Új privát üzeneted érkezett!

Norka Kép
az utrora én azt mondom, hogy ártani nem árt. A hormonok tök jó, de ha akarnak adni, akkor azzal tényleg semmit sem ártanak.
Nagyon jó volt ez a hír a mai napra Kép

És tényleg én is leírom kb. ezredik alkalommal, hogy nekem a 2 pasival sem volt semmi, de semmi tünetem egészen a 8-9. hétig, akkor is csak az álomkór jött a 13.ig.

puszi mindenkinek

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Norka! Ez gyönyörű!!!!!! Pont írni akartam, hogy olvastam a cikkedet, meg akartam köszönni, hogy "népszerűsíted" a problémát, mert ugyebár csomóan azt sem tudják, hogy eszik vagy isszák ezt a témát.
Ehhez képest gratulálhatok Neked!!!
A híred annál is inkább erőt ad, mert tudod, hogy én is jártam pszichológiai kezelésre, ahol nagyon biztatóan küldött el a guru néni, azzal hogy most már el kell csak kezdeni dolgozni azoknak, amiket átdolgoztunk. Szóval a lélekbúvárkodás ilyen nagyot segíthet, mint NekedKépKépKépKépKép
lkt

Ma este meglátogattam egy PCO-s sorstársamat, aki már 3 hónapos anyuka megy egy terheset is, sokat vételeztem babavírusból, és nektek is küldök belőle: ++++++++++++++++++++++

Tudom, tele mára velem a hócipőtök Kép, ezt tökéletesen megértem,mindenesetre az Origon fent a 2.rész,ami szerintem amúgy a legérdekesebb. Csak annak, akit érdekel,persze. Ennek Szingli-világ a címe.

Zsebi,tudom, nagyon nehéz 2hét,hogyne tudnám. Csak annyit mondok, hogy valahogy el kell fogadni a kis agyadnak, hogy a testi tünetek nem számítanak. Mert akkor ez nem alap önmagad hergelésére és felesleges elkeserítésére stb. Csak optimistán!!!
s_norka

Sziasztok!

NORKA!
NAGYON ÜGYIN BEVARÁZSOLTATOK APÁVAL!GRATULÁLOK SZÍVBÕL,ÉS KÍVÁNOM MINDEN LEGYEN OLYAN AMILYENNEK ELKÉPZELTÉTEK!

Farkasok!
Én igyekszem,de valószínű lesz olyan amikor még ennyit sem tudok jönni,mert lehet hogy egy darabig nem lesz netünk.

Norka !
Egyébként Krizsa doktor nincs is MO-on.
Ma ugyanis sikerült valahol külföldön megcsörgetnem.

Zsebike!
Hogy vagy?Pihengetsz?

Renóka és Renóca!
Boldog névnapot így megkésve!
Renóca!
Jó téged látni itt,már hiányoltalak,épp akartam írni neked emilt.

Most megyek!
Sok puszi mindenkinek!
Nagy nagy drukkok Fanninak,Wishnek,és Zsebikének!
kavicska

Nori,
Erre a hírre muszáj volt még ma este benéznemKépKépKépKépKépKép Hála Farkasoknak akik sms-ben tájékoztattak Kép Csak annyit tudtam válaszolni hogy ez hihetetlenKépKépKép Fantasztikus hír, tiszta szívemből gratuálok KépKépKép Ebben mindennek része van, a laparnak, a pszicodokinak, persze férjeduradnak, és annak is hogy az írásterápiával és az öribabával elterelted a gondolataidat KépKépKép A csoda pedig mindannyiunkban ott van KépKép Nagyon vigyázz magadra, és továbbra is ilyen sikerszériát kívánok KépKépKép

Zsebes,
Kitartás, Nóri most szabadjára engedte a zebracsordátKépKép

Fanni, Wish,
Mire visszajövök már mindketten többen lesztek Kép

Niki,
Neked is nagyon drukkolok a távolból is Kép

Renoca, Renoka,
Nagyon boldog névnapot kívánok én is Kép

Farkasok,
Örök hála a jóhírértKép Várom a további sms-eket Kép Ez a sok törődés még nálatok is meghálálja magát hamarosan - modja a boszi+szugeráló Kép

Mindenkinek hasonló szép reggeleket/napokat a következő két hétre mint a mai volt Kép

Kriszta
12+6

Kép

KépKép
kriszta71

Nóri,
nagyon-nagyon örülök és gratulálok!!!
KépKépKépKép

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáhhhhhhhhhhh! Nóri!!!!!!!!!!! Ez nem semmiiiiiiiiiiiiiii!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Hűűűűűűűűűhaaaa!Kép
Gratulálok! Iszonyatosan örülök nektek!!!!!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Hahó!
Ma mindenki alszik??????

