Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok Kép

erszémyes
és ha fiúcska lesz mi lesz a neve? nekem ugyan igy volt az egyik vérvételem bár azt a védőnő cseszte el mert beirva száítzógépbe be volt csak a papir nem lett meg azóta sem

Kép

Kép

Kép
roz23

syg gratula nagy alváshoz reméljük gy is marad Kép

akkor MINDENKI TALI 7VÉGÉN MIT SZOLTOK HOZZÁ ??????????????????????,,

Kép

Kép

Kép
roz23

elfelektetem mondani tegnap megszületet az első fogacskája ákinak Kép

én ma már hoztam normát irásból Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt.

Roz: ha fiú akkor Janika mint az apja. Ennek így kell lennie a párom miatt de engem nem zavar sőt ha egészséges szép fiúcska lesz meg olyan mint az apja akkor még jobb is. De ha egyszer lányunk lesz akkor meg én vagyok a döntő cserébe. Kép
Na megyek boltba később jövök.
Kép

KépKép
erszényes

syg
válaszolt az asztologus

adrira totál igaz amit irt nikit hát nem is tudom hogy nehéz lesz elválni pont ő az aki olyan közvetln mindenkivel idegennel is bárhol ott alszik elmegy ... majd meglátjuk ákit meg egyenlőre nem tudom
A legnagyobbnak Bika asc-e van, és Halak Napja. Nagyon érzékeny, kedves,
aranyos, de elég zárkózott. Néha teljesen vissza tud vonulni, jól el van
magával. Nehezen tud elengedni, nehezen tud majd feln"oni, nehezen fog tudni
leválni a családjáról. Ebben kell majd segíteni. És abban, hogy néha nagyon
be tud zárkózni, nagyon pesszimista tud lenni, ilyenkor egy kicsit kéne neki
segíteni.
A középs"onek Skorpió asc-e van és Bak Napja, "o is eléggé be tud zárkózni,
egyik jegy sem igazán egy nyitott típus, de azért benne elég sok heves,
tüzes, temperamentumos jelleg is van. Néha kifejezetten er"oszakos, makacs
lehet, és kicsit "hisztis" is. Szívós, kitartó, amit a fejébe vesz, véghez
viszi. Néha nagyon széls"oséges lehet pl. hangulatilag, érzelmileg is, de
minden szinten hajlamos a végletekre - Skorpió. Arra kell figyelni, hogy
azért néha pihenjen is, ne hajtsa túl magát.
A kicsinek Kos Napja és Ikrek asc-e van, "o lesz a legélénkebb, a
legtemperamentumosabb, a legnyitottabb a 3 közül. A Kosban több bolygója is
van: Heves, tüzes, fejjel megy a falnak, nagy a szabadságigénye. Nehezen
lehet korlátozni. Nagyon mozgékony, információ éhsége, és a szabadságvágya
hatalmas.

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, tegnap olvastam már a családineten. Tényleg érdekes az a sok 2-es. Érdemes lenne vhol utánajárni.

Pici Manóm kemény 45 percet aludt, nekem jutott kb. 30, de mire én elaludtam, addigra ő felébredt. Mikor felébredtem, azt sem tudtam, hol vagyok és mi ez a hang. Aztán rájöttem, hogy van egy babám és ő adja ki ezt a hangot és fel kellene hozzá kelni, de el vagyok zsibbadva, nem tudok megmozdulni.Kép
Többet nem fekszek le nappal.

