Wish, Zsebi
Hétfőn drukk ezerrel, mit ezerrel, egymillióval!!!
Zsebi
Még csinosítgatjuk a bébiszobát, most szerelte fel "apa" a lámpát, a képeket, a bútorok már össze vannak rakva, még felkerülnek ma a karnisok, függönyök, szóval elvileg kész lesz, még hétközben díszítgetem majd. Ígérem, ha megszülettek, küldök babaszobás fotót is, de addig csak van bennem babona...de a tapéta és a képek a falon macisak, ezt elárulhatom, babona ide, babona oda
a párom azt mondta, hogy ha még a függöny is macis lesz....így az nem lett macis
Tralllala
Zsebi árainál nem tudok olcsóbbat. Én a XI.ker, Bartók Béla úti Mammystic mintaboltban vettem párat átlag 8000 Ft-ért (Ha a Bertalan Lajos u-i vilimegálló felől mész a Körtér felé, akkor bal oldalon van, egy pici bolt), meg kaptam ajiba is anyukámtól
de pont tegnap konstatáltam, hogy hát igen, így a 8. hónap közepére szépen kinőttem a kismama nacikat is
vicces. Egy fekete naciról hittem azt, hogy még talán 2 hétig jó lesz, de tegnap felhúztam és repedt egyet
most már csak a szabadidő nacimban érzem jól magam, de abban csak nem mehetek el a dokimhoz
úgyhogy ki kell találnom valami okosat.
Pár napja esténként bekeményedik a hasam..parázok is picit, mit mond kedden a doki, remélem, teljesen zárt még a méhszáj, jó lenne még vagy 4 hetet kihúzni (holnap fejezzük be a 34. hetet)...mindenesetre elkezdtem szedni a Magne B6-ot..
Tralllala, mikor küldesz már fotót magadról?!? Olyan kiváncsi vagyok a pocidra meg a Lurkesz Kiscsajokról is várjuk ám továbbra is a sztárfotókat! Punktum!
na, megyek vissza az ágyikóba heverészni, szigorúság van ám itthon
pussz,
Dzsúd