Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Látod Vica én is bekukkantottam! Írj majd jó!!!!

Zsazsóka!
Üdv közöttünk!!!! Ne csak olvass írj is! Mit kell tudni rólad?

Beuka!
Légyszi majd írj le mindent!!!

moni

Szia Moni!
32 éves vagyok. Májusban volt az esküvőnk.
Két éve volt egy súlyos autóbalesetem, de most már a régi vagyok. Nincs még gyermekem. Most babát szeretnénk.
És türelmetlen vagyok, hogy május óta miért nem sikerült még a baba.

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
De aranyosak vagytok!
Csak ez egy olyan szombat volt mikor egy millióan voltak a boltban (itt ahol dolgozom- az újak kedvéért) és nem tudtam jönni!
Bocsi!Kép

Móni!
Neked azért megírtam egy mélt. Most küldöm.Kép

Zsóka!
Üdv közöttünk!
A baleset miben hathat a baba-projektre? Ne aggódj, mindannyian türelmetlenül kezdtük. Nem vagy egyedül.Kép

Lara!
Örülök, hogy meg vagy elégedve az új dokiddal. Remélem legközelebb már olyan UH ra mész, amin "érdekes" dolgokat lehet látni!KépKépKépKép

Lelépek!

Jó hétvégét mindenkinek, hétfő reggel jövök!

Pusz:Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Zsazsoka!Kép

Külön üdv, mint 73-asnak Kép

Asszem most már hárman vagyunk ebből az eresztésből! Betti és köztem 4 nap van!Kép Melyik hónapban születtél?

Nálunk sincs még baba Kép, nekem ez a 8. köröm..., és szintén nem vagyok a türelem szobra (soha nem is voltam) Kép

angel37

Sziasztok!
En is itt vagyok.Kiprobaltam ma reggel a homerozest,mert ma lenne pé-m.Lassan biztos kihulok a 36.1fokkal.Kép

Kép
Kép
ancsa81

Szia Vica!
A balesetem a baba-projectre annyiban hathat, hogy a szeméremcsontom több helyen eltört (de nem mozdult el), így majdan a császárra van több esélyem.
Szia Angel!
De jó, hogy nem vagyok egyedüli 73-as! Kicsit félek, hogy kifutok az időből.
Júniusi vagyok (igazi Ikrek állítólag).Te?
Mit jelent,hogy "ez a 8. köröd"? 8 hónap?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka!

Júliusi vagyok, úgyhogy te nyertél Kép És igazi Leo! Kép Igen, ez a 8. próba, március óta igyekszünk...

Nekem is borítékolva van a császár, de nem bánom egyáltalán! Kép És hát szeretném ha lehetőség szerint minél hamarabb a bűvös 35. előtt összejönne...Kép

Az a törés fájhatott nagyon...Kép Most is van vele gond?
Férjnél vagy? (én nem)

angel37

Ancsa,
36,2 körül szoktam én is lenni alapból! Lehet, hogy a békáktól származunk? Kép Lehet, hogy kicsit később van pé-d... közvetlenül előtte lehet alacsonyabb a hő Kép

Tegnap meg ma 36.5 voltam, de érzem, hogy kicsit meg vagyok fázva. Még pé előtt vagyok.

angel37

Ja, én ma hol vagyok, hol nem Kép A topicot illetően...Kép

angel37

Angel37!

Akkor a 73-asok közül én vagyok itt a legöregebb :-( (nem tudom, hogy lehet olyan színes arcokat csinálni)
Férjnél vagyok május óta.De nem érzek változást az azt megelőző állapothoz képest (a nevemet is meghagytam), csak van egy szép fotóalbumom és egy szép élményem.

A császár az életkor ill.nekem a csonttörés miatt van "borítékolva". De én örülök is neki. Vagy nem szabad ilyet mondani?..
Én is bízom a 35 előtti sikerben! Ha tudom, hogy nem rögtön sikerül, hamarabb abbahagyom a gyógyszert(Regulon).Csak a doki azt mondta, hogy közvetlen utána nagyobb az esély. Szerinted?? Vagy ez egyedi?

