Új privát üzeneted érkezett!

Szoszi! Balázs nagyon szép és aranyos! Orsi is imádja a vödröt a fejére tenni, na meg az enyémre, és mindig mondja királyKép Ez a koronaKépKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Beszti Hannanak boldog szulinapot, ha jarsz meg erreKép
orsoly

Szöszi Kép
Tünemény a kisfiad. Nagyon szép, vagyis mivel fiú, inkább azt mondom, hogy jóképű Kép

AlenaKép Még a te vagány, huncutodra sem reagáltam, pedig megérdemli a dícsérő szavakatKép

LányokKép
Nagyon köszönöm a sok-sok üdülőhellyel kapcsolatos leírást. olyan aranyosak vagytok.
Azt hiszem nálunk csupán 2 okból fog Kehida játszani:
- utálom, ha normál szállodában beszólnak (vagy csak érzem, hogy csúnyán néznek), hogy miért sír a gyerek. Én vagyok a hülye, de engem stresszel, hogy mások pihenését zavarjuk. Míg ez egy babás helyen tök természetes és aki idejön, annak benne van a pakliban, hogy lesz gyerek nyűg.
- Kehidán van olyan szoba, aminek van külön légteres babaszobája, ami nálunk fontos, mert születéstől külön alszunk és ha valamikor egy szobában kell aludnunk, se Bálint, se mi nem pihenünk rendesen.

TaliKép Hát én csak nagyon csendben merem megjegyezni, hogy mi is szeretnénk végre eljutni, mert eddig már 2x tutira mentünk és végül még sosem találkoztunk a babás csapattal.

Most csak ennyi, mert lassan ébred és addig van kis dolgom.
Ja, képet ide is dobok fel.
1. Tegnap kapott gumicsizmát, hogy a reggeli párás időben is kidobható legyen már az udvarraKép
2. Bájolog a kamerának fürdés előtt.

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Kép

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit nagyon edes a sracKép es csak helyesbitek: a Kolpingban az apartmanok is 2szobasak, ergo megoldhato, hogy a gyerkoc alszik a haloban, ti meg a nappalinak nevezett akarmiben. MI mondjuk ejszaka besurrantunk hozzajuk, de a nappaliban is kihuzhato kanape van, siman lehet ott aludni isKép
orsoly

Edi: nekünk jó az okt. 9! Kép Ha sikerülne nagyjából lefixálni az időpontot szólnék Beának, Hurkinak és Marcsinak. Szegény Soma Kép valószínűleg azért nem nagyon hagyja, hogy hozzányúljatok, mert kellemetlen neki, de ha ez megszűnik, normalizálódik a helyzet. Gyerekeknél nem alklmaznak helyi érzéstelenítést??

Söfis kismamik: Terhes tanfolyam a Schöpf-Merei-ben szerdánként 16.30-tól a földszinti könyvtárban. Bejelentkezni nem kell, csak odamenni. Asszem összesen 8 alkalom, de a helyszínen odaadják a tematikát.
Kismamatorna a Schöpf-Mereiben: hétfőn és csütörtökön. Bejelentkezés: Dr. Vajna Zoltánnénál a központi számon (4764400).

Tünde: a PCO-t laparoszkópiás műtét során tudják csak kezelni: kilyuggatják a petefészket, hogy a bennrekedt petesejtek ki tudjanak szabadulni. Mivel neked csak az egyik oldal PCO-s, nem biztos, hogy foglalkoznak vele, mert a másik oldalról teherbe tudsz esni. A nyálkahártya vastagsága nem mond semmit mert nem írtad hányadik napon volt az UH. Érdemes lett volna a kérdéseidet a dokinak feltenni.

Reditke: ezt a pózolást!!!Vajon apjától vagy anyjától örökölte a fotómodell-vénát?Kép

Szoszi: díjnyertes fotó a pofazacsi-bajnokról!Kép

Krissi: én irigylem a pici-pocid - nekem hirtelen akkorára nőtt, mintha holnapután szülnék: másfél hónap alatt kaptam fel mind a 7 plusz kilómat, úgy hogy alig eszem, nem nassolok, többnyire nem is vacsorázok (egyszerűen nincs étvágyam) és szemmel láthatóan sehova nem híztam a pocakomon kívül. Kétségbeejtő és az októberi vizsgálaton a doki tuti hogy dob egy hátast ha megmér.KépÉs persze nem fogja elhinni, hogy alig eszem.

