Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon aranyos kisfiú!KépMi február óta próbálkozunk,de nekem ,már
ez is borzasztó hosszó időnek tűnik.
Kislányom van,Adának hívják.Képet még nincs róla,mert a babanet nem engedi feltenni.Kép
Az előbb láttam,hogy barnás pecsételős vérzésem van.Mi a fene lehet?Pont ma ment feljebb a hőm,s még menstruálnom is 11 nap múlva kellene.Tisztára kiborulok ettől az egésztől!!!!KépNem tudom te hogyan bírod ,én már nehezen!

KépKép

KépKép
okr

A profilodba sem engedi?
Nem tudom mitol lehet!Nem lehet,hogy elobb jon?
En hogy birom?Az orvosvaltas elott mar a feladason gondolkodtam.Eleg nehez a helyzetem,mert csupa kismama vesz korul.Kép
Most egy kicsit bizakodobb vagyok,hatha az uj doki megtalalja a problemat!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Remélem sikerül mihamarább a baba!!A hormonvizsgálat+ UH biztos kimutataja miért nem sikerül!Én is járok UH-ra.A múlt hónapban volt is p.é.,akcióztunk is mégsem sikerült.Na de majd legközelebb!
A profilomba sem engedi feltenni!Vmi hibaüzenetet ír ki,de nem is értek hozzá különösebben.

KépKép

KépKép
okr

Talan majd most!!!!!!!!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Most nem hiszem,mert a dokim szerint ebben a ciklusban nincs p.é.Ezért is ad majd gyógyikát.
Milyen időközönként jársz vérvételre,és UH-ra?

KépKép

KépKép
okr

Eddig 1x voltam a 3.napon vervetelen.Nekem is ezt monda,hogy nem lat pé-t.Ezert kell majd 10-én mennem megint.Majd ha megjon utana kell a 15. v. a 16.napon mennem UH-ra.A tobbit meg nem tudom.Nagyon hosszu honap all elottem.
Most mar mennem kell!Holnap kb.12korul jovok!
Addig is joKépmindenkinek!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

kellemes napot!
Nekem majd a köv.ciklis első napján kell menni.
Hosszú a várakozás idő neked is,és nekem is!Majd csak eltelik!!!!
Szia!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Csajszik!

Okr!
Üdv közöttünk. Tudhatnánk egy keresztnevet? Mert fura Okr-nek szólítani.Kép
Nem akarsz bekerülni a tábliba? Hogy szegény Katának csináljunk egy kis munkát.Kép

Betti!
Hogy sikerült a hajókázás? Remélem nem fáztál meg.
Pénteken mentek Csehországba? Tök jó lesz nektek.Kép

Zsóka!
Hogy volt ez a baleseted, hogy még a szemérem csontod is eltört. Ez nagyon durva!!!
Elmeséled? De csak akkor, ha akarod és nem rossz róla beszélned? Biztos írtadmikor történt, de elfelejtettem. (Ilyen a tyúk ész...Kép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt Lányok!
Na ne má, hogy még senki Kép Mire megírom biztos lesztek! Kép

Zsazsóka,Kép
ha egy-két tizedet ingadozik, olyan van, de mindenképp az alaphőnél magasabban kell lennie! Mennyi az alaphőd?

Okr,
szokott lenni ilyen pecsételősőd máskor is? Nekem (meg itt többünknek is) mensi előtt szokott... Ha középidő felé pecsétel - legalábbis a régebbi dokim azt mondta - annak hormonális oka lehet. De nem akarlak félrevezetni Kép

Ancsa,
sz*r tud lenni, elhiszem, a m.helyen 9 (!) babaváró van, és két jó barátnőm is babát vár... Örülök nekik, csak folyamatosan eszembe jut, hogy nekem miért nem? Kép

angel37

Zsuzska,
a múltkor te kérdeztél a cickafarkivással kapcsolatban Kép Tegnap kezembe került egy Elixír nevű újság, és egy hosszú cikk volt benne a cickafarkról! Kimásoltam a lényeget, hátha vkit érdekel Kép

Ösztrogén aktivitású női hormonhoz hasomló anyagot tartalmaz. Az ún. behangoló teát csakis mens. ciklussal összhangban szabad alkalmazni, 2 lépésben.
1.)200g cickafarkvirág, 50g komló, 50g édeskömény keverékéből 1 evőkanálnyit 2,5 dl vízben forrásba hozunk, 15 perc lúgozódás után leszűrjük. Naponta 2x. Ezt isszuk a mensi. befejeződést követő első naptól 14-15 napon keresztül.
2.) 16. naptól mensi jelentkezéséig progeszteron hatással rendelkező gyógynöv. teát iszunk, ami nem tartalmaz cickát!!! 50g apróbojtorján, 150g palástfű, 100g rozmaring keverékből ez előbbi módon.
Mindezt addig, míg be nem áll a rendszertelen ciklus. Ha nem mensi végét követő első naptól használjuk, hormonzavart okoz! Petefészek gyull. esetén megengedett palástfűvel kombinálva. Daganatos nőknek ellenjavallt.
Fogyasztása sötétbarnára színezi a vizeletet, túlérzékenység esetén allergiát, hasmenést okozhat. Az ajánlott adagot ne lépjük túl.