Ez a törés a legenyhébb sérülésem volt. Hogy fájt-e, nem tudom, mert nem emlékszem. És még utána 1-2 hétre sem.Már mentőt sem akartak hozzám hívni, mert úgy gondolták, felesleges.

Kép
Kép
zsazsóka73

En tapasztalatbol mondom,hogy ne oruljetek annyira a csaszarnak!KépKépKép
Smile keszites: orr nelkul probald meg!

Kép
Kép
ancsa81

Kép
Ancsa! Egy orr nélküli smile.... Köszi!
Rossz tapasztalatod volt a császárral?

Kép
Kép
zsazsóka73

Mondhatjuk igy is!Majd hetfon megirom most mennem kell!Kép
SZIASZTOK!

Kép
Kép
ancsa81

Júj, Zsazsóka, ez nagyon komoly! Akkor méginkább örülünk, hogy itt vagy! Kép

Én nem félek a császártól, volt már részem annál durvább beavatkozásban. És nincs más választásom, ha világra akarok hozni egy gyereket. Az életkor még sztem nem indokolná, annyira öregek nem vagyunk!Kép

Egyébként bele kell húznunk, mert ahogy Bettivel szoktuk mondani, most jön a mi nyarunk, a vénasszonyok nyara Kép Mert remélem jön! Utálom a hideget!

Ancsa,
majd azért írd le a tapasztalataidat! Kíváncsi vagyok!Kép

angel37

Visszajottem kicsit.Kép
A tapasztalatom:
10 oras vajudas utan lett csaszarmetszesem,mert nem tagultam meg elment Marci szivhangja.Az erzestelenites nem fajt eggyaltalan.Tul voltunk a muteten,kiemeltek ugy hogy megsem mutattak.Kesobb hoztak oda nyakig bebugyolalva.20.18-kor volt a mutet,masnap delben felkellet kelnem.Nagyon fajt a mozgas meg 3nappal kesobb is.Kinevettek,hogy milyen gyenge vagyok.10percbe telt mire feltudtam ulni.Aztan kiderült,hogy begyulladt a sebem egy korhazi fertozes soran.Kicsit megnyitottak a sebem,hogy egy csovet tegyenek bele.Csakhogy nem akart urulni magatol,ezert naponta 3x rasegitett a doki egy 'kis"nyomkodassal.Gondolhatjatok,hogy csillagokat lattam minden alkalommal.Utana meg 2honapig kellet jarnom ilyen kezelesre.
Remelem legkozelebb meguszom sima szulessel!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa,
szegény, tényleg nagyon rosszul jártál ezzel a császárral Kép, de szerintem a legtöbbb esetben azért ennél jobb a helyzet...bár tudom, ez téged nem vígasztal. Remélem a következő babát megszülheted természetes módon.Kép

Egyébként el tudom képzelni milyen lehetett neked Kép, mert volt már egy nagyobb hasi műtétem, elég hosszú függőleges vágással, + utána 2 kivezetőcsővel + egy katéteres csővel. Két hétig hótt gyenge voltam, mert nem kaptam vért, de azt nem is bánom. Örültem, hogy egyszer el tudtam menni a folyosó végéig meg vissza! Gyulladás szerencsére nem volt. A mozgás legalább egy hónapig fájt. Részemről biztos vagyok benne, hogy a nekem a császár ennél könnyebb menet lesz Kép + lesz egy pici babám is!Kép

angel37

Sziasztok!
Bocsánat,hogy beszemtelenkedem közétek!
Mi is babát szeretnénk.Van már egy lassan 14 hónapos kislányunk,és mihamarabb szeretnénk tesót. F ebruár óta próbálunk is tenni ezért,de sajnos ezidáig sikertelenül.Kép
Mérem a hőmet kitartóan.2. hónapja járok Uh-ra tüszőnézőbe.Mindenféle vitamint szedünk,és mégsem sikerül.Ebben a ciklusban nem is láttak érő tüszőt.Teljesen el vagyok keseredve miatta.Volt már így közületek vki?Ja,és a hőm már egy hete 36,4 C.(szájban és hónaljban egyaránt)Ezt is furcsállom.
Sziasztok!
okr.

