Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó reggelt mindenkinek!!!

Én most csak egy gyors lejelentkezés erejéig jövök, mert ma dolgozom utoljára, hétfőtől szabin vagyok, repülünk Törökországba.

Mire visszajövök remélem eldől, hogy hova is írunk, nehéz így követni a dolgokat!!! Kép
Pagának és Annácskának megy a drukk az eredményekért!!! MIndenki nagyon vigyázzon magára!!! És jó hétvégét!!!

Puszi:

Bartika

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika,

szép utolsó napot Neked!
DE jó lesz Nektek Törökben!!! Vigyázz majd nagyon, hogy mit iszol ott! És vigyázz nagyon magatokra!
Jó utat!
A.
angi79

Megpróbálok felrakni egy képet a babáról, kereken 16 hetes:
<!--attachment: 05-10-04-193254_ANTALNE_20051004_193254_0007-273918.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*71.3**05%2d10%2d04%2d193254_ANTALNE_20051004_193254_0007%2e7z --><center><pre>
Kép
05-10-04-193254_ANTALNE_20051004_193254_0007.7z (71.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
katicuska

Jó reggelt!

Titati!

köszi a babakocsi tippet de ha minden jól megy megoldódik.tegnap beszéltem egy ismerőssel akinek 1 hónaposak az ikrei és mondta hogy újszülött kortól csak a Peg Perego a jó mert az dönthető le teljesen .az egymás elötti de mondta hogy kb fél évig hasznélja az ember és utána lecserélheti egy egyszerűbbre.ők pont februárba adják el és megbeszéltük hogy megnézzük és ha jó átvesszük.ahoz van baba hordozó.a drendonba is azt mondták ez az egy ami újszülött kortól ajánlott a többi az nem hiába van ráírva.csak elég nehéz egy kocsiba bepréselni a vázat+2 felső részt.
Nagyon édesek a képek!

Lyly!

örülök hogy minden renbe a szívetekkel!nekem is a lepénybe bújt az egyik babó és még a kezecskéjét is maga elé tette!

Bori!

Várom a képeket az uh után.biztos már a másik babó szive is teljesen rendbe van.tegnap beszéltem egy ismerőssel akinek 1 hósak az ikrei és felajánlotta hogyha bármi kérdésem van hívjam.lehet a babakocsit is átvesszük tőlük.

Angi!
mindjárt visszakeresem az uh-tokat.
nagyon jó az album pláne az utolsó kép.

Paga!
Nagy drukk a vizsgálathoz.nekem az ismerősöm mesélte hogy ő csináltatott egy angliai tesztet is mert ez az itthoni semmit se ér.ráilyesztettek hogy mind két babója nyitott gerincű lesz .és teljesen egészségesek.

Mamacka!

én próbáltam regisztrálni de nem küldtek e-mailt.és nem tudok visszaolvasni se.mond meg a többieknek hogy hiányoznak innen.

Mariann!

irj hogy mi volt a dokinál.és nem lesz semmi baj.de ha mégis felír valamit akkor se csüggedj.

Maminti!

jó hogy írtad hogy a fejecske alul van így teljesen felismerhető.nagyon édes!

tegnap olyat rugott valamelyok hogy behullámzott a hasam.aztán meg apa ki tudta tapintani hogy hol vannak a babók mert este 2 helyen olyan kemény volt a poci.mondta is hogy megfogta a gyerekeit.ma megyek dokihoz.
tunka

Sziasztok!

Bartika, jó utazást, és vigyázz ám magatokra!

Maminti,
Édes a Babóca! Már jó nagy!!!

Lányok, nagyon magam alatt vagyok! Ma hosszabbították meg a szerződésemet, de csak január 31-ig, aztán megszűnik a státuszom! Utánna munkanélküli leszek... Felhívtam a tb-nél egy szakértőt, ő azt mondta, hogy mindenképp a szülésig munkaviszonyban kéne lennem... Most nem tudom, mi lesz. Szerintem február 1-től senki sem fog felvenni, akkor már jó nagy lesz a hasam!

