Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Jó régen nem jártam erre felé, micsoda események történtek itt. Csak úgy születnek a babák!!Kép

Elõször is Csigának nagy gratula a babucihoz! Sok tejcsit kívánok!

Andi
Kitartás, nagyon drukkolunk neked. Nem sokára kezedben tarthatod a kismanót. Kép Már nincs sok hátra.

A többieknek problémamentes babavárást (amilyen az enyém) kívánok, vigyázzatok magatokra.

Forti
(20+1)

Kép
Kép
forti

CSiga,
nagy-nagy gratula a babához!!!! Várjuk a beszámolót!

Andysj,
annyira szorítok nektek! Hamarosan túl leszel rajta, és babázhatsz. Kép

Zkati,
kitartás! Hamarosan vége! Kép

Virág
Virág (fiore)

Sziasztok lányok!

Nagy-nagy gratuláció Csigának, sok egészséget kívánok neked és a babucinak is!

Zkati!

Most már tényleg nagyon te vagy a soros, ne hagyd, hogy Andi is leelõzzön! Ha mégis egyben térsz haza a vizsgálatról, akkor kíváncsian várom a beszámolót. (Bár nekem nem valószínû, hogy szükségem lesz rá, nálunk inkább a koraszülés veszélye fenyeget, de sose lehet tudni)

Andi!

Nagyon fogok szorítani érted 13 órától, és természetesen gyors szülést kívánok neked!

Puszi

Szilvi
33+6
bszilvi

Csiga!

Gratulálok és kívánom minden jól induljon és folytatódjon!

Andi!

Mindent bele! Úgy látszik a baba is megérezte, hogy itt az idõ! Kép
bubu

Andi!

Nem tudom, hogy ma benézel-e még, talán eljutnak hozzád e késöi jókívánságok is! Nagyon szorítunk értetek és minél elöbb szeretnénk hírt kapni babád elsö nagy útjáról! Legyen egy feledhetetlen élmény ez a mai nap, hogy a hétvégén már boldogan babázhass!!! KépKépKépKépKép

A hülyülés téma még nem lezárt!
Lányok, én még csak a kilencedik hétbe léptem és brutális méreteket kezd ölteni a hülyülésem! Eddig még csak olyanok tüntek fel, hogy rendszeresen indexelek a sima országúti kanyarokban, de ma már 10 napon belül másodszor zártam be a kulcsomat a kocsiba!!! Még jó, hogy egy öreg (R5-ös) autókám van, így segítökész fiatalemberek nagy tapasztalat nélkül is ki bírták nyitni közel negyed óra alatt! (Most ez jó vagy rossz hír?KépKépKép) Azt ne mondjátok, hogy ez még fokozódhat!

Volt valakinek olyan, hogy az általában reggeli émelygések állandóan áttevödtek késödélutánra? Na, nekem ilyen van, reggel még épp csak érzem a pocim, este pedig már fáj. Nagyon tudok szomjazni, de alig merek inni, mert azt hiszem, hogy nem marad bennem. Mindez este... Ez mindenkinél ennyire más lenne???
csipkebogyó

Jo Reggelt MamikKép

Jol elvesztem megintKépMost epp az osszes iratom/tb kartya,szemelyi../potlasaval vagyok elfoglalva mert szoren szalan eltunt a penztarcamKépHat nem egyszeruKép

Andi

en is nagyon irigykedem pedig meg olyan messze van a szeptember,kivanom,hogy legyen gyors szulesedKép

Pucur
Ma tudunk talcsizni!!!!

Lanyok
Tegnap vltam 3D-s Uh-nKépKépAnnyira kalssz voltKépKépPedig a ferjem is azt mondta minek megyek meg semmit sem latni hat jol meglepodott.Nagyon edes volt a picikeKépKép

Csipkebogyo

En is estere lettem rossul de nagyon.Nekem a Coca-Cola jott be nem sokat csak egy kicsit kortyolgattam es jo volt nagyon.

puszi Krisztinka/14-15 het/

ui:mar megint ujabb idopontom van ugyhogy mar nem tudom pontosan hany hetes napos vagyokKép
kriszti

Csipkebogyó, én a kezdetek kezdetén, amikor olvastam a reggeli rosszullétekrõl, meg is jegyeztem, hogy ki az aki reggelinek nevezi az egésznaposat? Mert olyat nem nagyon hallottam, hogy valaki csak reggel van rosszul az elején. Szóval az émelygés bármikor jöhet, sok minden van ami jó lehet az enyhítésre, de teljesen én úgy tapasztaltam egyik sem múlasztja el õket. Át kell vészelni ezeket a heteket rosszabb esetben hónapokat, aztán jöhetnek a kismamaság legszebb hónapjaiKépKép.

Andi, annyira jó, hogy Te már ilyen közel vagy ahoz, hogy láthasd a babádat. Picikét én is elképzeltem már a mi nagy találkozásunkat és nagyon meghatódtam. Kívánom, hogy gyorsan legyetek túl a nehezén.Kép Azért még egy picit várunk még majd visszaKép.

Pusz,
Ilke 23+5

KépKép
KépKép
ilke

Csiga! Sok boldogságot kívánok Lucához! Kép

Andi! Nagyon sok drukk-drukk!

Mivelünk nincs semmi különös, Almamag is egész nap tornázik, érzem éjjel,ha felébredek, reggel, napközben közlekedés közben, munka közben, evés elõtt, alatt, után...Szerintem akkor alszik, amikor én is...

Mindenkinek jó pihenést kívánok a hétvégére, bár egy kicsit szomorú lesz az idõ, de azért a mamák és babák legyenek jókedvûek! Kép

Dió (és Almamag 24. hét)
Dió

Sziasztok!

Andi!

Örülök, hogy nem csak nálunk figyelhetõ meg ez a nagytesó-kistesó kapcsolat már a pociban is. Kép

Annyira szorítok érted, hiszen már csak 2,5 óra van hátra, hogy megindítsák nálad, vagy lehet, hogy már babázol? Kép

Kriszti!

Engem nem zavar, hogy mindig új idõpontod van, hiszen a ciklusaidat ismertem a megint megjött-bõl, úgyhogy nem csodálom, hogy nem tudjátok eldönteni. Szóval ha bármi változás van, szólj, hidd el nem fáradság javítani.

