Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Cory!
Gyors fejszámolást végeztem, az eredmény: 87-92-ig jártam a Petöfibe, és tavaly novemberig laktunk arrafelé.

Szelivi!
Nagyon rosszul hangzik ez a sok köhögés! Jobbulást!

Köszi mindenkinek az infotKép

Szerdán megyek 12. heti UH-ra, már nagyon várom!Kép

M
12+1

Kép
Kép
maminti81

MAminti: Kép Akkor van esély rá, hogy ismerjük egymást Kép Én 84-92-ig jártam oda. Felsőben ki volt az ofőd? Ha jól sejtem, 3-mal jártál alattam.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Na és akkor jöjjenek a maiak! Tehát 20+0! Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
nicika

Egyébként most jöttem a védőnőtől! Eddig 0.5kg-ot híztam! Kép A vérnyomásom normális, és MEGHALLGATTUK A BABA SZÍVHANGJÁT!!! Hát az csodálatos élmény volt! Nagyon tetszett! Azt mondta hogy most is haránt fekvésű a Drágám! És képzeljétek többször megrúgta a dopplert! Imádom!

KépKép
nicika

Ja és a haskerületem két centit nőtt a múlt hét óta! A terhesség előttihez képest pedig már 6cm-t! Kép

KépKép
nicika

Annácska! Nagyon drukkolok hogy ne csörögjön az a fránya telefon!

KépKép
nicika

Nicika,
Nagyon csini vagy!

Annácska,
Bízzunk benne, hogy csak jó híreket kapsz!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Egyébként ezen az utolsó képen nem is tűnik olyan nagynak a hasam! Pedig nagyobb mint múlt héten! De a képen ez nem látszik! Kép

KépKép
nicika

Ja és ma feladtam a jelentkezési lapot a Libero Gólyahír Klubba! Ti már megtettétek?

KépKép
nicika

Szép a pocikád Nici.Kép
Az én -2 kg is már a múlté.. Bár tegnap este vacsi után mértem magam, és akkor már csak -1 volt a *súlyfeleslegem*Kép Ma reggel meg nem volt már rá időm.Kép
2 hét betegácsi után megint dolgozhatok...Kép Grrr...
Iszonyat. Ráadásul, nem vagyok még a toppon. Köhögök és fújkálom az ormányom.Kép
Na pussz, majd re, csak 1000 e-mailem jött...Kép Szal melo.exe!

Nancsi

Kép

Kép
nancsika

Nicika!
Én is szeretnék már ilyen szép "kis" pocakot!
De én még csak ma töltöm a 15. hetet.
Reménykedtem, hogy az ikrek miatt talán gyorsabban növök majd, de nem. :-(
Most irigykedem!

Andi
Kép
zsandi

Nici! Hú, ez igen. Nagyon csinos kimami vagy. Gratula hozzá. Ja és a félidőhöz is természetesen. Jól megnőtt a pocakod, de nagyon jól áll.

Annácska! Én is azt kívánom, hogy ma ne csörögjön a telefonod. AZ adókadvezményről az infót is köszi, már múltkor is akartam kérni a dokitól, de lefelejtettem, most már elkezdtem írni a listát, hogy miket akarok a dokitól megkérdezni, mert ott tuti elfelejteném.

Paga 17+6

Gabi
paga

Nici! Hú, ez igen. Nagyon csinos kimami vagy. Gratula hozzá. Ja és a félidőhöz is természetesen. Jól megnőtt a pocakod, de nagyon jól áll.

Annácska! Én is azt kívánom, hogy ma ne csörögjön a telefonod. AZ adókadvezményről az infót is köszi, már múltkor is akartam kérni a dokitól, de lefelejtettem, most már elkezdtem írni a listát, hogy miket akarok a dokitól megkérdezni, mert ott tuti elfelejteném.

