Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tami és Dodi

KépKépKép

Sok boldogságot, erőt és egészséget Mindnyájatoknak!

Lányok - Panka, Ditta, Kriszta
Köszi szépen, jobban vagyok ma már.

Ditta!
Csodás ez a muffin Kép
Végre beszéljetek már rá engem is :D
Bár még fáj a gyomrom Kép (De ma már nem hánytam Kép )

Melinda, Gyöngyöske
Ez szerintem ugyanaz a járvány lehet. Csak tudnám honnan szereztük Kép

Melinda
Az azért jó, hogy Õk elvannak egymásnak Kép
Ne dolgozz sokat és egyél sokat, hogy ne fogyj le... (és aztán megpróbálok példát venni Rólad!) Kép

Panka
Ez a Molli kép is nagyon nagyon ééédes KépKép

Ma nagyon hamar elaludt az én drágaságom, megyek utána, mert azért ez a vírus "kissé" kifárasztott.
Nem tudom mi lesz holnap Dédi szilvásgombócával - ami mellesleg nálam a favourite - ek favourite - je Kép :D

Sziasztok

Ági

brrrrrrrrrrrrr Kép
Kép

delice

ez meg miért van itt kétszer? KépKép nem tudom törölni! bocsánat

delice

PankA!
Ém nem miskolci hanem székesfehérvári vagyok. De ismerem Kacajka férjét és a kis családját már régóta , és mivel én is gyesen vagyok a második babámmal, néha be szoktam lesni hozzátok,, hogy mizújs nálatok!
Sok hasznos infót találtam nálatok mindenről! Jó kis társaság a tiétek. Sajnos a fehérvári kismamis fórum nem ilyen nagylétszámú, és nagyon halandós. De most inkább az Nlc.n szoktam fórumozni, mert ott nagyobb a csapat.Az első talin már mi is túl vagyunk.
A muffint megsütöttem ma én is mielött válaszolt volna valaki, mert már napok óta erre készültem, és ma volt rá időm. De én összekevertem a tölteléket a tésztával, és szerintem úgy is jó lett! Legalábbis nem kell kidobni, mert ehető. De legközelebb megpróbálom az eredeti recepr szerint!
Nekem két lányom van, Emese egy nappal előbb született, mint Anita Ádámja, azaz 2001.március 8-án, Eszti pedig idén pünkösdvasárnapon .
bencze

Sziasztok!

A betegeknek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az én Benim is jobban van, még egy kicsit folyik az orra.

Panka
Nem tudom eldönteni, Molli kire hasonlít? Talán nagyszülők? A képeket megnéztem, nagyon jó lehetett!

Lányok!
A tegnapi Északba volt egy álláshirdetés, ahol a cégünk egyik társcége most induló telefonos ügyfélszolgálati irodába keres alkalmazottakat, rész- és teljes munkaidőbe. Akit érdekel szóljon, megpróbálok segíteni!!!!!

Én lehet, hogy régen voltam, de Tamaráékra nem emlékszem.
De GRATULÁLUNK a csöppségekhez, és jó egészséget kívánunk!

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Gyöngyöske!
Igen, Anitával egy oviba járnak a csemetéink.

Ági!
Mindenképp hízelgő, hogy példát akarsz venni rólam, de nem értem, hogy miben???????????

Melinda
adnilem

PankaKép

Én igen!! Csillog-villog valami a fülében!!Kép

Tamarának és a bébiknek sok boldogságot!Kép
Három picivel biztos nem fogtok unatkozni!
Fotót majd kérnénk, ha lehet!

D.

Kép

Kép
ditta76

Melinda:

Te írtad:
"...szinte belefogytam..."
"...Nemsokára dolgozni is fogok a lottózónkban, igaz keveset, de a lottózó ügyeinek intézése is elég sok időmet igénybe veszi..."

Én írtam:
"...Ne dolgozz sokat és egyél sokat, hogy ne fogyj le... (és aztán megpróbálok példát venni Rólad!)..."

tehát: én is sokat dolgozom, bár nem munkahelyen, "csak" itthon, és le is vagyok fogyva.
És ami tanácsot írtam - Ne dolgozz sokat és egyél sokat - ezt nekem is jó lenne megszívlelni..
Vagyis pihenni, enni, és nem fogyni tovább
Kép így már remélem jobban érthető Kép lehet, hogy kicsit zagyva voltam előtte Kép

puszi
Ági

delice

Ditta:
hogy Te milyen jó megfigyelő vagy Kép nagyon nagyon ügyes Kép

Panka:
Mikor csináltattátok? végülis hol?
Nagyon édes egyébkéntKép
fájt?