Holdviola
13+0
Vendég

Úgy néz ki, csak akkor lehet megnézni, ha lementitek és kicsomagoljátok, na mindegy.
Szerintem a 13 hetes képen jobban kivehető de az meg nem digitális. Otthon van digitális fényképezőgép, úgyis megyünk haza a hétvégére, majd megpróbálom lefotózni...
katicuska

Holdviola,
mért csak addig hosszabbítottak?
Tudják, hogy terhes vagy?
katicuska

Holddviola:
Nekem is csak dec 31.ig van szerződésem. Utána el kell mennünk munkanélkülire, onnan pedige gyből szülési szabira, és akkor járni fog a GYED.

Katicuska
Határozott időnél így is csoda, hogy megosszabbították a szerződést. Sajnos ilen esetben smemit sem számít, hogy terhesek vagyunk Kép

Na, visszaolvasok.

Titati 23+2
titati

Holdviola: a barátnőm volt hasonló helyzetben. Nála azt csinálták, hogy elment passzív táppénzre, és az utolsó hónapra meg bejelentették a saját bt-jükhöz. A családineten van szakbarbár, kérdezd meg, ő abszolút profi a témában!
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Tudják, hogy terhes vagyok, a főnököm tovább is akart hosszabbítani, csak az a gond, hogy csődben van az egyetem. Kirendelt a kormány egy csődbiztost, most tejhatalma van. Állítólag abszolút nem akarta meghosszabbítani a szerződésem, csak kikönyörögte a főnököm, mivel tanítok, és így évközben nem hagyhatom abba...
Vendég

Angi, Annácska!
Én sem tudtam, mik a grafikonok, itt kaptam rá választKép Valami olyasmi, hogy a méret szerint mennyi idös a baba, és azért 3 görbe, mert egyik baba sem egyforma... Vagy valami ilyesmiKép

Holdviola!
Nekem is dec.31-ig van szerzödésem. Most én is elkezdtem félni, mi lesz, ha nem hosszabbítják meg??? Elvileg a cégnél nagyon családközpontúak az emberek, a fönökök is, de a pénz nagy úr...

Titati!
De akkor a GYED kevesebb lesz, vagy ugyanúgy az elözö évi átlagkeresetböl számítják?

Maminti
12+5

Kép
Kép
maminti81

Maminti
Minden esetben az előző naptári év átlagkereste alapján számítják, szóval januártól mindegy, mennyit keresel, az nem számít!

De még egy dolog. Talán Viloának még összejöhet, ki kell számolnia! Ha a szerződés lejártát követően 42 napon belül megszül, akkor is jár a GYED.
Illetve, a cégnél meg kell próbálni megbeszélni, hogy a szerződés lejárta előtti 1-2 nappal már engedjenek el szülési szabira, és akkor is járni fog a GYED.
Ez a 3 verzió lehetséges.
Legalábbis mi erre jutottunk párommal. Végigrágott mindent (jogász).

Titati 23+2
titati

aha, értem.
Nekem semmiképp se jár GYED sajnos.
Pedig volt munkaviszonyom csak nem az idénKép
Eben az évben nem-hivatalosan melóztam a suli mellett. Hát nehéz lesz, az tuti, nem is tudom, hogy fogunk kijönni a pénzünkből.
Hivatalosan 33 000 az 1 főre esőnk, ha 3an leszünk akkor 22 000. Csak van vmi támogatás a GYES mellett ilyen esetekben...
katicuska

Köszi Lányok, hogy próbáltok segíteni!

Titati!
Az a baj, hogy a szerződés lejárta után kb 2 és fél hónapra fogok szülni...

De szerencsére sikerült egy ismerősöm révén megbeszélni egy találkozót egy tb szakértővel, talán majd ő tud adni valami jó tippet, hogy mit is csinálhatok.
Most már kicsit lenyugodtem, csak nagyon hidegzuhanyként ért a hír, nem erre számítottam...

Holdviola
13+0
Vendég

Nicika!

nem tudom hogy követted -e az eseményeket de sajnos ketté vált a csapat.
örülnék ha te mint tyúkanyó tennél valamit hogy visszaváltozzon minden.
nekem mindegy lenne hogy hova írunk csak az a baj hogy vagyunk egy páran akinek nem sikerült a totyogóra regisztrálni és nagyon zavaros az a topic(nekem az)
tegnap az se működött.(nem csaka a babanet ilyen)

nem tudom te hova pártolsz de én sajnálnám ha te is elmennél.és nem láthatnánk a szuper táblát.