Na ennyi. Nem tudom, mennyire használ a valóságban, de hátha...

angel37

Szia Vica! Kép

Okr Kriszta, megnéztem! Kép

Betti,
tényleg milyen volt a hajóka? ugye nem fáztál meg? és ugye van mensi? Kép esetleg most van a 3. nap, és épp vért vesznek? Kép

angel37

ANGEL!KÖSZI ARANYOS VAGY!

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt Lányok!

Kicsit izgatott vagyok. Mensi nincs, de zebrám van! Kép Kép Kép Tegnap délután csináltam egy tesztet, hogy eldöntsük a drágább vagy az olcsóbb autót vegyük-e meg. Hát az olcsóbb lesz. Most is csináltam egy tesztet, most halvány, mert már sokat pisiltem, de tegnap délután elég erős volt (nem is pisiltem eddig). Szóval ez történt velem tegnap a 32 napon!!!

Betti
betti73

Betti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
potter_76

Jaj POtter! Ugye a halvány is csík! Tegnap délután sokkal erősebb volt, de amióta izgatott vagyok, azóta állandóan pisilek és tegnap csak egy tesztet vettünk a párommal. Most befele jövet is vettem egyet, de már reggel voltam párszor pisilni, ugyhogy most sokkal halványabb, de csíkos.

Betti
betti73

Sziasztok!
Krisztinek hívnak,mint még rengeteg embert itt a Neten.azért nem használom,mert nem tudom,mikor írnak nekem,s mikor másnak.Azért nyugodtan hívhattok" a hivatalos" nevemen.Az okr valóban furi,a munkahelyi felhasználói kódom.Sajna sokminden kimegy a fejemből mostanság,azért használom ezt.Kép
Na ezt jól kiveséztem!!
Angyalka,köszi az infót a cickáról!!Ittam egy pár napig,de hasmenésem volt tőle sajnos!KépUtánannéztem a középidős vérzésnek:
Az ösztrogén szint átmeneti lecsökkenése miatt,esetleg az,hogy aprogeszteron szint nem kellő mértékben emelkedik.Ennek következménye,hogy az endometrium egyes területein bevérzés jön létre.
Ha a cickatea ösztrogén szerü anyagot tart.,ahogy írod,akkor már meg is van a megoldás.Köszönöm!!!
Kép

KépKép

KépKép
okr

Betti! Ez meg hogy lehet? Jól megleptél. Még most sem kapok levegőt! Ne értsd félre nagyon örülök neked, csak én azt hittem esélytelen ez a hónapod, mert doki meg a párod sincs otthon, de ezek szerint el voltam tévedve.
Nagyon nagyon gratulálok!!!!!! Kép

Melyik cn-eken voltatok együtt?

Kép

Kép
kamilla306

Az én tesztem is halvány volt anno, és tökmindegy.
Ez ám a hír Kép
Mióta is próbálkoztok?
Mikor mész dokihoz?
Milyen tüneteid vannak?
...és
Milyen autót vesztek?

Ez ám a jó reggeli hír Kép
potter_76

Betti!
GRATULA!!!
Kép

Kép
Kép
maminti81

Kamilla!

Én is csak lestem!!! Fogalmam sincs, hogy mikor történt. A párom 4 napig nem volt itthon, vagy előtte, vagy utána. Ráadásul a 32. napon már pozitív lett, így talán korábban történt. Szóval csak néztem, mint hülye az a tesztet, meg most is nézem, meg a párom is nézte, aztán már nem is tudom, hogy mi történt. Bosszankodtam, hogy nem fogok tudni elmenni a 3. napi vérvételre az utazás miatt, meghogy majd Csehországban mensizek, aztán tessék!!! Semmit nem érzek, semmi nem fáj, a cicim egy picit duzzadt csak, szóval rejtély a dolog. Kép Meglepi mindenkinek. Szóval tiszta hülye vagyok azóta, mert állandóan nézegetem a WC papírt!! Alig aludtam az éjjel.. szóval ez van. Kép Kép

Bocsi, hogy ílyen hosszú lettem. Kép

Betti
betti73

Betti grat!!!!Míg én írogattam ,micsoda szuper dolog történt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Potter!