Timi!
Mi volt a lakásviziten? Remélem minden rendben ment és tökéletesnek találták az otthonotokat a kicsikhez.
Azért ez olyan gáz nem, hogy aki örökbe akar fogadni azt alul fölül kivizsgálják alkalmas-e aki meg csak úgy babát vár azt nem nézik... Na mindegy! Reméljük a legjobbakat.

Wish!
Hogy vagy? Hasad fáj még? Végül sétáltatok a szuriért vagy kocsi mellett döntöttetek?

Fanni!
Tudom nem olvasol most minket,de sokat gondolok rád és remélem szépen vackolják be a babók magukat!

Nóri!
Mikor avatjátok be a család többi tagját? Bár gondolom még ti is éppen hogy elkeztétek felfogni, hogy lassan gyökresen megváltozik az életetek. Kép Kép Krizsát elérted mit szólt? Persze hogy örült, nekik szerintem a mi sikereink nagy örömöt jelentenek. Kép

Kavicska!
Jól vagyok! Vannak nehezebb napjaim, de egyenlőre úgy érzem ennél a két hétnél bírok legjobban magammal és a hülye agyalásommal. Találtam egy szupi könyvet Egyiptomban egy hajóúton játszódik és kellőképen leköt. Illetve van egy elkezdett keresztszemes hímésem talán a héten arra is rászánom magam hogy befejezze. A jó levegőnek és időnek iszonyatosan örülök szépeket sétálok.

puszi mindenkinek

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Éjjeli bagolynak öltözött ügyeletes tűpárna jelenKépKép
Látom a jóidő mindenkit elcsábított a monitor elől.
Én is csak az éjszakás műszakot hazsnálom ki.Holnap nagykaput kell festenem a nagyszüleimnél.
Képzeljétek,a párom elkapta ezt a takonykórt ami most terjeng mindenfelé.Remélem olyan hamar rendbejön mint én,és nem állja útját az inszeminációnak a betegsége.Kúrálom -már amikor otthon vagyok.
Zsebi!
Nekem még csak egy spontán próbálkozásom,és egy inszeminációm volt,de én is azt vettem észre,hogy a másodiknál sokkal nyugisabb voltam mint az elsőnél.Mi lesz a mostaninál?Szerintem beleedződik az ember.Szorítok nektek nagyon!

Sok puszi és drukkok mennek mindenkinek!
kavicska

Jó reggelt!

Most lent vagyunk anyuéknál, itt töltjük a hétvégét. nehéz lett volna eltitkolni. Ugyanis 3 napja olyan álomkóros vagyok, hogy mindenkinek percenként a képébe ásítok. Estére akkora a hasam, mint egy póknak. Plusz éjjelente pisitúrázom, ráadásul most szerintem fel is fáztam, mert 2-3 óránként mentem most is WC-re. Nem könnyű dolog ez a másállapot, gyerekek Kép

Zsebi, már csak 1 hét! Wish, Fanni, nektek is küldöm a sugárnyalábokat! Kép
s_norka

Jó reggelt!

Képzeljétek a Dévais topikban Szaninak megszületett a kisfia tegnap este (23.00 körül) a 33. héten!

Gratula innen is!

Kép
farkasok

Kavicska!
Biztos így van, hogy valahogy az ember hozzászokik. Most azt mondogatom magamnak, hogy ha idegeskedek is ki kell várni az egy hetet meg ha nem akkor meg miért ne teljen szépen nyugiban. Kép
Remélem most a természet sem akar bekavarni mint a múltkor. Kép

Nórikám!
Remélem hamar elmúlnak ezek a tűntetek és csak élveni fogod a babavárás minden egyes percét!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kavicska
Párodnak jobbulást kívánok! Drukkolok nektek nagyon! Köszönöm a fogadtatástKép

Farkasok
Szaninak ismeretlenül is sok-sok gratula Andrishoz! Jó egészséget és sok boldogságot nekik!

Nóri
Nagymama, nagypapa hogy vannak? Első unoka lesz? (Bocsi ha már írtad valamikor) Aludj sokat ha úgy érzed, növekedjen csak a babócátok. Úgy örülök, mosolyra áll a szám ha napközben eszembe jutsz.
Kép

Zsebike
Már csak egy hét. Sokat gondolok rád és drukkolok nagyon-nagyon!