Ági

delice

Sziasztok!

Panka!
Én is észrevettem. TetszikKép. Csak írni nem tudok, de szorgalmasan olvasok.
Talin nagyon jól éreztük magunkat. Matyi utána azt mondta: ha kinövünk a következő lakásunkból olyanba szeretne költözni, mont a Tiétek.
Én meg tudom érteni, hogy nem adod oviba Benit. Nekem is korai volt Matyit tavaly. Állandóan úgy érzem, hogy alig foglalkozom Vele, egész nap az oviban van. Ez még nem is lenne baj, de Õ is így érzi. Úgy látom, hogy szeretne többet itthon lenni velünk, de ugyanakkor a gyerektársaságra is szüksége van. Az lenne az ideális, ha hetente háromszor menne, de ugye ilyet nem lehet.

Melinda!
Idővel biztos majd jobb leszKép! Esetleg egy piciKép?

Gyöngyöske!
Biztos jó volt az ultrahangKép, én úgy szerettem járni. Nem írígyellek az iskolás gondok miatt. Elég nehéz kérdés. Én is hallottam már, amit Panka írt. Mármint hogy tanítónénit kell választani. De manapság olyan könnyen lecserélődnek a tanítónők. Meg aztán úgy hallottam már az elején is lehet több tanár...
Nekünk még van két és fél évünk, de biztosn nem lesz könnyű.
Van már valami elképzelésetek?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Kedves Cat!

Sok boldogságot kívánunk Neked és a családodnak kisfiatok születése alkalmábólKép
Kép

Betti és családja

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Kedves Tami és Dodi!

Kívánom, hogy legyen sok örömötök a picurkákbanKép, Tami pedig gyorsan épüljön fel!

KépKépKép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!
akkro most mégegyszer!
Tegnap este írtam egy oldalt Kép erre nem tudtam elküldeni! Lehet, hogy kell egy másolatot készítenem! Kép

Tami és Dodi!
Kívánunk Nektek nagyon-nagyon sok erőt és kitartást! Még több boldogságot és tejcsit! Sok-sok mosolygós napot! Kép

Ditta!
Én is hasogattam ám a szőrszálat! Ami az idpt illeti! Kép
Fotók: előtte szülinapozni voltunk és ott sokat csináltam. A gép agya véges és ezért nem tudtam többet csinálni!

Panka!
Molli baba nagyon nőcis lett! Kép Most már nem fogják pasinak nézni! Kép De azért készülj fel! Kép

Ági!
Igenis tessék hízni! Gondolom ez a betegség most még vett is el! Kép

Ti adtok valamilyen vitamint a Manóknak? Mielőtt belefognátok a gyümis és természetes vitaminokba, le kell írnom, hogy én is annak a híve lennék, de mit tehet az ember ha a gyerkőce nem eszi a gyümit!

Csorsi!
Szia! Üdv itt!Kép

Kinek nem írtam még?
Betti!
Erről a suli témáról még beszélgetünk! Jó?
Bár egy kicsit most jó, mert Szilviék kitapasztalnak nekünk mindent! Kép

Ovi: ma is minden rendben volt. Báááárrrrr... Odajött az óvónő és megkérdezte, hogy etetjük-e Bencét itthon. ???? Képzelhetitek! Teljesen lefagytam! amióta fogni tudni és tányérból eszik, mindig volt a kezében egy kanál. szóval jól átvágta az óvónőket! Etetni... Paff!

Legyen szép hétvégétek!
Pusza!
k
kriszta13

sziasztok!

Ditta!
igazad van, tényleg nem négy éve volt, rosszul emlékeztem. azt hittem, hogy még a kisfiam születése előtt volt, de most utána néztem és 2003. május 31-én regisztráltam. ugyanezen a néven.

