Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Vas Ildi
Nagyon szépek a gyerkőceid!

Cory
...akkor ez a következő lépcsőfok amiben bízhatsz, hogy elmúlik a hányinger...

Nekem a tegnap éjjszakai hasfájás óta, látványosan nagyobb a pocim. Ezek szerint csak nőtt. Nem gondoltam, hogy ez ilyen robbanásszerű! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Látom, távollétem alatt eldőlt, hogy maradunk a Babaneten Kép
Először is üdvözlöm az újakat Kép

Nicika!
Pihenj sokat, meglátod minden rendben lesz! Nekem mindkét lányomnál kb. a 26-28. héten kinyílt a külső méhszájam + Annánál meg is rövidült. Igaz a hasam nem keményedett, sőt fertőzésem se volt. Különösebb kíméletre nem fogtak, csak egy kis odafigyelés és megelőzhető a baj. Mindketten a 40. hétre születtek.

Rita!
Az autónk szintén cserére ítéltetett. Hiába van családi autónk, a középső soron nem fér el három gyerekülés, ha viszont mindkét hátsó ülés nyitva van, akkor pedig a csomagok/babakocsi nem férnek el. Na de először a lakásproblémánkat kell megoldani!

Lyly, Nancsika!
Mi is albérletben kezdtük, mindkét lányunk oda született, ráadásul folyton költözünk (szegény Annával 4-szer). Most is a nagybátyámmal (az ő házában) élünk, de a helyzet már tarthatatlan. Egyrészt a két picurt már csak a nappali közepére tudnánk rakni, másrészt egyre rosszabbul viselem nagybátyám paranoiáját ill. egyéb nyavajáit. Már tervezzük a költözést, csak attól félek, hogy december-január előtt nem tudjuk megvalósítani, és mi lesz, ha idő előtt kórházba fektetnek Kép

Lyly!
Én sokat vartam a lányoknak, főleg nadrágokat és kisruhákat. Igaz nem voltunk rászorulva, mert rengeteg ruhát örököltünk, de annyira szeretek varrni! Bár az utóbbi időben kevés időm akadt rá.

Ruhák, babacuccok: mint írtam, szerencsénkre sokat öröklünk és a lányok után is jó állapotban megmaradtak a ruhák. Csupán 1 kiságyat, 1 etetőszéket kell beszereznünk + egy-két apróságot. A babakocsit most hétvégén sikerült megvennünk Pozsonyban (az öcsémék ott élnek és felhívták a figyelmünket egy akcióra, ráadásul olyan kocsi, amit szerettünk volna és itthon nem forgalmazzák, és az ára is viszonylag barátságos volt, persze ami az ikerbabakocsikat illeti).

Zsu!
A lányaim is szeretik a sört, előfordult, hogy alkoholmentes sört kellett nekik rendelnünk az étteremben.

Bori 23+0

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok!
Hétvége után ismét itt Kép

Cory
A varrónőt kérdezted?
Katona Krisztina
Fehérvári út 197. V.em 51.
70/36-06-805
http://www.kep.tar.hu/lorro

Nicika
Pihenj amennyit csak tudsz!

Csigano
Nekem is 6 éve lesz a 2 gyerkőcöm között Kép Kíváncsi leszek, hogy milyen tesók lesznek Kép

Mariannka
1 hetet lazán elszámolhattak a hosszabb ciklusaid miatt. Én is így jártam... soha nem tudják, hogy hol tartok Kép

Nekem 2 hétig nem nőtt (centiben) a hasam, aztán meg 3 nap alatt 2,5 centit Kép Hova rohan? Kép

Nekem is evés után szokott nagyon mocorogni. Meg este f6-tól. Akkor az a szokása, ha kap egy meleg kezet a pocakra, akkor egyből odabújik Kép Érzem, ahogy odaaraszol Kép Ha elvesszük a kezet, ott marad egy ideig a nagy pukli, majd lassan visszavonul. Ha újra odarakjuk a kezünket, akkor megint bújik Kép Olyan hihetetlen Kép

Ja, és nov 9-én megyek 4D-re. Most kértem időpontot.

