Új privát üzeneted érkezett!

Vigyázzunk, ha így haladunk, lassan übereljük Farkaskoma és Larapapa stílusát. Kép

Ja, az értetlen orvosokhoz nekem is van egy-két szavam. Vagy inkább olyan sótlant mondanék. Állami kórház, 2 inszem egymást követő napokon (ebből ki lehet találni, melyik). A duplázás napján inszem után ülünk az orvosi szobában, tanács: otthon is éljünk még házaséletet. Visszakérdezek: "Doktor úr, gondolja, hogy az uram bírja?"
"Öh, hát... khm... ja... próbálják meg."
s_norka

Norka,
Meg kellett volna kérdezni tőle, hogy miért maga próbálta már?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Ma valami humorvírus vonult át a topic-on?
De jó Kép
Akkor most jön a zebracsorda... ha a Farkasok fel nem falják mind Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
Te beszélsz????!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Kép Kép Kép
Mindenesetre minden mai vicces hozzászólónak köszi, megyek haza és szuperjó a kedvem Kép

További szép napot mindenkinek, ma már nem tudlak olvasni Benneteket sajna... nnade holnap!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Biztos nem lesz baj hogy egy kicsivel kevesebb ment be! Kép Ez hozza meg a szerencsédet!
Kb a gonal kezdéstől a 10. napon szívják le ez persze lehet egy két nappal több is alanyfüggő!!!!!
A Kaáliba 4-5 nap önmegtartóztatást kérnek a férfiaktól.

Viki!
A hormonok dolgoznak benned! Nincs idegbajnak helye boldog kismamák kerestetnek!!!!!!
Neked a punkció nem altatásban megy??????

Timi!
Ezzel egyetértek, nekem az első lombik meg se kottyant a szurizási rész a punkció nagyon megviselt, de most már szerintem lelkileg is jobban fájnak a dolgok és fizikálisan is érzékenyebb a hasam a szúrásra, ami nem is csoda. Azért lehet hogy nem véletlen van kitalálva az 5 alkalmom, bármennyire is nem értek vele egyet.

Nóri!
Ez szuperül hangzik másfél év és tuti anyuka leszel! Azért az tök jó lenne, most sikerül a lombikközben jön a telefon és szinte egyszerre kettős anyuka leszel.

Wish!
Ilyet nem is AKAROK olvasni hogy nem sikerül!!!! Sikerülni fog megbeszéltük együtt pocakosodunk és ez most rá a legjobb alkalom,mert csak egy héttel járok előtted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, telhetetlen vagyok: nem is kettős, hanem hármas anyuka. Kép Wish megmondta. Kép Lesz ilyen gyerekem is, olyan is, meg amolyan is.

Mondtam is apának, kösse fel a gatyáját, nagycsalád leszünk. Kép

Tényleg Zsebi, érzel már valamit a szuriktól? Csak mert nekem van most ez a Serophene-s pé-m és jobban szurkál a petefészkem, mint a lombiknál. Én egész biztos vagyok benne, hogy a másik petefészkemben is felzárkózott egy másik tüszi, mert ott is feszít.
s_norka

Nóri!
Igen érzem a hasam szurkál meg keményedik, hát remélem minden rendben odabent, majd holnap kiderül. Kép Eszem szorgalmasan a fehérjét úgyhogy bízom benne szép nyálkahártya fogja várni a pöttömöket.
De máskor nagyobb volt a hasam... hát nem tudom majd holnap referálok.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Edina!
Mi volt a megbeszélésen??? Mikor kezdtek?????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

EdinaKép
Olyan jól esik, hogy hiányoltál!!!!
Nem tűntem el, csakhát megvolt a nagy családi bejelentés, és most a nyakamba szakadt az egész család Kép
Mikor kezdtek?

FarkasokJKép
Mennek a babatapasztók +++++++++++++++++++++ Nagyon szorítok Nektek! Kép

KrisztaKép
Olyan jó lenne már látni a pocidat, hogy mekkora. Munkahelyen már észrevették? Megmondtad?

