Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én csak most hallottam erről az oldalról, rögtön ki is próbáltam, hogy működik e. Most éppen alszik a fiam, így volt időm egy kicsit netezni.

babafalva.hu vonalzó
brosi

Köszi a tanácsokat. Azért kérdeztelek benneteket is, mert két nőgyógyász kétfélét mondott.
Krisz!
Nektek van igazatok! Mi itt tespedünk a rossz időtől deoresszió-közeli állapotban, miközben ott hétágra süt a nap. Mi, ha minden jól megy, okt. végén Madridba megyünk. "Uramnak" már évek óta nagy vágya ez az út, mert Real Madrid-őrült. Véletlenül sem megyünk tengerpart közelébe, nehogy már nyáron menjünk, amikor az idő is jó, meg a tengert is élvezhetném, á, dehogy...Még véletlenül le is barnulhatnék...Mivel akkor van Real-meccs, így akkor utazunk, amikor már normális turista sehová nem megy.
Sziasztok!!!
pancsika

Sziasztok!
Megint én. Sapé! Ágotának rossz is a foga, vagy csak elővigyázatosságból vitted?Mit szólt a vizsgálathoz? Hiszti nem volt?Láttalak ám azon a héten egyik reggel, amikor suliba mentél, én szintén suliba mentem, csak dolgozni. Lebuktál, mert az utolsó pillanatban értél oda a böszörményi buszhoz!!Egy rendes iskolás a késést még csak nem is kozkáztatja!!!

Remélem, kimászott mindenki a náthából, nálunk az iskolában sok gyerek beteg, járványszerű nyavalya van kitörőben. Fejük, torkuk fáj, lázasak, hasmenésük van stb.
pancsika

Sziasztok!

Anna egy kicsit náthás lett, de szerencsére láz nélkül megúszta!
Kedve, étvágya jóKép

24-től fa játékos játszóházat hírdetnek. Valahol az Intersparban.

Most lesz a Mihálynapi vásár?

Ha tudtok valami jó programot, akkor szóljatok. Én most a Munkácsy kiállítást tervezem, meg valami temlomlátogatást, mert Anna rajong a templomokért. Igaz még csak 2x volt, de tetszik neki.

Sapé!
Tényleg, Ágota hogy viselte a fogorvost?
Aranyos volt a doki? És hol van a rendelője?

Pancsika!
Idén én is megfogadtam, hogy meleg helyre csak télen fogok utazni. Sokkal jobb lehetKép

Brosi!
Hány éves a kisfiad?
Merre laktok?
Ja, üdv ittKép

Megyek altatni.

Szép álmokat!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. A kislányom 2005.január 27-én született, tegnap volt 8 hónapos.Szeptember 12-én állt fel első alkalommal és azótta is gyakorolja az uj tudományát. Bejárja négykézláb az egész lakást és ahol csak tud feláll. Egész napi elfoglaltságot jelent.Nagyon jó kislány, mert éjszaka max. 1x ébred fel, de azt is csak akkor ha keveset vacsorázott. Kertes házban élünk és sokat vagyunk kint, kihasználjuk még ezt a kis jóidőt. Ebéd után alszik 2 órát, délelőtt 20-30 percet.

Mindenkinek szép és nyugodt napot kívánok!
Puszi:
Erika
erika1973

Kép
erika1973

Sziasztok!

Era! Januárban lesz 2 éves a fiam és Bercinek hívják. A belvárosban lakunk, pár hónapja költöztünk ide.

Október 5-én lesz egy Levente Péter műsor az egyetemen, szerintem jó lesz, legalábbis én gyerekként kedveltem ezeket a műsorokat. Ja én akkor még Budapesten éltem, de már nem mennék vissza a szülővárosomba, nagyon jól érzem itt magam Debrecenben.

Mesélj valamit a gyerkőcödről, mert én még csak most kapcsolódtam be a fórumba, így nem nagyon tudok rólatok semmit.

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Mi is sokat járunk a Pagonyba, kevesebbet a Máltaira. Én ahányszor oda vittem Bercit utána mindig beteg lett, persze nem biztos, hogy ott kapta el, csak valahogy mindig azután lett valami nyavajája. Ezért járunk inkább a Nagyerdőbe.

Régebben jártunk a Gekkoba is, de most átnyergeltünk a Hangyaboly-ba. Közelebb is van, meg olcsóbb is és egyébként meg úgyis mindenhol én játszom vele.

