Új privát üzeneted érkezett!

Syg
DM szappan... Megjegyezve! Úgyis nagyon sok tisztítoszerem DM-s!
Roz, gondoltam, hogy Tibi nem jön...
De hhogy Syg Robija sem?!? Nem gondoltam! Még Andrisom is benne van ilyenekben, pedig neki is lenne ezer dolga a ház körül, és persze más háza körül is! De azt mondja, ha az ember valamire nagyon időt akar szakítani...
Csak egyszer kéne eljönniük, és látnák, hogy nem a nöi pletykáról szól a tali!!
Lina
Szal június 21-én születtél?? Akkor Te is rákocska vagy?

KépKép
mino

erszényes ti talira eljöttök ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Mino, nem június 23-án, de azért rákocska vagyok:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Erszényes, gratulálok pici Janikához!
Kép

Énekel a kis énekesmadaram, észre se vettem, hogy már 1 órája aludt. Én meg még itt ülök pizsiben.

Kép
sygnum

Mino, én mondtam neki, hogy nem lesz egyedül, még lehet, hogy ráveszem.
Szegény Bálint és Lina! Én is rák vagyok (jún.29.), őszintén szólva nem mindig élvezemKép

Kép
sygnum

syg édessek a kép milyen szép leoka és milyen nagy hánykiló ??

mino én is ezt mondtam neki

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, 7 kg körül van.

Segítség! Piros a popója, hiába kenem sudocremmel. Most kibontottam, szabadon hagyom, amíg letéve bírja. Van vmi ötletetek?

Kép
sygnum

syg hát más nem nagyon szabadonlét sudo nagyon jó

Kép

Kép

Kép
roz23

Mikor lesz a tali és hol?

KépKép
erszényes

erszényes most vasárnap beáékál az időt pontosítjuk

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Láttom engem már nem is hiányoltok! Kép

Na mindegy én azért olvaslak benneteket. Nézzem a gyönyörű baba képeket, olvasom a jobbnál jobb hireket.

Erszényes gratulálok pici fiadhoz! Nagy már a pocid? Nem raksz fel te is képet???

Syg, szerintem is a sudo... a legjobb, bizti rendbe hozza csak egy kis idő.
Megnéztem a kis Leo-t is. Nagyon tündéri kis pofija van, nem látszik rajta hogy ilyen kis "rosszcsont", de hidd el tényleg már csak max. 1-1.5 hónap és minden meg fog változni!

Hannával milyen jó barátnők lesznek majd...Kép

KépKép
KépKép
nana09

nana tévedsz pont arra gondoltam hogy mi lehet a baj veled hogy ilyen ritkán jössz és talira sem kaptad fel a fejed valami nagy baj lehet Kép gyere el a talira és kidumálunk minden depit : jó nnaaaa légyszii Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

nana
egyébként is csajaimnak kell egy jó pasi aki leköti öket hogy beáéknak ne kelljen ujra épiteni a házat ha elegyünk Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Én nagyon-nagyon-nagyon.... mennék!!!!!

De sajna nem tudok Kép vasárnap megyünk a szüleimhez.

Azt hiszem Dani lefoglalná a csajokat rendesen...!Kép

Nem vagyok ám depis! Csak...
Majd elmondom (leírom)

KépKép
KépKép
nana09

Mino, ma lucskos káposzta volt az ebéd, kicsit sok lett a leve, de amúgy okés.

Syg, Leo annyira kis drága ezeken a képeken, jó lenne már élőben is látni! Ha véletlen nem lenne mit takarítania Robinak a házban, átugorhat hozzánk is!Kép Ja, és sudocrem jó vastagon, és meglátod rendbejön a popója!

Nana, biztos jó barátnők lesznek, most még "kicsit" nagy köztük a súlykülönbség, de hátha behozzuk a lemaradást!Kép És különben hiányolunk Téged is, csak tudjuk, h titkon olvasol minket, és néha-néha írsz is, a többiekről meg 100éve nem hallottunkKép! Mikor jössz popót rázni?Kép

Erszényes, gratula Janikához, kell a fiú ide a bandába, mert túl sok a csajKép!

Kép
seriff

seriff

micsoda kajcsik hmmmmmmmmm Kép nyamm ti jöttök a talira ??

egnap feltették a radiátorokat és most össze van nyitva az egész ház hatalmas lett tök jó de mivel a 2 szoba teljessen üres áki azzal játszik hogy kiabál és tetszik neki hogy vizhangzik Kép mikre ránem jönek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, dehogynem hiányolunk! Még ilyet írni! Sőt! Mostanában majdnem minden nap felétek sétálunk, olyankor is gondolok Rád!
Na megnyugodtál, hogy "kellesz" nekünk?Kép
Hátha ez megvígasztal
Kép
Nem rosszcsont ő, csak alvászavaros. De majdcsak belejön valamikor.
Remélem is, hogy jó barátnők lesznek Hancival!

