Új privát üzeneted érkezett!

Vizimano
A ket kolyok osszebeszelt nalunk is uez a musor ha lerakom az a baj ha ul aza baj, ha hasra fordul az a baj nem vagyok se ehes se szomjas hagyjal vele...
Homeos kup fogzasra lazra stv viburcol a neve.

Kép
vaktyuk

Vaktyuk,
na majd veszek én is és kipróbálom. Most elaludt a kicsi ember, de én is alig állok a lábamonKép

Kép

Kép
vizimano

sziasztok!

Nem volt még időm benézni ma, délelőtt főztem meg mondókázni voltunk.

Látom kínai nevek másnál is elterjedtek.Kép

Vaktyúk,
értettem, amit írtál, azért is nem vettem magamra. Diplomagyűjtögetést csak úgy, l'art pour l'art én is hülyeségnek tartom, én olyasmiket tanultam, amikre szükség volt a munkámhoz vagy a jobb munkahelyhezKép: angol-magyar szakfordítást, tolmácsolást és kommunikációt. Utóbboiból meg sincs a diplomám, mert kellett volna még egy középfokú szakmai nyelvvizsga, de nem volt időm letenni.

Áááá, Ákosom már a harmadik rottyantást produkálta ma. Hol vannak azok az anyatejes babák, akik csak három naponta kakilnak???Kép

KépKép
connie

Connie: nálunk is napi 2-3 kakás pelenka az átlag :o))

Kép
KépKép
nebula

Connie,
akkor már sztem célegyenesben vagytok a foggal, mert Ákost is többet trottyolt mielőtt előbújtak a fogacskák.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vezso,
ugye nem valamilyen horrorisztikus nap miatt nem jelentkezel? Remélem csak pihensz, és remélem Rozi is pihen.Ma jön haza a férjed? Vagy holnap?Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Most csatlakoznék hozzátok, eddig más topikban jártam, és csak most vettem észre, hogy ez is létezik. Lányom május 20-án született, gondolom még beillek közétek :-)
Blanka 65 cm és 7100 g, és mindenfélét eszik. Sajna a tejem 1 hónapja elment, így rákényszerültem a "normális" ételekre is a tápszer mellett. De szerencsére mindent megeszik.
Örülnék, ha látnám, hogy a hasonló korú bébik hogyan fejlődnek. Remélem, mi rendesen :-)
Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Szia Dóri!

Persze, hogy beillesz :o)
Teszel fel esetleg képet Blankáról?

Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Ildi: Marcika nagyon ügyes! Gréti büszke rá nagyon! Gratulálunk a fogacskához! Majd fényképezd le ha engedi Kép

Vaktyúk: Persze, igazad van. Nekem is volt olyan évfolyamtársam, hogy ihaj....a legcsúcsabb egyik exlakótársnőm volt. Õ szociológia szakos volt, és gőze nem volt semmihez, nem tudta pl. megmondani, hogy ki a földművelésügyi miniszter (még a Torgyán idejében....), egyszer nyaralásból jött, és közölte, hogy hozott nekünk szuverént...és volt egyéb jó beköpése, kár, hogy nem írtam. Kép Álma vágya az volt, hogy híres média személyiség legyen. Az egyetem után beíratkozott Pesten valami média suliba, el is végezte....azóta se értjük , hogy sikerült neki. A Tényeknél volt gyakorlaton.
Õ tipikusan olyan, amiről írtál.
Munkát nem kapott, szórólapokat szór szanaszét a városban...

Kingu: Nem tudom, hogy a körte okozhat e hasfájást.

Connie: Ezt én is mindig kérdezem...Grétinek nagyon sokáig minden pelusban volt kaki.
Mostanában ritkábban van már, de pár napja csak.
De olyankor annyi.....

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dóri: Szia! Kép Én lányom is május 20-án született, és ma voltunk mérlegelni, ő 6780 gramm és 63,5 cm Kép Csak szopik.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

szia Dóri!

Az én fiam május 18-án.68 cm és 7 kiló.csak szopik ő is.

Kép
juszti75

Szia Dóri!
Üdv! Ákos fiam ápr. 14-én született, ő is mindent eszik. 1 hónapja 68cm és 7510 gr. voltKép

Kép

Kép
vizimano

Szia Bea!

Ne haragudj, hogy olyan rövid voltam, de éppen vendégünk volt, aztán közben apa bütykölt valamit a számítógéppel, szóval bocsi....
Én még a korházban töltöttem ki valami űrlapot, ott kellett mindenféle adatot megadni, aztán azóta küldözgeti a Libero, Nestlé, Mildi stb. a reklámanyagait és mindenféle mintákat. Libero nem sok jött, sztem 2 levelet kaptunk tőle....a postás nekem sem mindig hozza fel az ajánlottakat, ettől én is kiborulok...Kép Ha visszaküldöd a babafejeket, kaptok ingyen meghívót az állatkertbe is, évente egyszer van ilyen ha jól tudom..?...Én még nem küldtem vissza, az elején folyton elfelejtettem kivágni a fejeket, most már nem mindig Liberot használunk, így még nem gyűlt össze a beküldendő mennyiség.....