Olyan aranyosan írtad, hogy milyen messze van még a szeptember... Emlékszem nekem is olyan távolinak tûnt tavaly októberben a május vége, most meg már csak pár hét. Persze egyre jobban tele a gatyóm, hiába szültem már kétszer. Aki elõször szül az azért fél, mert nem tudja milyen is az, mi meg azért mert MÁR TUDJUK, nem? Kép

és akkor itt a mai pocakos táblázat:

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Terhességi i.[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés terv. helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Zkati 41 / 2 32 év /3.b. Budapest 03.13 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa[/size]
[size=-2]2.[/size] Forgi 39 / 5 31 év /1.b. Budapest 03.24 [size=-2]Sote II.sz. Nõi Klinika / Dr. Pajor[/size]
[size=-2]3.[/size] Andysj 39 / 5 25 év /2.b. USA ma Kép [size=-2]Trinity Med. Center/Dr. Sigman[/size]
[size=-2]4.[/size] Kele 39 / 0 28 év /1.b. Budapest 03.31 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]5.[/size] Kristi 38 / 5 29 év /1.b. Erdély 03.31 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]6.[/size] Helena 37 / 4 27 év /1.b. Komárom 04.08 [size=-2]Komárom Selye J. K./Dr. Rivera[/size]
[size=-2]7.[/size] Krita 37 / 1 27 év /1.b. Nyíregyháza 04.11 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]8.[/size] Vuckó 37 / 1 27 év /1.b. Nagykovácsi 04.11 [size=-2]Péterffy Sándor K. / Dr. Rácz[/size]
[size=-2]9.[/size] Mummy 36 / 6 26 év /1.b. Budapest 04.13 [size=-2]János Kórház[/size]
[size=-2]10.[/size] Heni 36 / 6 23 év /1.b. Budakeszi 04.13 [size=-2]Szent Rókus Kórház/Dr. Doffek[/size]
[size=-2]11.[/size] szanti 36 / 4 24 év /1.b. Budapest 04.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]12.[/size] Száva 36 / 2 29 év /2.b. Miskolc 04.17 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]13.[/size] Katka2 36 / 2 27 év /1.b. Etyek 04.19 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]14.[/size] bubu 35 / 3 29 év /1.b. Bp. környéke 04.23 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]15.[/size] Robi 33 / 5 27 év /1.b. Budapest 04.29 [size=-2]Péterffy Sándor Kórház[/size]
[size=-2]16.[/size] Szilvi 34 / 0 28 év /1.b. Budapest 05.04 [size=-2]HIETE / Dr. Dancsó[/size]
[size=-2]17.[/size] BSzilvi 34 / 0 26 év /1.b. Budapest 05.04 [size=-2]Sote II.sz. Nõi Klinika / Dr. Ács[/size]
[size=-2]18.[/size] Sheila 33 / 4 35 év /3.b. Gyõr 05.06 [size=-2]Gyõri Petz Aladár K. / Dr. Fülöp[/size]
[size=-2]19.[/size] Mia 33 / 3 27 év /2.b. Budapest 05.08 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]20.[/size] Zsunya 32 / 2 25 év /1.b. Budapest 05.13 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]21.[/size] Csilla1 32 / 1 31 év /2.b. Budapest 05.17 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]22.[/size] Dojika 31 / 1 27 év /1.b. Budaörs 05.21 [size=-2]Schöpf-Mérei Kórház/Dr. Dulka[/size]
[size=-2]23.[/size] margaréta 30 / 6 26 év /1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen[/size]
[size=-2]24.[/size] Mano 30 / 5 29 év /1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]25.[/size] Vicamama 30 / 5 31 év /2.b. Pécs 05.26 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]26.[/size] Bori 30 / 1 32 év /3.b. Kisbodak 05.30 [size=-2]Mosonmagyaróvár[/size]
[size=-2]27.[/size] Kata007 30 / 0 35 év /3.b. Miskolc 05.31 [size=-2]Miskolc Megyei K. / Dr. Gyurkó[/size]
[size=-2]28.[/size] Norci 29 / 5 27 év /1.b. Budapest 06.02 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]29.[/size] Törpi 29 / 5 26 év /1.b. Budapest 06.02 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]30.[/size] Marcsi 28 / 4 31 év /2.b. Budapest 06.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]31.[/size] blano 27 / 6 24 év /1.b. Mezõkövesd 06.15 [size=-2]Eger Markhot F. K./Dr. Wernigg[/size]
[size=-2]32.[/size] Any 27 / 4 34 év /2.b. Debrecen 06.17 [size=-2]Debreceni Kenézy Kórház[/size]
[size=-2]33.[/size] Pucúr 27 / 2 29 év /1.b. Budapest 06.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Radványi[/size]
[size=-2]34.[/size] Katesz 25 / 4 26 év /1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]35.[/size] gumicukor 24 / 4 25 év /1.b. Budapest 07.05 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]36.[/size] Beszti 24 / 6 26 év /2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]37.[/size] Dió 24 / 1 27 év /1.b. Budapest 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]38.[/size] Conti 24 / 0 34 év /2.b. Budapest 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]39.[/size] Ilke 23 / 5 25 év /1.b. Budapest 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]40.[/size] Halacska 23 / 2 29 év /1.b. Kistarcsa 07.17 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]41.[/size] Nyuszi 21 / 4 32 év /1.b. Budapest 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]42.[/size] Malacka 20 / 1 36 év /2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]43.[/size] Forti 20 / 1 30 év /1.b. Budapest 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]44.[/size] Djeszter 19 / 4 29 év /2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]45.[/size] zsani 18 / 5 28 év /2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]46.[/size] Petra 19 / 1 27 év /1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]47.[/size] Viktória 18 / 2 23 év /1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]48.[/size] iddi 17 / 3 36 év /2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]49.[/size] Nóra 17 / 2 24 év /1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]50.[/size] lomis 16 / 2 26 év /2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]51.[/size] Zsóka 14 / 2 24 év /1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]52.[/size] Kriszti 14 / 5 30 év /3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]53.[/size] Nyusza 14 / 3 26 év /1.b. Budapest 09.17 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]54.[/size] Gyöngyöske 14 / 2 30 év /2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]55.[/size] ParaZita 14 / 0 30 év /1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]56.[/size] Lella 13 / 5 33 év /2.b. Tripoli 09.23 [size=-2]Jahn Ferenc Kórház[/size]
[size=-2]57.[/size] Sasha 12 / 4 23 év /1.b. Budapest 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]58.[/size] bolegajudit 11 / 3 28 év /2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]59.[/size] i_ancsa 11 / 5 30 év /1.b. Budapest 10.13 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kocsis[/size]
[size=-2]60.[/size] sch_moncsi 9 / 1 25 év /1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]61.[/size] Csipkebogyó 8 / 1 26 év /1.b. Németország 10.31 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]62.[/size] Gitta 7 / 5 29 év /1.b. Tatabánya 11.05 [size=-2]Dr. Benya László[/size]
</pre>

Kata (31.hét)
Kata007

Csipkebogyó,

Én ha reggel esetleg nem lennék rosszul (mostanában ez szerencsére egyre gyakoribb), késö délutánra-estére garantáltan kikészülök. Ha érzem, hogy kezdödik, gyorsan kajázok valamit, ami nagyjából jólesik, és akkor nincs nagyobb baj, de igazából semmi sem segít teljesen. Remélhetöleg hamar el fog múlni.