KépKép

KépKép
okr

SZia Okr Kép Üdv itt!Kép

Ne keseredj el, a köv. ciklusban attól még lehet érő tüsződ szerintem Kép Most elvileg már pé után vagy, és úgy 36,4? A hődet is két hónapja méred? Máskor megemelkedett a ciklus 2. felében?

angel37

Szia Angel!
A hőmet fél éve méregetem.A ciklus második felében még mindig megemelkedett a hőmérsékletem,de ilyen "egyforma" értékem még nem volt.Pláne napokig.Nem értem.Kép
Ált.34 naposak a ciklusaim,és a 21. nap körül van p.érés.Ma van a 21.nap pont.Persze,a doki azt mondta még a menstruációra megérhet egy.Kép

KépKép

KépKép
okr

Holnapra még megemelkedhetKép
Úgy tudom előfordulhat, akkoris ha elvileg nincs probléma, hogy elvétve egy-egy ciklusban elmarad a pé... A hőmérőddel minden rendben?Kép
Egyébként meg bízzunk a dokiban Kép

angel37

Remélem megemelkedik!
Ciklus elején vettem digitális mérőt,de pár nap után újra a higannyost használtam,s azóta is azt használom.A digitális 35C-okat mutatott.
Változtattunk a "taktikán "is .Múlt hónapban akkor voltunk együtt,mikor mondták az UH-n,mégsem sikerült.Most próbáljuk,hogy mindennap,mikor itthon van a férjem.Valamelyik csak jó lesz!Kép
Legközelebb a menstruáció első napján kell menni UH-ra.Egy kicsit tartok tőle!Pont mikor vérzel,hüvelyi UH?Azt sem tudom,tamponnal menjek,vagy betéttel?Kép

KépKép

KépKép
okr

Szia Okr!Hogy teszed be ezeket a smilekat????

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Angel!
Miért kell programozott császár?

Okr!
Üdv téged is közöttünk!

Okr!
neked miylen sűrűn nézte az orvosod Uh-n pé-t? Naponta? Kétnaponta?

moni

Okr,
én is higanyost használok!Kép
a legesélyesebb napok a pé előtti két nap és pé-kor Kép Az UH-n mit mondtak, mikor kell? Kép
Egyszer voltam vérzéssel hüvelyin, bennem speciel tampon volt, amit mikor levettem a bugyimat kivettem, utána meg betét

Moni,
egy régebbi nőgyógy. műtét miatt (amit itt az előbb is emlegettem), ha esetleg érdekel, írok róla emilben Kép

angel37

Sziasztok!
Örülök,"befogadtatok"!!
A smilekat a szerkeztő nevű topikból lopiztam.
Van ott rengeteg.
Peteérést kétnaponta néz az orvosom.Volt,hogy több nap is kimaradt,attól függ,mekkora tüszőt lát éppen.

KépKép

KépKép
okr

Akkor gyakran randizol a dokiddal Kép
Nézi nézi, és amikor megfelelőt lát, akkor mondja, hogy ma kell akciózni?

angel37

Na, igen mostanában gyakran látom.Persze van,mikor az asszisztense néz meg.A peték nem tudják kivárni,hogy leteljen a szabadnapja.
Nem is tudom még ,hogy ti hol tartotok a "babázódásban".Sajnos nem tudtam mindent visszaolvasni ,de igyekszem bepótolni.Kép

KépKép

KépKép
okr

Azt tudom hogy ott vannak,de hogy teszed ide?
Nekem nem sikerul KépKépKép

Kép
Kép
ancsa81

Rákattintasz az egér jobb gomjával modjuk erreKép,másolás. dokumentumokat megnyitod,és a képekhez bemásolod.Majd onnan kitallózod a melléklet feltöltésekor.Érthettőbben nem tudom leírni.
Remélem sikerülni fog!