Szép vasárnapot mindenkinek
Renóca
süni_renóca

Kavicska!
Nekünk is tudod pont legrosszabbkor volt a párom beteg. Kívánom, hogy ti is hamar felépüljetek belőle és hidd el nem fogja gátját szabni az inszemnek!

Kép

Renóca!
Neked is köszönöm. Hát reménykedem és minden drukkot jól magamba szívok mert szükség van rá az biztos!

Wish!
Hogy vagy? Megvolt tegnap a choragon? Én ma kapom az utolsót. Kép
Azért mennek a napok még ha lassan is.
Szorítok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vimi, Niki, Kavicska!
Most nézegettem a táblát és milyen érdekes a ti hármaotokban pont mindenkinek a 2. beavatkozása lesz a mi hármasunkban van egy első és két hármas nálunk a babák száma az érdekes Wishnek 4, nekem 3 Fanninak 2 remélem ezek a számsorok nagy szerencsét hoznak és a narancssárga tábla tél közepére szinte teljesen eltűnik! Én akkor hihetetlen boldog lennék!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Jól sikerült a lakásvizit. Tegeződünk is a csajszival. nagyon kedvesnek találtuk. A lakásban csak körbenézett. Ez kb. 2 perc volt. Megdícsérte, hogy milyen szép. le kellett diktálnunk a m2-eket. felírta, hogy milyen suliba jártunk és hol. Kérdezett a szülőkről és a barátokról.
remélem, nem a szülőkről fog faggatni a pszichodoki.Az anyukámat tavaly temettük el, és ez még nekem friss seb. Akkor gyorsan bőgőre fogom.

tegnap megint voltunk horgászni. Sikeresek voltunk. Sajnos egy pontyot sikerült elengednem. Elbénáztam. Nem jól rántottam be neki. Na de majd legközlebb. Jövőhét szombaton megint megyünk horgászni, ha nem jön közbe semmi.

Mindenkinek jó hétvégét.
latimi

Zsebi Kép
Choragon megvolt, végül kocsival mentünk, mert gyalog nagyon messze lett volna.
Látod, milyen gyorsan át tud rendeződni a tábla? Most mégis neked jönnek az ikrek, ha folytatódik a sorminta Kép

wish

Halló Drágáim,
Ezt az új laptopról írom nektek, mert Krisztián kapott egy szép újat, majd referálok, hogy mennyire ügyes kis gép ez vagy nem!

Szombaton belevetettük magunkat az outletek birodalmába, mert gondoltuk ez hiányzik az életünkből , délutánra másképp gondoltuk. Kezdtük azzal, hogy a táblát nem vettük észre így először a törökbálinti outletbe mentünk, ahol annyira nem voltunk elvarázsolva a kínálatból, mert még 50-70-os leértékelés is meglepetéseket hozott. Így ott nem vettünk semmit, de legalább azt tudom, hogy ha szeretnék valami drágább cuccot ami sokáig is tart akkor hova menjek, ja és legalább az eladók normálisak voltak illetve a göncök elrendezése nem hasonlított egy 3. osztályú turkálóhoz. Aztán átnavigáltunk a Premier outletbe, ahol annyian voltak már mint az oroszok. Hát nem vagyok egy MAyo és ehhez hasonló üzeletek rajongója, mert vékonyabbakra, cici-nélküliebbekre és hosszú lábúakra találták ki, na itt meg főleg ez a kategórai volt, sőt olyan műszálas anyagokból, hogy a tapintástól leizzadtam, arról nem beszélve, hogy minden ki van gányolva egy kupacba, nem hajtogatják vissza őket max. a nap végén. Krisztiánnak sikerült vennünk 6 pár zoknit, de csak azért ilyen sokat, mert 3-sával voltak összekötve. Én vettem magamnak egy tuti cipőt, amivel holnaptól harcolok, mert legalább 5cm sarka van, kicsit turcsi orrú, ja és lilás rózsaszín. Az utóbbi időben csak lapos és a lábamat szétterülni hagyó mamuszokban jártam, majd holnap beszámolok. Ja végre megvettük a hálóba a világítást, az utolsó darabok voltak a Kikában, ja márcsak a budaörsiben volt, így amikor megláttam, hogy van Krisztián megkönnyebült, mert egész reggel nyígtam neki, hogy meg kellett volna venni, amikor először láttuk- most éppen a kapcsolókat szereli.
Ma elmentünk Krisznek sídzsekit venni, amit persze a múlt héten nézett ki magának, de annyit gondolkodott rajta, hogy nem vettük meg és így egész héten ezzel húzhattam, hogy mennyire bamba, amikor le volt értékelve. Szóval ma irány az Árkád, ahol hosszas próbálgatások után megvettük a dzsekit, madj Obi és végül Tescoval zártuk ezt a szép napot. Ma már főztem is, mert tegnap sikerült éheztetnem Krisztiánt, amin utólag is jót röhögök, mintha a hátamon lenne a kaja és csak én tudom megcsinálni. Én megoldom az evést kefírrel is ő nem , így evett virslit, amihez nem volt kenyér, és ez volt igazából a fő, éheztetés kiindulópontja.