Panka!
aranyos vagy. én is emlékszem rád. igen, én vagyok a képen.

bocsánat, hogy bepofátlankodtam közétek. nem akartam megzavarni a már jól összeszokott csapatot. látom rossz ötlet volt. mégegyszer elnézést.
sziasztok.
Csorsi

Sziasztok!

Orsi!
Nehogy elmenjKép! Szó sincs bepofátlankodásról és azért itt eléggé jönnek-mennek az emberek! Csak első pillantásra olyan, mintha zárt társaság lenne. Panka legközelebb biztos meg is kérdezi, hogy be akarsz-e kerülni a táblázatbaKép! (Vagy vissza?)
Szóval én üdvözöllek ittKép! Egy kisfiad van? Mennyi idős?

Kriszta!
Ilyen ügy nálunk is volt a kanalas etetéssel. De az oviban én már gyakorlott voltam (korábban eljátszotta a bébiszitterekkel), előre mondtam, hogy otthon egyedül eszik. De nem evett egyedül jó sokáig. Legalább tudták, hogy mi a helyzet.
Iskolatéma nyomaszt, szívesen beszélek róla akármennyitKép!

Koda!
Hát mi nem jutottunk el a bölcsibe. Sajnos. Mindig van valami dolgom. Talán majd a jövő héten. Te meddig járhatsz még? (Bocs, de megint elfelejtettemKép, össze-vissza kavarom a napokat és a heteket! A kor.)

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Csorsi!
Hátha visszanézel még!
Ne butáskodj!
Mint bizonyára Te is észrevetted, mostanában nem olyan nagy itt a forgalom mint régebben. Kinek-kinek mi a napi "ügye". Nálunk most éppen az ovi van terítéken! Kép
Szóval gyere és mesélj! Ki vagy? Honnan írsz?
Bár látom, hogy törölted magad a BN-ről! Gyere vissza!
Nem akartunk mi megsérteni! Kicsit hasogattuk a szőrszálat! Kép Ne haragudj!

Pusza!
k
kriszta13

Betti!
Vitamin kérdése?
Kicsit büszke vagyok ám Bencére, hogy ilyen nagyon rafkós! KépMásrészről nem tetsztett az óvónő hozzáállása. "egy ideig még preferljuk..." Mit? Azt, hogy átvágja őket egy 3,5 éves? Tudom azt is, hogy egyrészről ők jót akarnak, de nem mai csirkék! Szerintem látniuk kell, hogy mi a pálya!
Vagy nem? Kép

Pusza!
k
kriszta13

Sziasztok!

Először is: Jobbulást a betegeknek!

Nagyon jól éreztük magunkat a talin. Sajnálom, hogy többen nem tudtak eljönni.

Nzsuzsa!
A hirdetést sajnos nem találtam meg az újságban.
Írj már róla konkrétumot légyszíves mailben!
Előre is köszi!

Puszi: Emese

Üdv: Emese
mse173

sziasztok!
mi van itt? mi ez a nagy pangás!
jöhettek ám nyugodtan, már meggyógyultam, nem fertőzök Kép
Raktam fel Rebeka képeit:
http://www.csernatony.gportal.hu
/szokás szerint a képekre klikkelve/

és máris tenném fel a talis képeket is, egyelőre vacakol az ftp!

Ági

delice

Sziasztok!

Végre feltettem a Talis képeket ide: http://www.gportal.hu/portal/demjen
elküldöm eredeti méretben is,csak türelem!Kép

Anita
kacajka

Szia Kacajka!
Jók a képek és úgy látom nagyon jól áll a kezetekben Molly baba !!
Nem jött meg a kedvetek egy kislánykához?
Majd küldök rólunk pár fotót, mert ide nem tudom feltenni őket!Jó béna vagyok , mi?
Szió!
bencze

Sziasztok!

Nálunk megint kitört a dögvész. Marcival már szombat reggel az ügyeleten kezdtem. Vírusos torokgyulladás. hétfőn mentünk is vissza, mert csak rosszabb lett. Már kötőhárgya gyulladása is van. Tegnap este én is a dokinál kötöttem ki. Éjszaka egymás ellen köhögünk, fulladozunk. Úgyhogy most a bölcsi projekt is áll. Pedig már épp kezdtünk beszokni.......

Betti!
Sajna mi most nem megyünk bölcsibe, de ha megyek is hétfőn, engem már hazaküldenek fél óra múlva. Kár, hogy nem jöttetek a múlt héten. Jó lett volna találkozni.