Ma kellett volna mennem 3. napi vérvételre (legalábbis így terveztem), mert ugye közti vérzéseim voltak az elmúlt hónapokban. Ez most elmarad, mert egyáltalán nincsenek vérzéseim! Most átmentem marhára aggódóba, a párom tegnap könnyes szemekkel mászkált. Kép Annyira boldogok vagyunk. Remélem, hogy nem lesz gond.

Betti
betti73

Persze, hogy a halvány is csík!!!!! Kép
HCG-t csak a baba tud termelni, amúgy nincs a szervezetünkben még egy kiskanálnyi sem!
(HCG az human chorion gonadotropin hormon, a chorion termeli, a chorion meg az a boholy, ami a petezsákot kezdetben a méhhez kapcsolja)
Biztos terhes vagy, akármennyire is halvány az a csík! Kép

És igen, FELHASZNÁLÓ vált belőlem! Kép
potter_76

Potter!

Ma adtuk el a mini autónkat, mert egy nagyobbat szeretnénk, illetve már múlt szerdán megvolt a vevő az autóra, csak ma rendeztük le a hitelt a banknál. Szóval most már tényleg kell nagyobb autó. Semmilyen tünetem nincs, illetve tegnap este óta pisilhetnékem van, aztán talán a mellbimbóm egy kicsit más.

Bocsi Lányok, hogy így ömlik belőlem a szó, most már eldugulok és visszaolvasok. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!
Én is teszteltem tegnap a 32.napon,de nem tudom eldönteni mit láttam.Láttam 2 csíkot a negatív csík tiszta piros volt a másik pedig szintelen volt de jól látható csík volt.Mikor csináljak másikat?Én is gtatula Betti.Nagyon jó most neked.

Kép
breni

Sziasztok lányok!
Nem tudom hogy emlékszik-e még rám valaki. Inkább csak olvasgatlak benneteket.
Nekünk most spontán hónap volt, de ma valószínű hogy meg fog jönni. Köv. hónapban jön a 3. inszem.
Betti
Nagyon gratulálok Neked!!
Vigyázz magadra.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Betti,
és most miért aggódsz? De tényleg.
3. napi vérvételen max mondd a dokidnak, hogy a HCG-is nézheti belőle! Kép
Nekem is több gondom volt, ha jól emlékszem Szelivi sem volt az a mensibajnoknő.
potter_76

Breni!

A halvány csík is csík!

Potter Doktornő!

Ugye a buszozás (busszal megyünk Csehországba) nem árthat?

Betti
betti73

Breni,
akkor te is babát vársz Kép Lásd a fentebbi érveimet.
Gratulálok!
potter_76

Potter!

Menjek vérvételre? Csak nincs harmadik napom. Kép Nem aggódom, ígérem, csak az aggaszt, hogy pénteken a hajókázásom ittam némi alkoholt. Remélem, hogy ez még nem árthat.

Betti
betti73

Te jó ég!!!! A BU-SZO-ZÁS?????????? Az szigorúan tilus az 1. trimeszterben!!!!! (Ez vicc! Kép)

Betti Közgazdásznő!
Ha rendeltetésszerűen használjátok a buszt, akkor nem árthat. Kép
potter_76

Köszi Potter Doktornő! Eldugultam! Nem idegesítelek többet a hülye kérdéseimmel! Kép Kép

Van fotóm a tesztről, majd felteszem. Egyébként One Step-ben utaztam. 25-ös érzékenységű!

Betti
betti73

Betti,
én az osztrák Most-ra, barátnőm meg az olasz roséra esküszik, mint gyerektapasztó szer. És te?
Kép
Na, most megint okoskodom, de komolyan lőjetek le, ha uncsi:
az embrionális lét első kb 14 napján, amikor még nem is tudjuk, hogy terhesek vagyunk, akkor a "mindent vagy semmit elv" érvényesül. Vagy tök oké a gyerek, vagy nem lesz gyerek. Minden sejtje ekkor még tök egyforma, minden lehet ugyanazon sejtből. Pl végtagok, szív, gerinc, stb... Csak ezután kezdenek differenciálódni, és ha ekkor éri pl az idegrendszer-kezdeményt ártalom, akkor másik sejt már nem tudja átvenni a helyét, mert pl belőle már csak szív lehet. Ilyen súlyos fejl. rendellenességet meg nem enged meg magának a természet, így a baba elmegy, mielőtt tudomást szereznél róla.
Tehát, Betti ne aggódj, ebból aztán nem lesz gáz.

