Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Mennyire érzékeny a One Step terh.teszt?Szerintetek mikor érdemes megcsinálni ha fogalmam sincs mikor kell megjönnie(rendszertelen)?Szept.4.-én volt az utolsó mensim.Ez a 4.hét.Köszike előre is.

Kép
breni

Hajny!
De jó bucsu lesz nálatokKép,a vatacukrot én ugy ennék már!

Betti!
Eddig semmi,várom a fejleményt én is,bár szerintem most se jött összeKép!Aztán kezdhetem megint a hömérözést .

Moni!
Köszi a felvilágositástKép!!
Zafir!
Azért majd engem se felejs el én is kérek képet majd ha sikerül felteted a gépre!!!
Bocsi nem mindenkinek irtam,de nem tudok mit!
Velem ma nem történt semmi ,már megint esik az esöKép.
Vendég

Breni!
Szerintem még várjál egy hetet,az a biztos!
Vendég

Jo lenne mar tenyleg ha valakinek sikerulne vegre!Minden nap ugy ulok le a gephez hogy hatha valakinek most sikerult!
Ha lehet akkor lennek szivesen a tablan.
Kicsit jobb kedvem van!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
ancsa81

Incike!Tudom,hogy haragszol ram,bocsanatot is kertem!!!Kép
Azert erdekelne hogy hogy vagy????????

Kép
Kép
ancsa81

Szegény Kata elfoglalt, de aki be akar kerülni a táblába szerintem (egy munkával az egészet)most jelentkezzen vagy ( hallgasson örökre!KépKép)

zsuzska80
Szombathely

Mit tegyek hogy bekeruljek?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Ird le az adataidat:
miota próbákotztok
cikl.nap
cikl.hossz
lakhely
életkor
Vendég

Kata majd betesz a táblázatba ,ha megadott az adatokat!!Kép
Vendég

Lassan mennem kell mert ebredezik a gazficko.
Ancsa,2003.10 ho ota probalkozunk,ha a ciklusnap azt jelenti hogy meddig van meg akkor az 7nap.Kb 31naponkent van(ha van).Kistarcsan lakom,24eves vagyok.2.baba akire varunk.
KOSZONOM SZEPEN!Kép
Sziasztok!

Kép
Kép
ancsa81

A ciklusnap:hogy hányadik napon tartasz .
Csajok én is lépek,mert eléggé kihallt a topic"mindenki bucsura készülödik"Kép
Sziasztok!!!!!
Vendég

Akkor a 16.cn.
Nalunk is bucsu lesz vasarnap.
Szia Edit!Koszi!!!
Nekem meg van par percem!

Kép
Kép
ancsa81

Most olvasom,hogy neked napok kerdese csak hogy kideruljon!NAGYON SZORITOK!KépKépKépKépKép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok lányok!

Most jöttem az UH-ról és büszka tulajdonosa vagyok egy szabályos petezsáknak, egy szíkhólyagnak, és egy dobogó szívű 3 mm-es embriónak! KépKépKép
Örüljetek ma ismét velem/velünk!
Holnap tölteném a 7. hetet, de azt mondta a dokim, hogy még a 6. elején vagyok, olyan pici.

Angyal,
a portugáliai hóförgeteg még hatalmasabb lett Kép

Breni,
a Qupido a legérzékenyebb, gyógyszertárban kapható, nem a legolcsóbb. Azzal van esélye egy nagyon halvány eredménynek, de még tényleg korai kicsit. A One Stepet nem ismerem.

Hajni,
mi lett végül az anyukád által ajánlott melóval? (arra a babastopposra gondolok). Lehet, hogy már írtad, de lemaradtam.

Á.
6+5
vagy 5+?
potter_76

Vagyis 6+6
Lehet, hogy azért tartott nekem ez 14 hónapig, mert folyton elszámolom a napokat? Kép
potter_76

GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Kép
Kép
ancsa81

Potter!

Gratulálok, szép további kb. 8 hónapot hívánok neked. Kép Vigyázz magatokra! Akkor mostantól nincs meló?

Betti
betti73

Sziasztok!

Potter én nagyon örülök nektek! Kicsit azért irigykedem is, de mindig örükök egy új kismamának.