Anita!
A képek szuperek lettek!Kép

Ági!
Én már megint hiába kattingatok a képekre, nekem nem csinál semmit......Mindíg ezt csinálja. Hol működik, hol nem.....Na majd próbálkozokKép

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Koda! Kép

Már épp kérdezni akartam, hogy vagytok.
Gyógyuljatok meg hamar!

A képek: nekem is van úgy. Ha nem nyílik meg, olyankor a bal alsó sarokban, a vékony szürke csíkra ki kell írva lenni, hogy "a pop-up window was blocked". Nekem is van, hogy 20x is ráklikkelek az ilyenre Kép

Ági

Kép JOBBULÁST! Kép

delice

Sziasztok

Ági
Én is béna és türelmetelen is vagyok, mert nekem olyan sokára jön be ez a gportál, pedig nem rossz gépünk van.

Koda
Jobbulástr kívánunk mi is. Már valamikor jó lenne egy közös séta. De reménykedem benne, hogy hátha összejön majd télen egy közös szánkózás a Babanetes csapattal. Van a cégnek egy faháza a Csanyikban, ott lehetne melegedni, WC-ni és enni-inni...........Na jó ennyire nem emegyek előre!

Kacajka
Sajnálom, hogy nem jutottunk el a talira, pedig már szivesen megismertelek volna már személyesen is. De majd legközelebb!

Ma egész jó idő volt, de jó lenne még egy kis jó idő, úgy október végéig!

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Helló Zsuzsa!
No azt nem értem, mert nálam ilyen akadályok általában nem merülnek fel... pedig elhiheted, hogy elég gyakran nyitom meg: napi 10-20 minimum általában a szerkesztések, alakítgatások miatt...
míg leírtad az üzit, simán bejött volna 1 másik ablakban ;) Kép
Ági

delice

És hogy ne csak ígérgessek - a talis képeket illetően Kép -
az oldalamról elérhetőek! Végre!
Jó csemegézést hozzájuk Kép

www.csernatony.gportal

és remélem Mindenkinek sikerül megnyitni Kép
ha nem, írjatok!

delice

.hu

És akkor tényleg mükszik, Ági!Kép
Hát...én alig állok a lábamon...1 hónapja a Kisasszony éccaka kétszer eszik...nem tudom, mikor aludtam egyben 4 órát...ja és 11 előtt nem alszik el, hajnal fél 5 után pedig nem alszik visszaKép
A mosott lócitrom üde frissesség hozzám képestKép)
Pilács
fény

Kép

Benike!
nzsuzsa

Sziasztok!
Az Ágié hibás így már jobb lesz www.csernatony.gportal.hu
Így próbáljátok meg.
Ivett
zlotika

Sziasztok!

Kaptam ma egy kenyérsütőgépetKép Az első kenyeremet itt megnézhetitek, a receptek menü alatt. Ennyit sikerült belőle megmenteni a fotózáshoz.Kép Ha vannak bevált recepteitek megdobhatnátok vele.

Molli hétfőn volt 5 hónapos, már 8900gKép és 69,5cm. Beni 8 hónaposan volt ugyanennyi súlyú.Kép Itt egy fotó a két gézengúzról. Beniről mostanában elég nehéz olyan fotót készíteni amin nem bohóckodikKép

ZsuzsaKép
Hogy te nem tudod eldönteni, hogy Molli kire hasonlít, de mi semKép Szerintem nagyon vegyesKép
Beni édes a képen.
Ez a szánkózás jól hangzikKép

DittaKép
Te nyertél, te vetted észre elsőnek a fülbevalót, majd valami ajándékot kitalálokKép

ÁgiKép
Fotókat megnéztemKép Rebeka is édes a képeken, meg a talifotók is jók lettek.

BettiKép
Pedig néha nagy a kísértés az ovival kapcsolatbanKép két gyerek mellett elég sok mindenről le kell mondanom, de ezeket a dolgokat utána is be lehet majd pótolni, ezt az együtt töltött időt pedig nem. Ma is le kellett mondanom a fogorvost, mert Laci nem tudott eljönni hamarabb, gyerkőcökkel meg érdekes lett volna beállítanomKép

AnitaKép
Már csak Mátéval nincs lefotózva Molli.Kép

BenczeKép
Szerintem ha Anitáéknak lenne egy tuti biztos recept egy kislányhoz nem gondolkodnának rajta egy percig semKép Jól gondolom?

