Új privát üzeneted érkezett!

Roz, nem találom az e-mail címedet, legalábbis a profilodban nem.
A férjem most válogatja a halacskákat, nekem nem annyira jött össze, de ő kicsit ügyesebb és ha megvan, küldöm.

Patriot, Roz, van amúgy egy jobb ötletem: Mi lenne, ha átírnám nektek az egész CD-t, péntek-vasárnap úgyis Kecskeméten leszek, és akkor elviszem. Vagy összefuthatunk valahol, vagy beadom a tesómnak a Malomba, és ha arra jártok odaadja (Nanával már bevált:-))

Babakocsiügyileg Gracot vettünk, amiben egyben van a babakocsi, autósülés, az autósülés talpa a kocsiba, meg egy cipzáras kivehető mózesbetét, ami nem is baj, mert ugye téli lesz a kiscsaj. Vettünk hozzá táskát is, apa nagyon szeret vásárolni, úgyhogy jó dolgom volt.
Az egybe lábas zsákoknál meg van egy pici lyuk, amin át lehet húzni az autósülés meg a babakocsi bekötözőjét. Nagyon jó, nekem tetszett, hogy gondolnak ilyenekre is.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hello!

Itt vagyunk nem vesztünk el. Mostanában kevés idő jut netezni, mert állandóan mozgásban vagyunk. Mindig valahova megyünk. Például ma is megyünk ebédelni Jakabszállásra, utána meg Minoékhoz megyünk babarandira. Tegnap úszni voltunk, este meg Lillát ráhagytuk mamára és Beával bementünk a városba egy kicsit "kocsmázni". Most keltünk ki az ágyból, bár már 11-kor este itthon voltunk.

Syg!
Szerintem meg kéne próbálnotok a babaúszást. Nagyon lefárasztja a babákat és utána képesek fél napot is átaludni. Mi most voltunk harmadjára és tegnap már víz alá is merültünk.

Seriff!
Bea kérdezi, hogy hol veszitek ezeket a gyönyörű ruhákat?

Sam!
Múltkor kérdeztem, de lehet nem vetted észre, hogy hol veszed a mildi bébiétel 110 Ft-ért.

Odakint nagyon szép idő van. Pont alkalmas lett volna egy találkozóra ez a nap. Na majd legközelebb.

Most gyorsan ennyi, mert korog a gyomrunk és robogunk enni. Jók legyetek ! Este még benézünk.

Sziasztok

KépKép
KépKép
sbea

Pillanatnyi áramszünet, és huss..elszált minden amit írtam... A guta üt meg... De biz én már le nem írom mégegyszer!Kép Kép Kép

Lina
Roz emilje: jozicakukacfreemail.hu (a kéretlen levelek miatt írjuk így)

Én is éhes vagyok... Kép (erre mosni kell egyet..a kaja még várhat.)

KépKép
mino

Sziasztok!

Patriot, én sosem értettem azokat, akik hallgatni tudják a babájuk sírását. Nekem nem megy, de sztem az nem is lenne megoldás, abból csak azt tanulná meg, hogy nem számíthat rám, nem bízhat bennem, hiába kér segítséget.
Sablonos oldalakat még régebben találtam, majd felteszem a linkeket.

Nana, bár igazad lenne! Az a baj, hogy nálunk volt ez már sokkal-sokkal jobb és most megint egy nagy katasztrófa az egész.

Roz, linket adjak vagy sablont küldjek? Van néhány.

Mino, sztem nálunk is bekavart az oltás. Ilyet eddig nem csinált, hogy éjjel felébred és 1-1,5 óra, mire újra elalszik. Ezt és a minden du-os üvöltést -az oltás időpontjában!!!- az oltás óta csinálja. Pedig akkor meg se nyikkant.
Ez az oltás már nem tartalmaz higanyt, tehát nincs már köze az autizmushoz. A Hg-ra külön rákérdeztem. A 4-5 hós kombinált meg főleg nem tartalmaz, de azt fel kell íratni és 7000 Ft.

Bea, úszáson gondolkozunk. De mit csinálok, ha azt is végigordítja? Na meg nekem sincs sok erőm hozzá. Még felöltözni sem, nemhogy elindulni vhova.

Kép
sygnum

Lina!
Nekem bmelyik megoldás megfelel. E-mail megérkezett. Nagyon édipofa figurák. Köszönöm!

Mino!
Szegény pici lurkók! Bombi is néhányszor felriadt a szuri, meg a nyelvsintér után. Nem tudom mi járhat a buksijukba. Valóban visszaemlékeznek?