Virág+Ádibaba
22+4

KépKép
virág33

Editek Kép

Nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Alena

Kép
Kép
alena9

Szöszi,
tiszta anyukája ez a pici fiú!
Kár, hogy nem jöttök a talira!

Az elején ugye azt mondták, hogy nem szabad húzogatni, később meg, hogy kell. Kb. másfél éves volt, amikor hátrahúzták.

Minden Editnek Boldog névnapot kívánok!!!

Edit,
nagyon édes a kis huncutkád!

Pusza
Hóvirág

Hóvirág
milianya

Editek!

Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!

Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Bizti már a tali időpont? Mert akkor hétfőn foglalnánk a szállást, mert természetesen nekünk is ott a helyünk! Kép

Editeknek boldog névnapot!
Kép

Puszi, Leone

KépKép
leone

Sms jottKép

"Sziasztok nenik, bacsik! Herceg Marton Abel vagyok. 16-an este megerkeztem 3260 gr es 54 cm-vel. Anyukam es en jol vagyunk. Marci baba es szulei, Ildi (humi) es Karcsi"

gratula nekikKép

o.
orsoly

HumiéknakKép Sok boldogságot!

Boldog névnapot én magamra vettemKép Köszönöm.
Bálint nevében is bezsebeltem a dícséreteket!

Virág Kép Söfis infókat köszönöm.

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Editeknek Boldog névnapot!!

Edit! hol vettétek a gumicsizmát és mennyiért? Orsinak is keresek. Bálint nagyon édes azon a fürdöszobai képen!! Micsoda mosolya van!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Most látom csak a nagy hirt, gratulálok Humiéknak!!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Humiéknak sok boldogságot!!!!KépKépKép

Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Humiéknak nagy gratula!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKép
shaloya

Humiéknak innen is gratula KépKépKép, Editnek pedig picit megkésve boldog névnapot Kép

Kriszta
soraya

Sziasztok, Lányok!

Humiéknak óriási gratulaKép!

Kicsit hűtlen kislány vagyok, mindig csak olvasgatlak benneteket (ez a "mindig" azokat a késő esti órákat jelenti, amikor végre jut időm a gép elé ülni, 2-3 naponta), de írni sajna már nincs energiám. De azért lélekben itt vagyok ám veletekKép!

Igazából most is azért írok (csúnya önzú vagyokKép), mert tanácsot kérnék tőletek a következő dologban.

Az utóbbi napjaim elég zaklatottak voltak: képzeljétek, késik a mensim! Amit nem szokott, max. 1-2 napot, ma meg már a 32. cn-en vagyok (ált 28 napos szokott lenni). Olyan fura érzések kavarognak bennem (hülyeségeket álmodok, már ha alszom egyáltalán), mert nem igazák merek még hinni benne, hogy most esetleg netalántán összejött a bébi. Viszont a következőket tapasztalom magamon, több-kevesebb napja (remélem, nem csak beképzelemKép): 1. olyan érzésem van, mintha bármelyik pillanatban meg akarna jönni - de sehol semmi 2. cicikéim jóval érzékenyebbek 3. többet járok pipilni 4. alhasam időnként nyillal, húz, meg úgy ált. folyton érzem, hogy "van" 5. nagy néha a gyomrom rendetlenkedik.
Párommal azt beszéltem meg, hogy ha holnapig sincs semmi, akkor veszek egy tesztet, és kedd reggel megcsinálom. Meg közbe mostantól naponta szedem az Elevitet, kárt nem teszek vele, talán...
Szerintetek nem túl korai tesztelnem a 34. napon??? Igazából azért szeretnék biztosat tudni, mert a héten pénteken szándékoztam nagyfőnökhöz menni, hogy visszakuncsorogjam magam a melóba, addig, amig összejön a baba, de ha már most odabent van, akkor ugyebár egész más a szitu.

Elnézést, hogy most csak magammal foglalkoztam, de per pill ez a dolog most teljesen kitölti a gondolataimat és a szabad perceimet, már ami akad egy 22 hónapos kis örökmozgó csajszi mellett. Ja, igen, Jucika, ha visszamegyek dolgozni, akkor ő is megy a bölcsibe, szóval ez most teljesen más helyzetet teremt, mint amire eddig készültem (főleg a főnökkel való beszélgetésre készülve). Na, ez most még zavarosabb lett, le is lövöm magam, de azért köszi, hogy meghallgattatok, legalább "kibeszéltem" magambólKép

Puszi Mindenkinek!