KodaKép
Kép Remélem már jobban vagytok.Kép Egy kis pozitív energia nektek +++++++++++++++Kép

FényKép
Nem irigyellek alvásügyileg.Kép

KismamikKép
Hogy vagytok?

Gyertek írjatok, mert aki régen írt kiveszem a táblábólKép (Ezt most vegyétek fenyegetésnekKép)

Puszi, Panka

panka

SziasztokKép

Sajna nem vagyunk jobban. Vagyis Marci talán igen. Én is elkezdtem javulni, de tegnap ráment a fülemre. Előszőr csak bedugult, utána viszont annyira fájt, mintha kést forgattak volna benne. Most szinte alig hallok valamit, a tévé is ordít, hogy halljamKép És ugyan úgy köhögök, krahálok. Pedig olyan antibiotikumot szedek, hogy na..........
Így hétfőm Marcit Gabi viszi a bölcsibe szokatni. Kíváncsi leszek....

ZsuzsaKép
Beni tündéri nagyfiú! A szánkózásban mi tuti benne leszünk, mert ezt már Gabi is kitaláltaKép Mondta is, hogy szoljak nektek. Igaz ez még odébb van kicsitKép

ÁgiKép
Köszi az aranyos képet, ettől biztos jobban leszünkKép
És sikerült az összes képedet megnézni! Van egy mód, amivel meg tudom nyitnyi végre. nagyon jó volt végignézniKép

PankaKép
Le a kalappal előtted! A kenyered gyönyörűséges. Én sokat sütök, ha gondolod köldök pár receptet. De itt egy oldal, ezeket igyazán érdemes kipróbálni! Innen bátran kipróbálhatsz bármit!
http://www.gportal.hu/portal/emargit/

FényKép
Kitartás nektek. Mi azért nem alszunk, mert beköltözött közénk 2 év után. Gondolhatod, hogy férünk el......És persze nem lehet kitoloncolni.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
na ma én is teszek fel pár képet magunkról, mert ma végre sikerült lekicsinyíttenem a képeinket, és feltenni őket máshova is!
Hú de jó kis súlya van ennek a Molli babának! Õ csak szopizik?
Mi is most leszünk 5 hónaposak 15-én , de mi 3 hete voltunk 6500 gr-ak.Ma voltunk a dokinéninknél, mert elvittüka laborleleteket neki. Végre elmúllott a sárgaságunk, mert a bilirubinszintünk már lecsökkent normálisra, de most meg a fehérvérsejtek voltak magasak, meg sok baci volt a pisiben. Mindig van valami!
A tuti recept a gyerek nemének előre meghatározása lenne, nem? A párom azt mondta nekem is hogy úgy bevállalna talán még egy gyereket ha az fiú lenne! Majd eldől mi lesz ebből eggyátalán??Szerintem nem rossz gondolat , mert ismerek egy pár olyan családot ahol már az ötödik azonos nemű gyerek van, mert addig próbálkoztak.
Na a képek megérkeztek ide is!
KépKép
KépKép
bencze

sziasztok!

Fény, Ivett Kép
Köszi a korrigálást a honlapcímet illetően Kép
tisztára kettyós vagyok Kép Kép
Tehát a talis képek : www.csernatony.gportal.hu

Panka Kép
Nagyon szép lett az 1. kenyérke! Kép
És az egérkövetőd is tuti Kép A naptárról nem is beszélve Kép

Koda
Füled Kép ?
Megnézted a két új képet?
http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=552537&index=3
http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=552537&index=2
itt vannak a linkek - ezek Rebeka szobájába készültek.Az az emargit.gportal oldal nagyon jó Kép már sokat nézegettem.