Syg!
Merre vagy?Talán Leona szundizik, és így te is pihensz? (kétlem)

Bea!
ígígyellek a kiruccanásért. Na majd ha Zsombi nagyobb lesz!!!!Kép

Én is megyek kajcsizni. Anyucinak ma van a szülinapja, Képígy nagy kanállal eszünk. Késő délután + nagy bevásárlás a Tescoba. Este még benézek.
patriot

Mino, én is megpróbátam tegnap du., hogy nem teszem le, hanem hagyom magamon aludni -ráadásul a hintaszékben-, de így is csak 1 órát aludt, közben 3* nyitotta ki a szemét. És percre pontosan ébredt.
A legrosszabb az egészben az, hogy nagyon sajnálom őt és mindig csak keresem a megoldást, de már annyi mindent kipróbáltam és igazából semmi nem segít. Pedig már nem is vagyok türelmetlen, ideges, már azt sem érezheti. Néha néhány mp-re felmegy a pumpa, de ennyi. Szóval nem értem én ezt az egészet.

Roz, itt vannak sztem a legjobb sablonok:
www.coloring.ws
www.duveltjes.nl
www.animatjes.com itt a fölső sorban a kleurplaten a sablonok
A Rossmannál a jövő héten lesz üvegfesték készlet 800 Ft-ért (13 színű festék és 12 sablon).

Patriot: www.hobbybolt.hu itt meg a matricafestésről és szalvéta- meg egyéb technikákról találsz infót.
Az utolsó linken, amit Roznak adtam tök jó animációk is vannak.

Leragadnak a szemeim. Pici lányom egyébként este 11-től reggek 8-ig aludt 4 ébredéssel. Kemény 9 órát egy 4 hónapos baba. Ez az én adagom lenne, nem az övé.

Kép
sygnum

Roz, az utolsó nem jó, www.animaatjes.com
Az elsőnél a free coloring, a 2-nál a kleurplaten a kifestő.

Kép
sygnum

Syg, de most alszik, igaz?! Az előbb voltunk odaát, kicsit feltartottuk Robit az ásásbanKép!Remélem, így Te is pihensz? Hannus is kint szundizik a teraszon, vagyis már csak múlt idő, kaparásza a babakocsit, mindegy, ma már 2xfélórát aludt!Kép

Mino, serfkokukacfreemail.hu, a címem, elküldöm ám majd Kob-nak, csak még nem volt érkezésem.

Bea, ezeket a rucikat szinte mind Anyós veszi, turiban a Postával szembeni kis utcában, és az Északi térfalon lévőbe járnak egy barátnőjével, hétfőn és szerdán reggel 7-kor, asszem 8-kor nyit,vagy fél 8-kor, szóval nyitáskor ot nyomulnak. A kantáros nacit, cipőt meg a bajai barátnőmtől kaptuk, szintén secondhand, asszem Hollandiából visz cuccokat az egyik barátnőjéhez vki. Új ruhája nem sok van a drágámnak, csak 1-2 body, ill. a rugdalózói, hálózsákjai, de azok meg többnyire kengurugoldok.

Írnék még, de mennem kell, lehet, h d.u. meg megyünk a Malomba,meghát sétálni a városba, mert a Petőfi várost meghagyjuk a hétköznapokra Kép!

puszi mindenkinek

Kép
seriff

Seriff, aludni??? Az micsoda? KépNa jó, aludt fél órát, most megint alszik fél órája. De ez 2* fél óra ringatásomba "került".
Nem pihentem, mosogattam.
Én is mennék szívesen Robival, de akkor csak sírás lenne, mert nem tudna elaludni. Így maradok a "börtönömben".
Jó sétát és nézelődést! De mennék én is...Kép

Roz, el is felejtettem írni -ha már megint szóba került az ásás-, hogy 4*6*1,2 m-es a medence. Meg kellett kérdeznem, mert én mostanában Leonán kívül nem foglalkozok mással.
A falra nem festesz? Vagy az túl nagy falat lenne? Én diavetítővel lehet, hogy meg fogom próbálni. Mármint vetítek a falra és azt megfestem. Robi meg majd "kivégez"Kép

Na megyek Kép

Kép
sygnum

sziazstok

jól eltüntem de nem latzsáltam Kép mosás takaritás anyós :-/

nagyon -nagyon köszönöm a sok matricafestős linket Kép millio pusz érte

syg
festenék én oda is de apa szerintem hasolóan bánna el velem mint veled robi Kép ez a medence baromi jól hangzik csempével rakják ki vagy festeve lesz ? szaki csinálja vagy robi ?
mi is szertenének csak azért kérdezem bár mi kisebbet szerintem

mino
drága már annyiszor hívni akartalak de egyszerüen soha ninnmcs egy szabad percem sem de jholna mostmár keritek rá időt mert ez nem állapot Kép

beák
olyan jó hogy ennyit tudtok mennei
ez az uszi tök jól hangzik ugy vinném ákit is de adrit nem tudnám adig hova tenni meghát nem vagyok egy fürdöruha alkat már Kép sajnaos Kép

hu mennem kell áll a bál

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

megjöttünk Szegedről egészen jól sikerült! Először vezettem egyedül a lányokkal, és tök jól viselték, csak egyszer kellett megállni Emesét szopiztatni.