Seriff, férjed láza elmúlt már? Rájöttetek, mi volt az oka?Kép

Kép
sygnum

Roz, ezt a lányoknak küldöm:Kép

Kép
sygnum

syg pont ezt a képet néztem ki egynek amit megcsinálok Kép niki itt ujjong Kép mondta adjunk puszit a néninek érte szóval akkor cuppppppppp Kép
igen ezt a kettes dolgot már én is nagyo nrégóta hajtom ma keresk s it neten egy számmisztikust annyi iylenoldal van ahol vannakilyen szakértők hátha találok egyett
egyébként a nappali alvással én is voltam tegnap ákielaludt kint a babakocsiba csajok meg átszottak én meg lültem a hintagyba és csak néztem őket ugyhoy belei s szunnyadam Kép nem lehett több 1-2 percnél de mikor feijedtem ugy meg lepődtem hol vagyok mit csinálok ... Kép tiszta zizi voltam Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Na a férjem volt asztalt borítani a bankban. Azért érdekes egy népség, hibáztak, és most próbálja mindenki a másikra fogni. Kiderült, hogy a legnagyobb problémájuk már megoldódott, most még két papírra várnak. Ezt már mi rég leadtuk. Átküldték a panaszirodába azt az e-mailt, amit az ügyintézőnk kapott, hogy abban világosan le van írva, nézzük meg. Na mi meg jól kiakadtunk, hogy hogy lehet ilyen ez a pali, hogy nem intézi a dolgainkat, és mi már rég odaadtuk neki a papírokat, ő meg nem továbbítja. A férjem felhívta, jól le akarta szúrni, mire kiderült, hogy a panaszirodába továbbított e-maillel egyidejűleg küldték el az ügyintézőnknek is. Szép, mi? Ráadásul már el is küldte a papírokat. Ki is volt akadva az ürge, hogy ezt miért nem lehetett házon belül intézni, és miért kellett ennek így kiderülnie. Na mindegy. Elvileg majd mára eldöntik. Én már nem bízom benne!!!!

Azt hiszem, ma tiszteletemet teszem a védőnőnél. Sok kedvem nincs hozzá, igazából olyan szerencsétlen az a nő, meg nem érzem igazán a szükségét annak, hogy menjek hozzá, de gondolom néha kell.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina:
Kép

Roz, örülök, hogy tetszett neki, köszi a puszit, de ha néninek mer nevezni, akkor elverem a popójátKép
Akkor itt van mégegy neki
Kép
Most bezzeg már 1 órája alszik. Elszóltam magam, felébredt.

Kép
sygnum

hahó hol vagytok ma ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Én itt vagyok, Roz.

Manókám már megint alszik. Nem értem én ezt. Ha álmos, fáradt, akkor miért nem alszik 2-3 órát, miért aprózza így el?
Kép

Kép
sygnum

Sziasztok, mi vagyunk, csak délelőtt a szokásos heti mérésen voltunk, de minthogy mindenki elégedett(kivéve persze a férjemet), így a jövőhéten nem kell mennünkKép! CSak a következőn, oltással egybekötve Kép . De ugye, hosszú ideig az lesz most az utolsó!Kép

Roz, a gyümölcsökkel nem igazán haladunk, hol tetszik neki hol nem, én meg túlzottan nem erőltetem, tudja Õ, h mi kell Neki! Most kipróbálom a barack-almát egyben, hátha...( a ruhái biztosan totálkárosak lesznekKép, Ti ezt hogy oldjátok meg?)

Syg néni, én mondtam tegnapelőtt Hancinak, h itt van Robi bácsi Kép! De egy lány, kb 15 éves, lecsókolomozott tegnap, na az rosszulesett KépKépKép!

Kob,megkaptad a mailt? Tényleg, adod még a tejcsit az ismerősödnek?

Lina, a bankok már csak ilyenek sajnaKép!

NA megyek, még nem volt időm ezeket a klassz képeket letölteni, de majd igyekszem, mert nagyon vagányak!

Kép
seriff

syg

leoka átesett a másikoldalra megint ?? vajon mitől lehet ez hogy egysze alszik mint a tej máskor meg..

seriff
én ugy szoktam hogy egy elpke a nyakba és egy jó nagy textil pelus az ölbe hprdozóba eteted mer nekem áki abban nem eszik igy nekem a vállamra is kell valami Kép szóval teljes védőfelszerelés Kép a pelust azért teszem az ölébe mert ha belenyul a kajcsiba tuti hogy belekeni a rucijába és igy a pelusra kerül adrinál a hordozóba is tettem egy lepedőt mert ő meg mindig nyalta a hordozóoldalát kaja közben Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, hát úgy adjuk elő, h Apa ölében ül, fogja a két kezét, előke+konyharuha(csak az Övé), de még így is gáz,főleg az alma,mert az ugye ki se jön.Arra gondoltam, h egy nagy szatyron vágok lyukat a fejénekKép (vicceltem)....De még az alma is hagyján, a Maltofer viszont zéró Kép.
Ja, Hanci is elaludtKép, a védőnő szerint most jön majd ez a nappal is alszik, többet időszak.