Szia Dóri!
Én május 14-én születtem..Kép legszebb hónap...jó döntés volt a lányod részéről..Kép

Lányok!
Boti sem hajlandó aludni, mindent csinál alvás helyett, most éppen főpróbát tart az esti orrcseppentős bulihoz..Kép Ti hogy szoktatok az orrocskába cseppenteni?? Gondolom nálatok sem tűrik ezt a Manók... Nálunk akkora cirkusz van belőle, hogy férjem közölte, ha ő otthon van nem cseppentünk, mert sajnálja szegény gyereket ahogy sír...könyörgöm, én sem akarok rosszat a gyereknek, de ha ez az ára a gyógyulásnak, azt az 1-2 perc "szenvedést" ki fogja bírni....áhhh, teljesen tönkretesz...Kép

üdv.

kingu
cica29

Dóri!
Az én fiam március 28-án született, 3200gr, 53cm, anyatej+gyümi a kajcsi nálunk....
cica29

Kingu,
nálunk tiszta dili az orrszívás+cseppentés. Leteszem Kőcöt az ágyra, föléhajolok, és mivel ő ívbe kunkorodva menelkül visít, leginkább egy nemi erőszakot elkövető vén szatírnőként térddel támasztom a hátát és kézzel - csak az egyikkel, mert a másikban van az orrszívó - fogom a fejét.Kép Cseppentésnél uez.Kép Ha a férjem itthon van, akkor egyszerűbb, mert ő segít.Kép

Kép

Kép
vizimano

Dóri,
Az én lányom március 31-én született 2750gr, 53cm. most 63-64cm, 6300gr kb (két hét múlva megyünk dokihoz, majd akkor kiderül pontosan). csak szopizik, illetve megkóstolt már 1-2 gyümit, zöldséget, de nem kap még rendszeresen.

Baromi melegnek éreztem Flóra fejét, de a hőmérő szerint okés, nincs láza. Az első fog kibújása előtti napon is úgy éreztük, h lázas, de nem volt az. Hátha...

Kriszta

Kép
KépKép
nebula

hatott a kup Kép fel2 ota alvas volt eddigKép Kép nekem is

Kép
vaktyuk

Lányok!

Nálatok is van olyan, hogy a babus nyújtott lábbal akar ülni, és nem abban a szokásos pillangóülésben, amiben a babák szoktak? Azt olvastam a Madarász u-i ortopédia oldalán valahol, hogy az nem jó. De akkor mit csináljak? Ne hagyjam ülni? (Magától még nem ül fel, csak ölből, viszont folyton így lenne legszívesebben.)

Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Sziasztok!
Az éjszaka off volt,összesen ha két órát aludtam sokat mondok,örikém óránként kelt én mire elaludtam volna fölkelt,napközbe meg nem tudok aludni,kész vagyok.

Ildi
Marcinak gratula a fogacskához!Lassan már csak mi leszünk fogatlanok.

Dóri
Maja május 13.-án született 2600,49 cm,most 6.68 és kb.63-64 cm szopi van,néha egy kis gyümilé,vagy gyümi püré

Nálunk cseppentés anyatejjel a gyógyszertári cseppentővel megy sírás nélkül,orrszívás,halálos riadalommal jár és üvöltésselKép

Most nekem van pár gatyalehúzós felesleges libero figurám,ha kell valakinek.Kép

Timurr
Vendég

sziasztok!

Voltunk sétálni Ildivel. Lirian, te hol vesztél el? Reméljük nem Újhegyen bolyongsz azóta is.Kép

Sikítozás mérséklődött, úgy látom,kezdi megunni. Orrszívás-cseppentés nálunk is nehézkes, orrsprayt rendszeresen kirántja az orrából spray-elés közben.Kép

Dóri,
Üdv a topikban.Kép

A mondókázás nagyon jó volt délelőtt, bár Ákos csak nézett, hogy hova került, és mi ez a sok gyerek, de itthon már élvezte, amiket tanultunk (már amennyit meg tudtam jegyezni).

Viki,
Holnap nem 100% a jóga, mert reggel öt hós szuri.Kép De múltkor se volt semmi baja, remélem azért tudunk menni.

Hú, apa hazaérkezett az ellátmánnyal, nyam-nyam.

Vezso,
Ha ma voltál beiratkozni, akkor gondolom már nem játszik az okt. 2.-i találkozó a Timivel, Vagy igen?

KépKép
connie

Amikor együtt fürödtök a gyerkőccel, mennyi vizet engedtek a kádba?

KépKép
connie

Sziasztok!

Nem vagyok ám eltűnve, csak egész nap nem voltam itthon. Du pl sétáltam Szentendrén, délelőtt Budapestre mentem. Megígérem, többet leszek itt, és Mindenkinek fogok rendesen válaszolni is, de most már teljesen kimerültek az elemeim. Nem vagyok egy duracell nyuszi. Kép

Timurr
Nagyon nagyon nagyon együttérzek Veled, nem aludtam két nap alatt összesen 5 órát. Kong a fejem, zsibbadok, és szúr a szemem is. Nem leszek ma sokáig fenn, aludnék már, de Ro most ébredt fel. Kitartás, kitartás, nem tart örökké ez az állapot Kép Remélem Kép

Connie
Igen, beiratkoztam, de Timivel nem találkoztam. Nem tudom, hogy kell-e találkoznom vele 2-án akkor, nem szeretnék zavarni. Végül is a tanfolyamon ott lesz, nem? Annyira köszönöm, hogy segítettél! KépKépKépKépKép Képzeld, vettem leárazva két kiadványt, össze voltak fóliázva, 990 ft: egy könyv az esküvőkről, meg a 2005-ös esküvős évkönyv. Csak most nincs erőm belenézni. Üres a fejem. De már alig várom. Beszélgettem a beiratkozásnál a Timi alkalmazottjával és, még jobban megjött az egészhez a kedvem, 16-án kezdődik a tanfolyam. KépKép
És nem volt dugó a városban, hipp-hopp ott voltam.