Én úgy el vagyok keseredve,de örülök hogy azért sokan maradtunk.
tunka

Tunka,

köszi. Kép Ne keress vissza, mert ezek a képek vannak az albumban is. Néha nekem is ki lehet tapintani, ha odanyomja magát. Cukik ezek a Manók.

Titati,

ez a verzió jobban hangzik, amit utoljára írtál. Milyen jó a házi jogász. Kép

Angi 22+0
angi79

Nicika hol van? Már ezer éve nem írt! Most volt a héten megint ultrahangon. Nem?
angi79

Katicuska: én is gyes-t kaptam eddig, de most úgy tűnik, gyedem lesz. Hány hetes vagy? Ha érdekel, hogyan, írj magánba cory@eposta.hu -ra, és írok. Esetleg írj szakbarbárnak, hátha van valami ötlete!

Nicika: ok, hogy tegnap terhesgondozáson voltál, de ma meg tegnapelőtt??????

cory 17+1

cory
Budapest

Lányok! Mindenkit megnyugtatok, hogy a totyogón ma abszolút nincs mozgás, szóval szerintem visszatértünk a régi mederbe... Kép
Nicika miatt én is kezdek aggódni. Kép

Barti
14+4

KépKép KépKép
Kép
bartika31

A szavazás alapvetően a babanet mellett döntött, bár a táblázatban szereplő 42 emberből még csak 20 szavazott, de már így is van 13 a babanetre, és 5 mindegy.
cory

cory
Budapest

PAga
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz napod volt tegnap, nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen!

Nicika
Hol vagy?

Örülök hogy kezd mindenki visszajönni, HIÁNYOZTOK!Kép

Alina+22.hét
Vendég

Holdviola, menj el utána munkanélkülire, az is biztosított jogviszony. De tényleg keresd szakbarbárt ő biztos tud segíteni!

Zsu
bocsi lányok de ma nincs időm írni de visszaolvastam. Ha itt maradunk, én tuti megsiratom a Totyogót, nekem sokkal jobban tetszik!

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nicika telszámát nem tudja valaki?

cory
Budapest

Sziasztok lányok!

Túl vagyunk a 4D-n és KUKACOSUNK lesz. Nagyon édes kisfiú a bemutatkozás úgy indult, hogy törökülésben ült és a kistenyerével támasztotta az állát. Azt hittem megzabálom az UH-os néni, csak úgy nevetet. Majd próbálok képet feltenni, hátha sikerül. A fütyit is láttuk rendesen,a köldökzsinór 5cm feljebb volt így nem az volt a lába között. Most neki állunk fiú nevet keresni, mert csak lány nevünk volt, és a padláson is csak 20 zsák lány ruha van. Nálunk most az egész család mosolyog, mert mindenki lányt várt megszokásból és most megtörik a lányvonal. Érkezik az első kisfiú. Két héttel nagyobb a méretek alapján, és minden rendben. Szerintem helyes kigyerek nem vagyok ám elfogult. Írjam majd le az adatokat?

Paga!
Én is a Kárpát utcában voltam szerintem tuti jó az UH-os néni nagyon kedves volt mi nagyon meg voltunk elégedve 9000ft a vizsgálat 3000ft a dvd 1000ft a képek darabja 2db fekete-fehéret kaptunk ajándékba.
Szerintem is, hallgass a dokira és biztos nem lesz semmi baj

Rita! Ettem előtte és tényleg fent volt utána. A pisit csak a 12 hétig kell tartogatni azután már nem kell,hogy tele legyen a hólyag. Ezt csak azért írom, ha valaki megy tudja.

Mamacka!
A segítséget itt is elfogadom vonalzó ügyben köszönöm.

Én babanet-re szavazok, de ha mindenki oda megy én is, megtanulom azt.

Nicika!
Légyszi írd be a táblába, hogy Kisfiú nevet még nem tudunk.