Betti! Írtad, hogy mennyi dolgotok van még az évre. Hát én is pont arra a megállapításra jutottam, hogy most annyira benne vagyunk a lakásépítésbe/berendezésbe, hogy lehet, hogy a lelkem mélyén még nem látom elérkezettnek az időt és ez gátolja a dolgokat. Kb karácsonyra tervezzük a költözést, de úgy, hogy akkor még csak egy szoba lesz kész plussz a konyha, WC, fürdő. A hálókat jövőre csináljuk és mondjuk ha most összejön, akkor is bele kell húznunk, hogy júniusra minden meglegyen. Szerintem csak akkor fogunk teljesen lenyugodni, ha már ott lakunk. Addig hajtás ezerrel. Remélem azért legkésőbb januárban mindkettőnknek összejön! (Persze ha előbb az se baj, akkor sem kell a hídalatt aludnunk)

Kép

Kép
kamilla306

Lehet hogy buta kerdes de mi az a szikholyag?
Nem kaptal rola kepet?

Kép
Kép
ancsa81

Kamilla!

Igazából nyáron jobban rá voltam görcsölve a baba témára, mint most, hogy beindultak a dolgok (kocsi eladás-vétel, költözés, utazás, másik lakás kiadása,... stb.) Anyagilag is megterhelőbb időszak következik. Ha jön a baba, akkor nagyon fogunk neki örülni, ha meg csak akkor jön, amikor már berendezkedtünk, akkor sem gond. Addigra tényleg tökéletesek lesznek a körülmények. Kép Ez tényleg megnyugtató nagyon. Már most arra gondolok, hogy milyen jó lesz majd készülni a karácsonyra az új lakásban. Kép Kép

Betti
betti73

Irigyellek titeket akik uj lakasba koltoztok.Mi egy 28m2-es lakasban lakunk anyukamnal.Nincs lehetosegunk tovabb lepni.KépKép

Kép
Kép
ancsa81

Potter!!
Gratulla a babohoz!!!!
Ancsa !
Mi is a párommal anyuéknál lakunk(eddig még nekünk se volt lehetöségünk..),a nagyszoba a mienkKép,azért elférünk ,bár 50m2-es azt hiszem.Azt is tudom már ha lesz baba ,hol lesz a kiságyKép
Vendég

Sziasztok!

Van még itt vki?

angel37

Én itt vagyok 17 -ig!!Azt jön a párom hazaKép
Vendég

Még 10 percig itt vagyok, aztán megyek English course-ra. Kép

Betti
betti73

Nekunk azert talan annyibol jo hogy kulon van egy kis haz es abban vagyunk mi.Anyu kulon egy masikban van.
En is varom a paromat haza,addig vagyok.

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Tényleg jobb nektek,de remélem nemsokárra már valamerre tudunk lépni,mert azért szeretnék már külön lenni!!
Vendég

Lelépek Lányok!

Betti
betti73

Na, mire visszajöttem végképp elmegy mindenki Kép

Remélem holnap több időm lesz! Kép

Azért még egy kicsit vagyok! Kép

angel37

Köszi csajok!
Meló nuku, nyelvtanulás lesz, meg még van pár tervem Kép
Képet nem kaptam, a doki szerint csak a 12 hetinek van értelme. Szerintem azért, mert ha nem marad meg, akkor ne érezzem magam olyan hülyén azzal a képpel. Veszett kis pötty volt a baba egy nagy lufiban, kezében egy nálánál nagyobb elemózsiáskosárral, a szíkhólyaggal. Többek kózt tápanyag van benne.
potter_76

De eddig minden OK hóförgeteggel, igaz? Kép

angel37

Igaz, Angyal. Bár semmi részlet nem látszott belőle, szal nem sokmindent láthatott, de azt írta a papírra, hogy sine morbo = eltérés nélkül.

Na meg azért sem kaptam képet mert egy pasinak fingja sincs arról, mekkora fétis lehet egy ekkora pötty. Még a terhességi tesztet se dobtam ki. Sőt, az LH tesztet se. Kép Na jó, azért azt kidobom.
potter_76

Ez a jelen fázisban a legjobb hír, nem? Kép

Hát, asszem én is minden ilyesmit el fogok rakni... Kép

csak már lenne mit...Kép

angel37

Lesz!!!
És a családi albumba tokostúl tervezed majd beragasztani a tesztet? Puklis lesz Kép
Nekem az uccsó garnitúra el nem használt ővszer is megvan tavalyról. Kép Lehetne akár az album 1. oldalán, látod, bogaram, így kezdődtél Kép A te neved így nem lészen Kis Lyukas Gumi. Höhö.
potter_76

Potter!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!
Végre megtört a csend!
Így tovább!

Októben 12. -én kell bemennem a kórházba, akkor szedik le az anyajegyemet.

Móni!

Nekem nagyon tetszit az az összeálítás!
Tudod az jutott eszembe, hogy amikor Nicika elkezdte írni a baba életútját hamar babás lett.