Paga 17+6

Gabi
paga

Na,beszaladtam reggel a városba - kismamanacit venni.
Persze-persze. Az egyetlen bolt is bezárt végleg pénteken.
Azt hittem,azért ennyire nem vagyok a világvégén Bp-től 50 km-reKépKépKép

Szomorú, hogy szabira kell mennem azért, hogy legyen mibe dolgoznom járni, mert már csak a melegítőem jönnek rám otthon. És több 10 km-re keresnem egy kismamaboltotKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Bocsi ez kétszer sikerült!

Gabi
paga

Köszönöm a dics-dics-t! Kép Én annyira élvezem hogy nől a pocakom! Meg hát most nagyon nől! Akár a bolondgomba! Ja és még azt akartam mondani hogy ma reggel 5-kor felkeltem pisilni és utána már nem nagyon tudtam aludni, mert az én Picurkám focizott odabent! Olyan heves volt hogy kívűlről is simán éreztem egy-két rúgását! Nagyon erős lett az én kis Drágám! Olyan jó érzés! Kép Szóval most örömmámorban úszok... Kép

KépKép
nicika

Nicika Kép
Nagyon édes a pocikád Kép
Gratula a szívhang hallgatáshoz és hogy minden rendben van Kép

Annácska 14+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Petra! Boldog névnapot így utólag is!Kép

Cory! Erre már nem is tudok mit írni...KépLehet, már Nektek is meglesz a bébi, mire elköltözik rókakoma, mert csaknem akar most már örökre nálad maradniKép

Hát, nem egyszerű manapság a megélhetésKép Mi elég szerencsésnek mondhatjuk magunkat, főleg itt Szabolcsban...

Betegek! Vigyázzatok magatokra és a babókákra! Pihizzetek sokat! Gyógyszerügyben segíteni sajnos nem tudok! (Én még fejfájásra sem merek bevenni semmit, pedig már vagy 3 napja kínoz...)

Annácska! Megy a drukk Nektek továbbra is 1000-rel! Remélem, nem telefonálnak ma...
Medike! Házidoki nem tudom, mit csinál, még azt sem intéztem elKép Na, jövőhéten mindenre szakítok időt!

Nicika! Gratula a félidőhöz!!! Nyugi, sokat nőtt a pocid! Eddig mindig vártuk, hogy na, látszódjon már! Most meg szinte napról-napra őrületes a változás! Kb. nekem is ilyen most a pocim, majd küldök képet! (Még az alakja is ilyen, lehet tényleg kukis lakozik benned??? - az UH kép alapján én még mindig tartomKép)

Mennem kell tanulni, de azért majd még bekukkantok!

Pussssszzz:

Anita (19+3)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok...
Igyekszem visszaolvasni...nem kevés Kép

Addig kérdeznék: Úgy néz ki hétvégén egy KISSÉ megerőltettem a derekam Kép MIndkét nap talpaltam, mozogtam, pihenés semmi, most meg alig bírok mozdulni Kép Van rá valami tippetek? Nagyon ramatyul érzem magam miatta Kép

Titati 21+4
titati

Jó reggelt!

2 nap alatt annyit írtatok hogy csak felületesen sikerült elolvasnom!ű
Bölcsességfog:

én is 2 hónapja vettrem észre hogy az egyik elkezdett nőni.

Nicika!
csini az a piros fölső olyan szépen kiemeli a pocidat.Multkor a névtelen e-mailt én küldtem a takácszauzsanna@aatech.hu-ról.bocsi hogy nem írtam oda a nevem.