Seriff,
tök jók a rucijaitok, Emese is kevés új darabbal rendelkezik, én a Rákóczi u-i turiba szoktam járni, de már annyi van (a családom szintén sportot űz a jobbnál-jobb cuccok beszerzéséért), hogy már oda is ritkán. Egy csomó, még új, címkés ruhánk van 100-200 forintért...

Syg, megkaptam az adataitokat, küldöm lassan, csak még kevés adatom van.
A baba-mama jóga érdekel? Megkérdezzem, hogy va-e? Hátha változna valamit Leoka...

Közérdekű!
Aki szeretné a többiek elérhetőségét megkapni, írja meg nekem a sajátját, és visszaküldöm az összegyűjtött táblázatot!

Sam,
voltatok táncházban? Hogy tetszett? Bogi élvezte?

Mino,
Kamilla köhécsel, de ha meggyógyul, átjöttök?

Érdekel valakit pampers pelus 37 ft/db áron? Nekem 1 hét múlva hoznak, ha tényleg ilyenek a konstrukciók, legközelebbi szegedi látogatásunkkor hozok szívesen!

Puszi, ja és MINDENKI alszik!!!

Kép

Kép
kobudo

kob
az áén adataimat tudod ird be nyugodtan Képha valami kell még ird meg jaj a táblázatot betennéd mégesgyszer nem tudom hogy mentettem el Kép nagyon ügyi vagy én még a városban sem mernék vezetni pedig annó nikivel töbször voltam egyedül pesten mikor horduk a fejlődésneurora . hu tényleg lassan ott is jlenésünk van
meg eeg re kellne menni csak már ugy utálomezt az állandó orvososidit nem is merem elhinni hogy egyszer vége lesz

megyek beterelem az udvarrol apát meg nikit mert kihül a vize nikinek pusz még jövök

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Kob, az e-mailem, meg telefonom benne van a profilomban.

Roz, küldtem neked mailben a delfineket!

Szurkoljatok nekem, elvileg több hetes huzavona után holnapra eldöntik, hogy megkapjuk-e a lakáshitelt, vagy sem. Nem is tudom, hogy hogy fogok aludni éjszaka... Pedig a picilány már két éjszakája hagy, csak nagyon ideges vagyok a hitel miatt.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska meg is nézem puszi érte a cd jó ötlet de nem akarok gondot okozni vele Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

lina, szurkolok!

roz, polypropilén medencét akar, azt mondja, vegyük együtt, akkor adnak kedvezményt.

kobudo, szted el merjek indulni vele? lehet, h semmi gond nem lenne, csak én vagyok gyáva. de mostanában szinte bárhova megyünk, sírás a vége. a mai sétát viszont megúsztuk sírás nélkül.

na megpróbálom elaltatni.

Kép
sygnum

Roz, tényleg nem probléma, ott leszünk három napot Kecskeméten, de annyi az össz programom, hogy pénteken 17:40-re megyek doktorbácsihoz. Ja, meg remélem bankba szerződést kötni, de erre inkább nem gondolok, már így is kikészítem a férjem...:-)
Ja, ma betöltöttem a 30. hetet!!!! :-)
Tényleg, így a végefelé (én már ezt a 10 hetet a végének érzem) mennyivel kell sűrűbben dokihoz járni? Én még mindig 6 hetente megyek, azt mondta, ha nincs gond, nem kell sűrűbben. Csak azért, hogy mikor gondolkozzak el azon, hogy végleg le kellene költözni Kecskemétre, mármint szülésig.

Üdv:
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina 37.héttől kell nstre járni és engem 35. hétől kért 2 hetente vissza dokim aztán az utolsó 3 .hétben hetente
gratula a 30 .héthez Kép de 37.hétől ha jársz nst-re ugyis mindig találoztok mert az nst papirra ő mond valmit tehát hgy jó e mozgás szívhang.... ugyhogy szerintem onnantól szinte már hetente találkoztok legalábiss nálam igy volt

syg
nagyon jók a linkek köszi Kép
hogy érti az a férjed hogy vegyétek együtt és kedvezményt kaptok ?

megyek mert még egy csomó pakolni valóm van uj de utálom már

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, Veletek együtt, tehát 2 medence vásárlása esetén adnak kedvezményt.

