Sziasztok lányok!
Picit visszaolvastam, mert most egy jó darabig nem tudtam jönni.
Szóval mi a múlt héten alig aludtunk valamit. A fiatalúr minden éjjel 3-körül úgy döndött, hogy ő bizony kialudta magát, és elkezdett sírni, de legalább úgy, mintha leesett volna, és fájna valamilye.
Én persze az első két nap még azt hittem, hogy rosszat álmodott, vagy fáj valamilye, aztán haramdnap már én is beláttam, hogy csak azt várja, hogy megint legyen vele valaki minden percben, mint az alső éjszaka (mikor még azt hittük, hogy tényleg fáj valamilye). Haramdnap már hagytuk sírni. Kb. 30 percet sírt, aztán negyed órára elhallgatott, már mi is elaludtunk volna, mikor megint rákezdett. Ez így ment kb. 2 és fél órán keresztül. Akkor volt ez így a legrosszabb, mikor Gábornak reggel 5-kor kellett kelnie, a sírás után már vissza sem feküdt aludni. Inkább beült a kádba, aztán meg én mentem be hozzá, hogy nehogy elaludjon.
Lekopogom, de úgy tűnik, hogy mára már rendeződött ez a helyzet, már két napja tudunk aludni egészen reggelig.
A rutint még nem tudtam elkezdeni, mert beteg az oktatóm, meg állítólag keresett már telefonon, hogy megkérdezze, hogy fogok ráérni. Aztán állítólag sosem volt kapcsolható a számom, pedig még estére sem szoktam kikapcsolni. Na mindegy. Majd csak elkezdem valamikor.
Az elmúlt hét elég zűrös volt nálunk, mert minden napra volt valami.
Túl vagyok az eü. oktatáson is, és rá kellett jöjjek, hogy mégsem olyan egyszerű, mint gondoltam. Tényeg. Ezzel kapcsolatban. Nincs meg valakinek az eü-s könyve? Kölcsönben, vagy meg is venném. Mi is kaptunk egyet (de ez valami füzetféle), és még a fele sincs benne, annak, amit tudni kéne.
Már a tesz-veszen is kerestem, de hiába.
Reni!
Így utólag elmondom, hogy én kisruhákat a babanetről szoktam rendelni, meg a tesz-veszről is, csak ott nagyon oda kell ám figyelni, mert már nekem is vannak negatív tapasztalataim.
A tesz-veszről még mesekönyveket szoktam rendelni. Van még gyerekkoromból egy kedvenc könyvsorozatom (nekem anno csak kölcsönben voltak meg ezek a könyvek). A címük: Mesél az erdő. Na, most ezekre vadászok. Már a kiadó weboldalát is néztem, de nem találom, hogy honnan lehetne megrendelni.
Az egyik része megvan a Vaterán, csakhogy 1500 Ft-ért hírdeti a nő, és még arra rájön a postaköltség, és ha rózsaszín csekk, akkor még 230 Ft.
Az úgy már sok.
El sem hiszem, hogy pár nap múlva már 2 éves lesz Gergő. Még most is tisztán emlékszem a szülés minden pillanatára, mintha csak pár napja lett volna. Gondban vagyok ajándék terén, nem-igazán tudom eldönteni, mit is vegyünk neki. Még apukám nevében is kéne valamit, mert ő csak az árát adja oda, ránk bízza, mit veszünk.
Tudnátok tippeket adni?
Nem ígérem, de lehet, hogy holnap majd több időm lesz ide írni, és akkor majd részletesebben mindenről.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Melinda