Viki
Transzfer utánra kivettem két hét szabit.
Ebből egy hetet sikerült is otthon töltenem, mert utána kórházba kerültem hiperstimuval. Szerencsére két hét alatt rendbe jöttem és kiengedtek.
Utána próbáltam dolgozni, egy hétig bírtam, mert jöttek a rosszullétek.
Nálam igazán az a baj, hogy alapból is alacsony a vérnyomásom, és kicsit sokszor lettem rosszul. igaz nem ájultam el, de egy csak annak köszönhető, hogy időben leültem, van kimentem a friss levegőre.
Ezek után úgy gondoltam, hogy nem éri meg így melózni és otthon maradok a 12. hétig.
Az igazán hányingeres időszak csak 1,5 hétig tartott, szerencsére.
Kriszta
Kéthetente járok dokihoz, uh-ra és vizsgálatra és ez így lesz végig, az ikrek miatt!
Múlt szerdán csinált tartkóredő mérést és azt mondta minden oké.
A Babók 6 cm-sek és néhá mintha érezném a kaparászást is odabentről, de lehet, hogy csak beképzelem.
Veletek mi újság?
Edina
Totál egyetértek veled. Nekem is nagyon rossz volt azt mondani a dokinak, hogy nem tartom meg mindet, ha esetleg úgy alakulna.
Mi most 4-et kértünk vissza, és a dokim szerint a 3 is nagyon sok lenne egy olyan hatalmas termetű nőnek (158 cm), mint én.
Eléggé aggódótt is, mikor meglátta a 8. napi 98-at és a 12. napi 420-as hcg eredményt.
Nagy volt a megkönnyebbülés mindkét részről, mikor kiderült, hogy ketten vannak.
Én vállaltam volna a hármat is, de tényleg nagy lett volna a kockázat és azért a babákat fel is kell nevelni!
Puszi nektek és drukk hegyek!
Zsebi
Milliószor gondolltam rád és nagyon drukkolok és a babók is!
Nagyon hiányoztatok ám nekem, de januártól be akarjuk köttetni otthon is a netet, úgyhogy most már nem is tudtok levakarni innen
!
Stella