ZSebikém,
letelik az első hét. Pihenjél nagyokat. Pont a kiadó zebrákat számolam, és úgy számolom van bőven.

Wish,
Minden ok?!

Kavicska,
Húzzatok bele apának jobbulást.

Latimi,
Gratula a vizithez, bár én a halnak is gratulálok, nem bírnám kinyiffantani, enni már jó.

Sünikém,
Ritkán írsz, de remélem eleget olvasol!

Snori,
Te ezt még mindig nem fogtam fel! Pihentess!

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Nóri
Ennél jobb hírt nem is tudtál volna mondani!
Teljes szívemből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi, Wish, Fanni
A drukkokk úgy száguldoznak felétek, hogy csak na!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajna most csak ennyire futja!Elment az időm a visszaolvasással, de megérteKép

Puszi Mindenkinek!
Edina
dedina

Farkasok!
Akkor jól belevetettétek magatokat ma a vásárlás forgatagába. Jól is tettétek! Kép Azért örülök, hogy sikerült ezt azt venni is. Kép
Akkor mostmár az egész lakásban szépen világítanak a lámpácskák?

Azzal eddig se volt gond, hogy nincs zebra, annyi van itt hogy úgy szeretném osztani mindenkinek, de sajnos nem rajtunk múlik.....

Edina!
Már neked se sok van hátra. Kép Szépen kiizgulod itt magad velünk aztán mi izgulunk érdet. Remélem a zebrád most szíesen megválik egy két csíkjától! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Igaza van Nórinak! Nem kell tüneteket keresni, mert egyáltalán nem kell jelentkezniük az első két hétben!
A Manók ott vannak, de még magukkal vannak elfoglalva, hiszen ilyenkor rengeteg a dolguk és nem érnek rá jelt adni magukról.
Ez már az első felvonás finish-e, csak nyugi!!
Stella

Kép
stella9

Zsebi, Wish, Fanni!

Most rajtatok a lombikosok szeme, mutassátok meg nekünk, hogy kell ezt csinálni! Mindenesetre én szorítok Nektek!

Zsebi,
kaphatnék én is egy lóherét a nevem mellé? Elkezdtem a stimut, érdekes, hogy az eddigi Suprefact és mega adag Gonal helyett, "csak" Serophent és kétnaponta Menopurt kapok.
Nálatok is volt ilyen éles váltás a gyógyszerek terén? Én meglepődtem rajta, mert anno az inszemeknél kaptam Clostit, de hátha nekem most majd éppen ez jön be...

Éden
Éden

Szép jó reggelt !

Izgalmas hetünk lesz, igaz Zsebikém ? Rettenetesen drukkolok nektek, most nem szabad, hogy a sikerszéria alább hagyjon Kép

Nóri : végülis Mágussal miben maradtatok, szedsz progit, vagy nem kell ?

Farkasok : húha, szép kis kört tettetek vásárlás terén Kép Én is azt hallottam, hogy a törökbálinti outlet drága, ezért - hiába itt vagyok - nem is mentem még szétnézni sem.
Gratulálok a lámpákhoz és az egyéb szerzeményekhez Kép

Szombat óta fájdogál a pocim és a petefészkeimet már most nagyon érzem, úgyhogy úgy mentem ma UH-ra, hogy biztosan sok tüszim van.
Hát vannak. Sokan.. de még elég picik, 10-13 mm versenyzőim vannak. A doki lecsökkentette a Gonalt 112,5 egységre. Szerdán újra UH, szeretném, ha szombaton már lenne punkció. Legutóbb, a 17-19-es tüszőknél nem fájt ennyire a pocim. Szerintem ezt a -2 kg-nak tudhatom be, de ez ellen meg nem tudok tenni Kép

mniki

Jó reggelt,

Mágussal végül beszéltünk szombaton, örült, és azt mondta, bár nem muszáj, azért dugdossak csak fel napi 3*1 szem Utrot. Azóta is folyamatosan frászban vagyok, hogy mi folyik belőlem, mert bizony a pocim olyan, mintha állandóan meg akarna jönni Kép Éjjel is erre ébredtem fel, hogy nagyon enyhén görcsölget, de mindig elmúlik. A székrekedés is időben jelentkezett, ezen csak a Magne B6 segít meg a sárgarépalé. Az álomkór nekem annyiban jó, hogy megoldotta az alvásproblémámat, viszont az aktivitásom is kb. harmadával csökkent, semmihez nincs energia.
Néha azt érzem, megbolondulok a jövő pénteki UH-ig. Kép

