Sziasztok, sajna csak pár sort tudok írni, mert iszonyú mennyire nincs időm, 2.napja csináljuk az Ágacskás tanfolyamot az örökbebabához (szuper
), és most este még neki kell esnem egy ASAP (as soon as possible
) melónak.
Kisegér, csak annyit, vártam már ezt a fordulatot! Hiszen annak idején elsőre babás lettél, és azóta csak szorongtál, vívódtál, hányszor vetettem ezt szemedre - tudom már, karcosan...
No de itt az eredmény. Nagyon gratulálok és vigyázz nagyon a szemed fényére! Kitartást a kórházhoz, hamar ellibben az.
Bogi, neked is gratulálok, vajon miért nem írtad meg rögtön a jóhírt?
Tulajdonképpen bennem lassan egy megnyugvás lesz, 2 éve akikkel elkezdtem a babaprojektet, na jó, Egérke, téged tavaly ismertelek meg, de akkor is, veled bezárólag, azaz tegnap, mindenki terhes lett. MINDENKI. Ez összesen 7 ember. Hogy miért megnyugvás? Hogy talán nem véletlen, hogy nekem még mindig nem sikerült, és talán tényleg hagyni kellene. Ma ez a tanfolyamon fogalmazódott meg bennem, hogy ideje lassan feldolgoznom ezt a veszteségélményt, és lezárni ezt a fejezetet, és várni az örökbebabát. Sajna a Suprefacttal nem állhatok le, de ez már csak amolyan becsületfutam.
puszi mindenkinek
ui: Figyelőt csütörtökön figyeljétek, Társadalom+gazdaság rovatban nem akármiről fogok írni... de ez hadd maradjon titok!
Ja és köszönöm a dicséreteket, sose gondoltam, hogy egyszer cikkírásra adom a fejem!