Nekem most ez a hónap üres lesz mert beteg vagyok és így szerintem nem lenne jó babát vállalni. Meg a ciklusommal is gond lehet mert a múltkor alig volt valami. Pénteken délután megyünk a párommal egy lelkiismeretes dokihoz.
Aki rendbe rakta Anyósomat, mert 27 éve szült és itt nálunk nem látták el megfelelően. Azt mondja, hogy nyitott volt a méhszája egy picit!
Most már szerencsére rendben van minden!

Kép
lara26

Sziasztok!

Potter!

Nagy gratula a kicsikéhez (a szikhólyagjához, szivecskéjéhez és mindenéhez).
Nekünk is megvan a teszt és minden uh kép, még az elvesztett babóról is. Bár azt első felindulásomban ki akartam dobni, de a férjem nem engedi. Nem tudom miért őrizgetjük, csak fájó emlék, lehet, hogy majd titokban kidobom.

Most megyek vacsizni, meg fürdetni...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Potter! Kép Gratula a Kicsihez! Olyan gyorsan nőnek, el se hinné az ember. Hamarosan megsokszorozza ezt a 3mm-ert. Kép Az óvszer az albumba nagyon tetszik! Kép Nekünk is megvan a maradék, úgyhogy megfontolom az ötletet! Kép

Szelivi, örülök, hogy a Te Babáddal is minden oké! S milyen nagy már! Kép

Maminti, Emese írtam mailt!

Hajni nagyon tetszenek a képek a házikóról! A mélyzöld csempe nagyon megfogott!
Kicsit irigy vagyok, a mi konyhánk még sehol nem tart.Kép
A párom lebetegedett, úgyhogy minden áll. Ráadásul izgulunk, hogy én el ne kapjam...

Ancsa nagyon okosan tetted, hogy váltottál orvost! Velem ugyanez volt, az előző orvosom ránézésre felírta a clostyt, kivizsgálni lusta volt. Amint ráéreztem, hogy ebből így sosem lesz baba és átmentem egy normális alapos orvoshoz, a vérvételből kiderült, hogy mi nem stimmel velem, a köv. hónapban pedig meg is érkezett hozzánk a Picikénk! Egy évet vártunk rá, ebből fél év telt el orvoshoz rohangálással, jó része tök feleslegesen.Kép
Utálom, hogy ennyi felelőtlen orvos van!Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Ancsa!28 nm-es a lakásotok??Nekünk de mi kettten vagyunk benne!Ti hányan ? És hogy fértek el??

zsuzska80
Szombathely

Most egy kicsit elszomorodtam, mert beírtam a fertilitibe a mai hőmet és átrakta a pé-t a 14 napra. Mondtam nektek múltkor, hogy fura az a 10.cn, de a 14 meg már késő, mert 13cn-en voltunk utoljára együtt, azóta nem. Hát asszem ez a hónap is ugrott. De már eljutottam arra a pontra, hogy nem fogok csak azért erőszakoskodni, hogy szerelmeskedjünk mert tudom, hogy most kell. 15,napon tudtam, hogy akcióznunk kéne, de annyira le voltam strapálódva, hogy megmozdulni se bírtam. Kicsit besokalltam ettől a naptár szerint szerelmeskedéstől. Elveszti minden szépségét a dolog. Azt hiszem Monyókának volt egy ilyen mélypontja, amikor azt mondta, hogy ilyen együttlétből nem akar gyereket. Hát most valahogy én is úgy gondolom, hogy ez így nem túl jó. Na nem rontom tovább a közhangulatot valószínüleg nemsokára jobb kedvem lesz. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Jó Reggelt Mindenkinek!

Kamilla,
megértelek, én se vagyok hajlandó "tenyészetet" csinálni. Ha minden jel szerint pé-m van, és egyikünknek se lenne kedve szexhez, akkor NEM és kész!
Egyébként ha 13. napon együtt voltatok, és 15. a péd, akkor az elég esélyes...Kép

Fel a fejjel! Kép

angel37

Jó reggelt LÁnyok!

Kamilla!

Szerintem ne aggódjál, akármelyik nap is volt a pé-d simán meg van az esélye a babának az együttléteitek alapján. Kép Mondjuk én a 10. napra raknám a pé-d.

Zafír!

Pontosan neked mi volt a problémád? Hormon?

Lara!

Miért olyan soká szedik le? Most akkor vigyázhatsz, hogy nehogy jobban megsérüljön. Majd kérünk részletes beszámolót az új dokiról!!

Potter-Ági!

Nyelvtanulás nagyon helyes. Szerintem nem fogsz te unatkozni otthon. Kép Nagyon jó ez a családi album dolog. Kép Kép Nem semmik vagytok.

MSE!