De nem navalygok tovább.
Niki, ez szuper, de ne siettesd a tüszőket, mindenhol azt látni, a lassú, de biztos érlelődés a jó, majd most nemsoká Zsebi is bebizonyítja újból és persze Wish is! Kép
s_norka

Szia Nóri, ne hari, hogy ide írok, de látom itt vagyKép
Megnéztem, és nekem 59 volt a progi, amikor azon az aminózusos vérvételen voltam.Kép(kb. 4-5 hetesen) Arra írt fel Kovács doki nekem 3x1 utrot, szerintem a Tied több, mint tökéletesKép De, gondolom, ártani nem árthat, ha elkezded szedni. A megjövés érzése is teljesen normálisnak mondható az első harmadban. Gondolkoztál már, hogy melyik kórházat, dokit fogod választani? Vagy Krizsától kérsz ajánlatot?

Nyugi, minden rendben lesz!Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Hát az a helyzet, hogy László prof, aki megműtött a Bajcsyban 7 hete, az úgy bocsátott el, hogy meg kellett néznünk a szülőszobát, (amire rém büszke), és azt mondta, visszavár mielőbb terhesen. Ez nekem akkora lökést adott, hogy lehet, hogy oda fogok visszamenni.
De még mindig nem hiszem el, előbb várjuk meg az UH-t... Kép
s_norka

Éden!
Természetesen megkapod a köv. firssítésnél a lóherét ! :
Igen nálunk is éles váltás volt a protokollban tök más ütemben kaptam mint eddig és nagyon remélem ez a tuti vari!!!!!!!!
Akkor neked is mennek a drukkok! Én igyekszem megmutatni hogy kell lombikkal babás lenni, de sajnos nem rajtam múlik. A hozzáálásom maximális, úgyhogy remélem a Manócskák is ügyesek voltak.

Stella!
Jó tudom nem is keresek tűnetet, egyszerűen bízom benne hogy ott vannak és ügyesen megcsinálták a kis ágyukat. De neked se kell mondani mennyire nehéz ez a két hét az ember úgy belesne egy kicsit.

Nóri!
Hidd el ott van és nődögél! Kép Kép Kép
Reméelm bebizonyítom a hosszú gonalozás eredményét én is. Kép Hidd el ez annyiszor eszembe jut, hogy Krisztánál is bejött a jóslatod remélem én sem hagylak cserben.
A megjövetel érzése nagyon gáz én is rohanok a budria mindig hogy csak az urtó folyik-e ugye én a múltkor úgy jártam hogy megjött. Szóval para azért van de próbálok nyugiba maradni és csak a szépre gondolni. Kép

Niki!
Jó ez nem kell izgulni. Krizsa bácsi szépen megnöveszti a tüszikéket és édes kis babák lesznek belőle! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Tudom, hogy nem könnyű kivárni a két hetet!
Nálam ezt most egyszerűen megoldották, mert egy hét után vettek vért a kórházban, így egy csomó izgalomtól megkíméltek (persze, azért jutott így is izgulnivaló bőven).
Kitartás, a zebrák biztosan nagyon készülnek már!!!

Ha javítod a táblát, átírsz 28 évesnek? Köszi!

ÉdenKép
Ne aggódj az új gyógyik miatt! Most nálam is más protokoll volt (long) és látod, hogy bajött!
A dokik nagyon tudják mi a jó nekünk!
Stella

Kép
stella9

NÓRI!!!! Hú de jó, de jó, de jó! Most érkeztem haza, majdnem katapultáltam a székből, mikor láttama jó hírt! DE most legalább megtudod milyen kemény dolog kivárni az Uh-t Kép Én szerdán lesz két hete, hogy nem láttam a babácskámat, már visszafelé számolok, hogy mikor mehetek.
Zsebi és a többiek, hoztam nektek Franciaországból egy zebrát, csak miattatok vettem, hogy osztogathassa a csíkjait:
Kép
renoka