Most akarom elvinni Bercit úszni, valaki jár a Nagyerdőbe a gyerkőcével? Van valami jó vagy rossz tapasztalatotok a babaúszással kapcsolatban? Szívesen veszem, ha megosztjátok velem mielőtt elmennénk beiratkozni.

A programokkal én nagyon óvatos vagyok, mert az én fiam eléggé visszahúzódó, viszonylag keveset járunk nagy társaságba és ez meg is látszik rajta. Hétvégén voltunk cirkuszban, de csak a jegyet vettük meg feleslegesen, mert eleve túl hangos volt a zene, amit a gyerekem nem bír, így a műsorig már el sem jutottunk. A bábszínházon gondolkodom még, hogy ott talán kisebb a zaj és jobban élvezné.

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Brosi!
Az én lányom, Anna, június 4-én volt 2 éves.
Hasonló mentalitású, mint a fiad, már ami a programokat illeti. Nem szereti, ha sok gyerek van körülötte, vagy akkor csak csendes szemlélő a háttérből.
A játszótéren is leginkább egyedül, vagy velem játszik. Neki idő kell, hogy megszokjon valakit. A szomszéd gyerekeket már nagyon szeretiKép
Most épp a képzeletbeli barátjának olvas, aki Zsiga (Móni kisfiaKép ). Viszi az ölében, és gondoskodik rólaKépKép
Elvileg a bábszínház még nem nekik való, majd ovis korban.Annával is voltunk már egy előadáson, az unokatestvére óvodájában, de amikor sötét lett, elsírta magát.
Most ideült az ölembeKép.......nehezebb írni.
Krisz majd tud segíteni úszás ügyben, ők járnak. Mi is jártunk, csak jött a tél, és untuk a sok cuccolástKép

Erika!Druszám!
Nagyon édes a lánykádKép
És ügyes is. Hogy hívják?

Többiek hol vagytok?????
Mindenki jól van?

Megyünk uzsonnázni.....

Era

Era
Kép
era75

Sziaztok!

Borsi
Nekem már két gyerkőcöm van, Zsanett 1 nappal idősebb Era Annájánál, Grétike meg most lesz 7 hónapos.

Lányok én most úgy kivagyok, jelenleg 3 gyermekem van (a férjem is itthon van, a felmondási idejét tölti) ráadásul a legtöbb dologhoz Zsaninak APA KELL így minden kétszer annyi időbe telik, mint ha én csinálnám meg neki....

Na megyek is kisebbik oroszlánom ordít

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Kép
erika1973

Sziasztok!
Nem bírtam ki, hogy ne osszam meg veletek ezt a fotót.
Brossi
Ne haragudj, hogy ilyen tudatlan vagyok de merre van a Pagony és a Máltai játszótér? S a Gekkor és a Hangyaboy?
Köszi szépen a segítséget, és mindenkinek nyugodalmas szép napot kívánok!

Puszi:
Erika
erika1973

Erika!
Nagyon édes ez a képKép

Nadine!
3 gyerekKépKép
Nálunk még mindig "majd Aja" van.
Nem is írtad, hogy mi lett Józsi állásával!
Van új?

Felkelt.....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Remélem mindenki egészséges,és jól van. Kép
Üdv. Erikának és Brosinak!
Erika!
Gratulálok,szép a lányod!Hogy hívják?
Nekem is lányom van,ő 15 hónapos,Ágota.Múlt héten kapta meg a 15 hós oltást,szerencsére jól viselte.
13 kg 80 dkg, 85 cm.

Brosi!
Olvastam,hogy a belvárosban laktok,merre?
Mi a belváros közelében lakunk.Neked is gratulálok a fiadhoz!!!

Pancsika!
De örülök,hogy láttál!Akkor azt is láthattad mennyien vártak felszállásra,ÕRÜLET!!!!!
De felfértem rá! Kép
A fogászatra azért vittem el ,mert a fogán barna csíkok jelentek meg,kb. 3 hete,addig semmi gond nem volt a fogaival(hófehérek voltak)
A fogorvos rendi volt,végül is csak a karomban tartva kukkantott Ágota szájában,nem is nyúlt hozzá.Szerinte ételszinezék jelent meg a fogain,6 havonta kell kontrollra menni.Azt nézik majd,hogy romlott-e a foga!Azt javasolta,hogy a piros dolgokat hagyjuk el(állítólag ez a legerősebb festéket tart.)
Hát röviden ennyi!És veled mizújs???

SAPÉ

Brosi

Kép
sapé

Sziasztok!