A férjem már itthon van KépKépKépKépKép

Jó éjszakát Nektek! Lefekszem, hátha sikerül aludnom egy jót. Rozit majd elaltatja a család, már etettem, fürdettem stb.

Vezso
vezso

Connie
Mi teljesen telieresztjük, hogy jó sok legyen Kép
Vezso
vezso

Figyelem!!!!

Óriási nyereményjáték!
Amennyiben kitalálja valaki, ki a csábos szempár tulajdonosa, nyerhet egy Túró Rudit Kép
Nos? KépKép

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vezso: De jó Kép Pihenj és bújj a férjedhez Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Lir!

Hova tüntél?Mi voltunk sétálni Connie-val; én jól éreztem magam! Kép
Na majd legközelebb!

Vaktyúk!
Keresett Zsizsik a Péterfys topikban, mondtam neki hogy itt talál téged ha esetleg nem jársz arra!Nagyon sajnálom szegényt; remélem hamar rendbe jön.Talán tudsz neki segíteni lelkileg! Kép

Dóri!
Üdv a legjobb csapatban! Kép

Ildi

delfinke

Ildi
Jó volt a séta?Sokat sétáltatok?Nekem ugrott a pihenésem,férjem megéhezett nekiálltam főzni Vince meg fél órát aludt egész délután,bezzeg most besunnyadt pedig még se fürdés se vacsi nem voltKép
Én is elolvastam annak a lánynak a hsz-ét a másik topikban.Szörnyű!Annyira sajnálom szegényt
mennem kell bocsi
virág
villes

Sziasztok!

Már megint nem tudok olvasni. Kép Csak bejelentkezem, hogy el ne felejtsetek. Panni jó kislány (mondjuk tegnap hisztis nap volt a front miatt), csak épp délelőtt 20 percet és délután 20 percet alszik és kész. Kép Mindent megeszik, amit kap, így a tápértékdús kajákat is (már mindig ilyenekkel tömöm), viszont ezzel együtt is 2* eszik éjjel (nagy adagokat). Hiába, ez van. Szóval köpni-nyelni nem tudok. Szemész viszont kedden azt mondta, hogy "Hát én nem tudom, kitől örökölte ez a lány a szemét, de neki semmi baja nincs." Kép Kép Kép Úúúúúúúgy örültem! Kép A doki kezeli a párom és az én teljes famíliám (apait, anyait), tele öröklődéses rettenetes szemhibákkal. Jól kikevertünk ebből egy hibátlant, mi? Kép Csak így is maradjon!
És a nap híre: egyedül sima talajon kapaszkodás nélkül fölült és időnként nem is támaszkodik! Kép A mászás még nem az igazi, böcsülettel gyakorol (a technika megvan, csak a karizom hiányzik Kép ), viszont a távirányítót bármilyen távolságból pillanatokon belül megszerzi. Kép Így disznó módon az a csali. Kép Majd leszek bajban, ha rászokik. Kép
Párom soha nem látom, ma pl este 10-ig van a fősulin órája. Kép Hétfő-kedd-csütörtök fősuli este, tegnap extra szülői értekezlet, hétvégén meg hazalátogat az anyukájához. Aztán kezdődik elölről. Reggel meg ő készül, hogy dolgozni menjen, én meg kihasználom az indur-pindur időt, míg Panna alszik, hogy kaját csináljak neki. Azaz csak alszunk egymás mellett, mint a hullák. És minél többet kell tanulnia, dogákat javítania (érettségiző osztálya is van matekból), annál rosszabb lesz. Láttam, sokaknak ez a problémája (mármint hogy nem látják a férjük), ezért én is leírtam, na. Kép Kép

Na vége az alvásnak. Kép

Jó éjt!

Kata
panni2005

Kata,
Ákos eddig nem nagoyn tudott mit kezdeni a hodókkal, amit tőletek kaptunk, de ma mutogattam neki, hgy szét lehet szedni meg össze lehet rakni őket, hát úgy röhögött rajta, még fel is borult.Kép

Virág,
Úgy 3-tól 5-ig voltunk kint. Fiúk is nagyon rendik voltak, nem nagyon nyűgösködtek. És én is jól éreztem magam, nem csak Ildi.Kép

Első nagykádas fürdetésünk nem sikerült valami jól.Kép Ákos nagyon félt, többször majdnem elsírta magát, főleg mikor lebegett a feneke, azaz nem a lábamon ült. Mikor már kezdett belejönni, apa kitalálta, hogy tegyük be neki a vizijátékait, és nagy okosan beledobálta őket a vízbe. A négy kisbálna még hagyján, de mikor bálnamam is landolt, éktelen sírás kezdődött, alig tudtuk megnyugtatni. Most pár nap szünet, majd vasárnap próbálkozunk újra, addigra remélem elfelejti. Apának meg fejébe vertem, hogy ez a baba még pici, nem lehet vele ennyire vadulni, várjon még pár hónapot.Kép

KépKép
connie

Végre, másfél órai szenvedés után elaludt Dóri.