ZsebiKép
Várom a holnapi beszámolót! Mert azért mert nem írok még szorgalmasan olvasgatlan Benneteket! Kép

MkaKép
Örülök, hogy sokkal jobban vagy! Jó volt olvasni a soraidat! Kép

Na megvolt a nagy családi bejelentés is. Túl vagyunk rajta Kép
Jelentem: mindkét nagyszülő iszonyú boldog és a tenyerükön hordoznak, főznak nekem rendelésre amit kívánok, stb-stb. Kép
Szóval nagyon boldogok vagyunk. A munkahelyen is elmondtam mi a pálya és nagyon jól fogadták. És várnak vissza. Ez külön nagyon jól esett. Szóval minden szép.
És ma voltam fogorvosnál is és nincs rossz fogam és holnap irány a nőgyógyi. Kép
Remélem, megint minden ok lesz. Jaja, már olyan nagy a pocim, mintha min. 5 hónapos lennék... Jól van ez így? Kép
Jól fel vagyok puffadva Kép Persze mit várok: telepakolom magam minden földi jóval, gyümikkel...
És még csak +2kg!

Pusza mindenkinek és drukkolok Nektek nagyon, hogy átéljétek ezeket az érzéseket Ti is minél előbb! Kép

Unique
13+0

KépKép
unique

Sziasztok!
Meg volt a megbeszélés.És a doki inkább a long protokollt javasolta,mert azt mondta, hogy 3-5%-kal nagyobb az esély, mint a shortnál.Ha short lett volna, akkor okt 21-én lett volna az ET.Így viszont, hogy a long lesz,ha meg jön rendesen (okt.7-én), akkor okt.28-án kezdődik a stimu.Nov 11-én vérvétel (LH-FSH), nov 24-én punkció és nov 27-én ET.És dec 8-án vérvétel amiből kiderül, hogy terhes vagyok (e vagy sem).Szóval kicsit el fog húzodni, na de most már nyugis vagyok, mert tudok minden időpontot.Ja,és lombik lesz, és azon belül ICSI.

Zsebikém
Ezek szerint lesz írni valód, na de sebaj.Úgy vagyok vele, hogy lassan, de biztosan.Jövőre nyár végén már én is babázni fogok, úgy mint te is.És persze még sokan mások.Holnap feltétlen írd meg mi volt?

Unique
Örülök, hogy minden rendben,és hogy mindenki szeretettel fogadta a hírt, habár ezt lehet máshogy?Na de azért pihenj szorgalmasan, és vigyázz nagyon magatokra!Ésd írj egy kicsit sűrűbben,mert érdekel mi van veled!

Fanni
Igen, készülünk az első lombikra, de az őszből inkább már tél lesz, mikorra kiderül, hogy terhes vagyok.Na de ugye akkor is jó, csak sikerüljön.

Jó éjt mindenkinek!Kép

Edina
dedina

Renoka!

Nagyon érdekel, hogy te mit tudsz a Leiden mutációról?
Nekem ingyenes volt az immunológia, beutalóval mentem a debreceni klinikára.
4 vetélésem volt 1 év alatt, talán megvan az oka, ez a Leiden mutáció.
Aug.-ban volt az eslő lombikunk, ekkor már kaptam a Fraxiparine-t, de sajnos kevesebbet adtak a Kaáli-ban, mint amennyit a szakorvos előírt, így ismét vetélés lett a végeKép
Üdv mindenkinek!CRYS
crys74

Sziasztok!
Zsebike!
Köszönöm a tippetKép. Mi is így tettünkKép. Kettő babócát írtunk a papírra. Tesók vagy ikrekKép. Amikor intéztük a papírokat valaki mondta, hogy így gyorsabb és rögtön négyen lehetünkKép.

KépEdina!
Tegnap előtt hívott a Gólyahír Egyesület vezetője, Gabika. Júliusban 182. most már 143. a mi "számunk". Ha ilyen gyorsan halad továbbra is a sor legkésőbb jövő ősszel az ő segítségükkel szülők leszünk. De több helyen jelentkeztünk. Nem tudom kitől fogjuk hallani az örömhírt? De nem is ez a fontos. Koraszülés esete??? Most vagyunk 1 hónapos és 13 napos babások. Majd kiderül, reménykedünkKép.

Sajnos most nincs időm végigolvasni, mindig olyan sokat írtok, aminek persze nagyon örülökKép.

Laráéknak sok puszit küldök.
Mindenkinek drukkolok.

Sziasztok
Renóca
Kép
süni_renóca

Szia Zsebi,
Köszi a lelkesítő szavakat, no meg a lóherét!!!

De igen, a punkció nekem is altatásban megy.
Miből gondoltad, hogy nem? Ezt írtam valahol?