Csiga,

Nagy gratula!!!!

Jó hétvégét mindenkinek,
Zita
ParaZita

Zkati!

Merre vagy? Talán már haza sem engedtek a magzatvízvizsgálat után??? Kép

Iddi!

És Te? Nyugtass meg minket, hogy nincs semmi baj!!!!!!!!!

Kata
Kata007

Kriszti, Ilke, Zita,

akkor most megnyugtattatok, hogy nem vagyok egyedül a fura tüneteimmel. Nem tudom, hogy ezek a napi ciklusok mihez igazodhatnak, de nagyon furcsálltam, hogy egyébként mindig reggelröl van szó... Kép Most még vagy 3-5 órán keresztül jól leszek, addig iszom is rendesen! Kép

Andinak már nincs sok hátra, olyan sokat gondolok rá!

Csipkebogyó
csipkebogyó

Sziasztok!

Beszti,
én a Szociális és Családügyi Minisztérium honlapjáról vettem az adatokat, nem tudom, milyen idôközönként frissítenek, de ezek szerint azok az infók sem naprakészek. Én elhatároztam, mindent "azonnal" próbálok meg majd intézni, nehogy baj legyen. Köszi, hogy szóltál!! Kép

Bori, Kata, Dojika,
én is a május végiek táborát gyarapítom, és az a vicces, hogy nekünk is lesz akkor más ünnepelni valónk, mert 22-én névnapom lesz (Rita). Milyen jó lenne, ha a babim lenne az ajándékom!!

Kata, Conti,
nálunk ez lesz az elsô baba, de a testvér beszédrôl jutott eszembe, hogy a húgom is szokott beszélni a hasamhoz (ritkán). Legutóbb így: "Itt a Föld, itt a Föld, magzatvízben lakó jelentkezz!" A babám erre meg rúgott egyett! Kép

Andi, nagyon drukkolok!!
Zkati, rád is sokat gondolok!

Bubu,
e-mail remélem ma már tényleg megy.

Mindenkinek minden szépet és jót!

Margaréta (30+6)
margaréta (margar&

Margaréta!

Május 13-án van a nagyobbik lányom szülinapja! Kép
Június 2-án a névnapja! Kép
Június 8-án a házassági évfordulónk! Kép
Június 18-án a kisebbik lányom szülinapja ! Kép Na addig nem akarom húzni! Kép
Erre ki vagyok írva május 31. Az elsõ házasságom évfordulójára! Brrrrrrrrrrrrrrr! Kép

Inkább szülessen semleges napon! Kép

Aranyos lehetett a hugod és a picúr. Én is kíváncsi lettem volna a továbbiakra, ha nem nevetem el magam... Kép

Kata (31.hét)
Kata007

Kedves Lányok!

Mindenkinek nagyon köszönöm az együtt érzõ szavakat. Már egy kicsit összeszedtem magam. Probálok csak a babára koncentrálni és arra gondolni, hogy nekem feladatom van és nem adhatom fel.
Arra gondolok, hogy anyu egy szebb helyen él tovább, ha máshol nem, hát a szívemben - örökké.

Babusom szerencsére jól van. A doki szerint nem árt neki, hogy milyen állapotban vagyok most.

Mindenkinek boldok baba várást kivánok. És még egyszer köszönöm.

Sziasztok

Djeszter
Djeszter

Csipkebogyo, Zita & Co.!

en a 8. het kornyeken ereztem olyan 7-10 napon keresztul hanyingert delutanonkent, most kb. hetfotol mar nem voltam rosszul!KépKép Neked is hamar elfog mulni, Csipkebogyo, remelem.

ZKati,
mindig 2in1? Vagy?..Szoritunk nagyon.

Udv
Noemi
Noemi

Noémi,
Addig is délelöttönként behörpölök vagy 2 l csipkebogyóteát meg egy vitaminitalt, hogy meglegyen a napi folyadékadagom "rossz esetre". Kép
csipkebogyó

Kedves lányok!!
Én Kósa Péter vagyok Forgi férje.Örömmel értesítek mindenkit hogy 2002.02.22.-én 11óra 4 perckor megszületett a kisfiúnk Péter Gergõ.A baba 3,8 kg,58cm.Anya és kisfia hála istennek mind a ketten egészségesek!A részletekrõl majd Forgi beszámol.
Mindenkinek további jó babavárást!!!
Kósa Péter
forgi

Kedves Forgi, Péter,

Gratulálok a sráchoz! Jó egészséget és sok örömet mindnyájatoknak!
Érdeklödve várom Forgi beszámolóját a szülésr&#337;l és a II. Nöi Klinikai tapasztalatokról - persze csak ha majd lesz ereje és ideje irogatni...

Üdv:
Zita
ParaZita

Sziasztok!

Megjöttem!
Okosabb nem lette, viszont rendesen megkínoztak. És végül is semmi értelme nem volt, mert annyira fennt van még a méhszáj, hogy nem érte el a doki.
Volt kacsa, meg kézi vizsgálat, meg húzzam fel a lábam, meg lazítsak,meg nem is tudom milyen mûszerek amiket belém akartak helyezni. de nem lettünk okosabbak.

Azért akinek esetleg lesz ilyen nem kell megilyedni, nem olyan nagyon-nagyon borzalmas, csak így, hogy nem érik el és az a fõ probléma hogy el kellene jutni a méhszájig.

A lényeg, hogy a magzatvízig nem tudtunk eljutni.

A ctg. még mindig tökéletes.
Hogy mikor szülünk azt nem tudni.

Azt mondták, hogy lehet véres folyás, vagy bármi ilyesmi a vizsgálat miatt, de hát nem történt semmi.