Tényleg, Bea! Én nem tudom ám, hogy hol laktok! E-mailben elküldhetnétek a címet.

Seriff, Ti is eljöhettek ám!
Robi is csak a házban ténykedik, itthon mostanában nem csinál semmitKép
Popót, ill. inkább a puncija pirosKépKép, kenem, kenem, kenem. De mitől lett most ilyen...Gondolkozok, hogy ettem-e vmit, de nem jut eszembe semmi.
Súlykülönbséget hagyjuk már, mert mérges leszek

Kép
Meg fog nőni Hanci is. De hogy megnyugodj, Leona meg nem forog, nincs foga és nem olyan kis barátságos, mint Hanci.
Na így már jobb? És még wc-re sem tudok elmenni tőle, mert ha lehúzom a wc-t akkor felébred, pedig már nagyon kellene...Kép

Kép
sygnum

Sziasztok!

Itt vagyok én is, olvaslak mindig titeket, a tali......háááááááááááááááát, nem tudom, majd melátjuk. Szívesen mennék Kép, de sokmindentől függ. Olyan nyűgös megint Zsófi. Mostanában megint kézben volt. Nem az a baj, hogy kézben van, hanem hogy nem lehet megnyugtatni. A pocija lenne? Infacolt adom neki, Azt mondta a doktornő, hogy túleszi magát. Kép Van miből... Kép

És ma feladom az elvem, kap cumit, mert óránként enne....ezt pedig nem akarom, mert tényleg rengeteget eszik, látom rajta, hogy csak azért, mert ott van. Ez a szopó reflex nagyon erős még náluk....na majd meglátjuk, hogy mi lesz...de valamit ki kell találni, mert 2óránként kelt éjszaka is, és teljesen kidőltem...
Sygnum, Te hogy bírod??????

Erszényes, én is gratulálok a leendő kicsi fiatokhoz!!! Kép Kép

Kecsone, nagyon szépek a lányaid! Kis Kata is nagyon szépen gömbölyödik. Kép

Kobudo, nagyon jó ez a Herbalakt, iszom, és nagyon megindította a tejemet. Kép Köszönöm

Majd még benézek, puszi.
Itt egy kép pufi hercgnőről. Kép
Kép
birolili

Mindig elfelejtem mondani, hogy tegnap megtanult cuppantani. Olyan kis édes! Fel is tettem egy pusziküldős képet az előző címre.

Kép
sygnum

beáék én sem tudom hol laktok Kép csak azt hogy liliéktől nem messze de liliéket sem tudom hogy hol csak azt hogy tőletek nem messze Kép Kép szóval egy cimet irjatok már persze ne ide hogy nehogy 100 an lesgyünk talin Kép

lili
annyira édes ez a kis csöpség

nana
de délután 5 óra felé is ott leszetk már hazafelé beugorhatnátok hm???

syg nálunk rosszabb a helyzet adri mikor elmegyek pisili mindig az ölembe ül Kép bár jobb mintha ákit nyirná közben ja és tündéri a képen Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili, Zsófi nagyon édes! Milyen szép szája van!
Hogy bírom? Hát kénytelen vagyok. Leona volt, hogy gyakrabban ébredt, mint 2 óra. Ma éjjel is előfordult -2* is-, hogy fél órával az előző ébredése után felébredt. Engem ez készít ki igazán.
Nappal sokszor ő is óránként cicin van, mert elalváshoz is kéri. Na meg akkor is, mikor felébred. Így meg 1-1,5 óránként cicin van.
Az előbb pl. felébredt, kapott cicit és visszaaludt. Ilyet is rég csinált már nappal.

Kobudo, nagyon jó ez a tábla, köszönjük szépen!
Kép

Azt is régóta akartam már írni, hogy a www.babaszoba.hu -n lehet súly-, fejkörfogat- és hosszgörbéket csinálni, meg oltási naptárt vezetni, meg ilyen-olyan elsőket beírni (első mosoly, forgás, mászás, szó...), így minden egy helyen megvan. Nekem nagyon tetszik. Na meg az album is jobban működik, mint itt.