Régen nem írtam, mert kevés volt az időm, meg az utóbbi pár napban rossz volt a számítógépünk. Szerencsére megjavították, még mielőtt a páromon heveny elvonási tünetek jelentkeztek volna! Kép Kép
Az elmúlt hetek újdonsága nálunk, hogy Bianka ELINDULT!!! Az apját tisztelte meg az első lépéseivel, alig jutottunk szóhoz a meghatottságtól! Persze körbetelefonáltuk az egész családot! A második próbálkozás alatt elesett, picit felrepedt az ínye a felső metszőjénél. Kicsit vérzett, de két nap alatt nyomtalanul elmúlt. Hála istennek ez nem szegte kedvét a további próbálkozásban! Kép
Az első lépésekkel együtt megérkeztek az első komoly lábbelik, egy szandi itthonra, és egy kiscipő. Mindkettő Siesta. Nagyon hamar megbarátkozott a kis lábravalókkal, már próbálgatja egyedül felhúzni, persze még ez nem sikerül.
Az étvágya továbbra is borzasztó rossz, de 700 grammot gyarapodott az elmúlt hónapban, így nem aggódom annyira. Szedjük a Vitacolant, és kínálgatom mindenfélével. Egyszer majd csak elfogadja.
Röviden ennyi történt velünk. Jó lenne egy talira eljutni, ha az idő engedi. A máltai az az a máltai, amelyik itt van az Újkertben, vagy van több is? Hol van a Gekkó és a Hangyaboly?
Kellemes szombatot mindenkinek!
Viki
fviki

Sziasztok!

A Máltai játszótér a Nagydomb mellett van. A Könnyűipari suli van mögötte, ha jól tudom. Előnye, hogy körbe van kerítve, és van külön rész a kicsiknek és a nagyoknak.
A Gekkó valahol a Tócósban van. Angyalföld tér????
Fizetős, szintfelmérős, foglalkoztatós.
A hangyaboly a Domb utcán van a régi ruhagyár udvarán.
Szuper csúszda van, sok játék, és elég drága is. Igaz hetente 1x ki lehet bírni.

Viki!
Gratulálok Biankának az első lépésekhezKép
És persze a csini cipőcskékhezKép
Innen már nincs megállás....

Szerdán jön valaki Levente Péterék műsorára?
A Konzervatóriumban lesz 10-től.
600 Ft a belépő.

Egy tali valamikor?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Biankának gratula az első lépésekhez, innen már nincs megállásKép

Nadine,
megértelek nekem is két csemetém, lett mert Zoli is itthon lábadozik, hááát hosszú távon ez nem túl egészségesKép

közérdekűKép
Hangyaboly a volt ruhagyár épületében van a Domb utcán, a Gekkó pedig a tóciban (asszem)

Mi járunk uszizni a csajszimmal 4hós kora óta. A nagyerdőn 2 cég is csinál babauszit a termálban. Mi a buvárklubosba járunk, nagyon szupi élvezi a csaj és mi is, sajnos már majdnem mi vagyunk ott a legidősebbek. Remélem indítanak senior tagozatot isKép
12000Ft a 10 alkalmas bérlet, szo-vas 8-11-ig lehet menniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Era
Mi a taliban benne vagyunk, csak mikor és hol? A konzervatórium nálunk kilőve, Józsinak szombaton kell a kocsi KépKép Meg amúgy Grétike lehet nem díjazná még.

Krisz
Neked annyiból jó, hogy csak lábadozik, de az én férjem október 15-ig tuti nem dolgozik még ha lesz is valami, mert addig felmondási idejét tölti. Utána remélem megy, mert hamarosan kiesz a vagyonkánkból is (unalmában eszik a drága, és hát nála épp nem kéne) A héten a hűtőbe már csak akkor vettem valamit ha elfogyott, mert ha talált valamit esténként az el is tünt....

Na megyek kisebbik csajom a kábeleket rendezgeti elküldöm míg van netem. Ja és szalma vagyok, este itt fogok ülni a gép előtt, Józsi meg elment játszani, addig se itthon koszol, ja közben én most takarítok. Kép láthatjátok az intezitást. De muszáj mert már lépni se lehetett a játékoktól, így most elpakoltam a 90%-ukat.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Era,
de egyszerre írtunkKépKép

tali okés, bár Dorkával még túlzás lenne LPKép

voltunk ma a fa játszóházban a malomparkban, szuperjól érezte magát a csajomKép
nagyon tetszett, igazán rendszeresíthetnékKép

Nadine,
még az unalmában kajálás is egyezikKép kész vagyok tőle macerásabb, mint DorkaKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

A kislányomat Zsanettnek hívják. Köszönöm szépen a felvilágosítást a játszóterekről.