Rita
knérita

Rita! Érzékeny teszt már simán kimutatja! Nem korai. A másik nekem is és többeknek volt mindjárt megjön érzése terhesen. Igazából nekem ez volt az egyetlen jele hogy babát várok mert semmi mást nem éreztem. Szóval drukkolok a tesztért!!Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!Kép

Humiéknak nagy-nagy gratula!!!!!KépKépKépKép

Editeknek utólag nagyon boldog névnapot kívánok!KépKépKép
Azt mondják +/- 1 hét belefér!KépKép

RitaKép
Nagyon drukkolok!!KépKép
Egyetértek KármennelKép, szerintem is kimutatná már érzékeny teszt!
Nekem már a várható mensi napján kimutatta!Kép És nekem is csak a "mindjárt megjön" érzés volt!KépKép

Puszi!
Zitus és BotiKép
26+3

Kép
Kép
zituska28

Orsoly
Köszi az infot karám ügyben, de most jöttünk haza a nyaralásból, így sajnos lemaradtunk rólaKép
Humiéknak óóóóóriási gratula!
Lujza
lujza

RitaKép
Nekem is a mensi napjan mutatta ki, nem is tul erzekeny teszt. En is csak azt ereztem, hogy biztosan megint megjon, pont ugy fajt a derekam, stb...Drukk hegyek tolem is!

HumiKép
Gratulalok, minden elkepzelheto jot Nektek. Szulestortenetet, fenykepet nem is kapunk???

LeoneKép
Tablazatunk van meg??? Hova akarjak en bekerulni, ha nincs tabla???

SorayaKép
Hogy vagy? Poci kep? Martin kep???

Lanyok! Multkor kerdeztem Hurkit, nem tudunk roluk??? Es Bogarekkal mizujs? A ket csaj teljesen lekoti???

szoszi
szoszi

JóregKép

Editek, kicsit megkésve, de én is boldog névnapot kívánok Nektek!Kép

Humi: gratula! Vigyázzatok magatokra, pihizz sokat!Kép

Rita: ++++++Kép

Itt egy kép a szombati pocakméretemről: http://www.nlc.hu/modules/forum/forumkep.php?hszid=9778534&imgid=3

Pusza:
Jovi+Berci-BélusKép
27+3

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Szöszi!Kép
Van táblázat, csak nagyon régen aktualizáltam, ezért nem tudom felrakni. De a héten nekiugrok és megcsinálom, a férjem úgyis Barcelonában lesz üzleti úton.

Tali.
Még egyszer: biztos már az október 9? Mert én ma lefoglalom a szállásunkat.

A múltkor olvastam, hogy jó a debreceni Aquatiqum gyerekmedencéje. Ezt alátámaszhatom, mi is voltunk már ott Danával, nagyon élvezte, de a csúszdák is nagyon jók!
Aki szeretne eljönni kipróbálni szállást ne foglaljon, jöjjön inkább jozzánk! Szóljatok előre, hogy mikor, van elég ágy, kiságy is megoldható 2-3 is. A jelentkezéseket sok szeretettel várjuk!

Puszi, Leone

KépKép
leone

Sziasztok!Kép
Köszönöm mindenkinek a névnapi jókívánságokat!Kép

Huminak óriási gratula!Kép

Tali!!!KépKépKép Akkor véglegesítem: október 9. vasárnap KépKépKép

Leone!Kép Foglalhatod a szállást! A debreceni ajánlatoddal meg óvatosan, mert még szavadon fogunk.Kép

Virág!Kép Te meg terjesztheted tovább Beának, Hurkinak, Marcsinak. Köszi.Kép

Jovi!Kép
Jól áll neked ez a pocak. Kifejezetten szép kismami lettél. A múltkor hüledeztél a talis képeiden (szerintem ott is ok nélkül), de ezen a képen csak úgy sugárzol.Kép

Soma fütyi bántalmazását átmenetileg elnapoltuk, mert gyerekeim benyeltek valami jó kis hasmenéses bacit, egy hete nonstop pelenkázok.

Edi
edi

Még egyszer köszönöm a névnapi jókívánságokat.
Pénteken elmentünk apával és nagyfiával vacsorázni. Nagyfia édesen végigaludta az egészet szerencsére a babakocsiban, a hangos zongoraszó sem zavarta Kép

RitaKép Szerintem sem korai és hajrá-hajrá.