Kép
sygnum

Roz, én viszem magammal a pihenőszékében a wc-re, amikor ébren van. Olyankor kapom a legnagyobb vigyorokat, kukucsolni szoktunkKépKépKép

Kép
sygnum

Kobudo, én is köszönöm a táblázatot, nagyon jó! Kép

Syg, a szája az apáé. Kép Az orra az enyém. Kép

Na, most alszik. Délelőtt jól kifárasztja mindig magát, aztán délután alszik sokat. Kép
birolili

Ja, és Syg, nagyon aranyos Leona is, nagyon nagylány már. Kép Sokat nőtt.
birolili

Syg, nagyon cuki Leo! Hanci elaludt-kopkop-2perce, nyikkant kettőt az ágyban,kivettem,ideültettem az ölembe,erre lecsukta a szemét, most az ágyában van.Mi történhetett, h 1hete nappal is alszik? Tegnap majdnem elmentünk a Domb Áruházig,csak beijedtem a felhőktől-aztán nem is esett-de ma lehet, h bepróbáljuk, ha felébred és eszik és utána. Csörrenjek egyet? Remélem azért sárkány nem lesz BelőleKép! Bár,ha az anyjából indulunk ki-mondaná a férjem....

Roz, talit nem ígérem, vmikor vendégek jönnek, de egyenlőre nem tudni mikor, de igyekszem, csak én se tudom, hova kell menniKép!Most linzert eszem, de ezt Anyukám csináltaKép!

Lili, nagyon szépen kerekedik Zsófi! A cumi miatt se legyen gondod, bármikor elveheted, de az is lehet, h Õ maga fogja kiköpni!Egyébéként meg az is a lényeg, h boldog-nyugodt legyen az édesanyja is!

Kép
seriff

nem a legjobb időzítés, de így állok 4kézlábKép

Kép
seriff

Seriff, elmegyek Robival, ha gondolod, megvárhatsz és mehetünk együtt sétálni. Most indulunk.

Kép
sygnum

Seriff, Syg!

Deee jóóó Nektek!!!! Kép

Lili!
Édi pofi a kis pufi hercegnőd!Kép
Dani is pont ilyen kis pufifej volt.

KépKép
KépKép
nana09

nana
dani jár bölibe ? hogy birja ?

syg seriff séta meg volt hogy birták a babók ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Igen jár. Hogy hogy bírja?? Hát nem is tudom, most pár nap után még nem lett újra beteg (kopp-kopp), de reggel általában nyavajog egy kicsit hogy nem akar menni, ráadásul állandoan sérülésekkel jön haza és nevelésügyileg is megteszi a bölcsi a hatását. Ez elszomorit, de tudom hogy a közösségbe járás sajna ezzel jár.

És ti hogy birjátok?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok,

húú, mennyit írtatok reggel óta! Alig győztem visszaolvasni, de azért jó volt!

Bea,
ha az egészségi állapotunk engedi, mi is mennénk a talira. Nem baj, ha mind a 4en megyünk? Az apukák így nem lennének egyedül, de nem tudom, hogy mekkora a befogadóképessége a lakásotoknak.
Kamilla hétfőn mmehet oviba, így elvileg Õ okés lesz, nos? Tök jó lenne, ha sokan lennénk!

Nana,
sokat gondolkodom, hogy mi lehet veled, remélem inkább jó híreid lesznek!

Seriff,
nagyon ügyes Hanna, és hogy már négykézláb is áll!

Sygnum,
nagyon pofás lett Leona, és így van, add csak oda Apának is, lassan megbékél vele a kisasszony!

Kecsone,
sokat nőtt Kata is, jók a képek a táncházról is! Szoktatok máskor is járni? Ismeritek egyébként egymást Sammel, vagy ott ismerkedtetek meg?

Most mennem kell, Emese itt feszeleg az ölemben!

Kép

Kép
kobudo

Kamilla most jött ide, hogy megmutassa, hogy WC-papírt rakott a bugyijába betét gyanánt... Ezek a lányok! Kép Kép

Kép

Kép
kobudo

Séta megvolt, és Leo el is aludt közben, aztán pedig, ide nézzetek!:Kép

Kép
seriff

KépKépKép

Kép
seriff

Hát ezt nem tudom, hogy csináltam, de szóval 3 kép egymás mellett?

Kép
seriff

seriff syg ez igen nagyon édessek a csajok és látom nagyon jól elvoltak Kép a 3. képen hanci arca olyan édes leoka meg a 2. nagyon cuk mindegyiken aranyossak de ez a kettő nekem nagyon tetstózett Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

hello! lilla kézben.kisbetű

kobudo, köszi a mailt.klassz lett.

hanna leo nagyon kis ügyik voltak jót beszélgettek? hanna adott alvási tippeket?Kép

azért gondoltuk beával hogy itt legyen a buli, mert vasárnap már lehet hogy hideg lesz és akkor nem lesz jó egy parkban ácsorogni, etetni.
természetesen mindenki jöhet aki tud, férjestől,gyerekestől. férjeknek laza kis sörözés, lányoknak pletyka lesz a programKéplili neked nem lehet kifogásKépKép, mert te laksz a legközelebb, kecsóné után, de ő tapétázik.
vasárnap 14,00 jó lesz?

cím:kmét,baross u. 9. a vasúttal párhuzamos utca a hunyadivárosban, a nagy-kisaluljárónál van. aluljárótól számolva 3. háztömb jobb alsó lakása.