KépKép

KépKép
okr

ProbaKép

Kép
Kép
ancsa81

Sikerult,koszi!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Nagyon szivesen!
Ellenben nem tudjátok,hogyan lehet a képet lekicsinyíteni?A Painttel próbáltam,de nem menti el a kisebb változatot.

KépKép

KépKép
okr

SziasztokKép

Nekünk már van babánk csak szeretnék
hozzászólni a prog császárhoz!!!!
Nekem már a terhességem 12 hetében megállapította a dokim hogy a baba
farfekvésű,igaz biztatott hogy még a születésig meg
fordulhat a piciKép
Nagyon aktív baba volt mindiog arra gondoltam hogy talán most fordul épp meg!!
De nem így lettKép
A kisasszony nem fordult meg faros maradt!!!
Így nálam is programozott császár volt!!!!
Sokáig szomorkodtam hogy MÉRT????
Én meg szerettem volna szülni természetes uton a kislányomat, de a dokim esélyt sem adott erre!!!
A baba nagysulyú volt és a fejátmérő is nagy voltKép
A baba érdekében döntöttünk így!!!
Maga a császár alatt fent voltam végig, a gerincemben kaptam érzéstelenítőt.
Nem éreztem semmit csak amikor kiemelték a kicsit.
Akkor sem a fájdalmatKép
Egyből megmutatták aztán elvitték.
Engem 3 órás megfigyelésen tartottak a műtőben majd amikor lehozatak be hozaták Viktóriát!!!

A "első felülés/állás nagyon kellemetlen volt azt hittem nem tudom meg csinálni .
De a lányom erőt adott.
És gyünyörű babaKép Kép Kép Kép
A profilomban találtik róla képeket ha valakit érdekelKép

Mindenkinek sok sok erőt kivánok hogy össze jöjönn
a baba!!!
üdv Edina és VIktória

Kép

Kép
edinka

Ancsa,
a babókat szinte mindig elviszik császár után, pláne, ha a CTG szerint gáz van. Gyorsan le kell szívni az orrukat, szájukat, hogy le ne tüdőzzék a váladékot, ami megnehezíti a légzést. Ilyenkor megvizsgálja egy gyerekdoki, és ha már mindent rendben talál viszik csak oda a mamának. De akkor rögtön Kép
Ha vki hosszan fekszik, fokozott a trombózis és a tüdőembólia veszélye, ezért kell hamar felkelni (pláne terhesek, gyermekágyasok) Sajnálom, hogy ezeket nem mondták el neked.
A többit sajnálom, néha előfordul a sebfertőzés, mégha senki nem is hibás benne. ( A kinevetés persze görénység.) Elhiszem, hogy szar volt.

Angyal,
eddig nem mertem rákérdezni a korodra, örülök, hogy nem '37-es vagy! Kép

Üdv, Okr. Fel a fejjel!

Á.
potter_76

Edinka, köszi a beszámolót!
ha lesz rá lehetőségem, én is gerincérzéstelenítéssel szeretném, de sztem a doki dönti el, hogy lehet-e így v.csak altatással...

Potter Kép
azért 37-es dátummal nem merném itt a csodát várni Kép Kép

angel37

Ancsa, tényleg így van, ahogy Potter mondja!
Épp ezért nagyműtétekhez be is fáslizzák térdig mindkét lábat, és minden nap vérhigítót szúrnak az ember hasába.

angel37

Az archiválásig sikerült visszaolvasgatni,tovább nem ,mert macikámnak is vannak igényei.Fürdetés,vacsi stb.Kép
Legtöbbünk,úgy látom a "próbálkozós" szakban van.Még pár éve nem is gondoltam,hogy a babák mennyit várathatnak magukra.A kislányunk 4 hónap alatt "összejött".Most meg már fél év is eltelt,és még semmi eredmény.Kép
Lehet az AKAROM a baj.Következő ciklusban kapok vmi peteérés serkentőt.Nem tudom mi lesz.Tabletta,injekció?Kaptatok már ilyesmit?