Nancsika!szuperek a képek!

nagy dolog történt szombaton: 18+3 naposan az apuci is érezte a picikéket.5 rugást .úgy hogy odatette a kezét és felugrott hogy most érezte és mondtam hogy én is.ÚGY ÖRÜLÖK!
Tegnap nem mocorogtak .akkor az ember úgy el tud keseredni ha 1 napig nem érez semmit!

vasárnap elmentünk a Mega Toys-ba csak nézelődni mert rájöttem hogy el kell kezdeni végigjárni az üzleteket és megismerni a termékeket és persze az árakat is .hogy aztán ha valamit kinézek használtan az interneten tudjam pontosan milyen.Föl is írogatom az árakat hogy tudjam mi hol olcsóbb.
kinéztem a neten egy ikerkocsit ami nagyon tetszett elmentünk az egyetlen beszállítóhoz és mondta hogy az nincs nekik majd megütött a guta.
tunka

Tök jó! Már a 42 tavasziak tagból:
10-en túl vagyunk a félidőn!
Mindössze egy valaki nincs még túl a 12. héten!
3 ikres mami van!
11 mami tudja a baba nemét!
Ebből 6 lány és és 6 fiú!
A 20. hét után az átlagos hízás 3.5 kg!
A 16-20. hét között az átlagos hízás 0.8 kg!
A 16. hét előtt az átlagos hízás -0.6 kg, tehát fogyás! Érdekes adatok! Kép

KépKép
nicika

Csajok... Ezt nézzétek! Most kaptam őket.Kép
ENNIVALÓAK!!! Kép Marcipán babók.Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nancsika

Nicika Kép
Tényleg érdekes ez a kis összeálítás Kép

Nancsika Kép
Nagyon édesek ezek a babák Kép

Annácska 14+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok lányok!
Gratulálok a pocaklakókhoz, és a pocakokhoz!
Annácska!
Nagyon szorítok én is neked, hogy ne legyen semmi baj! Kép

Maminti, Cory!
Teljes mértékben együtt érzek veletek, én is megkűzdöttem a rókákkal rendesen! A 8.héttől, kb a 18. hétig szenvedtem. Ilyen rossz nyaram még sose volt. De szerencsére ez már a múlté, remélem nektek is hamarosan elmúlik.

Nicika! Nagyon szép a pocid!
Ha megkérlek beraksz engem is a táblába? Küldöm majd az adatokat, meg próbálok képeket is.

A betegeknek jobbulást kívánok!

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

A marcipánbabók nagyon cukik!
De ki enne meg egy csöppséget?

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Hogy Ti mennyit tudtok írni egy óra alatt, amíg nem néztem be ide. Kép
Nicika,
nagyon szép a pocikád!!! Olyan kis helyes vagy a piros felsőben! Igazi boldog kismami! Kép
Nekem is a 19. héten lendült be nagyon a pocinövés. És nagy gratula a félidőhöz!!!!
Anita,
kitartás a tanuláshoz!
Betegek,
jobbulást!!! Kúráljátok magatokat!
Titani,
tessék pihizni is!
angi79

Nancsika! Tüneményesek ezek a babák! Nagyon tetszik!

KépKép
nicika

Na, véheztem az olvasással Kép

Nicika
Nagyon szuper az új tábla, és tetszik ez a gyors statisztikád is Kép Valóban érdekes!
Átírnád nekem a várható időpontot február 5-re? A genetikai Uh alapján oda tette a doki a kiírásom... Köszi Kép
A Pocakod szép nagyot nőtt Kép
A Libero-t még nem adtam fel, de csak mert lusta vagyok a postára elmenni Kép
Az éjszakai pisilést nekem mindig pocak foci követi, és alig tudok újra elaludni Kép

Vidék-Pest
Én laktam vidéken, Bp-től 17 km-re, élveztem a nyugalmat, de megőrültem, ha valamit el kellett intézni Kép Szóval mindennek megvan az előnye hátránya.
Ja, mi a lányom 5. szülinapjáig 4x költöztünk Kép Utoljára novemberben, de lányom már mondogatja, hogy mikor költözünk új lakásba, mert itt már minden olyan megszokott Kép Na, ennyit erről Kép

Lyly
Üdvözletet megkaptam Kép És meglestem az anyagot, amit vittél Krisztinának Kép

Varrónő címe: bocsi, helyesbítek, mert 5.em 51 és nem 21!!!!!