Connie
Ügyes vagy, hogy meg tudtál jegyezni bármit is. Nekem egy mondókát sikerült felidéznem, szerintem azt sem jól. Na nem baj, majd hamar belejövünk. 5 hós oltás, brrrr. Vigasztaljon az a tudat, hogy 10 hónap szünet lesz. Remélem, Ákos jól viseli és találkozunk jógán.

Dóri
Üdv a topikban. Majd gondolom kicsit többet is elárulsz magatokról.

Mi az egy hét alatt elég jól belejöttünk az orrszívásba. Eleinte rémes volt, nem is az, hogy sírt, hanem ahogy ordítva menekült, amikor meghallotta a porszívó hangját. Ma már elég jól tűri, és nem is mindig sír. Azért persze kapkodja a fejét, így kicsit nehéz beletalálni a lukba.
pviki

Timurr,
Itt vagyok, csak tanulok. Illetve tanulnék, ha Valér basa hagyna. Egy percre sem tudom magára hagyni, mert bármibe belekapaszkodik és feláll Kép, ami nem baj, csak néha elesik és az nekem is nagyon fáj Kép

Ruz,
Próbáld ki az olivás hajpakolást, mert nekem azóta nem hullik annyira. Kép

Angéla
angéla

Connie,
nem is gondoltam, hogy rögtön várat fog Ákos építeni a hordókból. Kép Én Panninak egyet-egyet adok, amikor a konyhában az etetőszékbe kényszerül (merthogy dolgom van odakint), akkor elég sokáig tanulmányozza. Kép

Tényleg, van egy Dórink! Kép Ez a nemolvasás átka. Kép Üdv! Hogy hívják a lányod, hol szültél, tesó, stb.? Kép

Húúú, mióta írtam, 3* kelt föl a Tyúk. Kép Remélem, már nyugi lesz!

Vezso,
tegnap voltunk tejtesóéknál, és a kissrác pont úgy kiabált rá Pannira, mint anno Panni a Te Rozidra. Így most Panni fakadt sírva. Kép Szóval nyugtasd meg Rozit, hogy a sikítós szipirtyó visszakapta! Kép

Bocs, de képtelen vagyok olvasni. Kép Megyek aludni. Jó éjszakát!!!

Kata
panni2005

Jégvirág
Talán Gréti az? Enyém a túró rudi??????
Nekünk is van hasonló képünk.Íme
Kép

Dóri
Légy üdvözölve
Ádi április 27-én látta meg a napvilágot. 66.5 cm, és 6690 gramm volt múlt héten. Angéla biztosan majd a közeljövőben fel fog tenni egy táblázatot, és akkor világos lesz számodra, hogy ki kicsoda. Ugye Angéla? Nekem is van ilyen puskám kinyomtatva. Hála legyen veled!
hüpi

Kata
Gratulálok az egyedül üléshez. Meg az egészséges szemhez. Nagyon ügyesen kiszorítottátok a "rosszaságot" a Panniból!

Vezso
Pihenj egy nagyot! Rád fér! Férj otthon, meg minden.............
Mindenki aludjon egy jót, magamat is beleértve!
Jó éjt.
Szilvi
hüpi