Arra gondoltam, hogy ajánlgatta valaki a kispapás szülésbeindítást, hát azt hiszem nálam az sem jelentene semmit, mert ez a vizsgálat márom kispapával is felért volna.

Megkéredeztem mi lesz akkor, ha ez ajövõ hét szerdáig sem változik.(42.hét)
Egyértelmû választ nem kaptam, csak azt, hogy akkor majd el kell gondolkodni mi legyen.

Valakinek aki többedszer készül szülni nincs ilyen jellegû tapasztalata? Mihez kezdenek ilyen esetben?

Én csak abban reménykedem, hogy egyszer csak elfolyik a magzatvíz, akkor már muszáj lesz dönteni.

Ja és még valami. Annyira vaskos a doki szerint a méhszájam, hogy meg fogunk még ezzel a babával szenvedni.

Kb 3 vagy 4 hónapos terhes voltam mikor kíváncsiságból elmentem egy jósnõhöz. Nem igazán hiszek benne, de kíváncsi voltam miket hord össze a jövõmrõl, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy mikor beléptem megkérdezte, hogy van a fiam (eddigi ismereteim alapján fiunk lesz) majd a sok-sok kártyát kiterítve többek között azt is mondta, hogy egészséges, sikeres, boldog lesz ez a baba, de a szülés körül lát valami zûröset, szóval nem lesz könnyû. Akkor nem is vettem igazán komolyan lényeg az, hogy egészséges lesz, de most már kezdek félni. Lehet, hogy a boszinak igaza lesz?????

Csak azt nem értem, hogy ahol kettõ már kijött, a harmadik babám mit szórakozik velem?????

Tudjátok az a legszörnyûbb az egészben, hogy ha lemegyek az utcára legalább ötször el kell mesélnem a történetemet, aztán meg jönnek a telefonok...
Nagyon klassz, hogy sok barátja van az embernek és aggónak csak már lassan én érzem magam hülyén, hogy mindig csak azt ismételem, hogy nem, nem még mindig semmi.

Na elég a beszélõkémbõl, unalmas lehetek már

Remélem minnél hamarabb bejutok abba akórházba, bár ha meg ott leszek azt hiszem majd menekülni akarok.

A most szülõknek drukkolok

Jó hétvégézést mindenkinek

Zkati
41+2
zkati

Sziasztok!

Hát megint én, ameddig megírtam a litániámat látom már megin beelõzött valaki.

Gratulálok Forginak ehhez a szép nagy babához.
Jó egészséget mindkettõjüknek.!

Zkati
zkati

Péter, légy igazán büszke a családodra, megérdemlitek a dícséretet! Akkor már ez a hétvége is az óriási öröm és az új feladatok jegyében telik. Hajrá, minden jót! KépKépKép

ZKati, túl vagy már a vizsgálaton? Talán már a hasadra is tették a picit? Ha még mindig nem így lenne, akkor szerintem nagyon élvezheti, hogy a mami vezeti a slágerlistát! Kitartás, ügyes leszel!

Csipkebogyó
csipkebogyó

Zkati!

Jaj, bocs, valahogy kimaradt az elöbb a beszámolód, biztos össze-vissza "scrolloztam"! Azért ne nyugtalankodj, nincs igaza minden boszinak! Akkor egyre nagyobb hévvel szurkolunk, csak meglesz az eredménye! Ne nyugtalankodj, mi nem csak meghallgatunk, de kíváncsiak vagyunk a részletekre is! Tarts ki és fö a nyugalom!
csipkebogyó

Forgi, Péter!

Hatalmas gratula nektek! Sok boldogságot a kis családnak!

Zkati
Ne törödj te senkivel csak magatokkal! Néha tényleg teher tud lenni a sok jóakaró, úgyhogy nem is írok többet! Halacska 23+2
Halacska

Zkati!

Én most fogok (majd sokára) másodszor szülni. A fiamat 10 nappal túlhordtam, aznap reggel indulgatott be, amikor már mindenképpen indította volna a doki, igy is rásegített burokrepesztéssel.
Még várnak?
Az én dokim semmiképpen sem várt volna tovább, pedig még "csak" 41+3. napon tartottunk. (Amugy ez is a MÁV kórházban történt...)

Szerintem elöbb-utóbb elinditják (pl. oxitocin)...
(Ja, a burokrepesztéskor a magzatvizen már látszott, hogy túl van hordva, elötte néhány nappal viszont az UH és a flowmetria teljesen jó volt, ezért is hagyta a doki, hogy még bentmaradjon.)

A jósnönek ne higgy, mert félni fogsz, az meg nem tesz jót! Hiszem ö a harmadik, és a másik kettö is kibujt!

A papás szülésindítás nálunk se jött be...Kép Pedig próbáltuk!KépKép

Forgi, Péter!

Gratulálok!KépKépKép

Beszti
24+6

KépKép
KépKépKép
beszti

Kata

kedves vagy de nem latom ertelmet az allando valtoztatgatasnak,valamikor szept 15-30 kozt majd csak elobujikKépKép
Erdekes en meg nem felek /konnyu nekemKép/sot egyre inkabb azon gondolodom megsem kerem az EDA-t,ha az elso kettot megszultem oxitocinnal akkor ez is menni fogKépKép

DJEszter
Sajnalom!Vigasztalodj a kicsikeddelKépKép

Forgi

Oriasi Gratula a picihezKépSok tejcsiket nektekKép

Zkati
Vigasztal,hogy nekem a kettobol egyik sem indult meg magatol es majdnem 2 hettel hordtam en is tul oket.Szeremcsere a 2.-nal mar kerhettem a tervezett inditast es `csak` 12 napot huztunk ra.Talan el szamoltak a kiirasnal,bent ugysem marad vigasztaljon azKépKép
A boszi pedig hulyeseg!Felejsd el!

Lassan megyek Pucurral randizom
Jo hetveget,cupppantas Krisztinka&mocorgoKép
kriszti

Kedves Kósa Péter!

Elõször is gratulálok a nem is olyan picurka kisfiatokhoz! Kép Sok boldogságot vele, és sok tejcsit neki! Kép

Viszont: ugye csak elírás a dátum? Vagyis a 2002.02.22.
Csak mert szombaton még írt ide Forgi, úgyhogy csak 2002.03.22. lehet. Elnézzük persze egy boldog apukának Kép, de ugye én gondolom jól a dátumot?

Mivel szerintem tuti lányos zavarban történt az elírás Kép, ezért már dobom is az új babás táblázatot!

