Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Gyertek át a totyogóba!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Titati: mivel a babanet használhatatlan Kép Az meg úgysem megy hgoy egyszerre több helyre írunk.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

bocsi
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

sziasztok!

Sajnos nekem nincs nagyon időm 2 fórumra, ha mindenki elmegy innen, akkor én is, de most még ide írok.

Voltunk dokinál, minden rendben, csak egy kis folyást talált amire írt kúpot.

Angi: Édes a babád, én is látom, hogy lány, nekünk már 3 ilyen "típusú" gyerkőcünk lesz.KépKép

Annácska: Megy tovább a drukk, hogy minden rendben legyen!

Mindenkinek szép napot!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde! Örülök, hogy mindenh rendben van

Annácska ez szörnyű, hogy mit tudnak művelni. Én ezt nem is értem, ők nem emberből vannak. Hogy lehet így viselkedni egy kismamával, akinek a sorsáról, a babája egészségéről van szó.

Mamacka, Angi! Nagyon csini menyasszonyok voltatok. Jó volt nézni titeket. Na és az a torta!!!Ezt megtiltom. És most fogom magam, és elmegyek egy cukrászdába, kár hogy még ott is ritkán látni ilyen gyönyörűséget.

Én is inkább itt maradnék! De biztos oda is nézek néha, mert olyan jó lenne mindenkiről tudni. Olyan jó kis csapat vagyunk/voltunk. Jó lenne egyben maradni csapatilag!

Lyly! Tök jó, hogy veled minden rendben van!

Gabi
paga

PróbaKép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Paga
Köszi a bókot! A tortán én készítettem a marcipándíszeket és nagyon-nagyon finom volt... egyik még itt figyel a fagyasztónkban! málnás-túrós!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Paga
Gyertek át!
Ott van vonalzó te is tudod követni babót(én biztos eltéveszteném a napokat)
Képet tudsz feltenni stb és ami a legfontosabb nem vacakol!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annácsaka
Szerintem ha nem mondtak semmit nincs baj!
A stílushoz meg hozzá kell szoknunk!

Képzeljétek tegnap egy nő majdnem felállított nekem valakit a metrón, hogy le tudjak ülni. Olyan zavarba jöttem! Nem gondoltam, hogy már ennyire látszik.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,

ez a ritka. Én ott álltam a villamoson egy fiatal srác előtt és nekem most már szép kis pocim van+ kismamfelsőben még kerekebb, de nem adta át. A tapasztalat az, hogy az öreg nénik irigyek rád, inkább az adja át, aki nem rég élte át a terhességet. Ez van...
Paga,
írtam neked reggel ide. Válaszolsz majd!

Jó a torta, a miénk is marcipán, fincsi...

Tünde, akkor Te is csajnak látod. Az jó, mert Te aztán tudod!!! Kép
angi79

Angi
Valaki nemrég mesélte, hogy egy öreghölgy fel akarta állítani mert, hogy az nem betegség!...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bár néha én sem merek felálni ha nem vagyok biztos abban, hogy tényleg baba. Szegény unokanővéremnek rendszeresen át akarják adni a helyet!

Kép
Kép
Kép
mamacka

na... az a másik oldal sem jobb...
regisztrálok, utána pedig nem enged belépni....
akkor inkább hagyom az egészet....
Lettymama2

Lettymama: ne add fel! Mindjárt kapsz egy mail-t, amiben aktiválhatod!

cory
Budapest

Sziasztok!

Õszinte legyek nekem a másik nem nagyon tetszik így is tők hülye, vagyok a géphez, de ott még bénábnak érzem magam. Már 1 órája lesem azt, nem értem a szavakat, mi mit jelent ez a visszafelé olvasás se megy. De lehet, hogy én vagyok a béna, sőt biztos

Annácska!
Veled vagyunk nem lesz semmi baj akkor már biztos, hívtak volna. Az egyik ismerősömet 2 nap után hívták. Nyugi!!!

Holnap megyek 4D-re, drukkoljatok, hogy ne aludjon és lássam, ki lakik odabent!

Babetta 18+4

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Azért örülök, hogy itt is vagyunk még néhányan. Szerintem ezeknek a fórumoknak az lesz a baja, hogy egyidejűleg nem tudnak túl sok felhasználót kezelni. Borzasztó.
Nekem sincs időm mindkettőre menni, de megpróbálok majd olvasgatni ott is. Hátha úgy többet tudok majd a többiekről...

Tünde: nagyon örülök, hogy minden rendben van, csak így tovább.

Ma lett meg a tegnapi egésznapos vérnyomás eredménye. Az átlag szerintem nem rossz, viszont vannak kiugró értékek. De a dokival csak pénteken fogok találkozni, addig ki kell tartani. Remélem, hogy a 127/72-es átlagot nem fogja sokallni.

Tömegközlekedés: nekem még senki nem adta át a helyét, mert állítólag nem látszik rajtam. Ma a főnököm is ezt mondta. Egyszűen úgy nézek ki, mint aki meghízott egy kicsit/nagyon. Viszont egyre fárasztóbb állni a buszon minden nap 2*70 percet.