Viki
Gratulálok a kislányodnak az elinduláshoz, mennyi idős a kislány?

A taliban mi is benne vagyunk.

Mindenkinek jó hétvégét kívánunk.

Erika
erika1973

Krisz
Mi lenne ha összekötnénk férjeinket és otthagynánk valamelyik játszótéren őket Kép Bár most akkora a csend itt hogy hiányzik hogy valakihez is szóljak. Na ja ritkaság alszik mind a két csaj és még nincs 10 óra. És sikerült ki is takarítanom, csak a vasalás maradt még, de mindjárt nekikezdek annak is.

Erika
Neked is Zsanett, nekem is Kép Nagyon aranyos a képen. A én lányom is imádja a kutyákat, neki egy ekkora élő magyar vizsla a játszópajtársa.

Na megyek mert nem kopik a vasalnivaló

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Úgy örülök, hogy van ez a topick. Olyan sok anyuka van a neten, de általában Pestiek.

Ma reggel 5:30-kor kelt a kislány Képés 8:00-kor elaludt. Mostanában nem tudom miért, de annyira változó, hogy mikor alszik. Van amikor egész délelőtt semmit és majd csak ebéd után alszik 2 órát.
Enni viszont nagyon jól eszik, már nem elég neki egy egész üveg bébiétel. Ezért úgy döntöttem, hogy én főzők neki (persze azért tartalékba mindíg van itthon bébiétel). Nagyon szereti a Nestle Baby Dessertet a vaníliásat.
Olyan rossz idő van, itt nállunk nem akar felszállni ez a nagy köd.

Mindenkinek szép napot kívánok

Erika
erika1973

Sziasztok!
Jókat kacagtam gyerekek és férjek történetein. Már megérte bekapcsolni a gépet!!!!Futok főzni, de nem álltam meg, hogy bele ne szóljak. Manóka!! Köszi, én is így döntöttem.
Az én párom szerint, ha a gyerek fiú lesz(igaz, még terhes se vagyok, de ő talán még jobban készül, mint én), Zdenkó Vitéznek kellene hívni, És ezt halálosan komolyan gondolja. Igyekszem lebeszélni, mondván, szegényt egész életében pszichológushoz kell majd hordani...Mindezt akkor döntötte el, amikor hazavittem az utónévkönyvet, és ott meglátta. Hiba volt.

Na, sziasztok, és üdv a még nálam is újabbaknak.
pancsika

Sziasztok!

Ma döbbentem, rá, hogy már csak egy hónapig kapok GYED-etKépKép
Viszont nem soká 2éves lesz a csajomKépKép
Tudjátok hogy kell a GYES-t intézni? ki kell tölteni valamit? mi kell hozzá?

Pancsika,
sztem nem gáz a Zdenkó VitézKép az én kedvesem is valami régi magyar nevet szeretett volna a fiának Tas, Huba, Buda ilyeneken gondolkozott, de csaj lett szerencséreKép

Erika,
milyen az a vaniliás nestle baby desszert? nem rémilik, hogy láttam volna, de jól hangzikKép

Jah enyém férj végre dolgozni ment. Azt nagyon csípom amúgy amikor itthon van és együtt a család, de ha betegen van itthon akkor kötélidegzetre és birkatürelemre van szükségKép

Dorkának meg pár napja hőemelkedése van, de semmi más tünete nincs, nem folyik az orra nem köhög és a leghátsó rágóknak sincs nyoma, már amennyire egy sajtkukacnál erről meg lehet győződve az emberKép

A sajtkukacKép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Zsani mára beteg lett 39,5 fokos lázzal. Semmi egyéb tünet holnap elviszem a dokihoz hogy kizárjuk a tüszős mandulagyulladást mert nem engedi megnézni itthon rendesen. Remélem csak vírus.

Krisz
Azt mondom siess, mert a hülye Tb visszatart minden egy kerek hónapig!!! Tehát ha minden papírt beadsz most, akkor 1 hónapig valami revizor előtt van az ügy addig semmit nem kapsz. ÉN július 17-én adtam be a GYED-hez a papírt és október 3-án kaptam meg a július 14-től augusztus 31-ig járó pénzem és 6-áig kéne megkapnom a szeptember havit (nem sok, max GYEDEM van, akkor tudjátok mennyit tartott vissza a TB... Annyi csak hogy a B épületbe kell menni, nem az A-ba Ott kell kitölteni papírokat, nem tom mit én nem jutottam el odáig.