Jó éjt!

Kép
sygnum

syg Kép Kép
közben már leesett na majd mondom holnap apának most már horkol Kép

jó éjt

kob te is aludj remélem nem vasalsz vagy mosogatsz ..... pihej már te is Kép kis éjjeli baglyunk Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lina, szorítunk Nektek, h minden simán menjen a bankban! És Úgy van , ahogy Roz írta, 37(van akinek 36) héttől nst, és akkor úgyis találkoztok minden alkalommal a dokiddal, mondjuk nekem 3 majd az utolsó héten 2naponta volt nst, és hetente vizsgált meg a doki.

Syg, ha kettőt vesztek a 3. ingyen van?Kép Sajnálom, h nem tudtatok kijönni, inkább ne is beszéljük meg, és akkor tutira összejönKép! A Malomban Hannus elvarázsolt mindenkit, hason feküdt, könyökölt és nézlődött jobbra-balra, kivételesen nem aludt el, csak mikor kijöttünk, és indultunk haza.

Kob, minden rendben van a csodaszép Szegeden? Neked már elkezdődött a suli? Igen, elég vicces árakat szokott ondani anyós is a ruhákra, h mennyiért szerzi be őket, és vadonatújak! Mindig megdöbbenek, amikor a boltban látok egy-egy hasonló darabot ezrekért.

Roz, a frissen festett falra akarnál festeniKép?

Na megyek, mert felébredt Hanci!

Kép
seriff

Syg!
Nagyon jók a linkek, amit Roznak szurtál be. Laca is köszöni,mert találtunk Pókemberes képeket is. A szobája falára kell majd vhogy ráfesteni. Gondolom írásvetítővel. Ilyenkor milyen festéket kell használni??? (falfelület:fűrészporos tapéta kékre festve)Kép

Lina!
Gratulálok a 30. héthez. Ez már tényleg a finis. Bár nekem innentől telt lassabban az idő, vszínű a korház miatt. Vigyázz magadra, és ne idegeskedj! A hitelt biztos megkapjátok!
Szorítok!
Találtam neked egy édí animációt. Íme: Kép
patriot

Sziasztok!

Lina!
A végén olyan quattro tour... csodababakocsit vettetek? És milyen színű? és a hordozó a talprész nélkül nem olyan nehéz? (mint az átlag)

Syg, Roz,
Milyen medencét akartok venni?

Seriff,
tegnap du.-án mi is voltunk a Malomba, de sajna nem láttalak benneteket. Mondjuk mi csak nagyon rövid ideig, mert Dani-val nem bírt Apa. Dani nagyon nyügi volt egész hétvégén. Nem tudom mi van vele...lehet hogy front?

KépKép
KépKép
nana09

Nana, de jó végre újra ittvagy!Kép
Front még csak ezután lesz, talán csütörtökön jön vmi kissé nedvesebb levegő, meg csökken a nappali felmelegedés-hú de szakszerű voltam. Mi kb. 3/4 5körültől voltunk a Malomban, olyan 6-ig. Ti?

Kép
seriff

sziasztok!

seriff, miért, akkor kellene a 3. medenceKép? robi mindig kedvezményt akar kicsikarni és már beszélt a medencés pasival erről.
robi most is ott vanKép

patriot, szerintem akrilt, vagy mit, de a festékboltban -vagy ezt is hobbyboltban kell keresni, nem tudom- biztos tudnak segíteni.

nana, rendes, süllyeszthető-beépíthető műanyag medencét.

Kép
sygnum

Nem is írtam, hogy Leona 1,5-2,5 óránként ébredt fel éjjel. Nem értem, hogy miért nem tud többet aludni, hogy lehet, hogy nem fárad el a nemalvástól. Pedig volt ez már sokkal jobb is. Akkor bezzeg nem is tudtam, hogy most milyen jó nekem.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Patriot, nálatok is nyerő dolog a Pókember? Nálunk is, csak nálunk a 35 éves férjem van érte odáig. Karácsonyra kapott is tőlem pókemberes ágyneműt, és közölte, hogy ebben senki más nem aludhat, komolyan, mint egy kisgyerek. Köszi a gólyát:-)

Nana, igen azt a kocsit vettük, a hivatalos szine allure, az a bordó. Szerintem nem nehéz a hordozója, de szerintem ha autóval megyünk, akkor úgyis apa fogja cipelni, ha meg ketten megyünk valahova, akkor én meg babakocsizni fogok. Egyenlőre dobozban van, nem akartuk szétszedni, mert így könnyebb lesz pénteken hazavinni.
Na meg leendő dédmama adott bele 50000 Ft-ot, így már nem is esett olyan nehezemre megvenni:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hú Lina, tudom melyik az a bordó! Nagyon szép. Az én álmom is majd egy olyan...
Megkérdezhetem összesen igy mennyire jött ki és hogy hol vettétek meg?