Szerintem nem baj, hogy a férjed ragaszkodik a képhez. Õ is a ti babátok volt, megérdemli, hogy egy kép erejéig veletek legyen. Kép

Ma céges hajókirándulás lesz. Az idő "remek" Kép hozzá!!! Megkerüljük a Szentendrei-szigetet. Persze csak délután 2-kor indul a hajó és este 7-re érünk vissza, nehogy véletlenül a munkaidő rovására menjen a dolog.

Várom mensikémet nagyon, még semmi jele, még pöttyök sincsenek. Aggódom, hogy csúszás lesz, így lemaradok a 3-5. napi vérvételről az utazás miatt, és akkor várhatok egy újabb hónapot majd a vizsgálatra. Azon kívül nem szeretném, ha a szabim alatt tombolna. Bosszús vagyok nagyon!!!!

Betti
betti73

LEhet, hogy a peteérésem a tizedik napon volt, de nagyon lassan kúszik fel a hőmérsékletem és az tüszőrepedési gondokat jelez állítólag, úgyhogy simán lehet, hogy csak 5 napra rá repedt meg. Biztos azért is fájt olyan sokáig a hasam. Mindegy. Kiderül két hét múlva hogy mi a pálya. Pont céges csapatépítésen leszek azon a hétvégén. Remélem nem fog nagyon görcsölni a hasam.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Nekem a két mérős hónapban mindig lassan kúszott fel. Lehet, hogy nálam is ez a gond?? Na mindegy. Előbb-utóbb eljutok a vérvételre és akkor kiderül minden.

Betti
betti73

Betti, szia!
Hát, nem gondoltam, hogy azért fogunk drukkolni, hogy jöjjön már meg Kép
Jó hajókázást! Kép Csak meg ne fázz!!!

Mútkor nekem is három nap alatt kúszott fel a hőm! Most akkor tényleg ez is baj? Kép

angel37

Sziasztok!

Képzeljétek, kész a fürdőszobánk. Ma délután berakjuk a mosdót, meg valamikor apu felszereli a konektorokat, és úgy fog kinézni, mint aki kész Kép.

Zafír, az a fürdő fekete, csak csal a kamera Kép.

Olyan hihetetlenül álmoska vagyok. már azt sem tudom mit olvastam, pedig egy csomó mindenre akartam reagálni. Na mindegy, ha egyszer eszembe jut akkor leírom Kép.

Potter, nagyon gratula a picihez. Olyan jó lehetett látni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Angel!

Úgy tűnik, hogy meg fog jönni. Kép Kép Annyira örülök! Legkésőbb jövő csütörtökön menni tudok vérvételre. Kép

Hajni!

Annyira jó, hogy ilyen jól haladtok! Leírhatatlan érzés, amikor kezd lakás formája lenni. Most már nagyon be vagyok zsongva én is. Elvileg mire hazajövök Csehországból, már melegvíz is lesz és fent lesznek a radiátorok. Már csak a bútorok fognak hiányozni. Kép

Betti
betti73

Betti! Ha tétovázna, meleg fürdőbe ülni!!! Kép
Már komolyan én is úgy izgulok! Kép
Ja, kolléganőm arra iszik cickát, hogy meghozza neki!

angel37

Sziasztok lanyok elegge elfoglalt vagyok igy csak ezt az oldalt tudtam elolvasniKép

Potter gratula,nagyon szoritok nektekKép

Kamilla nalunk volt ilyen bizony.Azota feladzuk a nayg gorcsos probalkozast es helyrejott minden,olyan jo igy a sexKép

hajni gratula a fudihez biztos nagyon szep.Kép

Haz:
Mi egy eleg szep csaladi hazban lakunk(sajat)van itt minden,konyha ebedlovel,eloszoba furdi spajz,haloszoba nappali na meg egy vendegszoba amibol kesobb gyerekszoba lesz.Csak gyozze az ember ezt mind takaritaniKép

Babaugy.Ebben a honapban nagyon remelem hogy nem jott ossze a baba,vasarnap teszteltem negativat de tobbak szerint tul korai volt.Nekem barki kuldhet menzitKép

na befogom me annyit irok hogy csak naKép

Kép
monyoka

Betti, tényleg hihetetlen érzés. Nem is gondoltam, hogy ilyen kis dolgokon sírva tudok fakadni. Akkora nagy öröm. Nem is érdekel, hogy fázom, este 10-ig is kint vagyunk, és rakjuk a járólapot. Gyönyörű ahogy "kopik" el a beton, egyre kevesebb a por. Imádom söprögetni, meg simogatni a járólapot. Alig várom már, hogy takaríthassak, meg ablakot moshassak. Egyszóval iszonyatos jó érzés Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Angel, és meghozza neki??De neki is rendszertelen??

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?