Új privát üzeneted érkezett!

Stella,
Akkor rosszul emlékeztem, az én transzferem 25-én volt, és április 16-ra vagyok kiírva KépKép Akkor nem egész egy hét van köztünk KépKépKép Neked nem javasolták a méhlepény vizsgálatot ? Nektek ICSI volt ?

Zsebi,
Fúró, tapadó energiák mennek ezerrel +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKépKép Érzed ?Kép
Azt hiszem Fanni azt írta hogy otthonról nem fog tudni irni...

Fanni, Wish,
Nektek is marad még az energiából természetesenKépKépKépKép Sok pihi és nagy séták, és sok pozitív gondolat ideje van mostKép Rókakomát pedig rátok hagyományozom, nekem már nem kell Kép

Orsi,
Kettőből is lehetnek ikrek Kép Na jó, nem szugerálok, akkor legyen csak egy hugica Kép jövőre...

Nóri,
Megvettem.... olvastam.... ne hagyd abba az írástKépKépKépKép
A teszthez pedig szorítok, ez olyan szép befejezés lenneKép

Unique,
Köszi az info-t a Megatoyst én is tervbe vettem, de nem tudtam hogy ott ruha is van. Majd meglátom hogy jövünk vissza Spanyolországból...A varratáshoz nem hiszem hogy lenne türelmem, de köszi. A Madrina áruházban nem voltatok ? Vajon érdemes oda menni ?

Mka,
Sajnálom az endot, de reméljük ezzel megoldódtak a rejtélyek és mostmár jöhet a baba ( a kúra után)

Kavicska,
Éljen, éljen, akkor van friss utánpótlás Kép

Nem tudom hogy holnap fogok-e tudni még írni, mert ezer dolgom lesz, de ha nem, akkor mindenkinek nagyon-nagyon szorítok a távolból és csupa-csupa zebrát szeretnék látni a táblában !! KépKépKép
Mindenkinek sikeres két hetet kívánok,
Kriszta
12+5

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta Kép
annyira jó, hogy az összes fórumon megszavazták nekünk következő körre is az ikreket. Kép Kép Kép jó ezen csámcsogni, mi??? Kép Kép Kép

puszi mindenkinek.

Nagyon-nagyon drukkolok!!!!! Annyira kellenének azok a nyári babák!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok, annyira remeg a kezem, hogy írni sem tudok. A Medilab 2 csíkos lett. Kb. 13-14 napja volt a pé-m.
s_norka

Nóri, ez gyönyörű!!!! Máris jól kezdődik ez a reggel.
Lám, vannak csodák, és ez Veled is megtörtént. Szívből gratulálok Neked!!!

Éden
Éden

Nóri, jaj, de jó!!!!!!!!!!!KépKépKép Nagyon-nagyon örülökKépKépKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

NÓRI!
ÉLJEN!!!! ÉLJEN!!!! ÉLJEN!!!!
Teljes szívemből gratulálok!!!!!
Mikor mész dokihoz?
Annyira, de annyira örülök!!!!
Csatlakozva Édenhez: VANNAK MÉG CSODÁK!!!
SüniKép
süni_renóca

Most várjuk, mikor hívhatjuk Krizsát a mobilján, mert ma nincs bent, Suprefact miatt, nem korai- még a vérvétel stb.
Gyrekek ez olyan, mint ha fel sem ébredtem volna az álmomból ma reggel, nem tudom elhinni. Pedig itt ülünk a férjemmel és nézegetjük a tesztet, szép. Kép
Még várjunk picit, legyünk túl a vérvételen előbb, jó?
s_norka

Sziasztok Többiek!

Itt vagyok, olvaslak titeket és drukkolok nagyon-nagyon mindenkinek!
Most elsősorban nektek: Zsebike, Wish és Fanni!!!

Üdv Süni
Kép
süni_renóca

NÓÓÓÓRI! EZ CSODÁLATOS! Gr....! Még szemem is könnybe lábadt...

Apropó. Akkor ebben László doki keze van...? És ezek szerint a pocak volt a főbűnös...?

Drukkolok ezerrel Nektek!
kisegér

NÓRI ! Istenem, én mindjárt elájulok Kép
Úristen, Nóri gyorsan gyere már az újabb fejleményekkel ! Ott a bébi a pocakodban, éljen, éljen ! Látod, a csodák egyszer velünk is megtörténnek Kép
Annyi erőt adsz most, hogy hihetetlen !!!!
Miért lenne korai a vérvétel ?! Kép Legalább egy kis progi szintet is néznének !

