Sziasztok!
Nóri, gratula itt is! Vigyázz magatokra nagyon!
Olvastalak most a másikon frissen, látom, meggyűlt az utroval a bajod. Én tavaly kaptam a terhességre, de akkor megfogadtam, hogy soha többé, mert irritált, mart, és folyt.
Úgyhogy 3*1 duphastont kapok most, és nyugodt vagyok, mint egy Buddha. Ja, és kértem tejsav kúpot, hogy elejét vegyem a kismamás folyásoknak, fertőzéseknek és gombáknak. Hetente egyet benyomok, nagyon jót tesz. (hetente... hehe...összesen két hete
Noémi, hajrá az 5. inszemre! Én is kívánom neked, hogy ez legyen az utolsó! lehet, hogy egy kis nyaralás segítene, nem? Milyen otthon lenni? nem sajnáltad otthagyni a munkádat?
Barbi, neked is kívánok mihamarabbi sikert!
Bogi, ha jól emlékszem, te voltál az, aki mindig alaposan megszenvedtél az inszemeknél a méhed miatt, ugye? Végülis végigcsináltad mind a hatot?
Én még a héten itt vagyok, aztán hétfőtől kórház. Ma láttak egy 6mm-es petezsákot. Szívem szerint vártam volna jövő péntekig az első uh-val, hogy már rögtön a szívet is lássam, hiszen az a legizgalmasabb. Viszont Egyed gyorsan akart dönteni, hogy méhenkívüli vagy sem, úgyhogy nagy nehezen rászántam magam a mai uh-ra.
(tavaly több, mint 6 hetesen látták először a szívet meg az embriót, és ezért állandóan azzal idegesítettek, hogy üres a petezsák. (pedig 6-7. héten látszik először mind a baba, mind a szív!!)El is határoztam, hogy a következő uh-t a lehető legkésőbbre kérem, ha ezt meg lehet így beszélni. Minek idegeskedjek addig?
Amúgy semmi tünetem nincs, talán egy kicsit könnyebben elalszom akár napközben, de ez sem feltűnő. Azért egy kicsit jobban örülnék, ha határozottabb tüneteim lennének... Vagy örüljek annak, ami van...?