Titati 23+4
titati

Sziasztok,

még nem olvastam el mindent, amit szombat óta írtatok, de mindjárt pótolom. Kép
Ildi,
szép a házikó.
Nici,
jó vásárt csaptatok! Örülök, hogy jobban vagy. Pihenj sokat! A pocid tényleg aranyos. És ha sokat mocorog a bébi, akkor biztos jól van.

Én most jöttem a vérvételről. Szörnyű volt, mert megint nem talált vénát a nő. Most is tökre fáj a szúrás helye.
Otthon jó volt. Mondták, hogy szép nagy a pocim és tényleg az, megint nőtt múlt héten 1 cm-ert. Mindjárt teszek fel fotót az albumba. A 84 éves nagypapám volt a legjobb, aki arra, hoyg kislány lesz ezt mondta: "nem lett volna jobb egy fiú elsőre?" De nem haragszom rá, jót nevettünk.
Anyukám jókat főzött, sütött és felpakolt minket rendesen.

Pussz.
Angi
22+3
angi79

angi79

Sziasztok Pocisok! Kép

Megjöttünk jól, már tegnap anyuéktól. Autópálya horror volt visszafelé. 5 km-t kb. 1 óra alatt tettünk meg Gyöngyös környékén. Grrrrrr. Vasárnap reggel nekem is csúnyán bekeményedett a hasam. Rendesen pánikoltam, h na most ezt mér csinálja? Aztán elnyúltam az ágyon, apa elkezdte simizni, és teljesen elmúlt.Kép
Ma meg mentem AFP-re, de valahogy nem aggódok az eredmény miatt, amióta voltunk 4D-n és láttam a kis tököst.Kép Azon jobban ideges lettem, hogy menny ide, menny oda, ja itt egy kémcső vér, azt vidd magaddal . . . Mókás volt, párom meg sík ideg lett.

Zsuzsófi, édes a picifiad.Kép

Babetta, köszi, és bízom benne, h igazad lesz. Bár ezen sem pánikolok, mert olyan még nem volt, h sehogy se legyen.Kép Mire meg lesz a Babó, már itt fogunk élni, az tuti.Kép

Doree, Csigano, üdv itt! Érezzétek jól magatokat köztünk! Kép

Szelivi, remélem jobban vagy már!!!

Nicika, örülök, h jobban vagy. Pihikézzél sokatsokat!!! Pocikád pedig nagyon csini! Kép

Vas, kira a kecó.Kép Fiaid pedig tündérkék.Kép Főleg a pici.Kép

Tényleg nem lehetne, h ekkorák maradjanak? Olyan jó lenne.Kép Abból a sok pici, tündérke babából, milyen sok ronda felnőtt lesz.Kép

Borkadorka, én amúgy ellennék albiba, de külön. Ez meg is lesz a legrosszabb esetbe, csak a párom nem akar már albiba lakni, úgyhogy most meg a nagyüzemi lobbizás saját kecóért.;)

Angi, nem láccik a képKép Vagyis user+pass kell.Kép

Pusza!

Nancsika (mennyi is vagyok? 17+0?)

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Köszi a fiam-dicséreteket jólesettKép

Bori, nekem is rendszeresen sört kel lvennem a gyereknek mert különben nekem nem maradKép De hát alkoholmentes, mit árthat? Hadd szeresseKép

Nekem ma suli van, meg rohanga egy két helyre, de azért igyekszem vigyázni. HOlnap doki, holnapután suli, csütörtök pihi, péntek-szombat-vasárnap vendégségKép De ez attól is fog függni hogy holnap mit mond a dokiKép

Na puszka, sok a dolgom, és marha későn keltem....(fél órájaKép)

Zsu
18+0!!!!

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7204

Nancsika! Így?
Biztos a hosszú út miatt ideges voltál és azért keményedett a poci. Ilyenkor pihenni kell!! Ugye már nem dolgozol?
Zsuszófi,
tényleg édes a kisfiad! És csak óvatosan a rohangálással!!!!

