Sziasztok!
Huúúúúúúúúú....
Na ez az a dolog amit nem szeretek írásban, a vitát. Egyszer már régen is írtam, hogy sajnos itt , így nem láthatjuk egymás arckifejezéseit, mimkáját, a sokat árulkodó tekintetét...
Ha ez az életben történik, akkor gondolom 10 perc elteltével "mi"(és nem vagyunk zártkörűek egyáltalán!) és amstragram már együtt nevetünk az egészen (bizonyára)!!!
Viszont egy pár gondolatot még muszály leírnom:
- Valószínű Amstragram azzal dühítettél fel sokunkat, hoyg kijelentetted, nem vagy érintett!!! (Mondjuk ezt valahol nem is értem, szerintem az ember élete végéig érintett marad, még akkor is ha már nem vár... Én mindenképp az leszek..) De persze ahoyg gondolod.
- "Rally" Nem érzem ezt a dolgot, nem tudom mit értessz ezalatt... Sokkal inkább éreztem valami nagyon felháborítót mikor a Tegyeszes hölgyike még csak meg sem mondta, hoyg hányan vannak elöttünk....
- Írtad, hogy a másik alapítványról biztos a "munkatárs" mondott dolgokat...
Biztosíthatlak teljesen személyes információim vannak. /Sajnos
(((((((/ Tudom, hogy mit kellett volna adnom.....
- Gólyahíres topic.
Eddig eszembe sem jutott, de tényleg igazad van, azok lettünk. PEDIG!!!! Az egyetlen Egyesület aki "fennen, hangos szóval" szólít fel minden babára várót, hoyg mindegyik helyen jelentkezzen, ne csak náluk!!!
De én, mi a párommal, a fenti okok miatt is választottuk egyedül a Góylahírt.
És a fő ok mi volt? Gabika olyan szakértelemmel, és kedvességgel fogadott minket, hogy leírhatatlan! A másik szervezet, na ő nagyon lesújtó volt számomra, majdnem bőgtem , miután letettem a telefont.
Ráadásul az a hölgyike, tényleg Istenként tetszelgett a telefonban
Máshol nem is jelentkezhetünk azt mondta, csak nála! (?)
Ha te is kicsit több infót összegyűjtessz, egyből rájönnél, hogy miért is választottuk itt mindannyian a Gólyahír Egyesületet, hoyg segítsen az örökbefogadásunkban.
Mikor megtudtuk a nagy hírt, attól fogva Gabika állandóan jelen volt az életünkben. Minden lépésünket kisérte és velünk volt. Mindezt úgy hogy a kórházi ágyon feküdt hatalmas fájdalmakkal! Abban a bizonytalan helyzetben, és egy olyan szituációban mikor nem tudtuk mit kell tennünk, Gabika átsegített mindenen!!
Nagyon sokat beszéltünk vele a telefonban. És így volt ez az örökbeadóval is. Az ő lelkét is éppúgy figyelemmel kisérte, mint a miénket!!
A hála amit érzünk hatalmas!!! Erre tényleg nem ELÉG szó a köszönöm.
Ha egy ember ennyire segít és mindezt önzetlenül??? Istenként tetszelegne???
A személyes vagy írásos megismerkedést szorgalmazom mindneképp.
Egyébként Gabika, nagyon visszafogja magát a topicon. Sokkal sokkal több mondanivalója lenne hidd el, de pont nem akar személyeskedni.
Pont ezért amire utaltál vele kapcsolatban.
Hidd el nekem amstragram, ha úgy is látszik számodra ahogy gondolod, te is póbálj kicsit máshogy látni.
Akinek meg ez a topic "Rallyszerű" és nincs kedve így várakozni, hidd el nem is jön közénk.
Az örökbefogadás kérdése és menete még mindig nagyon sok ember számára átláthatatlan, hatalmas segítség nekünk Gabika jelenléte!!!
Gratulációdat köszönöm!!!
Mi is gratulálunk nektek, így uyge már teljesen más, hoyg mégis érintett vagy
Az ember képes ebben a helyzetében úgy reagálni, hogy "ugyan már, mit tud róla az, aki nem ment át az élet rögös útjain...!"