Szóljatok, ha nem jó benne valami Kép

<pre>
- <center>Anyuka</center> <center>Baba</center> <center><blink>Születésnap</blink></center> <center><blink>Baba kora</blink></center> <center>Baba neve</center> <center>Méretei</center> <center>Születés hete</center> <center>Testvérek</center> <center>Kórház neve</center>
1. Babus <center>Kép</center> 2005.01.27 34 hetes Kristóf 2700g 52cm 37+5 - MÁV Kh.
2. Mazsom <center>Kép</center> 2005.01.28 33 hetes Lili 3120g 51cm 38+5 - Tatabánya Szt. Borbála Kh.
3. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=cicmerák-users]Cicmerák[/url] <center>Kép</center> 2005.01.30 33 hetes Gergő 3000g 53cm 38+5 - Szt. István Kh.
4. Ilona <center>Kép</center> 2005.02.02 33 hetes Márton 3400g 54cm 38+3 - Schöfp Mérei
5. Ditke <center>Kép</center> 2005.02.03 33 hetes Adél 3360g 50cm 39+2 - Bajai Megyei Kh.
6. Tamesz <center>Kép</center> 2005.02.08 32 hetes Marcell Szilárd 3450g 53cm 39+1 - Kistarcsai Kh.
7. Zsuzsa <center>Kép</center> 2005.02.10 32 hetes Áron 3900g 54cm 37+5 - Bajcsy Kh.
8. Lirian <center>Kép</center> 2005.02.18 30 hetes Lili 2850g 52cm 36+5 - Schöfp Mérei
9. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=búzaszem-users]Búzaszem[/url] <center>Kép</center> 2005.02.19 30 hetes Hanna 4000g 57cm 39+3 - Semmelweis Kh. Miskolc
10. Nikcsi <center>Kép</center> 2005.02.19 30 hetes Korina 3000g 40cm 39+3 - Margit Kh.
11. Maya <center>Kép</center> 2005.02.26 29 hetes Gellért 3540g 54cm 38+4 - Szt. István Kh.
12. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=vargáné-users]Vargáné[/url] <center>Kép</center> 2005.02.26 29 hetes János 3490g 50cm 40+0 - DEOEC
13. Ági <center>Kép</center> 2005.02.27 29 hetes Liam Bálint 3610g 52cm 40+3 Devon Bence 2000.10.15 Calgary Kanada
14. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=angéla-users]Angéla[/url] <center>Kép</center> 2005.03.02 29 hetes Valér 3220g 51cm 38+6 - Bajcsy Kh.
15. Panni2005 <center>Kép</center> 2005.03.02 29 hetes Panna 3580g 56cm 40+6 - Péterfy Sándor Kh.
16. Skinga <center>Kép</center> 2005.03.03 29 hetes Balázs 4000g 57cm 38+0 Tamás 14, Márk 12 éves ???
17. Nadine <center>Kép</center> 2005.03.04 28 hetes Gréta 4100g 52cm 41+4 Zsanett 2003.06.03 DEOEC
18. Timka <center>Kép</center> 2005.03.04 28 hetes Fanni 3420g 53cm 41+4 - SOTE II.
19. Nyetus <center>Kép</center> 2005.03.05 28 hetes Kamilla 3050g 53cm 40+5 Dini 2002.05. Szt. Rókus Kh.
20. Fanka <center>Kép</center> 2005.03.06 28 hetes Panni 3400g 56cm 40+0 - Szt. Imre Kh.
21. Villes <center>Kép</center> 2005.03.07 28 hetes Vince 3900g 60cm 39+1 - István Kh.
22. Zsana75 <center>Kép</center> 2005.03.08 28 hetes Vilmos 3840g 55cm 39+2 - Szt. István Kh.
23. Beatrix <center>Kép</center> 2005.03.09 28 hetes Ákos 3600g 52cm 41+4 Csabi 2001.04. Szolnok
24. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=mtücsök-users]Mtücsök[/url] <center>Kép</center> 2005.03.09 28 hetes Dóra 2900g 49cm 38+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
25. Fannimama <center>Kép</center> 2005.03.09 28 hetes Fanni ??? 41+1 - Schöfp Mérei
26. Eveka <center>Kép</center> 2005.03.10 28 hetes Marcell 3450g 55cm 40+5 - MÁV Kh.
27. Ildi(Delfinke) <center>Kép</center> 2005.03.10 28 hetes Marcell Tibor 4320g 55cm 38+5 - Péterfy Sándor Kh.
28. Cerzsebet <center>Kép</center> 2005.03.10 28 hetes Szonja Kata ??? ??? - HIETE
29. Dorka <center>Kép</center> 2005.03.11 27 hetes Bernát Kolos 3900g 59cm 39+6 Kristóf 4 éves, Bálint 2 éves HIETE
30. Mano2005 <center>Kép</center> 2005.03.11 27 hetes Fanni 2850g 53cm 40+2 - BM
31. Jck <center>Kép</center> 2005.03.11 27 hetes Sára Bori 2800g 50cm 41+0 - Szt. Imre Kh.
32. Monci <center>Kép</center> 2005.03.11 27 hetes Máté 3300g 41+3 - MÁV Kh.
33. Gézenguz <center>Kép</center> 2005.03.15 27 hetes Anna Luca 2200g 49cm 33+6 - ???
34. Bendi <center>Kép</center> 2005.03.16 27 hetes Árpád ??? ??? - Szt. István Kh.
35. Vezso <center>Kép</center> 2005.03.16 27 hetes Rozália Réka 3500g 60cm 37+6 Veronika Anna 1994.06.08. Zsófia Katalin 1997.03.12. Szombathely
36. Wester <center>Kép</center> 2005.03.18 26 hetes Luca Zsófia 3900g 50cm 40+6 - Schöfp Mérei
37. Pviki <center>Kép</center> 2005.03.18 26 hetes Dóra 3290g 53cm 40+4 - Nagykanizsa
38. Hadri <center>Kép</center> 2005.03.20 26 hetes Barnabás 3050g 55cm 39+1 - Péterfy Sándor Kh.
39. Pszi <center>Kép</center> 2005.03.20 26 hetes Nándor 3600G 55cm 38+3 Balázs 2002.08.16 Szt. Imre Kh.
40. Csibe26 <center>Kép</center> 2005.03.21 26 hetes Noémi 3700g 55cm 41+1 - Szt. István Kh.
41. Dalmi <center>Kép</center> 2005.03.21 26 hetes Lenke 2800g 54cm 40+3 - Kútvölgyi Kh.
42. Zsu <center>Kép</center> 2005.03.24 26 hetes Alexandra Eszter 4000g 59cm 39+1 Ákos 2001.11.29 Szt. Imre Kh.
43. Ruzicsky <center>Kép</center> 2005.03.25 25 hetes Gellért Bendegúz 3400g 54cm 41+2 - Egri Kórház
44. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=brigó-users]Brigó[/url] <center>Kép</center> 2005.03.26 25 hetes Jázmin 3850g 55cm 38+5 - Szegedi női klinika
45. Hubri <center>Kép</center> 2005.03.26 25 hetes Zétény 3470g 49cm - Szegedi női klinika