Mi október 29-én megyünk 4D-re a Praxisba.
Titati,
a 6 év korkülönbség 2 lány esetén nem sok. Az öcsém meg köztem 7 év van, ez nem olyan jó. Nem nagyon van közös témánk.
angi79

Angi, mi is 29-én megyünk a praxisba!!!!!
Ti hányra mentek????

Csajok, köszi mindenkinek a dícséretet a házra is, meg a tökikre isKép

Olivér éppen lezúgott az ágyról az előbb, felrepedt a kis szájacskája, meg a nózija is vérzett.Most el is aludtKép
Pont orral lefele esettKép

Nekem a Levente meg a pici között lesz 6 év 4 hónap, de még köztük van Olivér isKép

pusz
Ildikó
15+3
vas

Angi, aham. Így kira.Kép Szépek vagytok nagyon.Kép Pocikád is csini nagyon.Kép
Igen, arra gondoltam én is, de akkor mér vasárnap reggelre? Na mind1, az a lényeg, h most teljesen olyan mint szokott.Kép
Nem, már nem. Ezen a héten még szabin vagyok, aztán meg táppénz a babóig.Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok Kép
Doree, Csigano Kép
Üdv köztünk, további jó pocakosodást Kép

Zsuzsófi Kép
Nagyon sármos a fiad Kép
Vigyázz magadra és azért pihengess is a sok rohangálás közepette Kép

Szelivi Kép
Vigyázz magadra! Örülök, hogy nincs semmi bajotok Kép Pihengessetek Kép

Petra Kép
A cvs-t ugyan úgy csinálják mint az amniót. A hasfalon keresztül egy tűvel vesznek mintát, csak nem a magzatvízből, hanem a méhlepényből Kép

Rita Kép
Az eredmény elvileg vagy ezen a héten vagy a jövő héten várható Kép
De mivel nem telefonáltak, pedig már két hét telt el, reménykedem, hogy minden rendben lesz Kép
A férjed nagyon aranyos, hogy így gondol a családjára Kép

Ági Kép
Igen is érdekel, hogy mi van veled Kép
Mikor mész amnióra? Ha jól emlékszem mostanság kell menned.
Csemát puszilon és gratula a lánykájához Kép

Angi Kép
Nagyon édes a pindúrod Kép
Milán mit szórt szét az ágyon, egy párnát? Kép

Ildi Kép
Nagyon édesek a fiaid Kép A házatok meg hihetetlen szép Kép Gratula hozzá, biztossok munkátok volt vele Kép

Nicika Kép
Nagyon szép pocikád van Kép

Titati Kép
Hát tényleg rohamosan nő a pocid Kép
A harisnya hogy vált be?

Mi a hétvégén kirándulni voltunk a lányom osztályával Kép Szép volt az idő, a gyerkőcök jót játszottak, a szülők beszélgettek, viszont én piszkosul elfáradtam Kép

Szép hetet Mindenkinek Kép

Annácska 15+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Ildi,
mi 11:40-re kaptunk időpontot. Ti? Győrfy lesz azt mondta a hölgy. De nekem nem mond semmit a neve. A nőnél voltak eddig az ismerőseim.
Annácska, Nancsika,
köszi a dícséretet. Kép Milán egy szivacspárnát szórt szét, míg a család ebédelt az ebédlőben. Írtó büszke volt magára. Persze utána mondta, hogy takarítsunk és porszívózott is rendesen. Kép
Annácska,
hány éves a lányod? Merre jártatok? Pihenj!
angi79

Angi, mi 12,20-ra megyünk, de a nőci a 11,40-es időpontot nekünk is felajánlotta, csak az a gáz, hogy a párom délig dolgozik a xv.ker.-be, így rohanunk , hogy odaérjünk.
Nekem mindig Győrfy Mátyás csinálta, szerintem jó fejKép.Nagyon szimpi, és tök precíz.Olivérrel végig odajártam.
Lehet, hogy még össze is futunk akkorKép

Annácska,még egy hét, és kész az eredmény???
Drukkolunk addig is!!!Kép

Ildikó15+3
vas

Ildi,
tényleg lehet, hogy találkozunk. Örülök, hogy jókat írtál a dokiról, megnyugtatott.
Aztán majd tényleg jó lenne egy személyes találka is a többiekkel, amiről beszéltünk a totyogón egyszer. Kép
angi79

Sziasztok!

