nagyon, de nagyon rondán köhög. Még nem is hallottam igy köhögni. Itt a köhögés tipusára gondolok.

KépKép
KépKép
nana09

Roz,

megköszönöm, ha elhozod, bizti jó lesz! Egy édes kis baba minden ruciban aranyos!
Dobok egy képet az új hótaposóról, hátha valakinek kell ilyen (bár ez nem eladó, csak a források megadása miatt mondom):

Kép

Seriff,
megette Hana a sütőtököt? Mi nagyon szeretjük, most is sütök egyet!

Bepa,
kár, hogy nem tudtok jönni a talira, majd fényképezünk, és megnézhetsz Bennünket!
Piros pöttyök: igen, ált. anyatejes pöttyek. Mennyit kell pótolnod?

Nincs valami ötletetek, hogy a táblázatot hogy lehetne felrakni jpg-ben? Valami képlopó progival? Nem a legjobb így, linkelve, de nincs jobb ötletem.

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok, épp most vagyunk túl a sütőtökön,azért még mindig a tejcsi a nyerő, de pár falatkát evett belőle!Leturmixoltam,bár gondoltam, h úgy kell.A baj, h mi nem szeretjük, mit is csináljak a maradékkal-ami gyakorlatilag a kész termék 90%-a legalább Kép!?

Bepa,piros pötty,vsz tejpötty,bár már mondták a többiek.Nekünk volt rá vadárvácska tea főzetes borogatás-1x alkalmaztam kb, magától fog elmúlni!

Kob, ötlet nincs,na de én egy szgépes antitalentum vagyokKép!Hótaposó tuti!Emeséé?Kép

Lina, egy ismerősnek az vált be, h megpróbált ilyenkor hasra feküdni!Alig fél perc múlva pocaklakó vad rugdalózásba kezdettKép!

Nana,szorítunk, h ne legyen komoly baja Daninak, és mielőbb gyógyuljon meg!És Te is vidámodj!Kép

Kép
seriff

Seriff,
sütőtököt fagyasztani? Tényleg olyan kevés kell az elején, hogy többet eszel meg te, mint őkegyelme. Anno a husit megdaráltam nyersen, és a jékkockatartóba lefagyasztottam. Amikor kellett, kivettem egy kockányit, és csak azt kellett megfőzni. Lehet, hogy érdemes kipróbálni valami ilyesmit a sütőtökkel is, na?
Bakancs egyszer Emeséjé is lesz, csak még egy "kicsit" Kamilla használja Kép Kép

Nana, írj, ha kiderült Dani baja!

Jaj, most olvastam, hogy hétfőtől HÓVIHAR vártható!! Brrr

Csáó

Kép

Kép
kobudo

Kob, itt lesz hóvihar? Így megsülten fagyasszam le? Hoppá, be kell még szerezni akkor jégkockatartót is! Vagy nyersen aprítsam fel? Így is majdnem amputáltam az ujjamat!Egyenlőre betettem a hűtőbe, gondolom, h holnapig nem lesz baja!

Kép
seriff

sziasztok!

köszi a pötyi ötleteket

Kob! pótlás: ma napi egyszer volt 60g ...igazából nem határozom meg előre mikor adok:amikor látom, hogy még éhes és mivel már 3 napja minden evést mérek így tudom mikor kell pótlék...bár ma nagyon büszke vagyok mert már 2x is 100g-ot evett tőlem...tudom ez nektek nem sok de engem nagyon feldobott--és ettől még tuti több is lesz

szerintem múlt héten le voltam pukkanva nagyon és az lehetett a baj...mostanában érzem hogy van tejcsi iagz 2 ciciből jön össze de következő evésig meg termelődik a friss kajaKép
szóval ez van-
a talit sajnálom én is , de a következőre tuti elmegyek...megyünk, mert én nem vezetek nem merek, hiába van jogsim, szóval ha Apuci bevisz akkor megyünk a következőre

jó éjt megyek vár a fiamKép

pusza

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Újra kezdem, amit írtam....
Jó itt lenni, olvasni titeket. Kép