Reno!
Ez nagyon rendes tőled, remélem a hétvégén egy csíkocskától már meg is szabadul aztán szépen a többitől. Kép

Stella!
Engem nem tudnának most se lecsapolni és megmondani van-e valaki mert a HCG szurik miatt sok van még bennem, a hétvége már mindjárt itt van nem is az idővel van bajom, csak hogy sikerüljön!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Renoka : nagyon édes a zebra, puszit jelent a Bussi vagy csak valahonnan rémlene ez a hülyeség ? Kép

Farkasok : elfelejtettem kérdezni, milyen az új laptop ? Én is most szeretnék venni és ha van jó ötletetek, szívesen látom a segítséget KépKép

Zsebi : én is nagyon bízom a dokinkban, ma ismét megállapítottam, hogy ő az, aki "kell nekem" Kép
Egyébként volt 2 eszméletlen fiatal pasas, egyikőjük a KP szobájában járt-kelt. De én úgy tudtam, KP bajszos... vagy mégsem Kép No, mindegy, reggel volt kis időm "nézelődni" KépKépKép

Nóri : valahogy éreztem, hogy László prof akár szülészként is szóba jöhet nálad ! Nyugi, biztosan minden OK a babócáddal, szép minden érték, nem lehet semmi baj ! Küldök egy kis lazító sugit Kép
Irigylem a jó alvókádat, pár napja én megint elkeztem a 4 órás alvásokat KépKép

mniki

NóriKép
Húúúúúú.................. Azta!!!!!!!!!!!!!! Olyan boldog vagyok!!! Pénteken nem tudtam jönni, erre ma mit látok? Kép
Hatalmas gratula Nektek!!!! Nagyon ügyesek vagytok!!!
Még a férjemnek is elmesélem este Kép Még emlékszik RádKép Meséltem neki a cikkedről is Kép
Nagyon boldog vagyok, hogy spontán sikerült Nektek is! És a progihoz annyit, hogy nekem 124 volt, a Kovács doki mondta, hogy tökéletes. És mivel nekem előtte sem kellett progiznom, fel sem merült, hogy progizzak egy ilyen eredmény után. Nyugodj meg, szép, egészséges, erős terhességed van! Hajrá!!! Kép

ZsebikémKép
Nagyon sokat gondolok Rátok, szerintem amikor érzel valamit a pocidban, akkor rendezkednek be éppen a picik. Kép Merthogy Wish-nek igaza van, most Te jössz az ikrekkel!!! Kép
Drukkkkk++++++++++++++++++++++

FarkasokJKép
Meg tudlak érteni a bevásárlás miatti fáradtság miatt. Kép Sajnálom, hogy nem tudtátok maximálisan elkölteni az összes pénzeteket, amit erre a napra szántatok Kép, de azért klassz, hogy pár dolog megvan. Kép

KrisztaKép
A Madrina nekem messze van (nem is tudom, hogy hol), így maradt a Megatoys. Kép

WishKép
Neked is nagyon-nagyon drukkolok!!!

Lányok,

Az UH-várás nemcsak az elején kemény. Én 13+1-en voltam utoljára 2D-n, és okt 28-án megyek vissza dokihoz, akkor lehet újra. Épp azon agyalok, hogy elmennék egy 3D-re a héten valamikor. Szerintetek nem gáz ilyen gyakran járni UH-ra? Engem annyira megnyugtat, hogy látom, hogy minden OK. Szerintetek ilyenkor látszik már a baba micsodája is? Kép

Pusza Mindenkinek!

Unique
15+4

KépKép
unique

Sziasztok, én most regisztráltam az előbb, eddig nem is tudtam, hogy van ilyen fórum, teljesen véletlenül tévedtem ide. Én kb 2 hét múlva kapom meg a Suprefact injekciót, de utána nem tudom, hogy hogyan tovább. Írnátok nekem erről? Köszönöm előre is, zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!
Nem lehet ezt így előre megmondani, de megpróbálom.Gondolom ha most csak suprefactot fogsz kapni akkor long protokollon vagy. Szóval most addig fogod kapni a 0,5 ml suprefactot amíg nem jön meg akkor telefon a dokinak kb. a mensi 3. napján uh + vérvétel és ha itt minden rendben ami 99%-ban így szokott lenni akkor a suprét csökkentik 0,25 ml és jön hozzá a gonal elsőre kb. 5 napig utána uh megnézik hogy állnak a tüszők még ilyenkor biztos ad x napig gonalt spureval, de ez egyénileg változó. Majd ha már úgy ítélik elérte a tüsző a megfelelő nagyságot este meghatározott időbe kapsz egy repesztő szurit és innentől két napra van a punkcó (leszívás). Altatásban végzik két és fél óra után el lehet kísérővel menni. Utána másnap telefon és megmondják hogy vannak az embriók és mikor lesz a transzfer. És utána jön a bűvös két hét ami nagyon hosszú.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri! most olvasom a jó hirt, gratulálok ez tényleg csoda!!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Niki,
Legutóbbi találkozásunkkor (január) még nem volt bajusza Kép És tényleg eszméletlenül fiatal Kép Sötét haja van és kék szeme (Csillagszemű Kép) és elég jóképű.