KépKép
KépKép
nana09

Nana, összesen 109900 Ft, plusz kaptam hozzá pelenkázó táskát is, az volt még plusz 10000. A férjem nagyon szeret vásárolni, én meg hagytam magam:-) Akárhol néztük, ennyibe kerül. Kenguru Gold, Megatoys, Brendon. Mi a Brendonba vettük meg végül, mert ott legalább a jó sok pontot, amit kaptam érte, azt le tudom vásárolni. Bár ugye már a Megatoysot is megvette a Brendon, sőt a Graco márka Magyarországi kizárólagos forgalmazása is az övé, tehát nem csodálkoztam, hogy nincs nagy árkülönbség:-) Leveleztem előtte a németországi forgalmazóval, próbáltunk közvetlenül a gyártótól neten rendelni, mindenhol nagyon készségesek voltak, csakhogy nem állhatnak közvetlenül fogyasztóval kapcsolatban, pedig az ausztriai meg németországi ajánlott fogyasztói áruk 299 euro. Ausztirában ugye nem volt, mert hogy ez az osztrákoknak már túl drága... szóval feladtuk, és megvettük. Így nem is volt olyan vészes, hogy leendő dédi beleadott:-) Meg kiszámoltuk, hogy ha mindent külön vennénk meg, az lehet, hogy többe jönne ki. Mélykocsit nem akartam, a sportok közül meg nem túl sok van, ami teljesen vízszintesbe dönthető. Ami van, ott meg csak a babakocsi 70, és hol van még az autósülés, meg a többi...
A bordó meg azért lett, mert azért mégis csak egy kislányt rakunk bele. A szürke-fekete, meg a barna-fekete nem annyira tetszett.

Már tiszta idegbeteg vagyok, már lassan 11 óra, és nem telefonált a bank. A férjem azt mondta, ha háromig nem hívnak, ő telefonál, de az még négy óra...:-(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina NYUGI! Tudod a baby!!!! nekem is mindig ezt mondták Kép
Én életem "legidegesebb" időszakát éltem meg az első terhesség alatt és (Hál' Istennek) kicsi Dani makkk egészségesen született! (10/10 Apgar, erre nagyon kis büszkék vagyunk Kép)

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok Kép
reggel már irtam de elszált
most meg az én agyam hu ez a mai nap nem lesz semmi már most elég az a hülye szpomszád kutya felugatta ákit 1/2 óra alvás után most persze nyügi a köbön ahoz képesr hogy lyenkor 10-1 ig 2 ig mindig alszik áki mi lesz itt még ma letenni sem lehet a seggét ráadásul itthon olyan kupi van hogy lépni alig tudok csajok mindent borigatnak ki .most még niki variálása is kikészit reggel csináltam neki szalámis kenyeret bele harap kettőt nem kell neki mézeset kér csinálok mézesset 2 falat után ez sem jó aztán lekvárosatt na azt végre megette utánna mondja mennyünk az udvarra eltologattam ákit elkezdek söprögetni erre 2 perc mulva bőg hogy beakar jönni közben végre sikerült kimosnom a nagyplédeket erre elszakadt ez a hülye száritó kötél és mind le a homokba és még csak 11 óra van mi lesz itt még ma ????????????

syg
apával még nem tudtam beszélni mert 4 re ment melózni de ha fehív megkérdezem még annyi hogy ehez ti mit vesztek búvár szivattyút vagy lefolyós lesz tisztitás... hogy oldjátok meg vagy ezt is ott veszitek ahol a medencét ??