Kép
seriff

Halihó!

Nekünk jó a hétvégi tali, de csak vasárnap, mert szombat délelőtt meló, délután úszás.

Kob!
e-mail megy atelefonszámmal.

Nálunk az etetés csak előkében megy, Lilla meg ül a székében. Általában a ruhája nem de az előke az tiszta kaja. Bea domestosba szokta beáztatni, majd kimossa és olyan mintha vadiúj lenne.

A bankokkal már mi is majdnem ráfáztunk, mert amikor a kocsit vettük egerben, és menni kellett volna átíratni akkor ott derült ki, hogy még nincs meg a visszaigazolás. Hívtunk mindenkit, de csak azt mondták, hogy aki dönt ezekről a kérdésekről azt nem lehet zavarni. 16,00-kor zárt az okmányiroda és 15,58-kor küldték az igazolást faxon. Szerencsére az irodában rendesek voltak.Jó lett volna mégegyszer menni egerbe.

Sam!
Azt nagyon megköszönnénk, ha tudnál, mert azért nálunk fogy, igaz csak akkor eszik Lilla ilyet, ha úton vagyunk (elég sűrűnKép), különben Bea főz neki valami finomságot(pl.:burgonyás-répa brrrrr,brrrr semmi hús Kép), meg turmixolja a gyümit.

Mindenkinek szép napot. Irány a szabadba !!!

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Seriff!
Lehet venni ilyen előkét, amit nyakba lehet rakni, a fején át, sőt olyat is aminek nincs ruhás fele, csak olyan ami letörölhető, SÕT a tescoban láttam már műanyak előkét is aminek az alján van egy gyűjtőedény a lehullott kajának. Kép

KépKép
KépKép
sbea

szaiassztok

sajna elveszett amit írtam.most csak tömören

kob!gaszabo77kukacfreemailponthu

ortopédia ügyben tud segíteni valaki?

nem dicsekszem, de Benedek nagyon jó baba, sokat alszik (főleg éjjel) evés kezd beállni, de sajnos kell napi 1 pótlás, mert sír amikor már nincs tejcsim (de nagyon) nem bírom éheztetni.
Syg! kívánom hogy Leoka is ilyen sokat aludjon!

KépKép
KépKép
bepa77

beáék

éppen teregettem és arra gondoltam mi lehet veletek Kép modtam is magamban most ugy is nyugi van belesk ki isrt és tessék Kép
édes kis lilla

seriff előkére még az jutott eszembe hogy nekünk vagyis nikinek Kép olyan volt hogy olyasmi anyag mint a viszos vászon de sokkal puhább lágyabb és ez ilyen apa szerint készer zubbony szerű tehát van kezre hoszható rész e is mint egy fél pulover ja és alul van ennek is zsebe az tök praktikus nem tudom lehet e még olyat kapni
ugy beszélek most mintha niki 100 éves lenne Kép Kép

jaj

tali szerintem nekünk s jó a vasárnap legalábbis ugy néz ki többiek ?????? mit mondotok ???

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff, ugye milyen rossz, amikor lecsókolomoznak? Én szívem szerint megkérdezném, hogy mimet akarja megcsókolni. Ezt a köszönést Leonának biztos nem tanítom meg, mert hülyeségnek tartom. Még ha egy ffi mondja egy nőnek...de más szituban...
Adj Hancira esőkabátotKépKép
Nálunk valószínű lesz 6 hósan is oltás, mert a bcg-nek még mindig nincs reakciója.

Roz, azért nem megy ez olyan jól, mert eddig így nézett ki a napunk:1 óra ébrenlét-45 perc alvás-1 óra ébrenlét-1 óra alvás-1 óra ébrenlét-45 perc alvás-1 óra ébrenlét-most alszik.
Fárasztó ennyiszer elaltatni, de ő akar aludni, mert dörzsöli a szemét és kínlódik. Jobban kialudná magát sztem, ha egyben aludna 2-3 órát. De nem lehet mindent egyszerre akarni.

BeaZsolt, látom Lilla is tanul repülni!

Kép
sygnum

Tali ok.Kép

Mino:
Kép

Kép
sygnum

Kedvesek vagytok csajok!
Roz,van ilyen előkénk, Brumi asszem a márkája.Inkább sztem az a baj, h nem nagyon akarja még enni a gyümiket, és ide-oda forgatja fejét, próbálna kapálózni, és így lesz tiszta cucc minden. De lehet, h csak én vagyok tisztaságmániás?Kép

Bea, azt én is várom, h ülni tudjon, mert olyan klassz széket vettünkKép! Na, kipróbáljátok azokat a turikat is? Sztem megéri!Óh,ilyen rucink nekünk is van, 2 garnitúra, Auchanos? Nagyon édes a kis repülő Lillátok, bevesszük ejtőernyősnek Leo és Hanci mellé! Bea, segíts, hogy főzzem ezeket? 1 krumpli egy répa felaprítva,kicsi víz?

Bepa,mit segítsünk ortoédiailag? Beutalót a gyerekorvos ad, csípőUH-ra szeretnétek vinni?Oda meg az ortopéd ad beutalót,és kér időponot.UH:kedd és szerda d.u.2óra.

Syg, lepihentetek?

Hanci már egyórája,vagy több szundít!A védőnő szerint mostmár így lesz! A próféta szóljon belőle!KépKép

Kép
seriff

Sziasztok,

a maileket szépen kapom, este küldöm vissza mindenkinek!

Tali: még nem tudom, hogy tudunk-e menni, vendégeket várunk, még nem tudják melyik nap jönnek.

Seriff,
ügyesedik Hanna, gratula! Majd szépen lassan Ti is belejöttök a etetésbe! Nekünk is volt olyan előkénk, ami Roz írt, aminek van ujja is, de persze amellett is csupa sütőtök tudott lenniKép
Mostanában a lánykád kezd hasonlítani Kamilla kiskori formájára... Nagyokat nosztalgiázok olyankor.
Tejtesó még van, pont most voltak itt, nagyon formás kiscsaj! De azért nagyon változó, mennyit tudok Neki adni, de semmit nem szopik (asszem), így bármennyi jó, gondolom.

Syg,
megfertőztél a homeoval, most megint orrfolyás van nálunk, ilyenekkel kezelem a családot, hátha beválik, és nem kell doki.

Bepa, milyen segítség kell ortopédia ügyben? Ügyesek vagytok Benedekkel, hogy így alszik!

Lina,
bankügy őrületes! Pedig mennyit kaszálnak rajta!

Roz,
Niki gyógyulgat? Mikor megy oviba?

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Bepa, kipróbáltad a homeókat tejcsireKép
Tényleg jók!!
Köszi a jókívánságot én meg kívánom Neked, hogy legyen elég tejecskéd!

Kobudo, ment még1 mail.
Ugye, hogy fertőző ez a homeodolog? Biztos, hogy jobb ezeket szedni, mint gyógyszereket, de azért néha azokra is szükség van. De ha egyszer el lehet kerülni...

Seriff, miért akarja a párod annyira erőltetni a gyümiket? Majd eldönti Hanci! Ha nem kéri, hát nem kéri! Irgum-burgum!
Olvastam vhol -sztem a Kismamában és akkor biztos Te is olvastad-, hogy onnantól érdemes hozzátáplálni, ha amúgy van elég tej, amikor már tud egyedül ülni és elfogadja a kaját. Ha még nem fogadja el, akkor nem kell erőltetni.
Leona alszik, igen. Én többet le nem fekszek nappal, csak ha nem nekem kell őt felvennem, amikor felébred. Még felborulnék vele együtt félkómásanKép

Kép
sygnum

Csak aludt, letelt az 1 óra...

Kép
sygnum

Hát ez a ruha nem tudom honnan való. Lehet hogy Auchanos. _Bea most mondja, hogy az.
Seriff!
burgonyát, répát megfőzöd, és összetöröd őket. 1 krumplihoz fél répát szoktunk rakni.persze számít a méret. a főzőléből egy kicsit szoktunk belekeverni, és lehet egy negyedcsipetnyi sót is belerakni.
Nálunk például a sütőtök nemigazán megy. Hiába csinált bea a hétvégén lillát nem sikerült felizgatnia vele. engem se Kép

Lilla is éppen most kelt fel. aludt egy nagyot a drága. Mostmár nincs akadálya, hogy elinduljunk a levegőre.

KépKép
KépKép
sbea

seriff
te főződ főziket ? én ugy szoktam hogy egy kicsi víz és már mikor forr akkor tezsem bele cuccost hogy minnélkevesebb idejig "rotyogjonm " és fedő alt mindig hogy ne széáljanak el az értékes anyagok belőle jo arpóra vágom és mikor már majdnem kész akkor elzárom és fedő alatt bepuhul igy nem főződ agyon és utánn tölcséres turmixot neki apa most jó édes répát hozott nagyo tetzett ákinak

syg

nálam is fertőz a homeo
elvittem nikt dokihoz pénteke kicsit köhögött meg nagyo nfolyt az orra ezt az immunerősitőt adtam eki ugy van irva hogy 1-3 napig lehet napi 2 szer adni 1 nap adtam neki 2 szer azóta 1 szer és kutya baj holnap ovi Kép semmi mást nem adtam neki hiába irta ki doki persze ha rosszabul lett volna kapta volna gyógyikat de igy nem

kob

jól van a drágám holnap megy ovizni már jó lesz mert nagyopn el vagyok itthon csúsztva bár igy adrit nem köti majd le senki

beszéltem minoval lehet hogy nekik sem jó vasárnap Kép
még nem tudta mert hozzájuk is vendégek jönnek

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
mi ez az immunerősítő, amit adsz Neki? Már írtad párszor, tudom, de nem írtam fel!

Én szopogatom a Coryzaliat, meg a Stodalt, és kalium muriaticumot.

Syg,
javítottam a mail-címet!

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Roz,én főzöm, persze vagyis majd holnap.Ma már nem.Köszi!

Bea, Nektek is kösz a tanácsot!

Syg, én tudom, de nincs már erőm győzködni...Mindegy,ez 1hosszú történet, majd 1szer elmesélem........

Most elmegyünk sétikálni,amíg így süt a Nap!

Kép
seriff

Sziasztok!

Továbbra is itt fővök a levemben, semmi előrelépés. Bárcsak a lottó ötösömben lettem volna ilyen biztos...
Azóta már egy másik bankkal is veszekednem kellett, mert egy 15000 Ft-os költség helyett 35000-et sikerült levonniuk. Felvették a panaszomat, a telefonban el is ismerték, hogy hibáztak, de várjak azért 15 napot, még hivatalosan is kivizsgálják a dolgot, de addig nem kapom vissza a 20000 Ft-omat. Szép!!!

Na mindegy. Voltam védőnéninél, hát nem nyugodtam meg, azt hittem, a -6 kilómból már 4-et visszahíztam, erre megmért, és még csak 3-at. Végül is mindig is szerettem volna szép modellalkat lenni, hátha a szülés után:-)

A vasárnapi tali, ha lesz, nekem jó, csak ne túl későn, mert még vissza kell jönnünk Pestre, bár gondolom babócák úgysem bírják túl későig.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

csajok már csak azt kellene kitalálni hl legyen mert nem tudni milyen időlesz hűvőset mond akkor hol találkozzunk ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Hahó!

Beával beszéltünk és arra jutottunk, ha mindenkinek OK, akkor nálunk lehetne a talit rendezni. Az udvar nem túl tágas, de azért ott, meg a lakásban elférünk. Rossz időben is fedett helyen lehetünk,és ha valamelyik kisbütyök megéhezik, akkor a szobában lehet etetni.
Linácska!
nemcsak a babócák, hanem a mamócák és a papócák sem bírják sokáig az ébrenlétetKép, ezért időben kéne rendezni a II. Kecskeméti Babanetes Találkozót, vagyis KeBaT KépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

Bea, ok, én még könnyen vagyok:-) Éjszaka is azért általában alszom, sőt ma délután is sikerült, amíg az alsó szomszéd össze nem veszett a feleségével:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Talán most végre már lesz időm írni.

Olvasni olvasok de sajna írni nem sok időm marad mióta Hanna "mászik".

Sajna nekem a vasárnap nem jó mert megyünk hétvégén anyuékhoz.
Ez valahogy nekem nem jön össze soha legutóbb is nyaralni voltunk éppen akkorKép

Az éjszakáink sajna semmit sem változtak, sőt mostanában felváltva Bogi is ébred mert nagyon sokat fájlalja a hasát.
Voltunk ma dokinál de semmi különöset nem talált szte vírus és arra kapott gyógyszert.

na el is szóltam magam hogy most van időm.......

mmajd jövök ha pinduri vissza alszik

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Mostanában nagyon ritkán vagyok ! Multhéten meghalt a monitorunk nem tudom hogy mi lett vele.

Szombaton voltunk a Szorakaténuszban és találkoztunk Samékkal, nagyon aranyosak a lányok , majd megprobálok felrakni képeket .

Nálunk éjszakák kezdenek szépen beállni /csak el ne kiabáljam / . Esti etetés állt. 8-9 körül van utánna alszunk és 5-6 ora körül ébred . Remélem ezt a jo szokását még sokáig megtartja. Napközben egyre többet van ébren olyankor nézelődik de ha megunja akkor elkezd nyöszörögni meg forgolodni a kis ágyában ,valamelyik nap teljesen felmocorgot a kiságy végébe Kata és már a fejvédő alól szedtem ki. Az a baj az ilyen esetekkel hogy ha valamit megérez a szája körül vagy valamibe beleakad a kicsi keze akkor kényszer kajcsit érez. Hát meg is látszik a sok tejcsi rajta ,szaporodunk szépen.

Zsoltival ma találkoztam a kicsi Lillával volt nagyon tündéri a kicsi lány.

Vasárnapot még nem tudom hogy jo lenne-e mert Anyukáméknál tapétázunk és lehet hogy addigra nem végzünk vele .

Megprobálok felrakni egy pár képet
.Kép
Bal oldalon Domika és Enikő . Jobb oldalon a szélén Samék Bogija

Kép
Enikő és Domika

Kép Kata pancsi közben
Kép Kata mocorgása
Kép Kata

Kép
Kép
Kép
kecsone

Ne haragudjatok a sok képért!

Kép
Kép
Kép
kecsone

kecsoné nagyon édessek a csajok Kép milyen nagy kata hihetetlen

beáék
nekünk jó de bizti jó ez igy neketek leszünk ám sokan legalábbis remélem akkor lehet hogy liliékis át tudnak majd ugrani

a következő KeBat nálunk lesz Kép Kép

megyek mert hiszti a köbön Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Ha tavasszal vagy nyáron van tali, én is tudok egy nagyon jó helyszínt ajánlani, a Csalánosi erdővel szemben az út túloldalán van apunak egy jó nagy telke, tóval, dombbal, lehet horgászni (a halakat vissza kell dobni:-)), de amúgy a halacskák kézből is esznek, lehet sütögetni, napozni, fürödni...

Képzeljétek, kedvenc férjem még két év (na jó, ahhoz még pont egy hét kell:-))után is tud nekem meglepetést okozni: Reggel mosogatott, meg letörölte a konyhaszekrényt, majd a mosogatóronggyal a kezében közölte, hogy lassan ezt is ki kellene rendesen mosni. Nagyon nem értettem, hogy mit akar kimosni a mosogatórongyon, erre közölte, hogy hát mosógépben. Aztán felvilágosítottam, hogy ezt nem szokás, ki kell dobni, és elővenni egy újat. De én olyan jót nevettem rajta!
Tényleg, kérdezte, hogy vasárnap jöhet-e ő is babázni, mert nagyon szeretne "előgyakorolni".

Kati, nagyon aranyosak a babák. Ha jól látom, valami bábozós foglalkozás volt a Szórakaténuszban. Emlékszem annó úgy 20 éve még apu is tartott ott fajátékkészítést, és mindig mentem vele. Aztán ált. suliban milyen büszke voltam rá, hogy én nem töröm el a fűrészlapokat:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kob
Persze, szívesen átmegyünk, ha meggyógyult Kamillka! Köszönjük a szíves invitálást! Kép
Sam
Igen, én bizony öblítőket válogattam abban az időben a Tescoban, Bálintommal a vállamon! Há Te is ott voltál??? Miért nem böktél oldalba??KépKép
A kis kitérőm alapján, tényleg nem lakunk messze egymástól!! KépKép
--nem irigyellek az éjszakai bulikért! Nálunk csak 1 hétig tartott így oltás után, de talán már rendeződni fog az éjszakánk.. Csak megint el ne szóljam magam.. KépKépKép
Lillácskáról már nem is írok semmit, mert élőben sokkal klasszabb csajszi! El sem képzelnétek, mekkora!!KépKép A hóna alatt elfér Bálcsi! Lehet, hogy Áki lennne a Neki megfelelő férfiember?!? KépKép
Rozkám
A vasárnap már valszleg nekünk is jó, mert hozzánk már pénteken érkeznek a vendégek, és majd csak vasárnap mennek el, de nem nálunk alszanak, és nem leszünk azért együtt velük 3 napig. Kép
Kati
Eszméletlenül szép a kis hajas Kata! A képekből meg sosem elég! Lásd: Nana,és Linácska férje..Kép

Tyüüü ez a mwszatolós eetés... Asszem én bekészülök vanish szappannal! Az eddig mindig bevált! De még nincs rá szükség..
Visszaolvasok még, mer tuti kihagytam valakit(mit)
Lilkére mindjárt rácsörgök, hogy mi van velük..

KépKép
mino

Sziasztok, képzeljétek,hihetetlen de Hanci 10-7ig aludt, ébredés nélkül!Mii is a rádióra ébredtünk,és akkor kapcsoltam, h jó ég,már biztos éhenhalt!Berohantam, de békésen szunyókált, megfordítottam, na 10perc múlva fel is ébredt.

Kati, dehogy haragszunk a sok kép miatt, inkább örülünk a friss képeknek!Kata tényleg nagy!

Talit nem ígérem, vendégek jönnek, de még nem tudom mikor, igyekszem!Kép

Sam, 4kézláb mászik Hannád?Õ is gyorsan fejlődik!

Roz, Áki miket csinál?

Még 2nap szép idő, ki kell használni!

Kép
seriff

Lina!
Apukáknak is elvárt a megjelenés! Ez csak természetes! Már pár apuci ismeri is egymást az előző tali óta! Kép

Mi aztán tudunk egyszerre produkálni! Kép

KépKép
mino

Mino, épp arra gondoltam, h rég jelentkeztél!Erre tessék, pont egyszerre írtunk! A Vanish szappan nekem nem vált beKép.

Lili, LIolga, Melissza, Erszényes, Cukkermáz,Télleánya? Mi van Veletek?

Kép
seriff

Jó reggelt!

Na, a ma éjjelünk már nem volt olyan jó, de túléltem (csak azért, mert kénytelen vagyok). Reggel már odanyomtam Leonát az apjának én meg kivonultam a nappaliba aludni. Nehogy má' beforduljon a fal felé és tojik rám/nk. Õ bezzeg végigaludta az éjszakát.

Kati, gyerkőcök nagyon aranyosa! Jó lehet ez a Szórakaténusz, majd mi is kipróbáljuk.
Méghogy haragszunk a képekért?????!!!!!

Lina, ilyen kérdésekkel az én párom is elő szokott állni. Nem értem én, másban meg olyan "okosak".

Mino, a dm saját folttisztító szappana is jó és jóval olcsób, mint a vanish. Én most is azt használom. A kakira is.
Na meg a barackra is azt tettem, mikor tegnap leöntöttem magam, többször is. Nagyon bénáztam vele.

Lányok, a babáitok alvókáját nagyon írígylem! Leonáé sosem lesz ilyen jóKép
Most reggel szopi közben próbált elaludni, az apja csuklott egyet, ő erre elkezdett sírni, annyira megijedtKép Mimóza a köbön.

Az én párom kijelentette, hogy ő nem jön talira, inkább megy takarítani a házba. Kis szemétke.

Ezen nagyon jót röhögtem tegnap este, csak már nem volt erőm feltenni:
http://w3.externet.hu/~zizou/vid/videodelmese_Yoga.wmv

Na meg ezen is:
Kép

Kép
sygnum

seriff

ezen az éhen halton akkorát röhögtem Kép Kép Kép Kép Kép Kép

áki punnyad kis lust fordul csak de csak hasra de azt rögtön és föleg pelnkázás közben viszont ugy fürdik a nagykábban hogy 10 centis viz álla kád körül a végére ugy pancsol a lányok már nemis szeretnek bebujni mellé mertidáig ugye ez volt sik hogy ők 3 akarnak egyszerre fürdeni Kép meg kuszni probál most kisebbsikerrem mert csak a francia ágy van neki az meg ugye kics de a földre miost nem tudom letenni nincs is hely meg az most nem való neki olyan mocskos a szönyeg alig várm már hogy a kukába kerüljön ez is polifonokat meg most nem tudom hova tenni szerintem ha már lekerülhet a földre sokkal többet fog mozogni mert igénye az lenne rá anyuméknak van egy 30 nm es szobájuk amiben csak egy szekrénysor va meg egy kör kanapé a többi gyerekeké látnád mit müvelnek ott a 3 csaj ( köri lányom ) meg a kis kukacol még idáig mind a két csajom ott állt fel elősször Kép

mino
szuper hogy jöttök Kép
mi szokás szerint szerintem apátlanul ő vagy a mh lesz vagy hazaszökik Kép és parkwettázza szobákat vagy keritést csionál de mi megyünk szerintem anyum ki visz minket

jaj tényleg BEÁK nem baj ha csajok is jönnek ?? már láttátok milyen kis zizik hm ?? de ha nem akarjátok mama vállalja őket

lina
hu az a tiétek ?? mikor megyük ágasra mindig megcsodáljuk az ut mentén van ez ugye talán már lovat is láttunk már ott ha jól emlékszem

sam

ti jöttök ???

akkor sygáék mino lina mi hu beáék jól bevállaltatok Kép

tényleg seriff ti ??? nem irtál rá még smemit vagy nem olvastam

Kép

Kép

Kép
roz23

Mino, pont tegnap néztem Kob táblázatát, és a picifiaddal majdnem együtt van a szülinapom (egy nappal később) kár, hogy van 28 év előnyöm:-(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szinkronicitás... KépKép
Én is épp a többiekről akartam kérdezni..
Hát Orsi megelőzött!
Bálcsitól változatlanul nem tudok semmit csinálni, még gép elé is csak szoptatás közben, mert még mindig a nappali foglalkoztatás megy! No alvás...
Ma mi jót főzöl? Hagy irígykedjek...

KépKép
mino

Huh... Mig elküldtem a kis soraimat megjöttetek csajok!
Szép napot Roz és Syg! Kép Kép Kép

Na Bábi már nem akarja egyedül az ágyban, hozom!

KépKép
mino

ez ám az egyszerre irás Kép
látjátok ha mostmindenkinek lenné pl skypje vagy icq ja csak egy mikrofon és indulhatna is tracccs parti Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Ma csodás napom van.
Most már biztos hogy kisfiam lesz!!!
Kép))))
Nagy az öröm nálunk mert a párommal mindketten fiúcskára meditáltunk!!!
Szóval van egy mini Janika a pocimban!!!
Kép

Syg: nagyon jó a videó!

Szép napot mindenkinek!!!
Kép

KépKép
erszényes

Ha már a képekről van szó, feltettem 2 képet, az utolsó ma reggel készült.
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=13340

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?