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Blinczi Attila Vajk 3060 g, 53 cm 2002.03.02 ( - ) 1 nap
Zsebi Beni 1600 g, 47 cm 2002.03.04 ( - ) 14 nap
Virág Ráhel 3250 g, 56 cm 2002.03.14 ( + ) 1 nap
Zuzu Zorka Lara 3600 g, 61 cm 2002.03.16 ( - ) 6 nap
Forgi Péter Gergõ 3800 g, 58 cm 2002.03.22 ( - ) 2 nap
</pre>

Kata
Kata007

Sziasztok lányok,
újra van gépem, ugyhogy ismét csatlakoznék!
Most itthonról dolgozom és ez így nagyon-nagyon kellemes! Remélem mindenki jól van és szépen fejlõdnek a babák. Mi voltunk pár hete UH-on és hála Istennek mindent rendben találtak, csak pár nappal fiatalabbra saccolták a kislurkót.
Lenne hozzátok egy fontos kérdésem: egy barátnõm is babát vár, õ most a 4. hónap végén van. Valami peteérés serkentõ szedése közben lett terhes. Az elején görcsölgetett, de utána minden rendben volt. Most 2 napja otthon fekszik szegény, mert bedagadt a méhe és lehet, hogy elmegy a babája. Hallottatok már ilyenrõl? Most magnéziumot szed, de azt mondja, hogy most már fekve is fáj neki. Van esetleg valami tanácsotok?

Olvastam a táblázatban, hogy felkerültek az orvosok nevei is: az én dokim a Sote I.-es Nõin van, Ádám Zsolt a neve. Ismeri valaki?

Lenne még egy kérdésem. Nagyjából velem egyidõben került ide egy Ancsa nevezetü lány, akinek az elõzõ terhessége sajnos nem sikerült. Mi van velük?

Bocs, ha sok volt, de rég jártam itt...

Mindenkinek jó hétvégét! Sziasztok
Viki
Nyusza

Sziasztok,

elõször is gratulálni szeretnék a mamáknak és a babáknak.

Aztán, én is szeretnék csatlakozni hozzátok. Még nincs meg minden adatom pontosan, de amit tudok, leírok.
Lora, 9/1, 25/1, Várpalota, 10.2x, Dr. Bikkes József
Amúgy nagyon jól vagyunk, enyhe hányinger, gyengeség, de legalább tudom, hogy jól van odabent. Ja, egyre érzékenyebb vagyok, egy csomó dolgon elbõgöm magamat.

Moncsi, amikor én a 6. hét körül jártam, akkor nekem is pont ilyen "szurkálásaim" voltak. Szerencsére hamar elmúlott.

Kellemes hétvégét
Pusz, Lora
Lora

Sziasztok

Forgi, Péter!
Nagyon gratulálok a kisfiatokhoz. Sok tejcsit neki, és jó egészséget.

Tényleg nagyon beindult a bébi áradat. Alig tudom kapkodni a fejem Kép Kép

Egyszer majd mi is a lista élén leszünk! Kép

Jó hétvégét mindenkinek, nõjõn a pocakotok

Forti (20+1)

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Csiga, Forgi!
Gratulálok a babáitokhoz!

Szorítsatok nekünk, írtam, hogy begörcsöltem. Sajnos azóta rosszabb lett, itthon fekszem, mivel már vérzem is. Az UH-s papírra fenyegetõ vetélést írtak. Teljesen elkeseredtem. Azt mondták, hogy a baba szép, és a szívhangja is nagyon jó. Elbõgtem magam, amikor meghallottam elõszõr! Remélem, hogy nem fogom õt elveszíteni! Az elmúlt éjszaka végre sikerült aludnom, az elõzõn le sem tudtam hunyni a szemem, annyira féltem.
Valaki írta, hogy neki több héten keresztül tartó vérzése volt, de semmi baja nem lett, és már túl van a 22. héten. Kifejtenéd bõvebben, hogy mit mondott az orvos? Ha gondolod, magánba is írhatod.
Bocs, hogy ilyesmivel terhellek benneteket, de nagyon el vagyok kenõdve.

Boldog pockosodást mindenkinek, s boldog babázást annak, aki már ott tart!

Üdvözlettel:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Forgi, Péter!

Nagy gratula a kisfiatokhoz, legyetek mindig ilyen boldogok,
és jó babázást!!!

Viki!

Én még ilyenrõl nem hallottam, de elég rémisztõnek tûnik,
szegény barátnõd!!Azért szurkolunk Érte, és írd meg mi lett
Vele!

Iddi!
Remélem, csak azért nem írsz, mert nem jutsz gépközelbe...

Az ÚJ KISMAMÁKNAK üdv!!!

ZKati, TE DRÁGA!

Felejtsd el a jósnõt!!!
Hogy lehet az, hogy a harmadik bébi ilyen kis makacs?
Biztos megindítják majd, arra célzott a doki.
nagyon együttérzek Veled...

Lányok!
Ma jártam a Telki Magánkórházban, csak ámultam és bámultam,
azt hittem nem is Mo-n vagyok!
A vizsgálatot / streptococcus szûrés és vizelettenyésztés /
elvégezték, kedden lefaxolják nekem az eredményt.
Ezenkívül Dr. Varsányi Hajnalka / akinél élmény lehet szülni /megvizsgált, így megtudtam, hogy a méhszájam stabil,
és Melissa feje beilleszkedett / ezt érzem is /
A szülõszobák hotelszobára emlékeztetnek, a gyermekágyas szoba szintén full-extra. Mindenki maximálisan kedves.
Nem részletezem tovább, mi mindent láttam, mert iszonyúan
sajog a szívem...
ezek után bemenni a gyõri szülészetre...
az árakat nem írom le,csak ha valakit konkrétan érdekel.
a honlapjuk címe egyébként: www.telkihospital.hu
Mo-n még ez az egyetlen ilyen hely

A Mammut UH szintén szuper, Melissa produkálta magát a felvétel alatt, láttuk a pofiját, és képet is kaptunk Róla.
A vizsgálatot végzõ Dr. Csókási Zsolt iszonyú jó fej, és
kitûnõ szakember.
Azt mondta egyébként, hogy mostanában még nem valószínû, hogy szülök, mert a lepény tökéletesen mûködik, a babával minden rendben.
Lehet, hogy most az egyszer ráhúzok a kiírt idõre???
/ nem szeretném /

Kata!