46. Cica29 <center>Kép</center> 2005.03.28 25 hetes Botond 3200g 53cm ??? - Péterfy Sándor Kh.
47. Jammie <center>Kép</center> 2005.03.31 25 hetes Laura Noémi 3590g 55cm 41+6 - Szt. István Kh.
48. Nebula <center>Kép</center> 2005.03.31 25 hetes Flóra Anna 2750g 53cm 39+3 - MÁV Kh.
49. Borbolya <center>Kép</center> 2005.04.02 24 hetes Anna Boglárka 3390g 55cm 40+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
50. Marqueza <center>Kép</center> 2005.04.02 24 hetes Luca 3500g 51cm 39+4 - Kútvölgyi Kh.
51. Vaktyuk <center>Kép</center> 2005.04.02 24 hetes Tamás Bendegúz 3350g 56cm 37+0 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
52. Dee <center>Kép</center> 2005.04.04 24 hetes IkrekKép Kincső 1650g 35+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
53. Dee <center>Kép</center> 2005.04.04 24 hetes IkrekKép Keve 1650g 35+4 - Péterfy Sándor Kh.
54. Menjuss <center>Kép</center> 2005.04.04 24 hetes Dóra Johanna 3270g 52cm 41+1 - Szegedi női klinika
55. Mukika <center>Kép</center> 2005.04.06 24 hetes Aliz 2260g 44cm 39+0 - Pécsi Megyei Szülészet
56. Mónika <center>Kép</center> 2005.04.07 24 hetes Hajnalka 3270g 46cm 39+2 Ádám János Kórház
57. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=Nyuszimanó-users]Nyuszimanó[/url] <center>Kép</center> 2005.04.08 23 hetes Panka 3400g 52cm ??? - Győri Petz Aladár Kh.
58. Adri <center>Kép</center> 2005.04.09 23 hetes Natália 2840g 49cm 39+4 Marcell 2002.11.04 Fehér Megyei Szent György Kh.
59. Csilla74 <center>Kép</center> 2005.04.12 23 hetes Adrienn 1800g 44cm 34+0 Imre 2003 Margit Kh.
60. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=Vizimanó-users]Vizimanó[/url] <center>Kép</center> 2005.04.14 23 hetes Ákos 3080g 55cm 38+0 - MÁV Kh.
61. Greenolive <center>Kép</center> 2005.04.16 22 hetes Áron 3320g 54cm 40+4 - MÁV Kh.
62. Aranka <center>Kép</center> 2005.04.16 22 hetes JZsófia 3450g 57cm 39+4 Alexandra 1991.05.23,Gergő 2003.05.20 Szegedi női klinika
63. Panny <center>Kép</center> 2005.04.18 22 hetes Kristóf 3550g 53cm 39+0 Márk 2002.07.28. Balassagyarmat / Kenesei Albert Kh.
64. Gira <center>Kép</center> 2005.04.18 22 hetes Réka 3400g 49cm 38+5 - István Kh.
65. Edinka <center>Kép</center> 2005.04.21 22 hetes Viktória 3700g 50cm 39+3 - István Kh.
66. Zsisske <center>Kép</center> 2005.04.21 22 hetes Roland 3790g 57cm 39+3 - MÁV Kh.
67. Connie <center>Kép</center> 2005.04.22 21 hetes Ákos 3750g 56cm 39+5 - HIETE
68. Psandi <center>Kép</center> 2005.04.23 21 hetes Levente 3500g 56cm 40+2 Dani 2003.04.28 Szt. Imre Kh.
69. Babjag <center>Kép</center> 2005.04.25 21 hetes Andor Gábor 4150g 59cm 39+5 - Kútvölgyi Kh.
70. Franyo <center>Kép</center> 2005.04.26 21 hetes Dániel Vilmos 3250g 52cm 39+6 Anna Virág 2003.02.24 Szegedi női klinika
71. Asszony <center>Kép</center> 2005.04.27 21 hetes Gergő 4100g 59cm 39+2 - MÁV Kh.
72. Zsuba31 <center>Kép</center> 2005.04.27 21 hetes Balázs, László 3950g 54cm 41+0 Ági 1989, Orsi 1991, Ancsa 1996 SOTE II.
73. Hüpi <center>Kép</center> 2005.04.27 21 hetes Ádám 3450g 54cm ??? - Gold Coast Australia
74. Emma <center>Kép</center> 2005.04.28 21 hetes Balázs 3800g 56cm 39+4 - Miskolc Megyei Kh.
75. Gabii <center>Kép</center> 2005.05.01 20 hetes Nolan 3836g 55cm 41+3 - Kútvölgyi Kh.
76. Panka <center>Kép</center> 2005.05.03 20 hetes Molli Anna 3500g 51cm 39+3 Benjámin 2003.03.09. Kaposi Mór Kh.
77. Ildibaba <center>Kép</center> 2005.05.03 20 hetes Attila 3550g 59cm 38+6 - Fehér Megyei Szent György Kh.
78. Pfranciska <center>Kép</center> 2005.05.05 20 hetes Benedek 3800g 56cm 40+4 - Veszprém
79. Neszi <center>Kép</center> 2005.05.06 19 hetes Laura 2900g 52cm 40+5 Patrícia 2003.02.28 Péterfy Sándor Kh.
80. Nagia <center>Kép</center> 2005.05.06 19 hetes Bence 3100g 51cm 40+3 - Szt. Imre Kh.
81. Akiren <center>Kép</center> 2005.05.07 19 hetes Gréta 3050g 54cm 38+2 - Megyei Kh. Eger
82. Norkini <center>Kép</center> 2005.05.09 19 hetes Panna Réka 2950g 52cm 38+5 Jázmin Sarolta 2003.02.09 Brüsszel
83. <a href="http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=betécske-users"> Betécske <center>Kép</center> 2005.05.10 19 hetes Bálint 3350g 56cm 39+2 Bulcsú 2001.12.25. Kaposi Mór Kh.
84. Speedy <center>Kép</center> 2005.05.11 19 hetes Elizabeth Cathrine 3570g 50cm 41+0 - Kistarcsai Kh.
85. Timurr <center>Kép</center> 2005.05.13 18 hetes Maja 2600g 49cm 40+5 - Schöfp Mérei
86. Juszti <center>Kép</center> 2005.05.18 18 hetes Boldizsár 4200g 58cm 39+6 - Szegedi II-es kh.
87. Patri <center>Kép</center> 2005.05.18 18 hetes Benedek 4730g 56cm ??? Patrícia 11 éves ???
88. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=jégvirág-users]Jégvirág[/url] <center>Kép</center> 2005.05.20 17 hetes Gréta 3530g 56cm 39+3 - Kaposi Mór Kh.
89. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=Dóri78-users]Dóri78[/url] <center>Kép</center> 2005.05.20 17 hetes Blanka 3500g 56cm 40+3 - MÁV Kh.
90. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=Másikeszter-users]Másikeszter[/url] <center>Kép</center> 2005.05.27 16 hetes Roland ??? ??? - ???
91. Berkiadri <center>Kép</center> 2005.08.07 06 hetes Martin 3180g 54cm 39+1 - István Kh.
</a></pre>