seriff
a falra olyat serettem volna festeni hogy 1 nagykép mondjuk egy micimackó vagy valami klassz mesefigura vagy egy bordűr csikot de ezek most idő hiánában elmaadnak de az ebédlő fala jövöre le lesz szigetelve mert mindig felpuklisodik és oda hívatni akar a tibor gy profit é az egész falra egy vizeséset képet szeretnénk de az ablakra csinálok matrcicáka az ugyis levehető

patriot
hasznositom tudásom Kép a festékboltost Kép
a neve aqvakolor amivel festhetsz ez a diszperzios festékek szinező pasztája vizzel higitható és fehér diszperzittel világosithtod de mivel a pókember sőtét szinekből van szerintem a fehér nem kell majd egyébként kb.300-400 ft körül van most egy ilyen doboz ha jól emléksze 125 ml egy doboz

na megy mert ákinak már ülve sem jó Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

lina:Kép

roz, ezeket én nem tudom, de majd megkérdezem robit, ha hazajön. nem olyan sürgős ám, nehogy emiatt felhívd a férjed, nem holnap akarjuk mi venni azt a medencétKép

úgy látszik, én már csak így tudok jönniKép

Kép
sygnum

Hát ROZ, megint csodállak! Én biztos egy kegyetlen anya vagyok, de én nem csinálnék Daninak más kaját. Azt eszi amit elöször kért. bár szerencsére nálunk azért nagyon ritka hogy probál variálni, de én nem engedek. Szörnyű egy anya vagyok, mi?

KépKép
KépKép
nana09

Syg, köszi, ez is nagyon aranyos.
Képzeld, megvan az éjszakai alvásom tuti gyógymódja. Este megint lefeküdtem, a lány meg egész testéből nekiállt kavarni. Behívtam apát (ő még a másik szobában tv-zett), hogy nézze meg mit csinál a lánya. Na ha ő ráteszi a kezét a hasamra, picilány meg se mukkan. Szinte soha nem tudom megmutatni. Nem tudom miért csinálja, de így van. Úgyhogy mondtam a páromnak, hogy innentől hasamon a kezével fogok elaludni:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Egyszer vagyok itt, akkor is egyedül... Kép

KépKép
KépKép
nana09

nana

nem vagy egyedül Kép Kép

és örülök hogy ujra itt vagy minden rendben van már remélem veletek dani mit csinál kis csibész Kép

mi élvezzük a nap utolsó meeg sugarait mosk ezel minden olyan dolgot ami nehezen szárad takarók világitós párnák plüsökk... hogy már szépen tizstán és illatossan kerüljenek az ujszobába
Képegyébként én vagyok a hllye hogy magam irányitani a csajok szempontjából csak niki olyan kis gizda hogy uhgy vagyok vele hogy azt adom neki amit kíván háthatöbbet eszikés hizik egy kicsit egyébkénta kis piszok már vvissza él vele na aápnál nincs ilyen luxus azt eszi amit kap Kép én vagyok ilyen lágyszívű hülye Kép de mostmár bekeményítek Kép

seriff
én is oda szoktam turiba járni nagyon sok jó cucc van ott és és tényleg nem is olyan drága ha anyósod ráér ézzen be hétfőm reggel nyitáskor a dobó krutra ot i nagyon tutik vannak én azt is szeretem brár már nem tudok járni mióta áki megszületet sajna

még jövök irjatok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Dani, hosszas "biztatás" és rásegités hatására végre elaludt.
Igen, azt azért hozzá kell tegyem Dani evőbajnok Kép, ha nem akarna enni én is bizti mindent megtennék.

KépKép
KépKép
nana09

asziasztok,

Mesi itt nézelődik az ölemben, és az öklét rágja, Kamilla meg csendes pihenőzik...

Seriff,
Szegeden tök jó volt, de már nagyon elszoktam, akkor nyugodok meg, ha hazaértünk Kecskemétre. Nekünk csak 5 éve Kecskemét a haza...

Lina,
gratula a 30. héthez, innen már szaladni fog az idő. Persze ezt mindenki máshogy látja Kép

Syg,
szerintem megér egy próbát a jóga, hátha megnyugtatja Leot, nem?

Mi is élvezzük a napot: virágot ültettem, meg eperpalántát, és még füvet is kellene nyírni. Főzni is szeretnék, tökfőzeléket meg sült tököt.

Nana,
itt vagyok én is, jobban vagy már, ugye?

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Egy kicsit el vagyok veszve mostanában.
Hanna eljutott arra a pontra hogy kúszik az ágyon és szinte minden persemet leköti, És persze ha pihen vagy házi munka vagy Bogival játszok vagy ha tudok pihenek.
Egyébként a csajok jól vannak.
Voltunk szombaton a Szórakaténuszban és Bogi nagyon jól érezte magát.
Jött az egyik ovoda társa is meg találkoztunk Katáékkal is és egy picit játszott Dominkával is.
Ez a pici Kata egy tündér!!!