Titati
Aranyos lehet ahogy odabújik a babó! Sógornőm Marcija csinálta azt, hogy amikor mamija ült a fotelben, csak a poci egyik felét sütötte melegen a napocska, babaó olyan látványosan áttelepedett a napos oldalra! Teljesen csálé lett a mama hasa.

Angi Nicika
Szép nagy már a pocitok!
Angi
Nekem eddig szerncsém volt, anyuhoz mentem vérvételre egy kórházba, ott nagyon ügyes a nőci, mindig ő vesz tőlem vért! Később már csak a védőnő veheti le? Vagy akkor is mehetek oda ahova akarok?

Úgyvolt, hogy ma délután megyek védőnőhöz erre közbejött egy munka dolog, be kellett mennem egy nyomdába. Szerencsére az időpontot előrehozták így nem ütközött a védőnővel... erre mikor hazaérek és hívom a védőnőt kiderül, hogy reggel 8-10-ig rendelt!!!! Nekem múltkor délutánt mondott egy másik hölgy... No mindegy... megyek dokihoz utánna jövőhéten a védőnőhöz. Azt mondta semmi gond, csak vigyem el a dokinak minden leletemet. Az orvost nem tudom felhívni egyenlőre, még próbálkozom....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annácska
Párom pénteken elment kiváltani, de 2 helyen mondták neki, hogy ilyen csúcsminőséget nem tartanak, csak rosszabbat. A 3. helyen meg kapott volna, de én kellek hozzá, mert comb és bokaméret is kell hozzá. Ez nagyon speckó valami lehet. Holnap reggel 8-kor ott kezdek. Majd beszámolok utána.

Mamacka
Úgy látszik imádják a meleget Kép

Titati 23+4
titati

Mamacka,

szerencséd van, ha van valaki ilyen ügyin veszi le. Nekem a múltkor az egyik nő nem tudta levenni, át kellett mennem egy másikhoz, aki le is fektetett és ő nagyon ügyes volt. Nekem mindig a rendelőben csinálják ezt, védőnő még soha nem vett vért. Szokott?
Próbálgasd a dokit hátha bejön.
angi79

Valaki feljebb védőnőt írt.. én is csodálkoztam...

Szegény apumat elég sűrűn szúrkálják! Az egyik nővértől már előre retteg annyira ügyetlen!

Próbálom még... most biztos dolgozik... bár igaz kicsengeni kicsengett.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Szerdán voltam levetetni az afp-t és már meg is van az eredmény, hál Istennek minden rendben, normál érték. 52.8 ng/ml.
Úgy örülök, hogy nem kell aggódni emiatt tovább.

Nicika! Szép a pocid!

Ildi!
Szuper a házatok!

Teszek majd fel én is képet a miénkről, most rohanok, mert hazaért Apa és éhenhal.
Majd még jövök:
Rita
17+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Ritaa,

gratulálok a jó afp-hez!
angi79

Sziasztok!

Csak beugrok két alvás között Kép

Mi is laktunk albérletben pár évig a párom ismerősével meg annak a sógorával együtt. rossz volt, de aztán elköltöztünk egy kicsibe, ahová havonta egyszer ellátogatott a tulaj. Az egy idegbeteg némber volt, állandóan panaszkodott. Most a munkahelyem házastársi garzonjában lakunk, tök jól berendeztük.

Védőnő még tőlem sem vett vért, hanem papírt tud adni mindenre a kerületi egészségházba.

Vas!
Tessék vigyázni arra az eleven gyerekre! Az egyik ismerősöm kisfia is hasra esett, csak neki útban volt az asztal széle és kitört elől két foga, aminek a helye elfertőzte a két mellette lévőt.