Na megyek elalszom, holnap reggel kelni kell és készülni.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Krisz!
Nekem a munkahelyem intézte a GYES-t is. Csak egy papírt kellett aláírnom, hogy GYES-t kapok. És azóta szomorkodom, hogy milyen hamar elfogy a pénzecskémKépNagy érvágás.
Csajod édesKép
Annának 2. hete folyik egy picit az orra. Semmi más tünet, még csak hőemelkedés sem. Szerencsére jó kedve van, meg eszik.

Nadine!
Zsaninak jobbulát!

Ma voltunk Levente Péteren. A csaj nagy izgalomban voltKép Tetszett neki nagyon. Tapsolt, gyúrta a tésztát, kiabáltKép
Én kicsit zenésebbre számítottam, de jól éreztem magam.

Manóka!
Rég írtál. Mi van veletek?

Ha szép az idő,pénteken egy Máltai?

Era

Era
Kép
era75

Képek:
Kép

Kép

Kép

Era

Era
Kép
era75

Hát a csajok nagyon jópofák.Krisszie!
Köszi, hogy megvédted, de én is most már inkáss a kislányon drukkolok.Szerintem mindkét név elég szörnyű, de a Vitéz különösen.
Nem akarok vészmadár lenni, de -mint írtam-az én gyerekeim ( az iskolaiak) egymás után dőlnek ki, valami járvány aprítja őket.
Ha már a piszkos anyagiaknál tarunk: a GYED-et az a szülés évét megelőző naptári év átlagkeresetéből számolják, vagy a szülést közvetlenül megelőző egy év fizetéséből?
pancsika

Sziasztok!

Pénteken Máltai okésKép

10körül jó?

Kriszta

Krisz
krisszie

Sziasztok,
minden új topiklátogatót üdvözlök a csemetékkel együtt, akik igazán nagyon szépekKép

Igaz, kicsit eltűntünk,mert múlt héten elmentünk nagyihoz, míg jó az idő. Mondhatom, hogy mindhárman nagyon élveztük a dolgot, vagyis a nagyikák isKép csak a férjem volt szalma itthonKép. De mit tegyen, nincs már szabija.
Péntek Máltai sztem nekünk jó.

Zsiga ma kapott oltást,nayon sír szegénykémKép Imi emiatt anyunál van, aki elvitte fogorvoshoz,ahol bullgogharapást diagnosztizáltakKép Menni kell majd a klinikára egy dokihoz. Nevét még nem tom.

Viki,
írnál nekem vmit a dologról?

Anna, és Dorka fotókKépKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka!
A bulldogharapás azt jelenti, hogy az alsó metszőfogak a felsők elé harapnak. Normálisan a felső metszők helyezkednek el előrébb, ezt ollóharapásnak hívjuk. Több fajtája van, enyhe esetben csak a fogak hibás dőlése miatt alakul ki, ilyenkor a felső metszők kissé befelé, az alsók kifelé dőlnek. Gyakoribb, hogy az alsó állcsont túlfejlett és az egész előrébb helyezkedik el a normálisnál. Általában a nyelv is széles, lapos. Olyan is van, hogy a gyerek valami miatt megszokásból előretolja az állát, ezért van bulldogharapása. Egyébként gyakran örökletes, esetleg van ilyen valakinek a családban? Hány éves a kisfiad?
A vizsgálatnál röntgenfelvételeket szoktak készíteni, ezek alapján meg tudják mondani, hogy milyen eredetű az eltérés. Lenyomatot is szoktak venni mind a két fogívről.
Ha tényleg bulldogharapása van, akkor a kezelés elég összetett. Minnél korábban kezdik el annál eredményeseb lehet. Van, hogy egy egyszerű állra köthető "sapka" elég, ez segít hátrahúzott helyzetben tartani az állcsontot. Ha ez nem elég, fogszabályozóra van szükség. Esetleg fogat is kell húzni az eredmény érdekében. Ha valaki későn, felnőttkorában akarja rendbehozatni, akkor már csak műtéttel kombinált fogszabályozás segíthet (egyébként nagyon szép eredménnyel).
Remélem, érthető voltam. Írd már meg légyszi, kihez mentetek a klinikán!
Délelőtt Macus még előfordul hogy alszik, ha nem, akkor holnap megyünk mi is a máltaira.
Üdv mindenkinek!
Viki
fviki

Nekünk jó a 10 óra.

Holnap találkozunk.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Nadine,
mi van Zsanival? Kiderült?