Teljesen igazad van, minél többedszer szülünk, annál inkább
tele a gatyó...
képzeld, most úgy vagyok, hogy bárcsak még a huszonvalahányadik hétben járnék...
nagyon aggaszt, hogy nemsokára szülni kell, pedig vágyom
a babával való találkozásra, de jobb lenne, ha a gólya hozná,nem???

Jó hétvégét Mindenkinek!!

Sheila
33+4

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Forgi!

Sok boldogságot a kisfiadhoz! Jó egészséget mindkettõtöknek!

Zkati!
Kitartás! És ne hallgass a boszira!

Lányok, a hülyülésrõl annyit, hogy ma annyira elmerengtem, hogy kidobtam a szemétbe, amit a hûtõbe akartam rakni.Hát nem vigasztalt, hogy csak fél méterre vannak egymástól.

Conti (24)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Elõször is szeretném megköszönni Katának és Besztinek a válaszokat, amit küldtek nekem, már továbbítottam Vikinek is.
Ma beszéltem vele telefonon, úgy néz ki (hál&#8217;istennek), hogy a gyógyszerek és a pihenés jót tett, már nem görcsöl annyira.

Zkati!

Hát, nem irigyellek a vizsgálatokért, az egyik barátnõm aki tavaly õsszel szült szintén elég kellemetlennek írta le ezt a vizsgálatot, de nem akartalak ijesztgetni! Neki viszont két naponként ismételték ezt is, mint a CTG-t, neked nem mondott ilyesmit az orvosod?
Meddig kell még várnod, hogy hogy nem indítják?
Úgy látszik tényleg nagyon jól érzi magát a babád odabent, ha még ezekre az erõs hidegfrontokra sem indul el.
Sokat gondolok rád és szorítok, hogy most már tényleg ne legyen hosszú a várakozás! A jósnõ jóslatát pedig értelmezheted úgy is, hogy most már éppen elég volt a &#8222;probléma&#8221;, most már kiérdemelnél egy könnyû szülést!

Forgi és Péter!

Nagyon sok szeretettel gratulálok én is nektek a fiam nevében is (õ is Péter lesz!)
Szép nagy baba, most már csak jól kell táplálni, Forgi kívánok hozzá sok-sok tejcsit!
Amint eszedbe jutunk és lesz rá alkalmad kíváncsian várjuk a beszámolót. Ha esetleg van valami speciális a kórházzal, orvossal, szülésznõvel stb. kapcsolatban akkor magánban is megírhatod a részleteket.
Még egyszer gratulálok! Végülis kinél szültél? Ha jól emlékszem, azt írtad, hogy most egy pár napig nincs az orvosod.

Sziasztok!

Jó hétvégét mindenkinek!

Szilvi
bszilvi

Csipkebogyó!

A hülyülésrõl szólva nekem is megvannaka asajátos tapasztalataim pl. koszos tányér a sütõbe kerül stb. De kezdeti szétszórtságom miatti tévcselekedeteimet már megszoktam, meg azt is hogy mindent elejtek - még jó hogy rugalmas a konyhai padló. Különben meg hullámzóak a tünetek. Egyetlen dolgot veszek nehezen.... mit is akartam csinálni vagy mondani éppen ... Kép

Hányinger: reggel délben este és éjszaka is - ami bejött: tej+kifli. Fontos autózás elõtt legalább fél órával kellett ennem reggel.

Gitta!

Nagyon szorítok neked és próbálj meg valahogyan azért aludni, ha másképpen nem megy akkár kérj valamit a dokitól.

Bubu
bubu

Gitta, nagyon szorítok nektek. Feküdj sokat, és csak wc-re kellj fel! Még enni sem! Próbál megnyugodni, és szép dolgokra gondolni: mennyire akartátok ezt a babát, hogy szeretitek, vártok rá, meg ilyenek. Én nagyon szorítok!

Lora
Lora

Gitta!

Most olvastam amit írtál.
A legfontosabb, hogy próbálj sokat pihenni és keveset aggódni.
Megnyugtatásul: egy kedves barátnõmnek akinek most 13 hónapos a kislánya kb. 1 hónapon kerszttül volt vérzése,
úgy hogy 4 napig vérzett, három napig nem hetente.
Végül rájött a dokija, hogy kevés a sárgatesthormon a szervezetében, és miután pótolták megszüntek a panaszai.
Késõbb terhességi cukorbeteg is lett, de végül 16 nappal túlhordta a babát.
Sokmindenen ment keresztül szegény, de a gyönyörû kislánya
mindenért kárpótolja.
Úgyhogy fel a fejjel:Képírod, hogy jó a szívhang, szépen fejlõdik a pici, meglátod egy csodálatos életrevaló kislány
lesz, aki nagyon akar élni már most!!!
Próbálj meg lazítani és gondolatban felvenni Vele a kapcsolatot. Mesélj Neki arról, mennyire örültök neki, és
milyen nagyon várjátok, hogy milyen szép gyerekkora lesz
mellettetek...
Nem lehet, hogy a férjed behívója miatt stresszeltél be ennyire??
próbálj megnyugodni, végül minden jóra fordul majd...

puszi

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

DJeszter!

Örülök, hogy már jobban vagy, hidd el Anyukád vigyáz Rád
onnan a távolból...és persze a kisunokájára is!!

sok puszi Neked is Kép, Kép !!!

Sheila
33+4

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Kata, Sheila,

köszönöm a többszörös érdeklödést. Csak most jutottam géphez. A vizsgálat (korionbiopszia) megtörtént tegnap délelött, az eredményért két hét múlva kell menni. Nem volt egy kéjmámor, de ki lehetett birni. (A korom miatt javasolta a doki ezt a vizsgálatot.)

Hát tudjátok....én a fiam megszületése óta teljesen elfelejtettem, mekkora egy újszülött.... Volt most itt a kórházban egy szobatárs, hatnapos babával, és én olyan picinek láttam a babát, hogy rákérdeztem, mekkora súllyal született. Kiderült, hogy 3640 g volt, tehát egyáltalán nem kicsi. Szoknom kell a gondolatot, olyan fura.... Kép Kép

üdv mindenkinek,

iddi
iddi

Vajon mi lehet Andival? Tudja valaki, hogy kibújt-e már az a kis huncut? Nagyon várom már, hogy meghalljuk a jóhírt!