Holnap kapok 24 órás vérnyomásmérőt. Nappal 20 percenként, éjszaka 30 percenként mér majd.
Egyébként elég rendesen szokott oldalt szurkálni a pocim, és ma reggel vettem be egy magne B6-ot és ma nem szurkál! Tök boldog vagyok!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Na a mi lakás helyzetünk sem valami fényes...

Anyós após párosnál lakunk akik már rég elváltak. Eléggé rázós a terep, ráadásul hiába van vagy 200nm nem lehet egy egységes külön elszeparált részt magunknak kialakítani. ...vagyis a tetőtér a miénk, ami jó is lenne ha nem egy halálétrán kellene oda felmászni! Nemtudom meddig bírom,... gyerekkel meg sem kísérlem, pedig ott lenne hely a kiságynak stb. Sajnos egyenlőre mi olyan vacakul állunk, hogy a rezsit is alig tudnánk fizetni nemhogy bérleti díjat...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Rita: gratula a jó afp-hez.

Szelivi: nekem múlt héten volt fent a 24 órás mérő. Napközben 15 percenként mért, éjjel 30. Az éjszaka nem volt könnyű, mert vagy ráfeküdtem a madzagra, vagy annyira megszorította a kezemet, hogy lezsibbadt. Szóval nem aludtam valami sokat.

Lakóhely: mi moost egy 59 nm-es panelban lakunk, de mivel mindketten családi ház őrültek vagyunk, váltani kellene. Csak hát az anyagiak nem egyszerűek fóleg úgy, hogy most egy kereset ki fog esni.
Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Jaj, ma úgy fesztíenek a fogaim Kép Terhesség előtt mindent megcsináltattam, volt 4 nagy tömésem, és azok időnként nagyon meggyötörnek Kép Teljesen padlón vagyok most miattuk. Az egész arcom sajog Kép

Titati 23+4
titati

Sziasztok!

Üdv az új kismamiknak!:-)

Zsófi, nagyon helyes Bence, tényleg egyszer összefuthatnánk megint. Bár látom eléggé el vagy havazva és nem is érzed jól magad:-( Pihenj sokat! Majd írj nekem légyszi erről a 4D cuccról, tényleg ingyenes, ha a dokid kéri? Kíváncsi vagyok...

Ma túl estem a csapoláson, bár nem volt kellemetlen. Itthon, nyugodt körülmények között, kb 3 perc alatt végeztek velem:-)Nem durrant szét a vénám, ilyen még soha nem volt, és még rosszul se lettem, szinte élmémy volt az a 6 kémcső:-) Remélem az eredmények is jók lesznek.

Csemának gratula a kislányhoz és örülök, hogy mostmár jól vannak.

Nyúlanyó 16+6

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nyúlanyó,

6 kémcső? Én attól elájulnék! Miért kell ennyi?
És otthon vették le?

Titati,
nem mutatod meg a dokinak a fogaid? Vagy vársz még?
angi79

Rita, gratula az afp eredményhez, remélem enyém is jó lesz....

Titati, szegénykém, jobbulást neked.

Mi akkor szerencsések vagyunk lakás ügyben, most költöztünk társasba, bár egy ideig nyögni fogjuk az tuti...de én nagon boldog vagyok, hogy ilyen szép otthonunk van.

Lányok, lehetséges az, hogy a ha fáj egy picit tompán a fejem akkor vérnyomim lent van és én ezért kívánom ennyire a kávét? Megveszek egy kávéért, de már reggel ittam egyet és nem akarom túlzásba vinni, de úgy kívánom.........

nyúlanyó

Nyúlanyó: meg kellene mérni a vérnyomásodat. Ha szédeleg az ember, vagy kóvályog, mint aki részeg, az lehet a magas vérnyomástól, és az alacsonytól is. Óvatosan a kávéval.

