Tralllala
Bocsika, elfelejtettem válaszolni a többi kérdésedre..Szóval, babakocsi: múlt héten az is meglett, több hónapos keresgélés után. Mi eredetileg egymás előtti, nagykerekes verziót kerestünk, nos, ilyen nincs a magyar piacon (?!?). A párom volt kint meló ügyben Bécsben, ott talált egyet, de csak katalógusban, mert már nem gyártják (ki érti ezt?!?), de mákomra pont azokban a napokban voltam a Raffainál és vhogy szóba került a kocsi téma,azt mondta, hogy egymás mellettit vegyünk, az a legjobb nekik és higgyem el, el fognak férni és nagyon jó lesz úgy nekik, sőt a kiságyaikat is úgy helyezzük el, ahogy a pocimban vannak (erre én is gondoltam már előtte). Így végül vettünk egy egymás melletti babakocsit, nagykerekű, átfordítható karral (!), és ami az egyik elsődleges szempont volt nálunk: totál leengedhető vízszintes pozícióba (az előtte látott egymás melltiekben csak majdnem olyanra állítható - és az nem jó a kis gerincüknek az első hónapokban), meg állítható sportkocsi állásba is (a párom csak cabrionak hívja ilyenkor
), és ami még tök jó, hogy van benne két kivehető kis mózeskosár, aminek az alja merev, az oldala puha, fogantyús, mi abban hozzuk haza őket a kórházból. Az autós ülést sem javasolják még ilyenkor, mert az sem vízszintes, így nem jó a gerincüknek. Amúgy van hozzá pelenkázó tatyó is meg esővédő vagy hogy hívják, meg ez a kocsi anyagból készült, rákapcsolható takaró cucc, télire (nem tom hogy hívják).A Lehel téri Babadiszkontban vettük (Lehel tér 1/b.,
www.babadiszkont.hu), 60.000 Ft-ért, ami nem rossz. A márkája nem egy ismert, vmi Jack... Remélem, beválik.
Másik kérdésedre a válasz
: már két hónapja fejjel lefelé vannak a kis űrhajósaim, és azóta sem fordultak el, jófejek
bár a dokim azt mondta, hogy a 36. hétig még elsompolyoghatnak máshová a pocimban, de már nem hinném, olyan szűkösen vannak odabent. Szóval, még természetes úton is szülhetek, de attól parázok egy kicsit, nem magától a szüléstől, hanem mert ikreknél az rizikós lehet a 2. babának: végig kínlódja a tesó születését, plusz közben fogy bent az oxigén...de a dokim azt mondta, hogy bármilyen szülésem lehet még, ha a legapróbb jelét látja a rizikónak, akkor császár azonnal. Persze előtte elmegy azért 3 hét szabira..
nem baj, addig kihúzzuk!!!
Jó tanács: anno nekem azt mondták (a dokim is), hogy a 30. hétig ne vegyek meg semmit. De ő nem volt még iker terhes.. szóval addig vedd meg a cuccok nagy részét, mert utána nem lesz erőd álldogálni a boltokban, végigjárni őket. A nagyobb cuccokat szerezzétek be, vagy legalább nézzétek ki és a párod majd megveszi később. De ami Rád hárul, azt intézd el a 30-31. hétig. Lesz még utána is dolgod: mosás, vasalás
Jesszus, de sokat írtam,
na, dugulok, megyek heverészni.
UI: kész a gyerekszoba
nagyon cuki lett, lehet, hogy ma ott alszom, a parkettán
pussz,
Dzsúd