Gitta,
kérlek fogadd meg a sok hasznos tanácsot amit a többiektöl kaptál! Próbálj meg csakis arra koncentrálni amit szeretnél és soha ne arra amit nem! Képzeld el, hogy ki tudod hordani az egészséges babádat, meg hogy milyen boldogok vagytok amikor megszületik! Ha a gondolataidat sikerül a helyes útra terelni, azzal nagyobb esélyt adsz annak, hogy ténylegesen is minden rendben menjen. Kép Próbálj meg úgy istenigazából ellazulni és pihenni, hallgass kellemes, halk zenét! Van egy cikk itt a babaneten, érdemes elolvasni legalább azt a részét, ahol a méheddel való kapcsolattartásról ír. A cikk címe: "Csecsemõk jobb fejlõdési esélyei a kapcsolatanalízisben - Raffai Jenõ dr."

DJEszter,
jó hallani, hogy már kicsit össze is tudtad szedni magad, helyesen írtad, hogy nagy feladat elött állsz. Ezzel a hozzáállással igenis képes lennél hegyeket megmozgatni, fantasztikusan erös ember lehetsz! Kívánok minden jót és biztos vagyok benne, hogy ugyanaz a szeretet amit anyukád rád hagyott egyre inkább eláraszt majd benneteket a babus növekedésével! KépKépKép
csipkebogyó

Sziasztok!

Andi miatt léptem fel, pedig a házimunkába kéne fejest ugranom!
Hát...még nincs hír, azért remélem minden rendben,
és a kicsi szerencsésen megérkezett!

Iddi!

Örülök, hogy jól vagy, biztos, hogy minden a legnagyobb
rendben,próbálj meg sokat pihenni!

Sheila
33+5

Most jut eszembe: Heni, Mummy: Mi van Veletek???Babáztok?

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kati, a vizsgalat nem faj egyaltalan, tapasztalat, elvegre a lanykammal 2 hetet benn potyaztam a korhazban, s mindennap megkukkoltak a magzatvizet. A kenetfelvetel faj egy picit, ez meg NEM! Ne aggodj miatta! Kép

Andi, lehet mar gratulalni, mizujs, talan mar otthon is vagytok, tenyleg, megcsak hajnal van, s akkor alszotok... nagyon kivancsian varom a hireket KépKépKép

Csigabiga, az en reggeli rosszulleteim is allandosultak, s foleg a delutan erosodtek be, inni eppen ittam, meghozza gyumolcsleveket 2x-3x-osara higitva vizzal, enni meg csak akkor ettem, amikor mar-mar osszeestem az ehsegtol.... akkor is csak valami -szagtalan- etelt, pld. sajtos kenyer-darabot+parit hozza. Probald meg az almat is, nekem viszonylag konnyen lement. De az igazi valtozast az hozta, hogy Erazmusz javallta a napi 60 mg B6 vitamin szedeset, amit en 3 fele osztottam el, s az egycsapasra lecsokkentette, majd el is mulasztotta a rosszulleteimet.

Forgi, Peter, gratulalok a tunderketekhez! KépKép

Draga Djeszter, igy van, a szivedben orokke elni fog, meselj majd rola a picikenek, hadd ismerhesse meg o is, meglatod milyen gyonyoruen szep lesz a nagyitol tanultakat atadni a gyermekednek! KépKépKép

Zkati, furi, hogy neked ez fajt... mint fentebb emlitettem, nekem semmi gondom nem volt vele, meg beszlgettem is a dokikkal, mikozben a vizet kukkoltak Kép. Ja, a 42.het 4.vagy 5.napjan, amikor masnap reggelre inditast igert a dokim, ejjel elfolyt a magzatviz....na persze, masnapig sem lett belole semmi, vartunk es vartunk, harmadnapra meg mindig 2 in 1, de.9-tol oxitocin, meg oxigen, mert nem birtam a haton fekvest,.... lenyeg - du. 3:20-kor megvolt, es imadtam az elso perctol egeszen mostanig!!!! KépKépKépKép Es hipp hipp hurra, nem felek, hanem boldog vagyok, hogy ujra babat varok.... -azert nekem is tele van a gatyuszom, ha a szulesre gondolok, de kijon mind-mind! mindent bele. Lepcsozest NEM!!!!! ajanlom, mert a fizikai megterhelestol a pulzus szaporabb lesz, s a meh lesz elsonek oxigenhianyos! Papas inditast annal inkabb, esetleg egy kellemesen meleg furdot - egyik ismerosom ettol indult be, s FEL-oran belul megszult, ugyhogy ez utobbival csak ovatosan! Kép Minden rendben lesz, babonakra nem szabad rahederiteni! Ugyes legy/ pardon, legyetek! KépKép

Gitta, pihenj, pihenj sokat, pozitivan kell gondolkodnod, beszeld meg a babaddal is, hogy mennyire szereted, mennyire varjatok! Es ne kelj fel! Rendben lesz minden, meglatod! Kép

Lella /13+6/
Lelal

Sziasztok!

Nyusza!

Adatokat beírtam. Én nem tudok az Ancsáról semmit, sõt a neve sem rémlik. Egy Ancsánk van, de õ fiatalabb terhes tõled.

Lora!

Gratulálok! KépKépKép
Üdv köztünk és boldog babavárást velünk! KépKépKép
A táblázatba beírtalak!

Gitta!

Ne kérj bocsánatot, hogy ilyennel terhelsz minket. Azért vagyunk, hogy mindent megbeszéljünk ami a babavárással kapcsolatos (meg néha mást is Kép ). Sokaknak segített már a mások tanácsa! Sokszor elég ha lelkileg megnyugtatják az embert, hogy velük is ilyen dolog történt, és mégis minden ok.
A problémádhoz nem tudok hozzászólni, de szorítok, hogy ne legyen semmi baj. Fel a fejjel, és tessék feküdni!!!!!!!!! Mosogasson, mosson, fõzzön, takarítson most életed párja. Kép

Sheila!

Tényleg jobb lenne ha a gólya hozná! Én sem lennék akkor most betojva. Kép
Furcsa mód, én nem szeretném visszafelé pörgetni az idõt. Félek kutyára, de inkább szeretnék mihamarabb túllenni rajta. Kép
Nagyon unom már, hogy:
-nem tudok egy jóízût enni,
-nem tudok egy jót hason aludni, és
-nem tudok hozzábújni úgy istenigazából apához, vagyis válltól combig hozzásimulni.
Hajaj!!! Tudom perverz vágyaim vannak Kép, de nagyon hosszú lesz még ez a két hónap!

Szilvi!