Lina, Erszényes, olyan jó olvasni, hogy így készülődtök a baba fogadására. Kép Én nagyon szerettem ezt az időszakot. Ez is nagyon jó, természetesen, de a pocakos is nagyon-nagyon jó.
Olyan jó volt ma is rajtam aludt el, és olyan jó érezni a pici puha fejecskéjét, érezni a kis szuszogását. És tudni: a miénk. Kép Jaj, ez a legjobb érzés.
[img]http://www.smily.at/smily/smily432.gif[/img]

Én már most vágyom egy pocakra. Ez természetes? Kép Pedig a szülést nem kívánom még egyszer. Kép
3héten keresztül minden nap újra éltem a szülést.Mindig lepörgött előttem az egész.... de amikor kibújt...nem is tudom elmondani azt az érzést... Kép Biztosan itt mindannyian ezt éreztük. Kép

Nekünk ma nagyon jó napunk volt, Zsófi evett és aludt. tegnap pedig olyan nehéz volt...egy kis mélypontom volt, de ma már sokkal jobb. Kép
Ma kis angyalka volt. [img]http://www.smily.at/smily/smily1327.gif[/img]

Mindenkinek jó éjt és vigyázzatok magatokra!

Találtam egy jó smiley-t a talihoz kapcsolódóan:
[img]http://www.smily.at/smily/smily159.gif[/img]
birolili

Hogy kell úgy hogy a kép jelenjen meg, ne az, hogy hol tudjuk megnézni?
birolili

Seriff, hasra feküdni????????? Hát agyonnyomom szegény babit:-) Egyébként rendes kislány volt, délután sos be kellett mennem a férjemhez, mert valami kellett neki itthonról, és a metrón, meg aztán a kocsiban visszatért a régi kedve, és rúgdalózott.

Kob, a férjem azt mondta, hogy meg lehet oldani, hogy a táblából csináljon képet. Átküldtem neki, most tömi a fejét, de azt mondta, utána megcsinálja. Ha sikerül, akkor küldöm, jó?

Roz, küldtem a süniket!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

süti, sörike, üdítő jó lesz. Ha jó sok férj lesz akkor szervezünk egy focicsapatotKép

Roz!
Mikor voltunk nálatok ajánlottál egy nestlés tápszert. Tudnál hozni vasárnap egyet belőle próbára? Ha beválik megbeszélük és megboltoljuk a dolgot. Ok?

Lili!
Először mentsd el a képet a gépre, utána onnan töltsd fel, úgy mint a saját képeket.

Hótaposó nagyon jó Kép, hóvihar mégjobb Kép

Most csak gyorsan ennyi, mert megy a BK Kép

Jó éjt

KépKép
KépKép
sbea

Kob, sikerült a táblázat, visszaküldtem arra az e-mail címre, amiről küldted az eredeti excelt. A feltételét rád bízom:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

beák

persze viszek egyet nektek pont ma irattam fel mert adrinak abból tudok sütit sütni hogy ne kelljen hozzá tej ugyhogy van bőven Kép apát focival felcsigáztad zsolti Kép

lina
hu ez nagyon klassz de ezt a buborékot hoy lehet bele csinálni ? na ezt majd megdumáljuk atalin Kép

már készitem össze cuucokat hogy az én szita agyammal nehogy itthon hagyjak valamit

kob

miért nem szólsz rám a fénymásolt recepteket nem adtam vissza mikor itt voltatok bocsi de tudod milyen szétszort vagyok !!!

hóvihar hm... én imádom a havat bár hogy vihar legyen belőle hát azt nem idáig minden évben tudtam pocakossanhavat lapátolni Kép bár most más jelegű pocakom van Kép Kép

akkor minonak overál, kobnak ruha reci ,beáéknak tápi, valakinek ja linának egy cd még valakinek valami ???

tényleg

sam
nem nagyon irsz és jössz minden ok ????? ti jöttök ? ??? legalább jelentkezz be ha tudsz hogy megnyugodjak Kép

nana
doki mit mondott

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff,

pontosan nem tudom, hogy sütve le lehet-e fagyasztani, bár, ha nyersen feldarabolod, akkor azt bizt el lehet rakni. Ha kell, akkor viszont inkább megfőzni érdemes.