Kisegérnek igaza van, ebben László doki keze is benne van Kép

Ezekért a boldog pillanatokért érdemes kitartani és küzdeni !!

mniki

Nóri Kép
még a könnyem is kicsordult Kép annyira de annyira örülök, hogy így alakult!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen Kép
Krizsa dokit meg szerintem hívd bármikor, ilyen hírrel nem hívhatod rosszkor!!!!

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kriszta : te tényleg egy kis boszi vagy Kép mintha csak érezted volna, hogy Nórink kismama Kép

Zsebi : köszi, minden OK, ma beadták a Kaáliban a fecsis Gonalt Kép
Sínen vagyok, de az kicsit aggaszt, hogy fogytam majdnem 2 kg-ot Kép
Hogy érzed magad ? Nincs erős puffadás, stb ?

Mka : a rosszban talán az a jó, hogy megtalálták az okot, miért nem sikeredik a baba. Ráadásul ha kisebb fokú endod van, biztosan sokkal könnyebben halad majd a kezelésed ! Nagyon szorítok és kitartás !!!

Kavicska : éljen, reméljük, hogy ez lesz az utolsó inszemetek Kép

mniki

NÓRI!
Nagyon szorítok neked!!!!! Tessék azonnal felmenni vérvételre a Kaáliba megyinálják!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aztán ha eléred Krizsát már a végső eredmény is a kezetekben!!!!
Mi mind megmondtuk, hogy spontán babátok lesz!!!!!!!!!!

Szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niki!
Nem érzek semmi különöset, próbálok nem agyalni, ami nehéz, de meglátjuk még sok van hátra!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

NóriKép
GRATULÁLOK!!!!!!!!!
Ez szuper hír a péntek reggeli éterben!!!
Nem egészen vagyok képben: spontán próbálkoztatok, vagy belevágtatok egy újabb körbe?

ZsebiKép
A teljes fúrókészletünk a rendelkezésetekre áll Kép!
Most már csak meg kell várni az eredményt!!!

Maradok a mostani dokimnál, bár ő, mint tudjuk ritka vendék Pécsen, de ha csaszi lesz, akkor biztos ő fogja csinálni.
Másban nem nagyon bízom és ő annyira törődött velem nyáron is, hogy teljesen meghatódtam. Szabin volt, mert Tapolcán kellett helyettesítenie, ennek ellenére minden héten kétszer leutazott és megnézett, hogy mi a helyzet velünk!
Pécsen van egy doki, akit javasolni szokott maga helyett. Õ is nagyon rendes és ügyes, ha esetleg úgy jönne ki a lépés.
Erről még nem beszéltünk, de szerintem nincs is sok értelme egyenlőre.

KrisztaKép
Ezek szerint tényleg csak pár nap van a Manóink között Kép!
A dokim nem javasolt semmilyen vizsgálatot. Azt mondta minden rendben a Picikkel és nekem ez elég. Õ már csak tudja!
Igen, ICSI babókink vannak, miért?
Veletek minden rendben? Rosszullétek és társai?
Mennyi időnként kell vizsgálatra mennetek?

OrsiKép
Szerintem nagyon jó lenne, ha másodszorra is ikreitek lennének!
Te és Apa mit szólnátok hozzá? Mikorra tervezitek? Bocsi, de még mindig le vagyok maradva az elmúlt időszak történéseivel!

SüniKép
Jó téged is látni! Ezek a vidám, táncoló figurák...!!!
Úgy feldobnak!
Puszi Nektek!
Stella

Kép
stella9

Nori, ez szuper!
Remélem minden rendben van odabent, én a helyedben mennék vérvételre a Kaaliba rögtön.

Többieknek is hasonló ketcsikos teszteket kivanok!
Mka
Vendég

Sziasztok!
Nóri!
Nagyon örülök, ez óriási :-))))))))))))))))))
írj, ha voltál dokinál
Zsebi
nagyon szorítok neked :-)
Byby
byby

StellaKép
Én is örülök, hogy látlak.
Megnéztem a fotót a piciről, nagyon szép babó. A szégyenlőske lehet, hogy kislány????Kép

Kép
Süni
süni_renóca

Halló,
Snorikám,
Tegnap akartam írni, hogy nem biztos, hogy megjön a Suprefact miatt, de ez így sokkal jobb, engem ráz a hideg.Várjuk a csoda hivatalos bejelentését, de megértelek, hogy a Mágus szavát megvárod, de tutira behívott már vérvételre. Jó a terápiád.
A cikket ma fogom elolvasni. Referálok majd.