Nancsika
Nagy gratula a tököshöz Kép nagyon édesek a képeid Kép Hihetetlen miket csinál Kép

Gyezsu
A buszmegállós hányó én voltam Kép
Az AFP-t a doki, a hepatitist pedig a védőnőm kapja.

Vpetra
Amíg rosszulléteim voltak, én is mindig este 8, gagy még később kívántam enni...sokat, sokat, sokat Kép

Szelivi
Jobbulást!!!

Cory
Hihetetlen milyen vacakul vagy még Kép
Az erkélyes jelenet jó lehetett Kép

Annácska
Drukk, hogy na NE telefonáljanak!!!!

Titati 21+4
titati

Nah, itt a másik:

A Gyermekvállalás örömei! Kép

Az első 3 hónap

- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- van idegesítőbb hang, a táblán végighúzott körmöknél.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezentúl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd marad...
- szörnyű dagadtnak lenni.
- nézed a vékony, feszesbőrű nőket.
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha a tv-ben popsikenőcs reklám megy.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.

2.
3-9 hónap

- úgy tűnik az egész nap egy végtelen szoptatás.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- éhen fog veszni. . . nem eszik semmit ez a gyerek.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 5 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a legjobb játék az, ami földhöz csapkodva elég zajos.

- a legjobb játék a pillepalack, a kád dugó lánca és a távirányító. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed egy reklámszatyorba sem férne be.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- mindenen bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a wc-re is követ négykézláb.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül!
- valakinek te vagy az ISTEN!
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le, és kipakolni izgalmas.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a csöcsbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- egy baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát!!!!!!!
- egy baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- egy baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.

- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan mint futó vadra lőni. . . .
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábon
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a hullapelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a mikulás k. . anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból. . .
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.

Kép

Kép
nancsika

Titati! Te nem 22+4 hetes vagy ma?

KépKép
nicika

Nici! Küldd lécci a mai táblát is! Úgy szeretem nézegetni!

Köszi,

Paga 17+6

Gabi
paga

Nicika
Hú, már ott tartanék? De lehet.... hol a táblicsku? Én abból szoktam puskázni... várj megnézem Kép
Na, ma beírom a naptáramba, mert mindig eltévesztem Kép
titati

Nicika
Aha valóban 22+4 Köszi, hoyg szóltál Kép

http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm (nem tudom melyik nap, talán frissül is magától...nem tudom)

titati 22+4
titati

Sziasztok!

Hát jó nagy forgalmom volt itt hétvégén is. Kép

Nicika
Gratula a 20. héthez!

Pest
Én ide születtem, itt nőttem fel, egy pár évvel ezelőttig el sem tudtam volna képzelni, hogy máshol lakjak (most pl. Újpesten lakom), de most hogy gyerekek is vannak már ki szeretnénk költözni, valami Pest melletti településre kertes házba. Még az sem érdekel már, hogy macerásabb a bejárás onnan.

Titati
Nekem is fáj a derekam már vagy egy hete. Az előző tehességnél is fájt (így félidő tájt) vagy 3 hétig. A gyógyszertárban nem mertek rá adni semmit, a doki azt mondta nincs mit tenni, majd elmúlik. Végül az anyunak a lábmasszírozója tüntette el a derékfájást. Tudod ez a beleteszem a lábam, buborékol és masszíroz féle dolog. Utána nem is fájt. Most is erre pályázom, csak ahhoz el kéne mennem hozzá, ami a héten nem kivitelezhető sajnos.

Cory
Nem semmi, hogy megkínoznak a rókák. Kép

Nekem (kopogjam le) a 18. héttel elmúlt az émelygésem. Azóta csak néha van. De szerencsére engem a rókák elkerültek.

A héten inkább olvasni foglak titeket szerintem, mert Apa itthon van szabin (mondjuk ahhoz képest most épp bent van a mh-én Kép ) beterveztem a hétre egy csomó mindent.