Cory!
Emlékszel mikor írtam hogy biztos kislány lesz?
Mert így az idöpont és petesejt néző szerkentyű! Csak most fogalmunk sincs hogy mikor készült a baba.Majd újra nézük a dátumokat.
Ja és nekem megis ingázták hogy lány lesz, a 0.81 afp-vel se lány lett.Mert azt mondják hogy 1 alatt lány lesz.Cory így utánad jövök a sorba 1 alatti fiúval ha jól emlékszem.
Most mennem kell, szép napot mindenkinek.

Babetta 18+6

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta az én fiam is fiú pedig az afp 0,4 voltKép

Gratula a pöcsöshözKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok csajok!

Cory! Nici számát nem tudom, de MSN-en online, írtam is neki, de semmi válasz. Majd még "zaklatom".

Babetta, gratula a KIskukishoz! Kép Ugye, h nagyon aranyos a dokinéni a Kárpát utcában?Kép Te is végig pityeregted?Kép

Kép

Kép
nancsika

Babetta: emlékszem bizony Kép
Jaja, nálunk volt mindkét fiúval 1 alatti az afp.
Azért ugye nem vagy elkeseredve?
cory

cory
Budapest

Nancsika: én tegnap megpróbáltam felvenni msn-en a listámra, de semmi reakció azóta Kép

cory
Budapest

Babetta!
szuper jó hogy megtöritek a nőuralmat.rendesen el lesz kényeztetve a kis kukis.remélem az én pocimba is lapul egy kisfiu.
tunka

cory, nemtom elment-e a levelem, 16+3 vagyok, márc21-re vagyok kiírva, az már nincs 180 nap sajnos
katicuska

Babetta!

Gratula!!Kép

Becsi
19+0
becsi
Iklad

Katicuska: Kép Az szomorú, mert annyi bejelentett kell Kép
cory

cory
Budapest

Megvan a Nici... Cory, az MSN-em:nancsika@msn.com

Kép

Kép
nancsika

Persze hogy örülünk, sőt kezdem úgy érezni, hogy jobb is hogy kukacosunk lesz. Ott nem sírtam, a szívhangnál könnyeztem. Amikor hazajöttünk és újra néztük akkor már sírtam rendesen, és persze most is, de nem a szomorúságtól, hanem mert olyan édi ahogy nézem a képeket és a dvd-t Nővérem már hívott a fiú nevekkel, hogy szerinte mi legyen nagyon beindult a fiú névkereséssel. Megyek, ki kell fújni az orrom
Babetta

Most akkor többen vannak a kukisok?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Itt vagyok lányok!

KépKép
nicika

Babetta! Én vele kelek, vele fexek.Kép De még most sem bírom ki, h ne pityeregjek rajta, amikor látom a kis Ufókámat.Kép

Kép

Kép
nancsika

Nicika: és mizujs? Merre jártál?

cory
Budapest

Na mesélek: szerdán voltam uh-on ahol a babával minden rendben volt, okés a gerince, szépen nől meg minden! A nemét nem mutatta meg, talán majd legközelebb!
Tegnap pedig voltam terhesgondozóba a dokimnál akinek mondtam hogy pár napja sokat keményedik a hasam. Azt mondta, hogy egy nap 8-9 keményedés normális, de csak akkor ha 3-4 mp-ig tart csak. Na az én keményedéseim percekig tartanak! Szóval nem normálisak! Meg is vizsgált és mondta hogy van egy hüvelyi fertőzésem, amire Augmentin antibiotikumot írt és Gyno-Pevaryl hüvely kúpot! A baci miatt keményedig a hasam. Viszont ami még rosszabb hogy a keményedések hatására (ami ugye végülis belső görcs) kinyílt a külső méhszájam, 3100-as, ami azt jelenti hogy nem rövidült meg, de a külső méhszáj 1 cm-re nyitva van. A továbbiakban sokat kell pihennem, feküdnöm hogy tehermentesítsem a méhszájat. Nem szabad bicajozni, cipekedni és házas életet élni!
Meg vagyok ilyedve...
Csinált valami kenet félét is, azt hiszem rákszűrést amitől barna folyásom van, amire azt mondta hogy 1-2 napig tapasztalni fogom! A hasam fájdogál, de szerencsére a napi 3 szem No-spának és Magne-B6-nak köszönhetően ma még nem keményedtem! Ennyi!

