Panu
én is gondolkodtam Brigin, talán már otthon is vannak. de nem nagyon akarok rájuk csörögni, biztos van elég dolguk. Szerintem a heti egy nap bölcsiben nem beszoktatás csak olyan, mint egy játszóház. De szerintem nem baj, ha megismeri a helyet.
Most akkor megint nőnek kell öltöznöd ? Jó bulizást a Gresham tényleg nagyon szép. egyébként nem gondolkodni kell, hogy mit vegyél fel, hanem egyszerűen el kell menni shoppingolni !! Majd lehervad apa arcáról a vigyor...
Krisz
nektek is jó anyósozást.
Ez a pelusos dolog már nagyon jól megy nektek. Ha vissza tudja tartani séta alatt, akkor már szobatiszta. Legalábbis számomra !!! Én úgy gondoltam, hogy 2 éves korára az én kölköm is az lesz, de hát nem úgy néz ki. Szép nálatok a játszó. Nálunk szétverik a barmok az újat meg a régit is. Törném el a kezét, ha meglátnám...
Andi
tesó, hogy van ? Szegény Boga!!! Vigyázzatok rá ! Apa is Boga is ???
én hülyét kapnék, ha hirtelen emeletes házba költöznénk, mert Nikit se lehetne leimátkozni a lépcsőről és biztos sokat perecelne. Én is el szoktam csodálkozni, hogy hogy ér el dolgokat, aztán rájövök, hogy bozony nől ez a gyerek !!!
Szoba nagyon szép lett. A tesó veletek fog aludni?
Zsuzsi
örülök, hogy így meg vagy elégedve velem !
Akar valaki jönni hétfő délelőtt a Budakeszi vadasparkba ? Panu már benevezett !
Az időjárással én is meg vagyok elégedve nagyon. Ezért ma az egész napomat szőnyegpucolással töltöttem. Sikáltam, mint egy rabszolga. Aztán leültem és nem tudtam fölállni...
Niki elkezdte a mi ez? kérdéseit. Egyenlőre még furcsa, hogy tényleg érdekli mindennek a neve. A homok süti nálunk is menő. Nagyon komolyan szokott lapátolgatni és sokszor sikerül is neki. Ez a mostani, kicsit nedves homok meg tökéletes. A kaka 3 napja rendben megy, de persze ez bármikor változhat. Tegnap este levettem róla a pelust és egyszer csak eszébe jutott, hogy most kakilni kell. Mondtam neki, hogy várjon hozom a bilit, de addigra már elindult kifelé a kígyó. Szóval odatartottam a tenyerem és elkaptam.
Õ meg forgott és kereste.
Ezt is megértük, eddig a tenyeremből evett (néha) most meg a tenyerembe szajik.
Még mindíg 16 fogunk van február óta és nem is látom, hogy a maradék elintult volna kifelé. Ha megyünk anyuékhoz, akiket most rendszeresen mamikának, papikának meg dédikének szólít, mindíg lemennek anyuval a piacra. Fogja a kis fonott kosarát és mennek vásárolni. Ma is vetetett zöldbabot. De érdemes vele menni, mert az eladóktól rendszeresen kap bónusz árut. egy-egy alma, körte, paradicsom mindíg becsúszik. Legközelebb a bankba küldöm őket vagy a pénzverdébe.
Még fogalmam sincs mit kéne neki venni a szülinapjára. A könyvek még mindíg csak 1-2 percre kötik le. Akarok neki csinálni egy garázst vagy istállót vagy mit, amibe bepakolhatja az állatait, mert azokat egy nap 15x összegyűjti. A duplóval is játszik még, de jóval kevesebbet. Viszont imád ugrálni meg henteregni az ágyon. Lehet egy ugráló vár kéne neki?
Valamelyik nap is nagyon csöndbe volt már percek óta. Bementem megnézni, hogy mi lehet ennek az oka ? És láttam, hogy ott fekszik a mi ágyunk közepén egy puputevével meg egy jegesmacival és egy elcsórt pogácsával eteti őket. Mindezt háton fekve a lábát a falnak támasztva, úri kényelemben. Látszott ajta, hogy most neki van a legjobb dolga a világon.
A fogyókúrám egy nagy O. Igazából el sem kezdtem, pedig... Egyszerűen nincs kedvem az egészhez.
Kaptunk apától megint csomagot. Majd lefényképezem Nikit az ajándékban, ha visszaszereztem a gépet a szervízből.
Dorki, na remélem ez elég kimerítő volt.