Bea!
Szokott lenni az Auchanban sütőtök 109 Ft-ért csak azt nagyon ki kell fogni mert egy pillanat alatt elkapkodják.
Meg én olyan szerencsés helyzetben vagyok hogy van amikor egy ismerős tud hozni fusiban és akkot tőle veszünk egy rakattal.
Majd megérdeklődöm tőle hogy tud e kihozni többet és akkor megírom.

Mino!
Nagyon közel jártál hozzánk.
A kék házig jöttél ahogy olvastam. A telkünk éppen a másik oldalon kezdődik. Szóval még pár méter és meg is találtál volna minket.
Nagyon rossz állapotú a ház kívülről sajnos.
Nem lehet eltéveszteni.
Szombaton olyan egy körül nem voltál a Tescoban?
Bálcsival a válladon éppen a mosóporoknál voltatok azt hiszem.

Lina!
Szorítok nektek!!!

Most megyek mert babu hiperaktívKép

még jövök......

Kép

Kép
samchee

Most ráérek és senki sem jön társalogni?Kép

Kép

Kép
samchee

Sziasztok.

Ma megyek 7-re dokibácsihoz, kíváncsi leszek mi történt az elmúlt 4 hétben. Remélem sokat nőtt a pici.
ma különben nem dolgoztam, mége volt egy szabad percem e.
Elmentem a 16.(AFP) eredményért, hát elkutyulták vlahova, mert 3 órán keresztül nem tudták merre lehet sőt utána nég a védőnő sem tudta előkeríteni, ugyhogy szerdán újra mehetek. Kép
Ráadásul AFP nélkül állítólag nem csinálnak genetikai UH-t.
Múlt 7-en meg a fogorvosnál lettem rosszul, 1 óráig cak ápoltak mert ájultam... szóval a fogam is félbe ltt hagyva. Erre jött még ma a herpesz. Kép
Mi jöhet még?!

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Erszényes, még egy vérvétel, ez rémes, legalábbis én nagyon rosszul viselem. Pedig pont gondoltam rád, hogy most szerdán mész babit nézni.

Na nekem ma sem derült ki a lakáshitelem. Férjem telefonált, erre az ügyintéző közölte, hogy ma Pesten van, nem tudja, hogy válaszoltak-e valamit azok, akik elbírálják. Na most azt nem hiszem, hogy pénteken nem tudta, hogy ma nem lesz bent. Úgyhogy a férjem úgy döntött, hogy reggel bemegy a bank központjába, szerencsére itt Pesten olyan 2 percre lakunk tőle, és keres valaki illetékes vezetőt. Õ sokkal béketűrőbb, mint én, de már neki is elszakadt a cérna. Ha vezetőt nem talál, akkor van panaszirodájuk, jók lesznek ők is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nem csodálom hogy elegetek van. Ezeket a hivatalos ügyeket nagyon utálom. Soxor annira link az ügyintézés.
Hol szeretnétek lakást venni?
Mindjárt indulnom kell a dokihoz, kíváncsi vagyok nagyon a picúrra, aztán szerdán megint lehet mozizni a genetikai UH-n ha egyáltalán AFP eredmény nélkül megvizsgál a Bérczi Ildi.
most mennem kell mjd fél 9 körül jövök és beszámolok.
Kép

KépKép
erszényes

Lányok!

Van egy kérdésem. Mi az a "genetikai Uh Bérczi Ildinél"?
Én ugye Cegléden szültem és jártam "sima" Uh-ra meg voltam párszor 4D-n is. Ez is 4D???

KépKép
KépKép
nana09

nana genetika uh 16 -18hetes uh nak szokták hívni . ez sima ultrahang semmi extra részünkről
a másik van egy genetikai vizsgálat amit nekem is csináltak uh segitségével bevezetnek egy hosszú tűt és a magzat vizből vagy korábban a magzat burokból talán ( ebben nem vagyok biztos ) veszenel mintát ezt 30 év felett vagy mint nálunk hogy van már egy beteg gyermek a családban vagy ha 16. hetes vérvél nem jó hasonló esetekben csinálják ha van még változat az nem ismerem én igy tudom de vanak itt tőlem okosabbak is Kép
ja és ez nem 4d csak sima volt nekem a korházban csinálta szabó föorvos de a bérczi is bent volt és tudom hány repedés van a vizsgálo menyezetén Kép ugy féltem Kép de egyáltalán nem fáj csak én tiszta rosszul voltam attól a sok előkészülettől