Roz,
semmi baj, nem igazán főzök mostanában, a talin is jó lesz!

A hóvihart igazából a hegyekben mondták, de itt is nagyon hideget, az évszaknál hidegebbet, Még jó, hogy kapacitáltam magunkat a jó kis hótaposó beszerzésére!

Nana, Dani?

Sam, tényleg régen jelentkeztél, Hanna pörög ezerrel?
Szép álmokat!

Kép

Kép
kobudo

jó reggelt

seriff a sütötök olyan hogy hűtőben sokáig eláll még megkezdve is csak mikor ujra vágok belőle mindig levávágom " tetejét " 1 hétig tuti eláll ti nem szeretitek megs ütvel apával ? m,ert akkor nem kellene maradékot fagyasztgatni meg tárolni a husit én is igy csinéltam mint kob meg ha volt egy pici tejcsi plusz azt is mert a főzibe nagyon jó annyit meg általában tudtam fejni hogy ey kockányi összejöjön az nem olyan sok bár ezzel a fagysztással én mostmár óvatosabb vagyok mert adri abszolut nem szerette mirelit cucokat hiába izesitetem csináltam bármit mindig kiszurta hogy itt valami nem ok Kép Kép ő elég variólós sok mindent csak turkáál vajas kenyeret is csak ugy eszi meg ha vajt lenyalja előszőr Kép Kép bár hanci amilyen jó babauci ilyengondotok bizti nm lesz hogy ilyeneken variáljon hogy most fagyós cucc vagy nem

ma délután parkettázunk apával kettesben illetve 5 ben mert gyerköcök is itthon lesznek kiváncsi vagyok hogy sikerül Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Na talán most van egyí kis időm....
Nagyon jól esett hogy hiányoltál Kobudo.
Drágám mostanában nagyon aktív éa igaz még nem teljesen négykézláb mászik hanem ez még kúszással egybe kötött mászás de már haladunk.
Nagyon sok időt elvesz az hogy most már nem lehet csak úgy az ágyon hagyni egy pillanatra vagy éppen ha ott alszik el mert ébred és már "megy" is.
Most két éjszaka egymás után mellettem aludt , tegnap kétszer ébredt most meg egyszer ha jól emlékszem.
Sajna mi nem tudunk menni vasárnap mert megyünk haza(ez az én formám) de ezt mát sztem írtam.

Bocsi hogy most csak ilyen kutyafuttában jöttem és senkinek sem írok de jönnek ma végre beszerelni a gázt(palackosat) és még ezer a dolgom.
Bár tegnap is vártuk őket és semmi nyolcra mondták és délután még senk sem volt itt, utána meg mára igérték.

Kobudo!
Hol vetted ezt a hótapit? Mennyi volt és mekkora méretig van?
Küldöm a teló számom igaz kicsit elkésve.....

Kép

Kép
samchee

sam
sajnálom hogy nemjöttök Kép nagyon ügyi hanci Kép
bogi hogy birja az ovizást ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt,

a sütőtök tényleg jól bírja a sima hűtőt is, az is jó ötlet, hogy mindig csak egy szeletet megsütni. Gondolom így gondoltad Roz?

Sam,
a hótaposót a Malomban, a Deichmannban vettük. 6500 Ft volt, tudom, nem a legolcsóbb, de vízálló, lélegző, és mégsem gumicsizma. Le van varrva a nyelve, így ott sem megy bele a hó. Ez még a bébik között volt, 26-ig, de volt majdnem ugyan ilyen egészen 30-31-ig.
A táblázatot majd küldöm Neked is, meg majd képeket is a taliról! Pihenj egy kicsit a hétvégén, ha tudsz!

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?