Sünikém, Renoka
NÉVNAPOTOK ALKALMÁBÓL SOK PUSZI!!!

Kavicska,
Épp fel akartalak szólítani, hogy tessék írni, erre írsz, jó sokat írtál!!!Az 1000 dologba vegyél bele minket is !!! Hajrá a szurikkal!!!

Fanni,
Mi történt tegnap? Hogy vagytok?

Zsebes,
Most jut el a tudatomig hogy a törpék között volt sok sejtes is, így szerintem már beharapták magukat. Nyugizzál, mondanám, hogy tévézzél, de az utóbbi 2 hétben én sem sok minden érdekeset találtam, de kitartás.

Kriszta,
Kellemes pihenést, és tényleg tessék pihentetni!

Puszi Drágáim

ui. Dévay topikon megszülettek az Enigma ikrek. Anya-Apa és vegyespáros jól vannak, ha minden jól megy már kedden itthon lehetnek!

Hölgyeim,
Vannak csodák, és ahogy más ezt már írta, az idő nekünk dolgozik, még akkor is ha úgy érezzük, hogy ellenünk!

Kép
farkasok

Nóri!

húúú, ez szuper !!! itt ülök a mhelyemen és folynak a könnyeim, kollégák meg csak bámulnak...
Írjál hamar, hogy mit beszéltél Krizsával!
Gratulálok!
Látod, három napja még azt írtad, hogy nem érzed, hogy lenne bent valaki... és íme....

Almodo

Kép
almodo

Stella Kép
Krizsa doki azt mondta, hogy 3 ciklus kell utána akár lehet is kezdeni. Tegnap jött meg harmadszorra, így ezzel már nem lesz gond. Jövő hónapba le akarok beszélni egy hormontükröt, mert érdekel, hogy így a terhesség és szopi után hogy állnak a hormonjaim, terv szerint jövő év elején kezdenénk. Van 2x3 manócskánk a frigóban, így először velük. Én nagyon bízom benne, hogy valakit sikerül majd marasztalni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nóri!
Itt ülök, és potyognak a könnyeim. Nagyon örülök nektek.
Vera

Kép
Kép
verona

Orsi!
Azért az milyen érdekes lenne, ha a fagyikból lenne egy új babátok és akkor tulajdonképpen egyidősek lennének az ikrekkel, csak ők kicsit alukáltak. Kép Mókás!

Farkasok!
Hát remélem hogy vagy szépen nőnek vagy már legalább egy elvégezte az élet második legnagyobb feladatát és bevackolta magát a pocim mélyére. Kép
A tv-t hanyagolom semmi nincs benne, van egy jó könyv azt olvasom, illetve most fogom megnézni az Indul a bakterházat (már láttam, de tök jó), csak várom Nórit hogy mi a helyzet!
Lenne egy kérdésem, ha megvárjátok bent a vérvétel eredményét, kb. mennyi idő múlva van meg?

Renóca, Renó!
Sok boldog névnapot kívánok!

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri!
Igaz, nem nekem jött össze, de nagyon boldoggá tettél ezzel a hírrel. Mindig is tudtam, hogy van csodák. Te bebizonyítottad. Köszi.
Várom a további jó híreket.
latimi

Renó! Renóca!
Utólag is boldog névnapot.

Zsebi!
Nekem az eredmény meg volt 1 óra múlva.
latimi

Zsebi, én 10 előtt mentem valamivel és másfél óra múlva kellett visszamennem az erdményért. Ez terhességihormon és progi volt, ha mást is néznek, az nem tudom mennyi idő.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Zsebi, én 10 előtt mentem valamivel és másfél óra múlva kellett visszamennem az erdményért. Ez terhességihormon és progi volt, ha mást is néznek, az nem tudom mennyi idő.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok.
Hát én bizony már a Kaáliból kijövet elkezdtem bőgni, mint a záporeső, és még mindig jön, pedig mennem kéne tanítani.

Hát, 28.nap, 4 hetes terhesség. A HCG-m 127, a progim 125. Megerősítették a terhességet bent. Még Utrot se kell nyomnom, mert szerintük minden tökéletes, kár beavatkozni. Két hét múlva megyünk UH-ra péntek délután. Jaj, hogy bírom ki addig?

Igen, igen, igen, vannak CSODÁK!!!!! Ezt soha ne veszítsétek szem elől!!!!
Azt gondolom a László doki-féle laparnak 50%-os szerepe van, de a másik 50% mégiscsak a pszichodoki meg a pszichés tényezők.