Bencze
Aranyosak vagytok Kép

Ági

delice

Nagy itt a csend tényleg..merre vagytok?
Mi küzdünk az éccakai ébredések ellen, doki bácsi szerint a kisasszony nem eszi eléggé tele magát este, ezért ébred fel hajnal 3-kor. Van benne valami, mert mostanában bealszik a cicin, és csak cumizik, én meg hagyom szendregni, és visszateszem az ágyába azzal a boldog tudattal, hogy jóllakott. Úgyhogy újabban felébresztem kegyetlenül, és láss csodát, még bőven szopizik utána...csak az a baj, hogy túl jól sikerül az ébresztés, és már az istennek sem akar visszaaludniKép És akkor azért nem alszunk...
aranyosak a talis képek, csak tudnám, ki kicsoda rajtaKép
De nem baj, majd legközelebb már mi is ott leszünk!
lányok! tudja valaki, hogy akryl kádat mivel célszerű kiegyensúlyozni? Illetve lábakon áll, beszintezik és állítólag téglát töltenek alá, vagy valami habbal befújják...a párom már ezen agyal 1 hónapja, mindeki más eljárást mond neki...
Fény
fény

Sziasztok!

Van már netünk!KépKép
Talis képek szuperek, le is mentettem a mieinket.

Panka, kenyered csodás, nekem még soha nem lett ilyen. Koda tudna mesélni a kenyereimről.Kép

Delice, mint profi g-portal szerkesztő! Van rá lehetőség, hogy a g-portalos honlap egy részét jelszóval levédjem? Azt a részt csak az nézhetné meg, akinek megadom a jelszót, a többit pedig mindenki.

Fény, nekünk is akril kádunk van. Mi úgy csináltuk, hogy téglával felépítettük a vázát, keretét, vagy hogy mondjam, abba beillesztettük a kádat, a maradékot befújtuk púrhabbal. A kádba betettünk két zsák cementet, hogy a hab ne emelje fel. Remélem érthető volt, ha mégsem, keress magánban!Kép

Jó éjt!
Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Lányok van egy eladó takarítógépünk Kép
2002.06-ban vettük nem sokat használtuk,de mivel helyszűkében vagyunk eladnánk Kép
Már csak a nagyszobában van padlószőnyeg,ott is csak jővő évig mert lerakjuk azt is laminálttal Kép
Szóval ha vkit érdekel irjon privit,küldök képet,meg meg lehet nézni is Kép
15eFt-ért odaadom Kép
pusz bea

bea
beatron

Fény!
Bocs,hogy így ismeretlenül bele, hátha tudok segíteni. Nekünk ua. az eljárás, mint Dodusnál, de nem fújtuk ki habbal, mert ha később netán lenne vele vmi (mint ahogy lett is), pl. lefolyó, stb, a habtól nem lehet hozzáférni. Szóval van láb, körbe tégla (nálunk Ytong elem), + a falaknál két vmilyen vassín-szerűre támaszkodik. Alatta a láb is két keresztbe tett vasból van. (Bocsi, tudom, hogy nem túl szakszerű a leírás, kb. ennyit értek hozzá) És érdemes beruházni az oldalán egy kis ajtócskába amit azonos típusú csempével lehet beborítani. Így nem látszik, de könnyen be lehet nézni alá, ha gond van, nem kell rögtön bontani. (és tönkretenni a új, nagyon drága csempét)
Bocs, hogy ilyen hosszú lett Kép
Amarla

Amarla
amarla

Köszi lányok az infókat! A párom már teljesen meg van kavarodva!Kép
Fény
fény

Dodus!

Elromlott a számítógépem nem tudok netezni,chellos leveleket már 1 hete nem tudom megnézni (freemailt le tudom máshonnan kérni)
Holnap vizsgázom számvitelből.
Laura megint (még mindig?) beteg.
Ha nem jelentkezem bocsi.remélem jól vagytok,örültem a találkozásnak.
Többieknek szebb napokat.
Éva
neva

Sziasztok!

Ági!
HIÁNYZOL!!!
Köszönöm! Nagyon jó!
Szeretnék már jönni, de nem megy! vagy a gép vagy a net! még nem derült ki!

Nzsuzsa!
Várlak ám Titeket! Nagyon! sőt! írtam neked mailt a munka miatt, de nem válaszoltál rá! Kép Aktuális még? Az újságban én sem találtam!

Koda!
Gyógyuljatok meg!