Dorkának is 39fokos láza lett mire felébredt a du-i szundibólKép mehetünk a dokihoz. Ráadásul Chrametz drnő szabin vanKép

A többi prücsök jól van?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!
Ez nem jó hírKép
Nem is látszott rajta semmi!!

Anna még jól vanKép
Egész este azt emlegeti, hogy Imike kakiltKép
A fontos dolgok maradnak meg...KépKépKép
Mi még délután kimentünk a Tessedik végén lévő játszira, de arra terelték a forgalmat, és elég büdi volt.

Mielőbbi gyógyulást minden betegnek!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Kicsit eltüntem az éterből, de a nővéremnek 4-én született meg a második gyereke és így én vigyáztam a nagyobbikra, aki még nincs 2 éves. Így megérezhettem milyen az, ha valakinek ikrei vannak:-) A két gyerkőc között csak 3 hónap különbség van, na meg 200km, mert ők Pesten laknak. Nálunk mind a nővéreméknél, mind az öcséméknél (és persze nálunk is) csak fiú unokák vannak, úgyhogy anyukám már nagyon odavan...Mindenáron szeretne egy lányt is:-) Olyan gyönyörűeket, mint a tieitek:-) Egytől egyig annyira szépek, hogy nagyon szeretem nézni a képeket, amiket feltesztek:-)

Visszatérve a régi levelemhez, mi jártunk a Gekkoba, az Angyalföld téren van, de nekem nem jött be, úgyhogy abba is hagytuk fél év után. Bercit 1 éves korától vittem, de akkor még nem tudott járni sem. Persze folyton olyan gyakorlatok voltak, hogy karikákba kellett lépdelni, meg átlépni köteleken, meg ide lépni, oda lépni, ugrálni, szóval nem nagyon nézték, hogy kik vannak a csoportban. Úgy hirdetik, hogy minden foglalkozás végén elmondják a szülőnek, hogy mit miért csináltak és hol tart a gyerek, na ilyen pl. sosem volt. ehelyett végig én játszottam a gyerekkel és mindezt 3000-ért óránként. A szintfelmérést már el sem mesélem, mert rossz rágondolni...

A Hangyabolyban szintén nincs aki foglalkozik a gyerekkel, de itt legalább óránként 900-ért lehet játszani és nekem sokkal szimpatikusabb. 20 perc 300ft és utána perc alapon megy, így tényleg csak annyit fizet az ember, amennyi időt ott tölt.

Krisz! Köszi az uszodás infókat, szerintem hamarosan mi is járunk. Tavaly is el akartuk kezdeni, de aztán közbejött egy betegség és utána meg már valahogy alább hagyott a lelkesedésünk.

Sapé! Mi itt lakunk a Nagytemplom tövében a Csapó utca elejénél és Ti?

Úgy látom lekéstük a találkát, de remélem a következőre mi is el tudunk menni. Jó lenne a trónörökösömnek egy kis gyerektársaság, mert nem valami könnyen oldódó típus. Egyenlőre fogalmam sincs hogyan fog majd az óvódában nélkülem bármit is csinálni, de szerencsére még ez odébb van.

Minden kis betegnek jobbulást kíváva üdv!
Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Krisz
Zsainak valami torokgyulladásos nemtom mije volt, már jól van csak a gyógyszert kell elszedetni vele. Ahhoz képest hogy több mint 24 órán át 39 fok felett volt a láza nem is rossz, a dokinő azt mondta szerdán hogy enyhén acetonos a lehellete, na akkor megrémültem végül sikerült rávennem hogy igyon, agy megúsztuk a kórházat.... (szénsavmentes kólát ivott, lehet hívni a gyivit de inkább ez mint a gyerekklinika) azóta jól van és Gréti nem kapta el. és senki más se beteg így nem hiszem hogy vírus volt...

Szerdán megmérték az én kis 7 hónapos csöppemet, hát Grétike 990kg és 69 cm kis tömör gyönyör Kép

Most megyek eldőlök....

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,
Sztem Dorkának dettó, ma reggel is 39,5-el ébredtKép el is kezdtük az antibio-t szedni, mert ez azért túlzás.
voltunk a másik dokinéninél, szintén semmi egyéb csak a torka piros. valszeg torokgyula.

Tegyél már fel képet erreől a szép nagy 7hós lányról!Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,
örülök, hogy pénteken találkoztunk, kár, hogy az én fiam nem a játszóteret választottaKép
Ma Imi mindenkép Dorkával szeretett volna játszaniKép

Viki,
köszi az infókat! Fiam 21 hónapos, remélem, minél hamarabb helyreáll az álkapcsa. Dr Török Judithoz kell menni a klinikára, esetleg ismered, vagy tudsz valaki jobbat ajánlani?