Nagyon szeretlek benneteket, hogy most így osztoztok az örömömben.
s_norka

Rengeteg puszit küldök Neked... Annyira boldog vagyok!!! Végre!
kisegér

Zsebeském,
Reggel mentünk és 1 órán belül bőven megvolt.

Snorikám,
CSúcsok vagytok!Mit írjak? Nyugodjatok meg az első nehéz feladaton túl vagyok és sikerrel vettétek az akadályt. Beszarás, ennyi jó hír a hónap elején!

Transzfer utáni kollégák!
Tessék példát venni a csodagyárosokról és belehúzni, törpéknek pozitív energiát küldeni.

puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Norka Kép
Akkor most már GRATULÁLOK nektek! és nagyon-nagyon drukkolok az UHig, majd utána még 8 hónapig, hogy minden rendben legyen a pocaklakóval!!!!
Annyira, de annyira örülök Nektek!!!!
Szuper a HSG és a progeszteron meg tankönyvi! Tényleg nem kell az utro!!!

Zsebi Kép
igen, érdekes, merthogy a fogantatások napja az ugyanaz lenne Kép Kép Kép
az hülye vagyok... mert álmodozom már most a tesókról, és lehetnének ikrek is... de a 4.5 hét kórházat szívesen kihagynám, különösen a pasik miatt is Kép
No, majd meglátjuk, hogy alakul Kép de álmodozni azért csak szabad Kép

Orsi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nóri, de jó! Gratulálok!
Bár én a csodákban továbbra sem hiszek, mi magunk termetjük a zűrzavart aminek közepében ülünk Kép

Mka
Vendég

Nóri : csodálatos, álomszerű az egész. Annyira boldog vagyok én is, örülök nektek !!
Mágusunk gondolom szintén örvend a jó hírnek !
Vigyázz magatokra ! Látod, milyen jól "megúsztad" a 2 hetes körömrágást KépKép

Orsi : az álmodozás jó dolog Kép Ahogy Zsebi is mondta, kicsit mókás lenne, ha tényleg ebből az alomból jönne a kistesó(k). De így legyen, szívből kívánom !!

mniki

Nóri, gratulálok!

Ez tényleg nagyon szuper! Még az én napomat is feldobtad!!! KépKépKép
Éreztél/érzel valamit? terhességi tüneteket?
És Krizsa mit szólt? sikerült vele is beszélned?

Almodo

Kép
almodo

NóriKép
Fantasztikus, ami veletek történt!
Gratula a szép eredményhez!
Most már csak élvezni kell a gömbölyödést!

OrsiKép
Álmodozni jó és kell is.
Nálunk apa teljesen megelégszik a kettővel és egyenlőre nem hajlandó kistesókról beszélni.
Igaza van, hogy még korai, de azért szeretném tudni hányadán állunk.
Nekünk is van 3x4 fagyink és kinek lenne szíve azt mondani, hogy "dobják ki őket".
Meglátjuk, mi lesz!
Drukkolok a jövő évi újrakezdéshez!
Stella

Kép
stella9

Nóri!
Mégegyszer gratulálok. Már el is dicsekedtem a barátnőmnek, hogy csoda történt.
Nagyon feldobódtam a hírtől.
Ez csúcsszuper hír hétvégére.
Nagyon vigyázz magadra és a babára!
latimi

Nóri!
Akkor mostmár én is le merem írni! Gratulálok nagyon boldog babavárást kívánok Neked!
Remélem pár nap és én is átélhetetm azt amit most te átész, kérlek szoríts!

Kép

Zsebi
Máris frissítem a táblát!!!!!!! Kép Kép Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Köszönöm a köszöntőketKép.

Renokának utólag én is nagyon-nagyon boldog pocakos névnapot kívánok!
Kép

Nóri
Itt is nagyon-nagyon gratulálok! Azért én a párodnak is adnék legalább 34%-otKép Csak a maradékot osztanám fel a két doki között.Kép
Komolyra fordítva a szót a mostani eszemmel én is felkeresnék félúton egy pszichodokit.
Lányok ne féljetek tőle, ha ismeretlen eredetű a meddőség lehet, hogy pont pár beszélgetés lenne a megoldás.
MINDENKINEK NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK!!!