Melinda!
Bence már nagyon beszokott az oviba! Kép Szaladva megy és követeli, hogy menjünk már! Kép Jó ez! Csak délig marad így olyan, mintha játszóházban lenne! Kép Próbálok segíteni az óvónéniknek is. Ma vittem nekik kosarat és oázis és persze ami kell egy asztali díszhez. Kép a végeredményt még nem láttam, mert nem én mentem érte! Kép De Apa szeritn jó lett.
A Plusban lehet kapni, ha még lehet, 599-, öntapadós tapétát. Olyan táblaszerűt. Tudod amit néztünk a virágokhoz! Kép
Ha ráérsz hívj fel! És talizhatnánk! Kép

Panka!
HIÁNYZOL!
Azért jó, hogy hétfőnként látlak egy röpkét! Molli milyen nagy! Kép

Ditta!
Mi újság? Hogy vagytok? HIÁNYZOL! Kép

Betti!
Hogy álltok?

Anyukámék is nagy építkezésbe kezdenek!
Szóval most szét lesz a ház!

Legyen szép napotok!

k
kriszta13

Helló!

Kriszta Kép
Végre életjelet adtál Kép
Mikor derül ki a hiba oka? Jó lenne, ha jönnél...!

Ági

delice

Sziasztok!

Mostanában negy itt a csend...Kép

KrisztaKép
Jólesett, hogy engem is hiányoltál! Akkor azért nem vagy msn-en sem! Mi a gond?
De látom, legalább az ovi-ügy rendeződött!Kép
Új ház, vagy felújítás?

Többieknek is puszi!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Helló!
Miért ilyen "nagy itt a csend" ? Kép
Hol vagytok Lányok?
Mára elromlott az idő is, itt legalábbis zimankó van! Kép
Ági

delice

SziasztokKép

Én is megvagyok, csak most Gábort kell ápolni. Õ is kidőlt...
Na meg megy a bölcsiprojekt is. A héten szerdától már ott is aludt Marci. Háromból 2 alvás szuper lettKép Persze nekem végig kint kellett ülnöm a folyosón. Most már csak reggel sír, mikor beadjuk.
És belekezdtem Marci szobájának felújításába. Már 1 hete csinálom. A falra struktúrgipszel mintát (rücsköket) csináltam, aztán lefestettem. Alul kék, felül sárga. Meg gyártom a dekorációt, játszószőnyeget varrok, függönyt varrok. Szóval nem unatkozom......Kép

KrisztaKép
Örülök, hogy az ovitéma rendeződött. Már mi is tarthatnánk ott, hogy Marci nevetve menjen be a bölcsibeKép

Sziasztok: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak volt egy kis munkám, de mostmár időm mint a tengerKép Ezt vehetitek fenyegetésnekKép
De látom nem sok mindenről maradtam leKép

KodaKép
Azért nem kell ám nagyon dicsérni a kenyerem, mert biztosra mentem, keverékből sütöttem. Igaz azóta már sütöttem többfélét is de mind jó lettKép De nem egy fogyókúrás gépezet ez a kenyérsütőgépKép
Nálunk is kék-sárga a gyerekszobaKép Majd ha kész leszel megmutatod?

BenczeKép
Aranyosak vagytokKép
Igen, Molli még csak szopizik, majd jövő hónaptól kezdjük el kóstolgatni a gyümiket.

ÁgiKép
Egérkövetőm nem mindig van, amikor nagyon idegesít kikapcsolomKép

FényKép
Éjszakákban valami változás?

DodusKép
De jó, hogy megint itt vagyKép
Tudtommal van ilyen a gportalnál, amit szeretnél, de azt ne kérdezd, hogy hogy kellKép

NevaKép
Vizsga? A számvitelt biztos kiráztad kisujjbólKép

KrisztaKép
Jól esik, hogy hiányzomKép

És így a végére ugye megengedtek nekem egy kis reklámot?Kép
Egyik barátnőm hozott Angliából egy nagy halom gyerekruhát eladásra. Itt: http://bumo.gportal.hu megtudjátok nézni őket. Szerintem nagyon szupi kisrucik.Kép És most itt vannak nálam, így postaköltség nélkül meg lehet őket venni.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, kihasználtuk ezt a jó időt, sokat voltunk sétálni.