Edina,
Örülök, hogy most már egy kicsit már nyugodtabb vagy.

Ilyen pontos időpontokat kaptál a Konctól?
Én mindig csak a következő kontrollra kaptam meg az időpontot. Ezek szerint Õ körültekintőbb mint az én dokim.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Szia Crys! Szóval ez a Leiden-mutáció okozhat vetélést, de nem egyenes következménye. Tudtommal teljesen kezelhető ezekkela kis molekulasúlyú heparinokkal (pl. Fraxiparine), mert a beadás után azonnal kialakul az egyenletes alvadáspótlás. ami még tuti, hogy subcutan kell beadni, kivétel a terheseknél, ott pl. combba.Nem annyira ritka genetikai eltérés ez, ami igazán ritka (hála Istennek) az a homozigóta forma (amikor mindkét szülői ág átadja), de te meg én heterozigóták vagyunk, ez a jobbik eset. MOst, hogy a 9 hetes vagyok, be kellene jutnom a hemtológiai intézetbe a Nemes főorvoshoz, ő fogja megállapítani, hogy kell-e szurit kapnom. Nem tudom őket felhívni, úgyhogy ma csak úgy beállítok, nem tudom, így fogadnak-e.
Interneten elég sok mindent találtam a leidenről, jobban oda kell figyelni magunkra, mint az átlag embereknek. Egyenlőre ennyi, ja és 0,3ml a min. 7 napig.
Hurrá Unique, meg volt a bejelentés! Nekem még mindig nem látszik semmi, már nagyon várom a hasamat.
reno
renoka

Zsebi Kép
Úgy legyen Kép, bár tegnap a férjecském adta be és tényleg láttam, ahogy fogy. Miután ez volt a 2. nap és 2/3-adnál áll a folyadék, gondolom a nagy része mégiscsak bement...
Te hányadik napja nyomod a Gonalt?
Ez izgi, mert akkor én 30-ára várhatom a punkciót, az meg már mindjárt itt van! De jó Kép

Épp tegnap írtam, hogy folyton alszom... na ma f3-kor sikerült felébredni, aztán meg nem visszaaludni...kicsit szédelgek is... remélem bírni fogom a strapát... Mindenesetre azt már látom, hogy fogyókúrának itt nincs helye, mert felborulhat az ember... úgyhogy tényleg nem éri meg!

Wish Kép
Természetesen Neked is sikerülni fog Kép

Viki Kép
Te hol tartasz? (Egyszerre kezdtün szurkálni!)

Edina Kép
Hagyunk pár zebrát télre is a kedvedért!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok lányok !

Olvasgatok, csak nincs nagyon miről írnom Kép
Kb. 1 hét és kezdek..

Zsebike, nagyon szurkolok neked és persze Farkasoktól várjuk a szép zebrás utat Kép októberben sokan fogunk babásodni KépKépKép

Nóri : hirtelen nem is rémlik, hogy Serophene-t szedtél Kép De a lényeg, hogy nálatok is beindul a menet és az külön öröm, hogy az öribaba dolog is sínen van Kép

Puszi mindenkinek !
Niki

mniki

Azám, lányok! Inkább abba gondoljatok bele, hogy nyáron, mikor sorban szülünk június-júliusban, hogy ki fog ürülni ez a topik!
Ki fog ide írni?
s_norka

Nóri Kép
Továbbra is mi, csak picit más lesz a téma. És akkor majd azért nem alszunk, mert a büdös kölke egész éjjel nem hagy minket Kép

Az én leendő büdös kölköm ma megkapta az első serkentő szuriját Kép

wish

Szia Fanni,
Egyszerre kezdtünk, ez tök jó!!!
Szerintem én másmilyen injekciókat kapok mint ti, mert egyik sem ismerős amiket írtatok. Ma kaptam meg a 9. decapeptylt a hasamba, jövőhét csütörtöktől kapom még emellé a merionalt a fenekembe 4-esével, aztán meg egyszercsak jön a pregnyl /tüszőrepi/ , majd utrogestan és clotrimazol bogyók meg valami metypred tabl. és a végén egy kis progesteron, hogy jó legyen.
Hát ez van.
Szerintem október közepe fele meg leszünk "izélve"!

Hali-gali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Lányok!
Nem írtátok meg, mikortól kell szedni a baby aspirint?