KépKép
KépKép
sbea

beáék nekünk jó lesz

hu de jó sokan leszünk Kép

kob jaj tényleg nagyon szuper lett a táblázat nagyon ügyes vagy Képköszönjük

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff, Leona 4 perc alatt aludt el itthon.
Jók a képek! A 2-on olyanok, mintha birkóznánakKép

Roz, egész jól tűrte Leo a sétát, hetek óta először aludt el a kendőben, nem itthon.

Bea, hááát... Inkább Leona ijesztgette Hannát, mert mindig rázendített. A kis buta. Szegény Hanna meg csak mosolygott rá, nem értette, hogy ennek meg mi baja.
Azért remélem vmi titkos csatornán adott neki alvótippeketKép
Mit vigyünk a talira?

Kép
sygnum

Nem tudom feltenni az uh fotót mert nagy a felbontás és nem engedi. Kép
Ezen a fránya lap-topon meg nincs semmi program ami segtene

kob: küldtem e-mailben adaitokat csak a legfontosabbat hagytam ki, hogy fiúcskalesz a babó és Janika.
Kép

nem tudom még a vasárnapot hogy lesz e dolgom, jó lenne mindekit személyesen látni csak még újacska vagyok és nyuszika.
Kép

KépKép
erszényes

Seriff,

barátnők annyira édesek! Hanna a gyönyörű barna szemével belepislantott Leona csodás kék szemébe? Jó kis pár..

Zsolti,
cím jegyezve, mi 4-en megyünk, viszünk sört meg sütit, okés?

Kép

Kép
kobudo

Erszényes,

küldtem a táblázatot, ide felrakom a neveset is, jó?
Nyugodtan gyere, más úgy beszélgetni, hogy személyesen is imerjük egymást!

Patriot,
merre vagy? Zsombi jól van?

A legfrisebb adatok
<!--attachment: babanet_tagok-276741.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*20.9**babanet_tagok%2exls --><center><pre>
Kép
babanet_tagok.xls (20.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Roz, nem tudom, melyik telekre gondolsz, de ló az biztosan nincs. Az apuénak a lényegi része nem igazán látszik az útról, de most arról lehet megismerni, hogy jó nagy betűkkel rá van írva, hogy labirintus. Csinált egy mogyorólabirintust, szerintem jövőre meg is nyitja, csak már most kiírta.

Bea, nagyon szeretném, hogy ha bármelyik pasi rá tudná venni a férjem némi sörözésre. Soha nem gondoltam volna, hogy azért fogok könyörögni egy pasinak, hogy igyon... még a konyakos meggyet sem eszi meg, mert alkohol van benne!!! Mondjuk úgyis az lesz az első, hogy ő még vezet, ami igaz is lesz...

Képek nagyon aranyosak, már alig várom, hogy én is tudjak ilyeneket feltenni. Lili baba ma annyira nyugis volt, nem is tudom mozgott-e egyátalán. Nagyon nem szeretem az ilyen napokat, mikor nem ad hírt magáról.

Erszényes, ne legyél nyuszi, én is új leszek, és akkor nem egyedül lennék új a talin!!! :-) De márcsak nem harapnak a lányok, a babik részéről meg még csak egy-két fogról írtak:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff, Syg!

ugye megmondtam hogy barátnők lesznek!!!Kép

Nagyon édesek! de szívesen elbabáznék velük! Ti meg nyugodtan kávézhatnátok...Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, csak tessék, szavadon fogunk!

Lina, fog nélkül is lehet harapniKép Mellesleg Leona majdnem bekapta Hanci kezét. Össze voltak gabalyodvaKép

Kép
sygnum

SyG!
Ez a klipp ááááááááállllllllaaaaaaaaaatttttttttiiiiiiiii jóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!

Sajna mostanában csak olvasgatni tudok (néha). Azért még megpróbálok benézni.

A bébik gyönyörűek!!!
patriot

Csak egy rövid mondat, Syg:"Óh, mennyivel nagyobb Leona"............

Kép
seriff

Seriff, ezt mutasd meg légyszi' neki!
Kép

És még egy rövid mondat, amit én mondhatnék: Óh, mennyivel ügyesebb Hanna, óh, mennyivel nyugodtabb Hanna, óh, de jó, hogy hagy aludni Hanna!

Kép
sygnum

Seriff, meg még annyi, hogy álljanak már Robival egymás mellé...

Kép
sygnum

Seriff, de küldök neki egy ilyet is:
Kép

Roz, bár a lánok biztos alszanak már, de majd holnap megnézik
Kép

Megyek aludni, jó éjt!
Kép

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: