Sziasztok
ezt Csema küldte smsben a tegnapi uhájáról:
BPD: 40 mm
HC: 154 mm
AC: 135 mm
FL: 28 mm
Ép gerinc, végtagok, négyüregű szív ritmusos szívműködés. Jól telödő gyomor és hólyag. Ép rekesz hasfal és magzati vesék. Magzati biometria szerint 18+4 , normális mennyiségű magzatvíz.
Kér titeket hogy szorítsatok nagyon holnap a hugának, mert délelött fél tíz felé mütik szegénykét. Már ma lett volna a műtét, de nem volt vér a vérellátóban, azóta sikerült nekik szerezni.
Bevallom nőiesen egy perc időm se volt visszaolvasni azt a mennyiségű hszt amit pár nap alatt termeltetek, csak a mainak a nem arhiv részébe kukkantottam be. Itt van a kőmüves és nekiállt falazni, igy egy perc időm sincs semmire, amit a fiam még meg is spékel egy nagy adag hisztivel mindenért.
Esténként sokat keményedik a pocim, igy többet kéne pihennem ami jelenleg nehezen volt megoldható.
Viszont holnap megyek amnióra délelött igy utána három napig szigoru pihenés lesz, anyósom idegeit fogja addig borzolni a fiam. Nagyon rendi volt,mert simán bevállalta szombatig a kölköt.
Ami még gáz géza hogy ugy érzem megint összedtem valami gombát, mert újra viszketem és bővebb lett a folyásom
Bevallom már kicsit elegem van belőle, az előző terhességemnél ilyen problémáim nem nagyon voltak...
Nah ennyi elég is volt a sok sirámból
Bundazsákhoz csak annyit fűznák hozzá, hogy nekem is megvan még az enyém, ugy mint Mariannál. Klasz kis báránybőr béléses, és hiába 38 éves még mindig semmi baja. Fiamat is abban levegőztettem kint anno, hisz ő is téli kölök (decemberi).
Hazahozni a korházból mi a babakocsi mózesében hoztuk anno, hogy most miben azon még abszolute nem gondolkodtam el.
ÁGi
18+5