Sziasztok!
Már teljesen másképp látom a dolgokat, nem rózsaszínben, mert eddig így volt, tényleg.
Segítettetek sokat, Juli is sokat, és a szüleim is.
Már nem vagyok oda a férjemért olyan nagyon, sőt már szinte sehogy, ennek ellenére az örtént, hogy a férjem lassan 1 hete visszajött hozzánk ill. visszafogadtam. A megváltoztatott mobilszámát annak a ribancnak is megadta pedig, és volt nála sokszor is, persze nem történt semmi, mondta. Ennek ellenére visszafogadtam. Nem tudom, hogy helyesen-e. Ha végiggondolom talán csak azért hogy ne legyek egyedül, vagy nem is tudom miért??? Vagy csak próbaképp, hogy vajon hogy viszi bölcsibe a gyereket. Meglátjuk milyen lesz ez a pár hét vagy hónap. Ennyivel több vagy kevesebb nem számít.
Előzménye:
Nagyon bevállt az, hogy amikor távol voltunk egymástól nem vettem fel a telcsit, amikor
hívott, és olyan is volt, hogy leráztam gyorsan, és ki is voltam kapcsolva. A Válásról beszéltem folyton. Persze jött fogadkozni, én meg azt mondtam neki, hogy ha nem lesz mintaférj, és mintaapa mehet a francba, válunk és kész. Nagyon határozottan a fejéhez vágtam.(valami tárgyat is kellett volna
)
Juli, te pont ekkor már nem fogadtad vissza, igaz?
Most pár napig nagyon jó volt, mindkettőnkkel törődött, most csak a fiammal, altatja is, amit eddig sosem, viszi bölcsibe, stb. Sőt még a pelenkázást is megtanulta. De velem nem nagyon törődik már, nem érzem. Tévézik, ha a fiunk alszik, én meg le vagyok tojva. Mikor rákérdeztem, azt válaszolta, hogy nem akar ERÕLKÖDNI, mi ez? Nem értem. Nem ölelget, nem
simogat, és egyebek.
Amikor visszajött a férjem, akkor már kezdtem ám új életet kezdeni, és tervezgettem nélküle
milyen lesz, mit csinálok. A férjemmel nem tudom lesz-e olyan mint régen, és egyáltalán akarom-e ezt is. Mert nem egy ambíciózus fajta, ül a babérjain, én meg teljesen az ellenkezője vagyok, folyton pörgök, mindig jobbat és jobbat akarok. Van egy nőtlen kollégám, csúcs pasi, most is itt ül velem srégen, nem tudom mit akarok. És olyan okos, hogy elájulok.
Sokszor kérem segítsen nekem
, csak kár hogy többen is vagyunk itt.
Nem tudom, néha azt érzem, jobb lenne, ha csak barátok lennénk a férjemmel és jönne látogatni a fiát. Én meg olyat keresnék, aki odavan értem, és ezt érzékelteti is. Idén semmit nem kaptam a férjemtől. Ajándékot. Szörnyű nem? Visszajönni is üres kézzel jött, nincs rá pénzem válaszolta, másra mozira, egyébre volt. Ja, és költekezős fajta, én meg nem. És volt egy jó gyerekműsor az egyik művházban a hétvégén, de már nem volt rá jegy, a férjem meg örült, hogy nem tudtunk
elmenni, mert őt nem érdekli, és ha a gyereket érdekelné? Milyen viselkedés ez? Azt szeretném, ha őt is érdekelnék a gyerekműsorok, és beleélné magát az apaságba.
Várok néhány hetet, és ha nem javul a helyzet, válunk. Szörnyű de jobb lesz!
Tényleg igaz, amit írtatok,hogy ne foglalkozzak vele, és tervezgessek, sokkal jobban éreztem
magam akkor, amikor nem volt velünk, teljesen jó volt. Amióta visszajött, csak nyögök én is.
Nyögdécselés az egész. Mindenki boldog akar lenni, én is, és ebben az évben nem voltam az,
csak pár napot, amikor szüleimnél voltam a fiammal kettesben pár napot.Szörnyű nem?
Mit tegyek? Váljunk el? Lehet. De ilyen nagy döntést 100x meg kell fontolni.
még morfondírozom, és a fiam imádja az apját, mit tehetnék?
Kata