Norka!
Akkor egyedül maradok, és magammal elbeszélgetek. Nekem decemberben ültetik vissza, akkor kb. szeptember közepén érkezne a baba.

Timi
latimi

Timi, dehogyis, majd turbózod magad, és tanulsz tőlünk... ennek is megvan az előnye. dehát akkor is már 7 hónapos leszel, és ha ikrek, akkor úgyse a gép előtt leszel, hanem a kórházban fekszel, hihi. Kép

Mikor mész drága dokikánkhoz?

Az Aspirint szerintem a stimu 1.napjától kell szedni, én úgy fogom, és onnantól kb. 3 hétig. Ez kicsi dózis, sztem nem csinál bajt hosszabb távon se.
s_norka

Norka!
Remélem szuper jósnő vagy. nem fogok szomorkodni, ha be kell feküdni a kórházba. Bárcsak ott tartanék. Én majd onnan vigyorgok, hogy milyen lila a szemetek a fáradtságtól. remélem, nekem is jut karácsonyra Edina zebrájának csíkjaiból.

ma megyek a dokikánkhoz. Fél négyre.
latimi

Lányok !
A barátnőm éjjel elveszítette a 7 hetes babáját.
Kedden látták először a dobogó szivecskéjét, de ma 1 hete, hogy vérzegetett. A doki azzal magyarázta a vérzést, hogy tart a beágyazódás.
Szerintetek nem inkább alacsony progi miatt történhetett ez ? Én úgy gondolnám, ha már dobogó szívet látunk , a baba már rég befészkelte magát...

mniki

Niki!
Jól mondod. Az már befészkelte magát. Eláég érdekes magyarázat egy dokitól. Bár még nem voltam terhes, de ez hülyeség, amit mond. ott vmi más gond van. cseréljen dokit. Ez általában vmi hormon hiány, ezáltal a vetélés lehetséges jele. Szerintem.
Tutira elment a baba?
latimi

Viki Kép
Háááát, nekem meg azok nem ismerősek, amiket Te írsz, de nem baj, a lényeg, hogy a "végén" ott legyen a babó.

Zsebi Kép
Mi volt az UH-n?

Farkasok Kép
Régen jelentkeztetek! Hogy vagytok?

Larapapa Kép
Hiányolom a vicceidet!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Niki!
annak a dokinak a barátnődet ilyen esetben be kellett volna fektetnie a kórházba.
latimi

Niki!
a barátnőm kolléganője lombikos. Megtapast neki szépen, de folyamatosan vérzik. ezért azt mondták neki, hogy a kilenc hónapra feküdjön be a kórházba. Már 3 hónapos terhes. Adják neki a szurikat, hogy ottmaradjon a lurkó.
latimi

Timi, én is így gondolom, csak tudod hiába mondtam neki, hogy szerintem más gond lehet.. Most hogy jön az ki, hogy én okoskodjak ?! Kép
Tegnap a férjének azért finoman felvezettem, ha a vérzése nem múlik, jövő héten mindenképpen menjenek vissza a dokihoz. Sajnos erre már nincs szükség.. Kép

mniki

Niki!.
Parancsolj rá. ha kell ordíts, mert elkeseredésében nem tudja mit csinál. Ma menjen a dokihoz. Nem holnap, nem jövőhéten, hanem MA!!!
Ha kell fogd meg a kezét, és menj be vele a kórházba!
latimi

Niki!.
Parancsolj rá. ha kell ordíts, mert elkeseredésében nem tudja mit csinál. Ma menjen a dokihoz. Nem holnap, nem jövőhéten, hanem MA!!!
Ha kell fogd meg a kezét, és menj be vele a kórházba!
latimi

Niki
Ez szörnű lehet ki tudok borúlni ha ilyet hallok.A múltkor is mikor aránylag sokáig nem jöttem, az volt az oka,hogy két ismerősömnek is elment a babája, csak hogy nekik meg kellett szülni.Teljes letargiába tudok esni.Ilyenkor hol van a tudomány?!

Renóca
Végre egy kis jel, egy telefon, hogy battyogtok a cél felé.Éppen még lehet koraszülés.Na majd meg látjuk!Ha sikerül nekünk az első,augusztus közepe vége fele leszek kiírva,még az is lehet, hogy egyszerre "szülünk".De azért én remélem, hogy te hamarabb!A kutyus hogy van?