Szilvi
20+0 Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

szilvi
Neked is gratula a 20. héthez! Kép
Érdekes, hogy a lábburékoló segített elmúlasztani a derékfájásod Kép

Lányok!
Gumiharisnyát vagy mi a túrót hol lehet kapni? És mennyibe kerülhet? A viszeremtől kezdek kikészülni Kép Hátha segít...
titati

Titani,
szerintem gyógyászati segédeszközök boltban.
Remélem segít!
Venoruton gél? Próbáld feltenni a lábad valami székre!

Szilvi,
gratula a félidőhöz.
A masszázsos dolgot én is kipróbálom, nekem van itthon ilyen lábfürdő.
angi79

KépKép
nicika

Az adatok frissítésének a dátumát mindíg bal oldalt felül olvashatjátok! Ja és magától nem frissül, csak ha feltöltöm a frisset! Képek hiánya miatt bocsi, de iszonyú nagy munka!

KépKép
nicika

Titati! Gumiharisnyát a gyógyászati segédeszköz üzletekben lehet kapni, de szerintem jobb ha megmutatod szakembernek, mert ő biztos legmegfelelőbbet fogja felírni, meg szerintem receptre olcsóbb is.

Szilvi! Gratula neked is a félidőhöz.

Paga 17+6

Gabi
paga

Nici!

Köszi a táblafrissitést!

Paga 17+6

Gabi
paga

Szerintetek a profilomat hogyan tudom módosítani, kiegészíteni? SZeretném az e-mail címet is belerakni, csak nem tudtam rájönni, hogy hogyan kell.

Paga 17+6

Gabi
paga

Paga, ott legeslegfelül:

Kijelentkezés | Topikok | Keresés | Regisztráció | Profil | BabaNet | Chat

Kép

Kép
nancsika

Nancsika
Nagyon jópofák a marcipán figurák! A hajuk miből lehet?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nancsika! Köszönöm. Megtörtént. Most már ott van az e-mail címem is.

Paga 17+6

Gabi
paga

Nem tudok visszaolvasni!
Dolgoznom kellene, de nagyon nehezen veszem rá magam... Kép
...mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lányok! A babanet megint szórakozik velünk! Nem költözünk el?

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nicika! küldtem a mailt! Szerintem maradjunk.....
Nagíon jó a tábla biztosan sokat melóztatok vele!

Czuli 20+5
czuli

Eddig én is nagyon ragaszkodtam a babanethez, de egyre inkább tele van a hócipőm a folytonos leállásokkal! Én szivem szerint mennék egy zárt topicba!

KépKép
nicika

Én is gratulálok a félidőhöz. el se hiszem ,most kezdtünk el írni hogy babát várunk és már egy csomóan a felénél tartanak.nekem is 9 nap és 20 hetes leszek!

A ti párotok mikor érezte először a pocaklakót?

Zsandi! ne aggódj ém se annyira érzem a poci növekedését de aki egy hétig nem lát az ledöbben hogy milyen szépen gömbölyödünk.Én is azt hittemaz ikrek miatt hamarabb nő,és hamarabb érzem a mozgást.azt a 16+4 naposan éreztem de akkor egy hétig nem voltam biztos benne hogy az.olyan mint ha bentről valaki egyet kopogna.ma már olyan jót nevettem amikor a köldököm fölött kis ficánkolást éreztem!apa szombaton éreztemeg őket legalább 4 rugást.

Nicika!tényleg csini kismama vagy.

nem sikerült figyelmesen végigolvasnom de valami levelező listáról írtatok.én se szeretnék kimaradni.elmondaná valaki .

Ma egész nap a baba boltokat kutattam az interneten mit-hol-mennyiért lehet kapni.jó sok idő lesz mire mindet végigjárjuk.azt akarom hogy december környékén már célirányosan tudjunk vásárolni.
tunka

Tunka! Küldj egy mailt a babasok0603-feliratkozas@primlista.hu mail címre, aztán cselekedj a válasz e-mail utasításai alapján! Ennyi!

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?