Renóca
Kép
süni_renóca

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Koszonom mindenkinek, hogy gondoltok ram, nagyon sokan irtatok, vissza is olvastam, de most egy internet cafeban vagyok, igy nem tudom kulon-kulon megkoszonni Kép
Mindenekelott Nori Kép
Ez hihetetlen! S az is, hogy amig keszultel, s keszulsz a csodara, addig itt voltal, itt vagy es ezt megosztod velunk! Igy mindenkihez kicsit kozelebb kerul, s mindenki kicsit jobban bizik a csodaban, ha ugy tetszik, a majdani sajat csodajaban!

Vegul, a dokim javaslatara 2 Manocskat kertem vissza. Az egyik 10x4, a masik 8x4 sejtes volt. A mnyh-m 9L. Szoval Zsebi, megiscsak van L, mert egeszen biztosan ezt mondtak. A noverke szerint ez "jo". A megmaradt 2 Manocskat figyelik szombatig, s ha mindketto fejlodik meg -merthogy ok kicsit lemaradtak-, akkor lefagyasztjak oket. Ha csak az egyik, akkor ot, szegenyket megsemmisitik. Viaskodtam magamban, hogy 2 vagy 3 legyen, de a doki szerint a 2 olyan szep, hogy tekintettel arra, milyen fiatal vagyok -no ez persze jol esett-, nagyon nagy esellyel megmaradhat. Marmint mindketto Kép

Drukkolok Zsebinek, Wishnek, Norkanak mar nem kell, s drukkolok a szurizoknak is Kép

Kedden megyek dolgozni, igy mar csak akkor fogok tudni irni legkozelebb!

Szep hetveget mindenkinek Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fannika : gratulálok a szép manócskákhoz, pihenj sokat és növesztgesd a pocidat Kép Látod, amilyen sikerszéria van, mi sem fogunk kimaradni ebbőlKép

Zsebi : most, hogy a táblában Nóri is zebrás, ugye tudod, hogy a következő delikvens dupla zebrás lesz KépKépKép Puszillak és már nincs sok hátra, kitartás !!!!

Nóri által ismét nőtt a spontán babások száma, éljen, éljen Kép

mniki

Nóri, mint futó-gurumnak Kép, szívből gratulálok a csodálatos hírhez! Teljesen meghatódtam és egy hatalmas energiatöltetet kaptam Tőled!!! Kép Nagyon boldog pocakosodást kívánok!!!
hajnesz

Nóri ez szenzációs!
naggggggyon örülök!!!!!!!!!!!!
byby
byby

NóriKép
Micsoda hírek! Gratulálok KépKépKép
Szerintem a terápiás újságírásnak is adhatsz vagy 5%-ot Kép

wish

Fanni!
Ez szuper! Akkor nyugis hétvégét és amikor ismét dolgozni fogsz csak nyugisan!!!! Tudod most ők a legfontaosabbak.

Niki!
Remélem enyém lesz a köv. zebra, bár természtetesen spontán bárki beelőzhet szabad a pálya, de lombikosból szeretném ha most sorra tudnék kerülni.
Ma kicsit kedvtelen voltam eddig tökre fájt a hasam ma meg semmi...., de tudom a mai choragontól ismét fájni fog. A nővérke aki beadta annyira kedves volt, szorít nekem hát már annyian szorítanak a mi kis Manócskáinknak hogy egy legalább remélem meghállálja és ittmarad a mami pocijában.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebikém : kitartás, nem jelent semmit, ha egyik nap van- másnap nincs semmi tünet ! Kép

Én mára elbúcsúzom, remélem mindenkinek szép hétvégéje lesz !!
Puszillak benneteket Kép

mniki

Zsebi!

Nekem például semmi tünetem nincs! Érted? SEMMI!
Csak annyi, hogy kicsit kókadt vagyok meg alacsonyabb a vérnyomásom. Én csak onnan fogtam gyanút igazából, hogy nem kezdtem el barnázni, mint máskor mensi után 3-4 nappal.

Lányok, ne keressétek a tüneteket! Kép
s_norka

után=előtt, bocsi
s_norka

Ja, Krizsa szerintem nem fogta fel. Ma nem is volt bent, Kovács doki mondta meg a hírt, illetve Viki, a laboros. Kép
Krizsával még a vérvétel előtt beszéltem, holnap fel kell őt hívni, mert ugyan Kovács azt mondta, teljesen felesleges az Utro, meg akarom hallgatni az ő véleményét is.
s_norka

Nóri!
Jó tudom nem kersem a tüneteket, csak tudod .... ismered ezt a két hetet milyen nehéz......

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Viki!
Mi volt ma az uh-n??? Reméle jó hírrel jössz te is mert az mindig feldob minket!!!! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?