Angéla
angéla

Statisztika Kép

91 csemetéből 44 lány és 47 fiú Kép

Angéla
angéla

A kórházak el vannak csúszva, még nem volt időm javítani. Bocsi Kép
angéla

Angéla

Ekkora ötösöm legyen a lottón!Kép
hüpi

Hüpi: Nem, nem Gréti az....túl egyértelmű lenne....Kép Túró Rudolf még várja gazdáját!

Illetékügyben mi újság?

Angéla: Köszi a táblázatot!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Hüpi,
Legyen! Kép
angéla

Hüpi,
Segíts! Te hol szültél?

Angéla
angéla

Osszes biciklistat agyonverni...
Alig tudtunk menni setaltatni meg a rendeloba a parommal kotozesre.
Ildi koszi lattam, irtam is oda megint.
Nem eszik a fiam, ma egy kaja kimaradt, kevesebbet is eszik, hiaba itatom ugyanugy pisis a reggeli pisi, bar csak akkor erzem ha beleorrolok a pelusbaKép
Tegnap nyaktol bokaig osszekakkantotta magat, nalunk amugy napi 2* normal mennyiseg az atlag.
Szoval nem tudom mi van, lehet hogy ez mar a fog???? Jo lenne kulonben bukok egy csaladi vacsorat, hogy epp egy forintom sincs.

Kép
vaktyuk

Angéla
BasaKép
Csak annyit tennék hozzá a táblázathoz Majám képét beraktad Maya Gellértje heylettKép

Vaktyúk
Bizti a foga .(Mondja a fogatlan leány anyja)

Maja kegyes volt velem az éjjel,mosanáig aludt 3-4 szopival,ez jóóóó.

Timurr
Vendég

Angéla
Én a MÁV-ban szültem. 39+4 napra. Lehet, hogy kicsit késett a válasz?

Jó reggelt mindenkinek!

Jégvirág
Ajaj, akkor ki lehet? Talán te magad vagy az?
Megnyertem azt a rudit?

Illeték: Elértem az ügyvédet, aki szerint is 15 millió fölötti részre kell csak illetket fizetni,2%-ot. Az illetékhivatal szerint 6%-os ez a kulcs, és mindenféle papírokat be kell küldeni a vállalkozótól. /erre az ügyvég kiakadt, mert mondta, hogy a szerződésben azért van benne a cégjegyzékszám, meg a mittudomén milyen szám, meg a székhely, adószám,meg stb., hogy az illetékhivatal utána tudjon járni ezeknek.Az adadtbázisuk megvan hozzá./ Úgyhogy most vagy 30, vagy 90 ezer ft-ot kell befizetni. De most melyiknek higgyek./így kell írni?/ De mégsem 832eft.Kép Köszi, hogy kérdezted. Jól esik, hogy valaki figyel is rám!Kép
üdv
hüpi

Vagy Bea párja? Kép
lirian

Lir
Te könyvelő vagy?
Ki ellenörzi a könyvelőket? A féjem cégének a könyvelőjét, valahogy meg kellene büntetni, mert évekre visszamenőleg nincs kész az anyaguk, és ők meg fizetik a jó sok büntetéseket!Kép Hozzá tudsz szólni?