lina
nálunk pont forditva van apa nyugissan intézi a dolgokat én meg kiabálosabb vagyok ő inkább a panaszkönyvbe ir szerintem már nincs is olyan hely ahova ő nem irt Kép Kép és ahol én még nem kiabáltam Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Erszényes, az Ildi meg fogja neked csinálni az UH-t AFP lelet nélkül is, az max támpontot ad neki, hogy keressen-e különösebben valami eltérést. Pl. ha magasabb az AFP, akkor az utalhat arra is, hogy mélyebben van a méhlepény. Nekem mély volt, de mégsem volt magasabb az érték. Azt, hogy zárt-e a gerinc, meg hogy választ-e ki vizeletet a veséje, azt látja eredmény nélkül is. Amúgy nekem 12 hetesen volt genetikai vérvétel, nem volt kötelező, de Kecskeméten csinálnak ilyet (máshol nem feltétlen), itt az anyai vérből vizsgálják a magzati fejlődési rendellenességek valószínűségét, három hét volt az eredmény.

Házat azt Lajosmizsén vesszük (vennénk), remélem sikerül, mert ma már Lilivel arról beszélgettem, hogy tetszene-e neki a napsárga szoba (szerintetek hülyének nézett?:-))

Roz, szerintem apa is nyugis lesz, nem egy kapkodó idegbolond, nála az, hogy elszakadt a cérna, az csak annyi, hogy bemegy, de korrektül fog intézkedni.
Ja, készül a mintaív CD, majd csütörtökig találjuk ki, hogy hogy juttassam el neked, meg Patriotnak.

Képzeljétek, olyan aranyos férjem van, elég rossz passzban vagyok, többször kibukott ma már belőlem a sírás, és mikor hazajött, hozott nekem meglepi epret, meg folyamatosan azt mondtam, hogy ha lesz új házunk, szeretnék az udvarra egy szál napraforgót, és hozott nekem vágott virágként egy szál napraforgót szépen csokorban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina
de aranyos a férjed Kép ezek olyan szép gesztusok Kép

a cd -t nagyon köszönöm aranyos vagy Kép össze is futhatnánk ha gondolod persze csak ha időd engedi Kép
ez persze a többeknek is szól nagyon kellenemár egy tali Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

eszembe juttt még valami amit már regetegszer akartam kérdezeni Kép

seriff
gyümikkel hogy álltok ??hgy tetszik hancinak ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, én ráérek, szombat-vasárnap elvileg semmi dolgunk, csak a pénteki doki miatt megyünk haza, de ha már hazamegyünk, akkor nem rohanunk vissza.
Egy hétvégi tali nekem is tetszene, én még úgysem ismerlek személyesen benneteket!!! :-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok.

voltam dokinál és láttam a pindurt. Sokat mozgott. Kép
Ja és a doki nézegette hogy fiúcska vagy lányocska lhet-e és hát azt mondta hogy még ne kezdjünk el vásárolgatni, de mintha egy kuki lenne a monitoron és meg is állította ott a képet és mindhárman bámultuk hogy az tényleg olyan mintha az lenne. Most nagyon boldog vagyok mert párommal kisfiút szeretnénk inkább (bára lánynak is ugyanúgy örülnénk) Kép szóval most nagyon örülök.
Az orvos is azt mondta ogy megcsinálja az Ildi az UH-t sőt azt is mondta hogy nehogy elmenjek újra az AFP-re mert amit egyszer levettek az nem tűnhet el, meg az adat már nem lenne olyan igy 19 hetesen.
Ennyi mára, ezt is alig birtam beirni mert szorakozik a gép.

KépKép
erszényes

Jó reggelt!

Kép

Leona 10 óra alatt csak 2* ébredt fel!!!! Jó lenne, ha visszaállna a régi rend.

Kobudo, megpróbálkozok a masszázzsal a héten, ha nem jön be, akkor megpróbálom a jógátKép

Nana, a genetikai uh semmi extra, úgy van, ahogy Roz írta. Csak nem 30, hanem 35 év fölött csinálják a mintavételeket vagy gyanús esetben.

Erszényes, sztem nem fognak újból vért venni, mert a 19. héten már nem lenne jó az afp eredménye. Nekem is "veszett" már el vérem, pont egy ilyen szituációban, amikor több helyre kellett elküldeniKép
Mellesleg sztem az afp egy fölösleges "paraforrás".

Lina, nekünk nagyon nagy szerencsénk volt a bankkal, de biztos nem véletlen, mert mi takarékszövetkezetben vettük fel a hitelt. Õk vhogy emberségesebbek. A szerződés aláírásának napján már a számlánkon volt a pénz.

Roz, tali ok, én benne vagyok! Most is jó lett volna, de senki nem válaszolt szegény BeánakKép

Manókám énekel-panaszkodik, azaz újból aludni akar. Visszafekszek én is.

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?