Jó éjt mindenkinek.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Angi! De jó hogy figyelmeztettél, mert már egyszer írtam, csak szórakozott velem a babanet és nem rakta fel, én meg most olvasom, hogy nem kaptad meg a választ. Azt hittem hirtelen, hogy csak a te figyeledet kerülte el, de nem tényleg nincs meg a válasz. Én a Királyerő elején, a sportpálya környékén lakom, az 52-es busz vonala, családi házban. Van már egy nagy fiam, aki elmúlt 10 éves. A védőnő váltásról nem hallottam, én a Palotai Zoltánnénál kezdtem most, és a héten hívott telefonon, megbeszéltük a következő időpontot, amikor találkozunk. Ebből arra következtetek hogy ő marad nekünk. A keresztnevét sajnos nem jegyeztem meg mert még csak egyszer találkoztunk. Õ az áruház téri rendelőben van. A dokinénink is ott rendel, Õ a Szabó Mária, körzetileg is hozzá tartozunk és maradunk is nála.

Mindenkinek jó pocakosodást!

Paga 18+1

Gabi
paga

Mariannka! Nem vagyok szakértő, de a vérnyomásod értéke nekem teljesen jónak tűnik.

A helyet nekem sem adják át, mert nem nagyon látszik még a pocakom. Ez néha nem jó amikor fáradt vagyok. De engem is zavarba hozna, ha mindenki udvariaskodna velem, átadná a helyet.

Gabi
paga

Babetta! Én meg holnap megyek rendes ultrahangra, és jövő héten szombaton 4D-re. Te hová mégy? Drukkolok neked, hogy minden rendben legyen és szép felvételek készüljenek.

Paga

Gabi
paga

Babetta
Én szívesen segítek neked megcsinálni mindent. kép-vonalzó
Elsőre tűnik csak bonyolultnak! Jobb lenne egyben maradni.
Nekem sem ment minden elsőre, úgy kellett megmutatni!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Babetta
A visszafeleolvasást is át lehet állítani, abban is segítünk!
Mindannyian bénák vagyunk! Gyertek bátran!
Engem a vonalzó lehetősége vonz és az, hogy az egy üres topik, ott még én is fel mertem rakni magamról fotót!

Kép
Kép
Kép
mamacka

...no meg nem kell minden alkalommal begépelnem a jelszavam... és nem szállnak el az irományaim...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Babetta!
Azt hiszem itt olvastam, hogy az uh. előtt ajánlatos enni, mert akkor a pici is elkezd mozogni, nem fog aludni. Remélem bejönKép

A totyogón én is tök bénán kezdtem és sajnálom a babanetet, mert én szeretem, de 32 tavaszi babás ment át oda a 42-ből. Én meghajlok a többség akarata előtt, mert hosszú távon két fórumot figyelni, szerintem képtelenség.
Mindenkinek üdv: Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Én is szívesebben maradnék itt, de sajna a tömeg már átvonult Kép Munkahelyről még tudom követni mindkettőt, de az otthoni percdíjassal tuti, hogy nem fogok totyogózni, mert nagyon áttekinthetetlen... a sok kép és vonalzó teljesen széttagolja a szöveget Kép

Mariann:
Szerintem teljesen jó a vérnyomás átlagod!

BKV: nekem tők vegyes tapasztalatom van! Ma pl a metrón a kutya át nem adta a helyet, 7 megállót álltam nagy pöocakkal az ülőkkel szemben. Azok meg vagy úgy csináltak, mint aki alszik (időnként), vagy beszélgettek, vagy megláttak, és elfordultak. De olyan is volt, hogy alig szálltam fel, már pattant is fel valaki Kép Már minden korosztály és nem képviselője adot át helyet. A piros 7-esen egy 60-65 közötti nő rendszeresen fel áll...utolós 2 alkalommal már én ültettem őt vissza Kép

titati 23+1
titati

Lányok!

Tegnap egész nap nem tudtam bejönni a babanetreKép
De remélem ez ma másként lesz, és az itt maradókról is szerzek némi infot!
Visszaolvasok és jövök reagálniKép

Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Én se értek semmit a totyogón.csak kapkodtam a fejem hogy eltüntek egy csomóan ,sajnálom mert nem biztos hogy mindenki átjön.meg is nézem hogy tegnap sikerült-e regisztrálnom.de én se tudom visszaolvasni a régebbi írásokat:

én nagyon sajnálom a babanetet már úgy megszoktam igaz néha nem jó de legalább együtt bosszankodtunk.most meg aki nem érti a totyogót az egyedül,de nem akarom elveszteni ezt a jó kis csapatot.
tunka

Tunka: kérdezz, segítünk!! Az 1. oldal tetején vannak az új írások.
cory

cory
Budapest

Csajok: sikítozni fogok!!! Most meg a Totyogóra nem tudok írni!!!!!!!!

cory
Budapest

Cory
Nekem se jön most be Kép Ennyit a netről Kép
A babanet meg ma tökélketes Kép
titati

Igen, most nem működik nekem sem a Totyogó.
Legjobb lenne itt maradni.