Zsebi,
extra drukkok mennek neked! Új képek lesznek majd valamikor (nincs elem a gépben) és akkor bővítem az albumot.

Wish, Fanni,
nektek is nagyon szurkolok!

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara : hmm, és vékony, magas, igaz ? Akkor valóban "elég" jóképű Kép
De akkor ki az a bajszos pasi, akit én mindig KP-nek hittem ?! Kép

Mesélj már, hogy vagytok, hogy telnek a napjaitok ?

Nóri : emlékszem, Mágus tavaly azt mondta, hogy a Serophene jobb, mint a Closti. Igaza van, nektek mindenképpen bejött KépKépKép

Ja, éjjel eszméletlen jól aludtam, 9 órát egyhuzamban Kép

mniki

Drágáim,

A bajszos pasi a Kulin doki és nagyon édi!
farkasokJ

Kép
farkasok

Judit Kép Most már teljes a kép, bár... tegnap volt még egy fiatal doki, akit végképp nem tudok hova tenni KépKép Lassan egy tablót kéne csinálnunk, vagy a Kaális honlapon lévő fényképet feliratozni.

Lányok, szerintetek most egy röntgen árthat a tüszőknek ?

mniki

A még egy fiatal a doki a dr. Szmatona Gábor (?).

Kerekebb arcú fiatalember.

Farkaskoma

Kép
farkasok

Íme egy kép.Erről Kovács Péter hiányzik, tehát már ki tudod következtetni.

Kép

Farkaskoma

Kép
farkasok

Niki,
Hát nem tudom, szerintem ha kihagyható akkor inkább ne!

Kép
farkasok

Sziasztok!

Nem ússzátok meg, felsorolom:
Timi Kép, Farkasok Kép, Edina Kép, Norka Kép, Orsi Kép, Stella Kép, Zsebi Kép, Kriszta Kép, Lara Kép, Unique Kép, Kavicska Kép, Renóca Kép, Niki Kép, Éden Kép - köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám és drukkoltok.

Timi Kép
Szerintem majd ti is úgy jártok, mint Nori, de ha mégsem, akkor majd az öribaba, vagy az 5. lombik tutira bejön... Szorítok!

Farkasok Kép
Oh, jó kis vásárlás! Az egyetlen, ami a depimet feledteti. Judit, épülj, szépülj, s meglátod, meglesz a gyümölcse! Nagyon drukkolok!

Renoka Kép
Nagyon édes zebrát hoztál, de komolyan nagyon kedves Tőled Kép

Zsebi Kép
Hogy vagy? Már csak 5 nap! Tesztelsz, vagy vérvételre mész? Hogy vagy? A pocim nekem is fájdogál, mintha meg akarna jönni, de azért gondolom, hogy természetes érzés, mert már másnaptól így van. Ma kicsit a mellem is feszülni kezdett, de csak nagyon finoman... szóval egyelőre a reménykedés fázisában vagyok... gondolom Te is!? Rókakoma jól jönne...

Wish Kép
Te hogy vagy?

Niki Kép, Viki Kép, Éden Kép, Kavicska Kép!
Szép tüszőket növesszetek ám!

Edina Kép
Te hol tartasz? Még nem kezded a szurkálást?

Orsi Kép
Képzeld, nekem is tűfóbiám van! Olyan lelkiismeretesen szúrkáltam magam, 35 alkalommal egymás után... s most félek a tűtől. Hálás voltam, hogy nekem sem Choragont, sem Progi szurit nem írtak fel, nagyon tartottam tőle...

Nnaszóval azért is kardoskodom tovább az "arcos tali" mellett, s részemről továbbra is javasolom az október 29-ét! Lányok ? Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi, Fanni ,Wish!

Nagyon-nagyon.nagyon várom már, hogy egy borzasztó jó hírrel gyertek, mert már nagyon izgulok értetek!