Mariann

KépKép
mariannka

Angi, a toxoplazmától kezdve a hepatitisig mindent néztek. Én is mondtam tuti nincs ennyi vérem....ezért vetettem le itthon, mert egyszerűen nem bírom, és tuti elájultam volna:-( Igaz fizetni kellett érte, de az utazást, az időt, a lányom hisztijét, a sorban állást, az ájulást, a wc-re várást így sikerült kihagyni.

nyúlanyó

Jahjah Mariann, tudom, hogy nem szabad sokat kávézni, remélem azért nem annyira alacsony a vérnyomim, csak ez a fránya tompa fejfájás ne volna. Bár lehet, hogy azért mert rosszul aludtam...egész éjjel álmomban vért vettek tőlem. És én mindig állítom, hogy nem félek a vérvételtől...erről ennyit.

nyúlanyó

Nyúlanyó,

így már értem. És szerintem megérte, hogy otthon csinálták.
Valami gyenge kávét ihatsz, szerintem. Én is elég kómás vagyok ma. Talán az idő miatt.
angi79

Nyúlanyó: hát ez a tudatalatti.

Próbálj meg relaxálni egy kicsit.

KépKép
mariannka

Angi
Nem volt semmi gond a fogaimmal(érzetre), tervezett, terhesésgre készüolve elmentem megnézetni, csináltak 4-et, persze fehér töméssel, és azóta nincs nyugtomKép Korábban az amalgámokkal mindne oké volt. Amikor front vagy időjárás változás van, megőrülök Kép Különben nincs vele bajom.

Ma én is nagyon kómás vagyok Kép Pont egy dobozos tejeskávét iszogatok, hátha magamhoz térek.
titati

Most sikerült beszélnem a dokival... hát egy kicsit kínos volt. Úgy kérdeztem, hogy xy-tól kaptam meg a számát és szeretnék hozzá járni a kórházba.... Azt mondta, hogy neki a magán rendelés jobb lenne, ragaszkodom-e a kórházhoz.

Végül megbeszéltük szerdát a kórházba.
Annyira vacakul érzem magam... de mi nem tudunk minden vizsgálatra 5000Ft-ot kiadni,... egyszerűen nem megy... mindjárt bőgök...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: nyugodj meg. Ez a legfontosabb. A dokik is pontosan tudják, akár ránézésre is, hogy ki milyen anyagi helyzetben van. És nekem az a tapasztalatom, hogy tudnak méltányosak is lenni. Ne érezd magad rosszul emiatt. Meglátod, a személyes találkozáson teljesen rendben lesz minden.

KépKép
mariannka

De ez nekem így már olyan kellemetlen... előre szorongok az egész miatt. Jól kibőgtem magam, még remegek is... beszéltem sógornőmmel. Olyan nehéz ez az egész.Annyira kellemetlen. Elmegyek azt hiszem szerdán, és majd meglátom. Arra is gondoltam, hogy őszintén elmondom neki, hogy mi a helyzet a mi házunk táján... csak nehogy ott is elbőgjem magam...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka
Szerintem is nyugodj meg. Mondd el neki őszintén, hogy mi a helyzet és ha úgy látod, hogy nem nagyon érdekli, vagy nem jól bánik veled, mert nem a magánrendelőjébe mentél, akkor váltsál orvost.
Az semmiképpen sem jó, ha mindig "rossz szájízzel" mész hozzá. Fontos, hogy jó és bizalmas legyen a kapcsolatotok. (Ez melyik kórház?)

Scullyx
19+0

KépKép
KépKép
scullyx

Az István. Igazán kedves volt meg minden... és lehet azt is gondolni, hogy akinek nincs pénze miért keres magának orvost... de én nem akartam csak úgy az utcáról beesve szülni egy vadidegennél... természetesen a szülésért fizetnénk, de arra már nincs keret, hogy tizenixszer 5000 Ft-ot fizessünk...

Ti magánba jártok? ...vagy a kórházba? Mennyit fizettek, csak hogy tisztábban lássak?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én ismerőshöz járok, tőlem nem fogad el pénzt, de időnként veszek neki valami komolyabb ajándékot. Most is fogok, Karácsonyra, szülés után.