KépKép
KépKép
scullyx

Cory!
A totyogó nekem sem megy!!!! Mért nincs egy fórum, ami nem döglik be ennyiszer?
Vendég

Titati: a babanet délelőtt még jó szokott lenni. Dél körül jön a krach estig Kép És az is rémesen bosszantó Kép
Nem tudom, mi lenne a jó megoldás, de ez így nem jó. Szerintem.

Nicika: itt is hiányolunk!!!!!

cory 17+0

cory
Budapest

Cory!
Én se! elvileg sikerült regisztrálnom még se tudok írni!a regisztrálás után kellett volna kapnom e.mailt?
tunka

Totyika nekem sem müxik most.Kép

Fórumom van nekem is, de asszem még csinálni is lehet! Ilyen feeling:
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=cuncika&id=1030896836

Ilyet szerintem bármikor tudunk csinálni....

Nicinek írtam MSN-en, de nem válaszolt... Pedig online...Kép

Kép

Kép
nancsika

Tunka: igen, egy olyan e-mailt, amiben valami aktíválási kód vagy link vagy akármi van. És ha arra katintasz, na utána tudsz írni is.
cory

cory
Budapest

És elkezdett a babanet is lassulni és hibaüzeneteket küldözgetni. Kész, feladtam! Ha jutottatok valamire, szóljatok! Bármire hajlandó vaygok

cory
Budapest

Tényleg hová tűnt Nicika? Egyik fórumon sem látom.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

de nekem nem jött.ma próbáltam regisztrálni újra de azt írta hogy ezen a e-mail címen már bejelentkezett valaki.én voltam tegnap.

Gyertek vissza ide.mert ez nem nagyon fog működni hogy hol itt hol ott írunk.ide legalább mindenki tud írni feltéve ha nem rossz a babanet.
tunka

Szisztok Kép
A totyogo sem ment az előbb, de most működik Kép

Titati Kép
Meg tudlak érteni. Nekem is nehéz volt idáig is követni az eseményeket, de most hogy majd két helyen kell olvasni... Hát nem tudom mi lesz.
Mi volt a sebésznél? Harisnyát kiváltottad?

Köszönöm mindenkinek a további drukkokat Kép
Bízunk benne, hogy azért nem telefonáltak mert nincs semmi gond Kép

Annácska 14+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

már megtaláltam Kép

cory
Budapest

Sziasztok

jó lesz 2 helyre írni. Kép
Tunka,
már Téged is hiányoltalak. Hogy vannak a Manók?
Mi jól vagyunk.
Angi
21+6
angi79

Sziasztok, mennem kell ebédet főzni, mert a Picurka éhes odabent.
Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Szerintem is itt kéne maradni mindenkinek.nekem sincs időm mindent olvasni.akkor is nehéz ha valaki 1-2 napig nem jön és vissza kell olvasnia.amikor Nicika felvetette akkor egyöntetüen leszavazta sok mindenki azt hogy váltsunk .most meg senki se tudja mi van.és csak erről tudunk beszélni.már nem is tudom kivel mi történik, nem találok táblát és én se tudok kérdezni.
pedig nem akarok leválni mert nekem nagyon jó volt együtt izgulni valakiért vagy örülni,kérdezni ha valamit nem tudtunk.most meg ekkora a káosz!vagy mindenki menyjen át a totyogóra úgy hogy ide nem ítunk többet vagy maradjunk itt.
tunka

Tunka: teljesen egyetértek. Döntsünk egyértelműen!
Én vállalom a szavazatszámlálást Kép
Akkor hajrá szavazni! 1. Babanet, 2. Totyogó, 3. levlista.

cory 17+0

cory
Budapest

1. Babanet

Scullyx
18+3

KépKép
KépKép
scullyx

1. Babanet

Scullyx
18+3

KépKép
KépKép
scullyx

Bocs, kétszer ment el Kép

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Az a helyzet , hogy én sem nagyon tudok minden áldott nap visszaolvasni meg feljönni ide! Szóval nincs időm így munka közben két forumot meg egy levlistát nézegetni. Otthon meg még nincs net de ha lenne is abban a néhány orában amikor otthon vagyok nem azon fogok csüngeni! Persze ha már nem kell dolgozni az más , de akkor sem hiszem , hogy nem lesz jobb dolgom. Szóval én is szavazok:

1. babanet

Ilu 21+2
czuli

Tunka
Teljesen egyetértek Veled...

BABANET,,, 1-es!
Ki gyűjti a szavazatokat? Kép

Annácska
A doki sajna nem sok jót tudott igérni Kép Felírt valami csúcsszuper 6ezer ft-os combközépig érő harisnyát, de szerencsére Tb támogatja így csak 500 ft lesz. Mosógépben mosható, stb. Holnap váltom ki. Egyéb tanács nincs Kép Szóval reménykedünk a harisnyában.

Titati 23+1
titati

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?