Örülök, hogy Viki jobban van és ha segített valamit amit küldtem! Kép

Iddi!

Szuper! Kép Örülök, hogy nincs semmi gond. Kép Jó volt újra olvasni a neved!

Kata (31.hét)
Kata007

Sziasztok kedves kismamak!

Szeretnek en is belepni hozzatok, igaz mar regota olvasgatom pontosabban rogton az elso pozit teszt utan ;) de babonabol meg nem mertem irni. Nehanyan mar ismernek hisz innen a szomszedbol a "megint"-bol jottem en is. Kép
Edinanak hivnak Portugaliaban Coimbraban elek a ferjemmel es a kis pocaklakommal. Itt fogok szulni elorelathatolag szeptember 30an, vagyis ma vagyok 12het+6napos. Az orvosomat Dra.Marta Brinca-nak hivjak es a Maternidade Daniel de Matos-ban lesz a nagy nap.

Csiganak es Forginak sok boldogsagot szeretnek kivanni a babajukhoz!
edina

Gitta,

En irtam, hogy nehany heten keresztul vereztem a 8-12 het kozott...Igazabol barnas folyas volt, sosem elenkpiros. Es nem gorcsoltem. De ugyanazt mondta nekem is az orvos , amit neked,illetve csak azt hogy pihenjek, kevesebbet dolgozzak.Olyat nem mondott , hogy fenyegeto veteles. De lehet, hogy azert nem mondta, mert nem akart ijesztgetni. Aztan magatol elmult, mintha elfujtak volna. Ugyhogy neked is azt javaslom, hogy fogadd meg a tanacsat es biztosan nem lesz semmi baj.KépKépKép

Nyuszi
22+6
Nyuszi

Üdv Mindenkinek!

Az új babásoknak sok örömet, kitartást, és jó egészséget kívánok!

Kata007!

Átnéztem a táblázatot, és feltünt, hogy valami nem stimmol. Valszeg én rosszul adtam meg annak idején, hogy hanyadik héten tartok, mert ma nem 11 hét 6. napos , hanem a 10. hét 6.napos vagyok. Bocsi a kavarásért, megtennéd, hogy kijavítod?

Köszi:

i_ancsa
i_ancsa

Sziasztok!

Köszönöm a sok bíztatást, már jobban érzem magam, és nem görcsölök, de még pöttyözgetek. De bízom a jobbulásban.

Sheila!
Köszönöm a jótanácsokat, remélem beválnak. A barátnõdnek mibõl állapította meg a dokija, hogy sárgatesthormon hiánya van? Nagyon érdekelne.
Milyen volt a Telekiben? Már én is hallottam róla, azt mondják nagyon jó. Érdekelnének az árak, bár nagyon valószínû, hogy nem engedhetjük meg magunknak.

Csipkebogyó!
Köszönöm az együttérzésed, nagyon jólesett amiket írtál, de a többieké is kivétel nélkül! Igyekszem pihenni.
Azt hittem, nem álltalános, hogy a hányinger áttolódik délutánra, de velem is ez volt a helyzet a múlthéten. Mára már szinte teljesen elmúlt, csak néha-néha jön elõ. Fõleg autókázás közben. Még majdnem meg is ilyedtem, hogy valami baj lehet ezzel, mikor olvastalak, hogy te is így jártál megnyugodtam. Féltem, hogy kapcsolatban lehet a görcsökkel, de akkor szerencsére nem.
Mindig érnek újabb és újabb meglepetések. Azt hittem, csak én vagyok ilyen szétszórt (notoriusan kiöntöm a dolgokat). Megnyugtat a dolog, hogy más is így jár(t).

Andi!
Mi van veletek? Megvan már a babuci? Ha igen, akkor sok-sok gratula!

Edina!
Szia, valószínüleg mi már találkoztunk a másik tropicban. Gratulálok a babucihoz!

Kata!
Köszi a támogatást, nagyon jól esett.

Hát ez megint hosszúra sikeredett, akit kifelejtettem, azoknak is boldog babavárást.

Üdvözlettel:
Gitta
gitta

Nyuszi!
Köszi a bíztatást! Megfogadom!

Gitta
gitta

Gitta!

Megkérdeztem: a barátnõm azt mondja, hogy vérvételbõl állapították meg nála a sárgatesthormon hiányát, miután
több héten kersztül vissza-vissza tért a vérzés.
Ráadásul nagyon rossz helyrõl, a petezsák alsó szakaszából vérzett és az orvosok 50-50%esélyt adtak a terhesség megmaradásának.Kapott gyógyszert, utána mintha elvágták volna a vérzést, megszûnt.
Azt mondta, végig arra gondolt, hogy a babának nem lehet semmi baja, meg fog születni egészségesen! És úgy lett!!
Javult az állapotod egyébként??
A Telki kórház: ÁLOM-LUXUSKIVITELBEN
Aki ott szül, egy életre meghatározó csodálatos élménnyel
térhet haza.Itt minden a kismama és a baba kényelmét szolgálja, a kispapa is velük töltheti a a négy napot.
Persze mindez csillagászati áron: a sima szülés : 230 000Ft,
a baba teljes ellátása: 80 000Ft / orvosi ellátás, oltások,
öltöztetés, fürdetés stb./ a szobahasználat 40 000Ft/nap,
ez tartalmazza a kismama étkezését is, az apának errõl külön
kell gondoskodni. Mindent adnak, csak papucsot kell vinni,
a tiszta ruha, ágynemû, babaápolási cucc, pelenka, szoptatós tea naponta biztosított.
A személyzet magas színvonalon, és rendkívüli kedvességgel,
empátiával foglalkozik a kismamákkal.
Sajnos én sem engedhetem meg magamnak ezt a csodát, de örülök, hogy láthattam: ilyen is van, az én kislányom már
ilyen helyen fog szülni, ez biztos.
Én a vizsgálatok miatt mentem oda, amit Gyõrben sajnos nem tudtam elvégeztetni.

Kata!!

Kíváncsi leszek mit mondasz majd öt hét múlva?
Akár fogadnék, hogy Te is azt gondolod majd: bárcsak kaphatnál még egy kis haladékot...
pedig hidd el, én is szeretnék már túllenni rajta, és babázni, de úgy érzem, még nem készültem fel lélekben a szülésre.

Sheila
33+5

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Edina, Lora!

Szeretettel üdvözöllek én is Benneteket,
boldog babavárást, majd babázást velünk!
A legjobb helyre kerültetek...

Üdv,
Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?