Viki
Igen kicsit én is meglepődtem, de a naptárjába is beírt mindent pontosan.Azt mondta, hogy 1-2 nap +- előfordulhat.A gyógyszerek nevét is mondta, de nem bírtam megjegyezni őket, így első hallásra.De így jó, mert legalább tudok mindent, még ha sokára is lesz, de tudom, hogy mi mikor lesz.És biztos nem azért, mert adtam neki pénzt, mert nem adtam még neki, meg senkinek ott egy fityinget sem.Majd a transzfer után.

Fanni
Köszi, hogy hagytok zebrát, de ne csak az én kedvemért Timinek is kb. a körül kell.Meg biztos vagyok benne, hogy marad nekünk is, ugyanis rengeteg csíkja van neki.Kép

Sziasztok!
Edina
dedina

Sziasztok!
Ó, Niki, ez nagyon szomorú, szörnyű, hogy az ember így kiszolgáltatja magát az orvosának. Szerintem is sokkal komolyabban kellett volna a dokinak ezt vennie.
Voltam a hematológián és mától 10 hónapon át (szülés után is) minden nap be kell szuriznom a hasamba ilyen trombophíliát megelőző injekciót. Az elsőt már be is adtam magamnak, majd megszokom. Remélem most már minden lehetséges okot kizártam, ami rossz lehet ránk nézve.
Edina, köszi, most már sokkal nyugodtabb vagyok, aranyos vagy, hogy így biztatsz.
Szorítok mindenkinek!!!!
reno
renoka

Renoka : ügyes vagy, minden rendben lesz veled, meglátod ! Ezek szerint Nemes doki fogadott Kép
Én csípem a palit, bár mindig sokat kell rá várni. Szerencsére nekünk csak kivizsgálás miatt kellett mennünk.

Timi : most már nem lehet mit tenni, éjjel voltak bent a kórházban, ott csak azt tudták megállapítani, hogy elment a baba és szerencsére nem kellett műszeresen befejezni.

Zsebikém : mi a helyzet , már nagyon izgulunk érted ! Kép

mniki

Renoka!
Köszi a felvilágosítást!
Ezek szerint lehetséges, hogy a 0,2ml Fraxiparin kevés volt nekem és attól vetéltem el ismét?
Amikor elkezdtem barnázni(és már tudtuk, hogy terhes vagyok)akkor nem csökkenteni, hanem növekni kellett volna az adagot?
Mi a véleményed?
Puszi:CRYS
crys74

Lányok!
Nem nagyon szoktam én kérdezni, de most meg kell nyugtassatok. Ugye szedtem ezt a Serophene-t, kedden Krizsa a jobb oldalban látott 21*24-es tüszit, a bal oldalban nem látott említésre méltó dominánsat. Szerda este fél 10-kor benyomtuk a tüszőrepesztőt. De én még most is érzem, és folyamatosan, hogy a BAL oldalban van valami a petefészkemben. A jobb oldal bizonytalan. Mi a túró ez? Lehet, hogy nem repednek meg? úgy tudom 36-38 óra múlva repedni kell, most meg eltelt már 40. Feszül, meg fáj...
s_norka

Szia Norka,
És fel is vagy fújódva rendesen, mint egy lufi?
Ha igen, akkor ez normális.
Majd a punkció után jobban leszel.
Szóltak már, hogy mikor menjél be?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki, ez még nem a lombik, sima stimu volt, hogy legyen peteérésem, ahhoz, hogy a 21.naptól elkezdhessük a longot. De ettől most jobban szenvedek, mint szoktam.
s_norka

Norka,
Bár tök vicces, hogy én írok neked ilyeneket, mikor te már a harmadikat nyomod, ha jól láttam.
Bocs.

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Nóri Kép Az is lehet, hogy az említésre sem méltó tüszike megnőtt és az nyom, illetve repesztés után is lehet olyan feszítő érzés Kép
Mikor mész a Kaáliba ? Ha nagyon szenvedsz, egyszerűen telefonáljatok Mágusnak !

Lányok, kellemes hétvégét mindenkinek !

mniki

Norka,
Ó, hogy b...am meg, de bunkó vagyok!
Magamból indultam ki.
Bocsi mégegyszer.
Igérem nem fogok senkinek baromi okos tanácsokat adni.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok Kép

Remélem, már nem sokan akadnak itt köztetek, akik még emlékeznek rám, egy éve írogattam közétek, amikor az első lombikunkat csináltuk.