A betegségekkel vigyázzatok, remélem, pár nap alatt rendeződik a helyzet mindenkinek.

Most hétfőn a Kossuth utcai DMben lehet beváltani kupont 15%engedményre, akkor is, ha csak 1 pont van a füzetetekben. Ma véletlenül ott jártam, és mondták. De csak ott, és csak hétfőn.

Brosi,
biztos jó lehet a belvárosban lakni, én is mennék szivesen. De, viszont az igaz, hogy a lakótelepek előnye, hogy itt jó sok a gyerek, és állandóan találkoznakKép

Ezt a hszt már 2 órája írom, így inkább elküldöm, nem húzom továbbKép

manóka

manóka
manóka

Krisz
Én tennék de nincs kép, a férjemnek le kellett adni a fényképezőgépet mikor kikörözött a cégtől, és még nem vettünk mert amilyet szeretnénk nincs akcióban (meg legyen már állása, utána jobban merek költekezni Kép) utána az új géppel csinálok annyi fotót a nagy csajokról.
Zsaninak 2 napig tartott a kór, miután sikerült beadni neki az antibigyót rohamos javulást produkált (nem volt egyszerű, mert ahogy leért rögtön visszahányta, de másodjára már lent maradt). Tegnap éjfél után aludt el, mivel a délutáni alvását is kitolta 5-7-ig, kicsit sem voltam ám mérges. Ja és egész este BÚ-t követelete (szörny RT.)nem elég a könyv szimultán kell a dvdnek menni és olvassa a könyvet is Kép

ja és elírtam természetesen 9900g a drága.

Voltunk ma a vásárban, szinte semmit se vettünk mert minden nagyon drága kivéve az ilyen lámpák meg villódzó valamik. A férjem égész jó üzletet kötött Kép

Na megyünk fürdeni

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!
Hát jó régen jártam erre. Suli végett, kevés idő jut netezésre.Ágota jól van szerencsésen kilábaltunk a náthából,egyre elevenebb, édesebb.Tanácsadáson voltunk,14kg 150dkg 88cm.
Remélem mindenki jól van.

Brosi!
Mi a Faraktár u. lakunk.Sokszor viszem(ahogy időm engedi) Ágotát a Csapónál lévő új játszótérre.

Sapé

Kép
sapé

Sziasztok,
Móni,
ez tuti? pont akartam vásárolniKép hétfőn intézem a gyest, aztán beugrok akkor a DM-beKép
Hát igen egész idő alatt a szinét sem láttuk IminekKép najó egyszer motoroztak együttKép

Dorka is rohamos javulásnak indult, hogy elkezdtük az antibigyótKép

Nadine
Nem is tudtam, hogy céges gépetek volt.

menek mert felkeltKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Voltunk pénteken a Máltain 10 óra után, de csak egy-két kisgyerekes anyuka, meg néhány idősebb gyerek lézengett ott. Nem tűnt egyetlen anyuka, vagy gyerkőc sem ismerősnek, és nem akartam elkiáltani magam, hogy HÉ, TI VAGYTOK A BABANETES ANYUKÁK?? Kép Kép
Ahogy olvaslak benneteket, végül nem voltatok kinn akkor. Mi sem tudtunk sokáig maradni, mert nekünk tízóraira még szopi van, és azt jobb otthon intézni! Kép
Benn a házban valami foglalkozás volt, nem mentünk be, csak benéztünk az ablakon. Erről tudtok valamit? Mikor szokott lenni, és bárki mehet-e?

Manóka!
A klinikán két fogszabályozó szakorvos van egyelőre, az egyikük Dr. Török Judit, a másikuk Dr. Vitályos Géza. Mindketten nagyon jók szakmailag. Nyugodtan mehettek Judithoz. Majd írd már meg, hogy milyen kezelést javasolt, mert kíváncsi vagyok.

Minden kis betegnek gyors gyógyulást kívánok!
Viki
fviki

Sziasztok,
takarítási szünetben jelentkezekKép

Viki,
pedig ott voltunk a Máltain, kisebbik fiam bent a babakocsiban (hordozóban) a bejárat melletti hintánál, nagyobbik először kint a parkban, aztán a homokonál töltöttük az időt, ott volt Era és Kriszék is.
Na, mindegy, majd legközelebb,és akkor telefonos segítséget is igénybe vehetünkKép

Sztem jövő héten megyünk majd, de beszámolok.