Timurr
Széküggyel mi a helyzet? Tudosíts kérlek!

Ma reggel én olyan aktív voltam, hogy összehajtogattam 3 mosásnyi ruhát, plusz a babának ki is vasaltam, ami azért nagy szó, mert UTÁLOK vasalni. Mielőtt megszületett, az Ádám kb. havonta találkoztam a vasalóval. Csak ami nagyon kellett azokat vasaltam. Most meg hetente kell ezt művelnem. De Ádiért mindent . Úgy imádom!
Jajaj. Fel is kelt. Mennem kell!
hüpi

Jó reggelt! Kép

Bejelentkeznék, hogy a páromnak köszönhetően aludtam 6 órát egyben, és ez is annyira jólesett. Kép Este 10 körül Rozit megetette Gábor és rámparancsolt, hogy menjek aludni. Azonnal mély álomba zuhantam, nem is hallottam aztán, hogyan altatta el. És reggel gőzölgő kávéval és puszival ébresztett Kép Mármint a férjem.
Aztán elvittem a lányokat a suliba, most van kb 1 órányi dolgom itthon, és megyek a bútorboltba intézni a polcszállítást. Mert rendeltünk polcokat a kamrába és a gyerekszobába is.
És utána meg festeni fogom a falakat a melléképületben, majd rohanás vissza a suliba a gyerekekért. Tömören enyit fogok délelőtt csinálni.

Bocsánat, hogy mostanában ilyen monológokat írok Nektek. Remélem nem haragszotok rám azért. Remélem.

Connie
Sajnálom, hogy nem élvezte még Ákos a nagykádas fürdést, biztosan nagyon új volt neki. Mondják, hogy elóször az uszodában is meg vannak szeppenve. Remélem majd szeretni fogja. Rozi imádja, dehát már tényleg 2 hónapos korától így fürdik. Tegnap pl kb 3/4 órát pancsolt a tesóival. A legjobban egy csónakos játékot szeret, olyan kis matrózokat lehet a hajóra rakni és szépen úszik. Ez egy régi játék, amit most elővettem.

Kingu
A krémbe nem tettél mascarpone krémsajtot? Mert az is megadja az állagát. A habtejszínnek pedig hidegnek kell lennie, akkor tud jól felverődni, de lehete kapni habfixálót, az is segít. Ezek csak ötletek, nem baj, hogy írtam?

Angéla
Ha segítség: én az Istvánban szültem, nem Szombathelyen.
Jó tanulást? De mit tanulsz? Nem emlékszem, vagy nem is írtad?

Dóri
Üdvözöllek én is itt nálunk KépKép
Miért ment el a tejed? És mit adsz most Blankának? Könnyen született? Kíváncsi vagyok Kép

Hüpi
Nekem volt az agyamba ez az illeték, csak nem akartalak idegesíteni. De látom, hogy jó híreket kaptál, mert mindenképp sokkal alacsonyabb összeget kell befizetned. Azért az érdekes, hogy néha a hivatalok sem tudják eldönteni mit kell csinálni, nem?
És köszi, hogy megírtad miért vagy Hüpi, tetszett a történet. Meg az is, hogy hívja a párod a gyerkőcöt Kép

Vezso
vezso

Connie!

Vhol azt olvastam, hogy pár napig célszerű a nagy kádhoz úgy szoktatni a manókat, hogy kiskád bele a nagyba, és kiskádban fürdetni... mert akkor szokja a méreteket maga körül.. Kép

Sorry a tegnapért még egyszer: de Lili megint elővette a nemevési-nemalvási szokásait, és borította az egész napunkat...
lirian

Vezso
Örülök,hogy kipihizted magad (nagyjából).

Hüpi
Örülök,hogy kisebb összeggel megússzátok,én nem értek az ilyen ügyekhez ezért nem is mondtam semmit,csak reméltem nem kell fizetnetek vagy legalábbis nem annyitKép
Köszi a kérdést székügybe várakozó álláspont van.Bepanaszoltam őket,azt nem tudom,hogy nekem visszajeleznek-e majd a fogyasztóvédelemtől,a békéltető testületnél meg 30-60 nap az átfutási időKép

Náluk még mindig menő a lufi
Kép
Kép
Kép
Kép

Timurr
Vendég

Jó reggelt!

Nálunk is megy a nem alszom éjjel projekt. Sőt Boldi este jól bekajált eljátszogatott , aztán sírás , nyűgizés 10-ig. Ráadásul egyedül voltam férjem munkavacsorán...

éjjel kelés vagy 4-szer Kép

Timurr ha megvan még e Liberós figurád elküldöd nekünk? Köszi előre is.

Hüpi: én is ápr.27-én születtemKép csak 30 éve.

Én is szeretném Boldit nagy kádban fürdetni de A Connie által leírtak alapján még várunk vele Kép

Angéla ,

Köszi az új képet a táblázatba Boldiról.
Szeretnék egy képet Valérról Kép Most azonnal.

Jégvirág , nem Maja baba?

Boldi pakol:

Kép

Kép
juszti75

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?