KépKép
nicika

Nicika: drukkolok, hgoy midnen rendben legyen!!
Kenetet valszeg a fertőzés kimutatására csinálta, hogy kiderüljön, tuti jól kezeli-e. Nekem anno gombám volt Baluval, akkor is vett kenetet a dokim.
Pihenj, és minden rendben lesz!!
cory

cory
Budapest

Köszi Cory! A baba egyébként szerintem most is jól van mert nem rég iszonyú bokszmeccset rendezett odabent! Kép

KépKép
nicika

Nicika!

Nyugi és pihi!!
Nekem a 26. héten /első terhesség/ 2110 volt már, onnantól gyógyszer és pihi.Nem volt semmi gond!Túl vagyok egy problémásabb 2.terhességen és látod itt vagyok harmadszorra is és reménykedem!
Vgyázz nagyon és ha a doki tanácsait betartod nem lesz semmi gond!!!

Becsi
becsi
Iklad

Babetta Kép
Gratula a kiskukacoshoz Kép
Párod mit szólt hozzá?

Nicika Kép
Örülök, hogy minden rendben a babócával Kép Képet is tudsz feltenni?
Sajnálom, hogy vannak bacijaid, de remélem hamar sikerül kikezelni Kép

Annácska 14+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Becsi! És az első babádat időre szülted vagy korábban? A 2110 az azt jelenti hogy 1cm-t megrövidült, a külső 1cm-re nyitva volt és a belső is 1cm-re nyitva volt?

KépKép
nicika

Holdviola

Szerintem nem olyan vészes a helyzeted! Ha más megoldás nem akad akkor szerződésben te magad fizeted az utolsó három hónapot! ...és minden megy tovább...

Maminti nagyon aranyos a maszatod!

Én is úgy szerettem volna a héten, de úgy néz ki nem jön össze.
Szerintetek nem baj ha az ember a 13. héten megy UH-ra?

Én is nagyon sajnálom ha leszavazzátok a totyogót, bár szerintem eddig azok nem szavaztak csak akik oda írnak... Én szívesebben maradnék ott most már.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nicika: a barátnőm a 18. héttől feküdt, folyamatosan brutál gyógyszereket szedett, mert lényegében folyamatosan keményedett, és végül túlhordta a babáját Kép
cory

cory
Budapest

Annácska! Most nem készült kép!

http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

KépKép
nicika

Szia Nicika!
Akkor pihenj sokat! Sógornőmmel vagy 4 antibogyó kúrát szedettek be(hasonló okokból) és gyönyörű Marcija van!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Cory: mint láthatod, kezdő felhasználó vagyok, és kb. 20 hete használom a babanetet. Vélhetően nincs akkora tapasztalatom sem a babaneten, sem a gyermeknevelésben, mint neked, hiszen első babánkat várjuk. Az informatikai rendszerekről viszont elég tájékozottnak érzem magam. Kép

Holdviola: elég szemét dolog az egyetemtől, hogy a fiatal kutatókat nem támogatja. Én is tanítok egyetemen, meg PhD-zem is, és emellett főállásban dolgozom máshol. Így nem függök az egyetem anyagi helyzetétől, viszont nagyon leterhel a 2 főállás. Most még bírom, viszont nem tudom, hogy meddig.

Ma délután megyek dokihoz, de csak hétfőn tudok beszámolni, mert hétvégén össze kell szednem, hogy milyen ruhák vannak a keresztlányom régi holmijai között, és mi használható még azokból.
Nicika: örülök, hogy itt vagy közöttünk, de most fő a pihenés és a nyugalom.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Most pihizek! Közbe-közbe azért felnézek és a táblát is picikét csinálgatom!

KépKép
nicika

Mariannka: én nem értek az informatikához, de már rettenetesen unom, hogy állandóan belassul a babanet Kép Pedig már szerver költöztetés is volt stb Kép

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?