Renoka
Nagyon jól tetted, hogy hoztál zebrát, mert kell erősítésnek!Van egy csíkos kis állata Renócának is, Neked is nekem is, ez már csak jó lehet!

Puszi Mindenkinek!
dedina

Fanni!
Én minden rossz babás tünetet szívesen vennék szenvednék mint a kutya csak legyen már valaki a pocimban.
Vasárnap megyek vérvételre, hogy előtte csinálok-e tesztet vagy sem az még nem dölt el. Majd addig kitalálom.
Te hogy vagy? Már dolgozol? Igen ezek az érdekes érzések végikísérik az embert két hétig aztán sajnos azt nem lehet tudni hogy mi van odabent. Kép

Wish!
Tessék írni!!!!!! Hogy vagy? Sétálás megvolt?

Edina!
Ma mentél vérvételre nem? Mi volt? VAgy mikor lesz eredménye?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni
Természetesen 7-e helyett 9-én jött meg.Ugy hogy ahogy mondta a dokim, egy-két nap csúszás, ez már be is jött, mert 28-a helyett vagy 29-én, vagy30-án kezdem a szurit.Már nagyon közeleg.
Rettenetesen várom.Épp ma gondoltam rá, ha short lett volna lassan punkció lenne.Mire elkezdem a szurit addigra shorttal már vége lenne az akciónak, akkor lennék várakozó állásponton.Na de jól van ez így, mert sokaknál bejött, hátha nekem is ez hoz szerencsét.

Nekem a tali azért nem jó, mert túl messze lakom tőletek, ezért nem is reagáltam rá eddig.Sok az a 150-200 km.Különben ha ott laknék valahol a környéken, nagyon szívesen benne lennék, így ez nehéz.Kép

Edina
dedina

Zsebikém
Tudom, hogy nagyon szorítasz nekem is , és azt szeretnéd, hogy minél hamarabb babás legyek én is.De a múltkor is és most is pont egy hónappal hoztad előre az eseményeket.Hó végén kezdem a stimut, és rá kb. 10 napra kell menni a vérvételre, elvileg nov.11.
Azért nagyon rendi vagy, hogy siettetsz, én is haladnék már.Kép
de szépen nyugisan várom a soromat.
Most Ti hárman vagytok a soron babásodás téren, kivételt képeznek: ha spontán babásodott kismamák!

Edina
dedina

Zsebi Kép
Igen, én is szenvedni szeretnék! Ennyi hülye mazochistát, mi? Kép
Igen, dolgozom, de úgy érzem, hogy jól tettem, hogy bejöttem! Tegnap már kezdtem otthon túl sokat figyelni magamra!
Ezt a 4 munkanapot valahogy kihúzom, szombaton elutazunk Münchenbe, egy koncertre -egy német, itthon ismeretlen előadójéra-, s csak kedden jövünk haza... szóval akkor már könnyebb lesz. De vasárnap délután feltétlenül be fogok menni egy internet cafe-ba, mert borzasztóan kíváncsi vagyok az örömedre Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,

Arcos tali részünkről jó, kérnék minden pályázót jelentkezzen, igaz ez lenne a 4 napos hétvége, de mi pont ezért maradunk itthon. Csak lájtosan a munkával.

Dedikém,
Majd küldünk dedikált képet magunkról Nektek.Akkor együtt csináljuk, mert a fagyibabókat visszakérjük novemberben, kb november 10-e körül függően attól, hogy a stimu utáni első mensi hány napra jön meg és a törpék hogy bírják a kifagyasztást, az első után 24-re, de azért mi rástartoltunk az ehavi spontánra, tehát Krisztiánnak akciózni kell a napokban.

Zsebes,Wish,
Kitartás és semmi para. Tessék élvezni az otthon-létet.

Ma megyek varratni, lehet hogy csak holnap tudok jelentkezni, mert Krisz is későn jön.

puszi Farkasok K

Kép
farkasok

Farkasok : le vagyok nyűgözve Kép Köszönöm szépen, most már mindent tudok és mindenkit ismerek Kép Farkaskoma, ha minden kívánságom így teljesülne ... Kép
Igen, Sz. dokira gondoltam Kép

Notebook ügyben tudtok segíteni ?

Dedina : nyugi, most már tényleg nincs sok hátra és lehet, hogy a long protocoll jön be neked, akkor aztán nem fogod bánni azt a pár hetes csúszást ! Kép tudom, várakozni nagyon nehéz...
Csak pozitívan !

Stella : hogy bírod a munkát ? Esetleg sikerült egy kis munkaidő kedvezményt kicsikarnod ?

mniki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?