Szeretnék reményt adni azoknak, akik még itt vannak!

K i s b a b á t v á r o k , KépKépKép
három és fél év, hormonkezelés, 6 inszem és 2 lombik után.

A kisbabánk a nyaraláson költözött be a pocimba, nem várta meg a következő lombikot! Kép
Azóta a 13. héten járunk, és én csak most merem elhinni és másokkal is megosztani a hírt!

Mindenkinek köszönöm, aki annak idején gondolt rám, akitől bíztatást kaptam!
És azt kívánom, hogy mindenkit utolérjen a boldogság - és hogy addig is legyen ereje a bizonytalanság elviseléséhez, addig is tudjon néha mosolyogni!

Milena
milena

Viki, miután te tetted fel azt a makkaállatos képet, amin olyan jót kacagtam, megbocsátok.Kép

Niki, hát, mit mondjak, ha holnap is ez lesz, én be fogok telefonálni.

Milena, én emlékszem rád. Gratulálok. Újabb tanúbizonyságát adtad annak, hogy nem a medicina tesz sokszor csodát, hanem a természet. Vigyázz a kisbabádra! Kép
s_norka

Nóri, hívd fel Krizsát, te nem szoktál feleslegesen aggódni. Valószínűleg ez a szép nagy tüszike okozza a feszülést, és az sem biztos, hogy mindig ugyanúgy fog reagánli a szervezeted, mint az előzőeknél. Ne talágassunk, telefonálj. Szerintem.
Crys! Az adagot az orvos állapítja meg, függvénye a testsúlyodnak is. A 0,2 kevésnek tűnik, ettől csak többet adnak. Menj el te is Dr. Nemeshez a Hematológiai intézetbe, tényleg egy tündér a pasas, és nagyon korrekten elmond mindent. Nem Fraxiparine-t kapok, hanem valami C betűset, majd megírom a nevét. Senkinél nem állítják, hogy ez a vetélés oka, csak ezzel is kizárnak egy lehetséges okozót. Azt mondta, hogy bárki aki fogigátlót szed 3X nagyobb hajlammal van a trombózisra. Akinek Leidenje van pedig 7-8X. Ezért jó, ha preventíven védekezünk, szurizni kell és kész.
Niki, ja odaállítottam, hogy sürgős és nem küldött el. Kiderült, hogy a tudakozó rossz tel.számot mond be... Cuki volt és alapos. Jövő héten vissza kell mennem, ellenőrzésre. Aztán pedig rendszeresen járhatok hozzá a terhesség alatt, figyelni fogja a vérlemezkék alakulását. Ráadásul 0 Rh- a vérem, a legritkább. Kész vagyok.
reno
renoka

Miléna, GRATULÁLOK!!!! Én is emlékszem rád és az "írásaidra". A nyaralás sokszor csodát tesz!
Biztass csak mindenkit!
reno
renoka

MOST MÁR NAGYON NÉGYOLDALI MUNKAUNDORITISZEM VAN!
HAZA AKAROK MENNI!!!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Farkaskoma,
Most már biztos, hogy a párom a 48-as mezben lesz a szombati meccsen. Nemtom közvetíti-e a Sport1, de ha igen nézd meg, ha nem akkor ne nézd meg-

Farkasanyunak kellemes pihenést és biztos tapadást kívánok!
Jó hétvégét
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Milena,
én is szívből gratulálok! Nagyon jó, hogy ilyen jó hírrel tértél vissza közénk Kép

Csajok!
Lassan kellene valami talit szervezni, nem gondoljátok? Andor is szívesen megismerne már titeket. Most elég sok melóm van, de a jövő hétre végzek vele és elkezdhetnénk szervezkedni. Persze csak ha igény van rá Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Milena!
Gratulálok!

Lányok!
Voltunk Krizsa dokinál. Megint megállapítottuk a nemlétező betegséget. Ismeretlen meddőségben szenvedünk részemről. Így marad az 5. lombik és a csoda. Nem tudta megmagyarázni, hogy miért nem tapadt meg.
Az ilyeneknek, mint én 10% alatti az esélye. Októberben csináltat velem még egy kromoszóma vizsgálatot.

Akkor én most természetes úton sem eshetek teherbe?
Hátha nálunk is megtörténik a csoda, mint Milenáéknál.
latimi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?