Krisz,
ép az ablakban lógtam, amikor jöttél hazafele, sikerült elintézni a dolgokat?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka!
Nálatok is nagy ablakmosás?
Én is függönyt mostam, most megyek vasalni.
Igaz az ablakot már Éva megmosta, így csak fél dolgom van.

Krisz!
Dorka hogy van?
GYES könnyen ment?

Nadine!
Zsani megygógyult már? Ti a héten nem jártok erre?
Mehetnénk játszizni, amíg ilyen szép az idő.
Gréti majdnem akkora, mint a csajaink voltak anno 1 évesenKépKép

Viki!
Pedig ott voltunk!!!
Na, majd legközelebb. Mondjuk holnap?

Sapé!
Ágota is szép súlyban van.
Milyen suliba jársz?

Orsi!
Én is drágáltam a GEKKO-t, meg a párom nem nagyon bírja az ilyen szintfelmérős dolgokat, így marad a Hangyaboly, azt Anna imádja.

Holnap Máltai?
Mi szeintem megyünk 10 körül.

Milyen volt a vásár?
Én persze megint nem jutottam ki, igaz annyira nem is vágytam. Itt voltak Nagymamámék, Anna dédizett egy jótKép

Megyek vasalni......brrrr.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,
nah a Gyes-t nem intétem elKép
az ügyintézés ott siralmas, komolyan úgy beszélt velem az ügyintéző, hogy azon gondolkoztam felmegyek a főnökéhezKép
Ezt közölte velem: MIT KÉPZEL FOGOK ÉN A MAGA ÜGYÉVEL FOGLALKOZNI AMIKOR MÉG KAPJA A GYEDET??? JÖJJÖN VISSZA DECEMBERBEN!!!KépKépKép
bár sztem ha lett volna sapka rajtam akkor abba kötött volna beleKép

Voltam a kossuth utcán, vicces volt, mert a sarki rossmannban meg ki volt írva hogy bármilyen gyűjtőfüzet 1 pontjára 20% kedvezményt adnak ma, így ott vásároltamKép a DM-es füzettelKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz
Vannak kitöltött papírjaid? vagy azt se adott mait ki kell tölteni? mert ha van akkor kitöltesz mindent és feladod tértivevényes ajánlottként Kép oszt akkor kenje a hajára, mert a beérkezés számít Kép Ha van olyan hely ahol telefonszámot kérnek add meg a mobilod, mivel van hogy kérnek még be ezt azt... Mert ha bent van a papír a beérkezéstől számít minden nap, így ha beküldöd ezen a héten akkor is legkésőbb november végére el lesz rendezve és akkor már december elején megkapod a november hóra esedékes GYEST (ja az ügyintézőre meg tehetsz panaszt a főnökénél, én szoktam fenyegetőzni, hogy ha így gondolja én el is mehetek de a fönökéhez megyek ha kiteszem a lábam innen, ez ált be szokott vállni) Egyébként azért ilyenek mert rengeteg kisebbségi jár oda hozzájuk, a GYES alanyi jogon jár, és egy igényléskor jön az egész pereputty 5-6 ember. Mikor Józsi nekem az anyaságit intézte akkor azzal akart előzni az egyik hogy vak a férje engedjék előre, a hölgy meg megkérdezte hogy a férje az igénylő? mert ha nem akkor várják ki a sorukat...

Na megyek vasalni 3 adag ruha vár rám, ma minenkinek ilyen vasalós napja van. Gyébként múlt héten én is ablakot pucultam, redőnnyel együtt, legközelebb tavasszal teszem ezt meg, az tuti....

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,
Persze kitöltöttem, de még mellé
annyi mindent kérnek eredetiben (taj számok, adószám, szül. anyakönyvi kivonat, nyugdíjpénztári szerződés stb.) ezeket nem merem csak úgy elküldeni, fénymásolatot nem fogadnak el róla.
Nov-ben újra próbálkozok, remélem több sikerrelKép

Krisz

Krisz
krisszie

Szia Manóka!
irtam neked emailt csak nem kaptad meg, valami gubanc van. Segítségedet szeretném egyébként kérni. Új a címed?
KÖSZI!!!!!!!!
kriszta82

Era!
Köszi!
H.böszörményi, Pedagógiai Főiskolába.

Sapé

Kép
sapé

Sziasztok,
mindenkit puszilok, de most nagyon sietek, megyünk nagyikámhoz.

Krisztina,
megkaptam, és válaszoltam is neked, olvastad?

Sapé,
én is oda járok, de sztem soha nem fogom befejezni, olyan nyögvenyelősen halad a dologKépKép

manóka

manóka
manóka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?