KépKép
KépKép
scullyx

Az jó lehet! Így biztos maximálisan meg tudsz benne bízni!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Ma épp csak visszaolvasni bírtam egész nap takarítottam, nagyon elfáradtam.

Üdv az új kismamiknak! Kép

Mamacka
Én is magánba járok 6500/alkalom (4 hetente). Ami hát nem kevés. Szerintem is menj el a dokihoz, aztán majd meglátod, lehet, hogy kellemesen fogsz csalódni. De ha ezután is rossz szájízed marad akkor lehet, hogy tényleg jobb váltani, mert így végigcsinálni egy terhességet nem túl jó.

Titati
Ha megvan a harisnyád mesélj már róla hogy milyen, nekem is egyre randábbak a lábaim. Kép

Szilvi
21+0 Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Mamacka!
Én pl. sztk-ba járok, és úgy fogok a Szt. Imrében szülni, hogy max. szülésznőt fogadok. De hiába volt 2x fogadott orvosom, a csajok az ügyeletes dokinál születtek - már rutinom van benne Kép Kép
Úgyhogy pillanatnyilag nem fizetek, szülés után meg majd meglátjuk.
Borcsa
20+6

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok:9

A suliból jelentkezem, informatika óra vanKép

Nyúlanyó rád tudok időt szakítaniKép Addig lenne jó talizni míg viszonylag jó idő vanKép HOlnap megyek a Sikóhoz, megkérdem a 4D-t!

Mamacka nem vagy egyedül. Én vegyesen járok a dokihoz, ha van pénzem, magánba megyek, ha nincs a kórházba. Én holnap megyek először a magánrendelésre. Az én dokim megérti hogy nincs pénzünk, volt amikor nem is fogadott el pénzt.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah
18+0KépKépKépKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Borsts
Lehet nekem is ezt kellene... csak én most vagyok ebben a helyzetben első alkalommal és tele vagyok az ismeretlentől való félelemmel.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,

nyugi. Tényleg a személyes találkozás után dönts! A doki is tudják, hogy nem mindenki tud magánba járni. Ha kellemetlen neked ezzel a dokival, akkor biztos találsz mást a kórházban! Fel a fejjel!!!!!
Én magánba járok, kérdésedre válaszolva. És 7000-et fizetek terhesgondozásra.
angi79

Sziasztok!

Titati: igen. Nagyon közel lakunk hozzá, úgyhogy bepróbálkoznék nála egy nadrággal Kép Köszi Kép

Ma sokat mászkáltam, húz is a hasam Kép Megyek is pihenni.

cory 17+4

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Szisztok!

Lányok!
Köszi a gratulákat az afp-hez.
Olyan jól esik, hogy itt mindenki ennyire törődik a másikkal.
Szerintem nagyon jó kis csapat vagyunk!

Én kórházba járok a dokihoz, meg néha magánba, de ő alapvetően a kórházba hív. A magán 5000 Ft/alkalom, a kórházban is 1 x ennyit adtam, a többinél nem vlt alkalmam pénzt adni, de szerintem a kórházba elég néha-néha adni. Érdeklődtem a szülési tarifákról, itt vidéken: 50.000 -et mondtak, de mivel nekem császár lesz, lehet, hogy kicsivel többet kell adni?!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Mamacka!
Mondanám, hogy ne legyél... Csak kisegítve nem lennél vele. Inkább azt mondom, hogy olvasgass "alternatív" oldalakat is a szülésről - a kedvencem a www.szuleteshete.hu , mert egyáltalán nem szélsőséges, és rengeteg hasznos infó van rajta. Akkor esetleg elhiszed azt, amire engem a tapasztalat tanított meg: TE szülsz és erre tökéletesen alkalmas vagy. KépKépKép

Amit a dokihoz menésre javaslok - ha a doki nem tudja eloszlatni a rossz érzéseidet, inkább keress mást.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Ritaa,
ennél többet szerintem nem kell adnod. Én 40-50 ezerről hallottam.
Császár lesz?
angi79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?