Csajok, tényleg szóljatok, hogy vegyek vissza! Sosem szoktam ennyit okostojáskodni.
potter_76

Betti!
Pont a te hozzászólásodnál jelent meg az oldal, és megkönnyeztelek!!! Annnnnnnnnnyira de annnyire örülök nektek! Vigyázz magatokra! Végre megtörted a zebracsendet!!!!!!!!!!!! Nagyon nagyon boldog vagyok!!!! Igazad van, itt a "vénasszonyok" ideje! Olyan boldog lennék, ha én is tudnék csatlakozni hozzád 2 hét múlva! Előbb úgyse tesztelnék! Zebracsíkos tesztedről tegyél majd fel képet légyszi! Olyan régen gyönyörködtünk már ilyenben!!!

moni

Betti de te nem voltál dokinál??Õ nem látta??Vagy akkor még nem volt ott??
HATALMAS GRATULA!!!!!!!!KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Köszi nagyon Potter dokinéni! Kép Inkább nem mondom meg, hogy én mire eszküszöm. Kép

Betti
betti73

Betti Reni!Tegyétek fel a tezsteket látni akarjuk!!!

zsuzska80
Szombathely

Kata!
Dobnál egy táblát?

Betti!
Nem térek magamhoz!!! Legszívesebben sírnek egy sort, de nem tudok, mert órám van. KépKépKépKépKép

moni

Nem idegesítesz Kép

Nem akartam gúnyos lenni, de jót nevettem, amikor írtam. Az a film jutott eszembe, amiben a Kianu Reeves meg a Sandra Bullock szerepelt, egy elszabadult buszt ketyegő bombával kellett megfékezniük, nem jut eszembe a címe. És a végén úgy szálltak ki, hogy a busz egyik karosszériadarabján csúsztak az aszfalton Kép
De ha menetrendszerint megáll a tietek Csehországban, akkor hasonló, nem bababarát mutatványt nem kell majd bemutatnotok Kép
potter_76

Betti!
Én még nem vagyok annyira biztos benne,még csinálok egy tesztet kedden,vagy szerdán.Az a biztos.De örülnénk mi is neki,csak nem akarom elkiabálni.
Egyébként szombaton este nagyon rosszul voltam,és fájt a cicim is,de elmúlt,de olyan furcsa fehér bigyó van a bimbómon.Neked?

Kép
breni

Zsuzska!

A 21. napon voltam dokinál. Meg mertem volna esküdni, hogy még pé-m sem volt ebben a hónapban és, hogy azért nem jön meg. Szerintem berágott a gyerkőc. Egyébként meg Vica-főbosziasszony megmondta nekem 1 hónapja, hogy már csomagol a babám és már készül beköltözni. Hát beköltözött!!!! Hallod Drága Vica-főboszi? Kép Kép

Betti
betti73

Vica, akkor légyszi másnak is jósoljál...
Betti mi pénteken fizettük ki a kocsi törlesztőjét a bankba...remélem más hasonlóság is lesz!Kép

zsuzska80
Szombathely

Móni!

Olyan drága vagy, még mindig nem hiszem én sem. Tiszta kelekótya vagyok azóta! Tessék követni!!

Angel vénasszonytárs! Te is kövess, itt a mi időnk! Kép

Reni!

Szerintem, ha holnap reggel csinálsz még egyet, akkor az jó lesz. Kép Milyen tesztet csináltál?

Betti
betti73

Zsuzska!

Bízom benne!! Kép Kép Mondtam a páromnak, hogy csináljunk egy tesztet, nehogy meggondolatlanul beleugorjunk egy drága ügyletbe. HÁt nem is ugrunk bele. Így használt autót veszünk és nem újat.

Betti
betti73

Betti!
Lilly-t vettem kettő van egy dobozba,Rossmannos.25-ös az érzékenysége.Ismered?

Kép
breni

Reni!

Láttam már, de nem használtam. Szerintem tuti jó!

Betti
betti73

Potter!
Nem tudod esetleg,hogy középidős vérzés esetén teherbe lehet esni?Olvastam,hogy az ösztrogén átmeneti lecsökkenése okozza magát a vérzést.Azt nem írja azonban a könyv,hogy ilyenkor létrejöhet -e a fogamzás.
Azért megpróbáltuk,de kétségeim vannak.

KépKép

KépKép
okr

Okr!

Nekem az augusztusi és a mostani ciklusom is középiős vérződ volt. Most meg boldog tulajdonosa vagyok 2 db zebracsíkos tesztnek. Kép

Betti
betti73

Kata, egy táblit kaphatunk??Ki lesz a következő??
Vica Te kire tippelsz??

zsuzska80
Szombathely

Úgy látszik ez a one step a nyerő. Nekem is van egy tartalékban, remélem hamarosan felavathatom.

Betti úgy örülök neked!!!!!!! Elmész a vérvételre?

Megnézném a főnököd arcát mikor bejelented!!! Fényképezd le!

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?