KépKép

KépKép
okr

Angyal,
ha nem sűrgős a császár, akkor általában gerincszuri van. Nem a szülész dönti el, hanem te beszéled meg az altatóorvossal. kevés olyan ok van, ami miatt altatnak egy terhes nőt. Ha érdekel, én borítékolhatom a választ, altatóorvos vagyok.

Hétfőtől nem dolgozom. Kép El sem merem hinni.
potter_76

Hú, Potter!Én már több,mint egy éve nem dolgozom!Néha hogy hiányzik!
Gondolom baba miatt,hagyod abba,úgyhogy grat!Kép

KépKép

KépKép
okr

Moziban voltam, így egy picit lemaradtam.

Ancsa! Sajnálom, hogy rossz tapasztalatod volt a császárral. Én azért örülnék neki, mert a fájdalom akkor jön, mikor a baba már biztonságban van.

Angel! Azért még nem vagyunk vénasszonyok!
A dokim azt mondta,hogy 35 éves korig nincs baj azzal, hogy vártam a babával.
Úgy látom/olvasom,hogy te már tapasztalt vagy ezzel a hőmérőzéssel kapcsolatban.
Ha a hőm félidőben 37,0, akkor van pé, nem?

Kép
Kép
zsazsóka73

Potter,
kösziii! Kép ezt jó tudni! Kép

Zsazsóka,Kép
a 37 magasságra OK, csak fent is kell maradnia ciklus végéig!
a pont félidő csak a 28 napos ciklusnál működik, pl.nekem most 26 napos volt, és 12. volt a pé (általában mensi-14 nap)Kép

angel37

Sziasztok!Kellemes vasárnapot mindenkinek!Kép
Tudnátok segíteni hőmérséklet ügyben?Az elmúlt héten mindennap 36,4C volt a hőm.Ma 36,9 C ,ugyan kissé náthás vagyok ,de azért bíztató ugye?KépIgazándiból úgy tudom,tüszőrepedésnél leesik a hőm.,majd 1-2 nap múlva emelkedik 37c körülire.Nekem nem esett le:Most lehet,hogy nem jól tudom,vagy mégis érik a petécske?Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Homerozes ugyben en nem tudok segiteni.
Megigertuk Marcinak,hogy kimegyunk ma a bucsuba,de ha esni fog du.is....!Nem fogja megerteni,hogy esoben nem lehet menni.Nalatok is esik?
Elveszi teljesen az ember kedvet ez az ido.Kép

Kép
Kép
ancsa81

Angel!
3 hónapja nézem a hőmérsékletemet. Az első hónapban fennmaradt 37c-on a ciklus végéig,utána nem (37,0, majd 5 napig 36,6 volt), most meg majd meglátom.
Ha nem marad fenn, az rosszat jelent?

Egyébként szép vasárnapot mindenkinek! Itt gyönyörű napos idő van.

Kép
Kép
zsazsóka73

Nalunk egesz nap esik es hideg van!Kép
Potter!Anyukam is aneszteziologian dolgozik.Te merrefele vagy(helyileg).Persze csak ha elmondhatod.Kép

Kép
Kép
ancsa81

Nálunk nem esik,de rettentő hideg van.Kép

Ancsa mennyi idős a gyermeked?

KépKép

KépKép
okr

18-án lesz 3eves!Kép
Neked?

Kép
Kép
ancsa81

9-én lesz 14 hónapos.
Kistesót terveztek?Mert úgy látom,te is hőmérőzöl.

KépKép

KépKép
okr

És persze sok grat. a gyermekedhez!!!!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sajnos mar 2eve probalkozunkKép!!
Most vagyok tul egy orvosvaltason.Ugy nez ki hogy nincs peteeresem.10-en megyek vervetelre,meg majd UH-ra.
En szedtem mar ilyen gyogyszert,Clostilbegit volt a neve.Rosszul adagolta a regi dokim ugyhogy nem hasznalt.
Kisfiu vagy kislany?A profilomban latsz kepet Marcirol.

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?