Sziasztok!
Nem volt netünk a héten, de most végre van!!!
Köszönöm mindenkinek az etetőszékkel kapcs. infókat! Mindkét fajtáról olyan jókat írtatok, hogy most méginkább nem tudom, melyiket vegyük...
Pocak!
Igen, már bele is fogjuk tenni az etetőszékbe. Miért kérdezted? Van egy ősöreg bébi autósülésünk, eddig abban etettem, de mostmár szeretném az asztalhoz ültetni, hagy szokja a "rendet". Régen nem voltak etetőfotelek vagy mik, meg ilyen dönthető cuccok, a sima fa etetőszékbe tettek bennünket a szüleink, szerintem a célnak ma is tökéletesen megfelel.
Hinta: nem semmi, milyen ára van! Megér ennyit, úgy őszintén? Miért nem viszitek hintázni a gyerkőcöket a játszótérre? Én minden délelőtt viszem Lucát, de soxor délután is. Négy hónapos kora óta csúszdázik is, sikongat közben, annyira tetszik neki. Meg nagyon szereti nézni a nagyobbakat, ahogy játszanak.
Liu
Én is gratulálok!
Milyen eredetű az Amira név?
Anyatej: most épp ez a "divat" (mármint a szinte erőszakos propagálása). Már olyat is hallani, hogy három éves korig kell(ene) szoptatni. Ja, vagy érettségiig, nem? Fogadni mernék, hogy néhány év múlva majd kitalálják, hogy mégsem olyan egészséges, mert szennyező anyagok meg mittomén miért, akkor meg azzal lesz tele az a mindenható Kismama magazin.
Ezvicc
Tényleg ne parázz már! Olyan gömbölyű a kis pletykalapolvasód, vagy nem úgy látod?