Szia Böbi!
A dokidról nem hallottam semmit, de biztosan rendben lesz, ne aggódj!
Én teljesen meg voltam elégedve a kórházzal, bár biztosan azért is mert az előző gyereket egy másikban szültem és az nagyon negatív élmény volt nekem (Kútvölgyi). Alapítványi szobában voltam, a kétágyasban, mert nem akartam teljesen egydül lenni. Ajánlom neked is, mert ugyan pénzbe kerül, de a többi szobában elég nagy a tömegnyomor. Viszont ajánlom, ha odamész, akkor ne maradjon üresen a szoba, azaz zárni kell, mert az elöttem lévő kismamát sikeresen meglopták.
A nővérek rendesek voltak és a csecsemősök is, a lényeg az, hogy ne várj tőlük túl sokat,mert akkor csalódsz. Bár nekem olyan rossz élményeim voltak az előző korházból, hogy itt minden tetszett, pedig semmi különleges nem volt. Én csak a dokinak adtam pénzt, mert 1. nagyon sok nővér volt, 2. azért annyit nem kellett velem foglalkozniuk.
A kórházban egyébként nincs semmi, úgyhogy vigyél magaddal mindent. Ami nekem elsőre nem jutott eszembe, de most jól jött: babaának textilpelenka, (normál is, mert azt sem adnak nagyon!), kistakaró (elég gáz a kórházi), mellszívó, stb. Ha kell még ötlet, szólj, majd gondolkozom!
Egyébként meg én sem vagyok igazán fiús természet, de azért jól elvagyok velük. Gondolj arra, hogy a fiúk milyen anyásak! Ez tényleg így van! Szerintem engem ők imádnak a legjobban a világon, soha idegen férfit rá nem tudnék venni ilyen "szerelemre", úgyhogy jó a fiú gyerek!
Most megyek aludni! Ha gondolod folytathatjuk magánban:
sasdidetti@mailbox.hu szia! Detti