Panka, még mindig fenn vagyunk éjszaka, de van amikor nem éhes, pl. 2 órával szopizás után, csak felébred. Egyelőre nem tudjuk megfejteni, mi az oka..Kép
A védőnő azt tanácsolta, hogy ilyenkor kínáljam meg forralt vízzel, vagy üres hársfa teával, hátha úgy érzi majd: emiatt nem érdemes felkelnie...szerintem ez marhaság. Hanna utálja a vizet, és amikor a szájába nyomtam a cumisüveget, még jobban elkezdett ordítani. Cicire tettem, és jóízűen elkezdett szopizni, majd elaludt.
Szerintem eccerűen arról van szó, hogy valamiért estefelé többször eszik keveset (100-120 gramm). Napközben nincs ilyen probléma. Amúgy 6,65 kg, szépen gyarapodik, ügyesen fordul hasra és vissza, és még csak 4,5 hónapos. A doki szerint ne adjak neki semmit, csak este fél 11-kor etessem meg úgy, hogy a fülén jöjjön ki a tej. De mi a manót csináljak, ha nem kell neki több, elfordítja a fejét, és hiába tuszkolnám a szájába a cicim, nem kell!
Szóval eléggé tanácstalanok vagyunk a párommal, és változatlanul kelek éjfél körül, három óra körül, és öt fél hat körül. Már egész hozzászoktam.
Ja és közben lakásfelújítunk még mindig, állítólag 1 hónap múlva költözünk! Csak ezt már augusztus óta hallgatom...
Kicsit fáradt vagyok asszem.
És a hajnali kelések miatt nem jutunk el MM-re és bébiúszásra sem..mert én olyan vagyok, mint a mosott lócitrom, a leányzó meg imád visszaaludni fél 10 tájékán...
hát ez a helyzet nálunk.

Üdv, Fény
fény

Dodus, Amarla!

A kád berakásánál milyen szakik segédkeztek? Vízvezeték szerelők, burkolók, kőművesek, vagy egyedül csináltátok? Én most konkrétan a kád rögzítését kérdezem, nem a bekötést. Mert a párom leginkább ezen van fennakadva, mert a vizes azt mondja, hogy ő csak beszintezi, beköti a szifont és kassza, a burkoló meg szintén vonogatja a vállát.
Én azt gondolom, túl bonyolítja már a Kedves ezt, és nem olyan drámai a probléma, de nem hisz nekem...Kép
fény

Fény!

Az én tíz hónapos fiam is felkel éjszaka kétszer enni. Kép Többen tanácsolták már, hogy hagyjam sírni, néhány éjszaka után nem fog felkelni. De én nem bírtam hallgatni, inkább gyorsan megszoptattam és mentünk mind a ketten aludni.
Kád: nálunk a férjem állította be, a keretet, a téglakeretet a burkoló csinálta meg. Szerintem sem olyan vészes. Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Először is szeretnék gratulálni az ikrek megszületéséhez és Gyöngyöcske 3. babájának uhjához!
Nagyon aranyosak a képeken a lurkók, imádom nézegetni őket.
Molli baba is hatalmas még nagyobb mint a mi Hannánk ő 8 hónapos és 9500g körül lehet és 70cm. Tegnap kezdtük el a főzelékezést almás krumplit, nagyon izlett neki pedig nagyon iztelen volt sótlanul. Utána szopi. Még mindig imád szopizni én meg azt imádom amikor rárabol a cicire.
Sajnos betegek vagyunk torka piros volt most meg már hogy 4. napja szedjük a Sumetrolimot és elkezdett köhögni meg folyik az orra. Unitesó is kórházban van hányás hasmenés magas lázzal majdnem kiszáradt, még jó hogy egy hete jött haza a debredeni kórházból előtte meg a gyekben vendégeskedett pár napot csak ott nagyon bunkók voltak igy elvittük Debrecenbe. Amúgy szegénykének nagyon le van gyengülve az immunrendszere másfél éves de már 8szo volt kórházban. Van valakinek valamilyen ötlete hogyan lehetne felerősiteni Domit? Volt már 12 kiló is most meg 9700g és nem akar semmit enni.
Zsuzsa a homeós doki számát megadta nem tudja valaki a nevét és a cimét is?
Köszönöm szépen
Annyira el vagyok keseredve hogy ennyit betegeskedik ez a gyerek!
Kellemes napot!

Kép

KépKép
búzaszem

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?