KarmenKép A premier outletben vettük. Mégpedig az éttermek felöli oldalon van 2 bolt, és mindkettőben kapható. Mi jól alá is futottunk, mert megvettük az elsőben (Tender store) 5000 ft-ért egy kb 2 számmal nagyobbat, mert nem volt kisebb. Itt egyébként nagyon helyes virágmintás kidslányos fazonok is voltak. majd átmentünk a szomszéd boltba (sajnos nevét nem tudom, de a tenderrel ha szemben állsz, akkor balra) és ott kaptunk kisebbet, olcsóbbat (2990) és sokkal hajlékonyabbat/puhábbat. Ami meg azért fontos, mert egyébként is úgy jár benne mint egy kis UFO, ha meg kemény, akkor UFO a négyzeten Kép
Szóval most van kettő, mert az elsőt levásárolhattuk volna, de semmit nem találtunk, amit hordanánk onnét Kép
Bocs, kicsit hosszú válasz lett, főleg hogy nem is biztos hogy jársz Bp-en.

Eső ügyben én is kérdezek. Frankó, használható bébi esőkabátot tudtok valahol? Nem széldzseki meg ilyenek, hanem esőkabát, hosszú, ami akár téli dzseki fölé is felvehető?

KrisztaKép
Pocak? hogy vagy? nemét mikor nézitek? Én már marha kiváncsi vagyok.

JoviKép
Csinos vagy.

Puszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok, Lányok!

MindenkinekKépKép köszi az infókat meg a sok + drukkot Kép, ma megvettem a tesztet és holnap reggel megcsinálom. Ma pl. alig bírtam ebédelni (bár ez lehet a gyomoridegtőlKép is), aztán holnap minden kiderülKép!

KarmenKép
ez a "mindjárt megjön" érzés csak azért vacak, mert minden egyes alkalommal kicsit félve megyek WC-reKép, de mindig az ellenkezőjétKép tapasztalom... Ja, és kezdek álomkóros lenni, bár ez lehet, hogy az alig átaludt éjszakáknak és az időnek köszönhető (itt reggel óta esik, szegény lánykám menne a játszóraKép)

ZitusKép
a Sikó telcsijét még mindig a felesége kezeli? Mert ha + lesz a teszt, akkor meg kéne keresnem UH-ügyben, hogy papír legyen a kezemben, a munkahelyem miatt. És ruha-ügyben is elkezdhetek gondolkodni; Jucit nyáron vártam, könnyű volt, de most a télbe megyünk bele, semmi ilyen cuccom nincs. Szegeden van valami olyan hely, ahol jó áron lehet kismama-rucit beszerezni? (jól előreszaladtam...)

JovikaKép
szép kerek a pocidKép

Na, megyek, mert vár a mosogatnivaló, elindítom a Mosó Masát is, és még szeretnék utána egy picit lecsüccsenni, amig JucusKép alszik.

Pusszancs,

Rita
knérita

Humi családnak óriási gratula!!!!!KépKépKép

Jovi: nem is mondtad, hogy kisbabát vársz!!??KépKép Most már le sem tagadhatnád!

Edi: hívok mindenkit szépen sorban!!

Knérita: kezem-lábam X-ben holnapig!Így elég nehéz gépelniKép!

Alig várom már a talit!
Virág+Pocakádámka

KépKép
virág33

Sziasztok!

Még új vagyok itt de néha olvasgatlak benneteket és most szükségem lenne néhány tapasztaltabb babaprojektes tanácsára. Ebben a hónapban alacsonyabb progeszteron szintre clostit kezdtem szedni. Most kellett volna, hogy megjöjjön a hétvégén, illetve meg is jött, illetve csak részben. Legalábbis ilyen "menzeszem" még nem volt. Csak amolyan barnázás vasárnap, ma még annyi sem. Lehet, hogy csak késik és ez még az "előjáték" vagy a gyógyszer hatása lehet, vagy szerintetek vegyek egy tesztet? valakinek volt már hasonló tapasztalata? Nagyon megnyugtatna, ha írna valaki, már elég régóta próbálkozunk.
nyuszibusz2000

Sziasztok!

Bogárral ma beszéltem. Jól vannak, de szegény elég fáradt, leginkább Eszter fárasztja le a hisztijével
Nem tudja, hogy jöjjön a talira, mert a fürjecskéje külföldön lesz!

Pusza
Hóvirág

Hóvirág
milianya

Hóvirág!Kép

Mondd meg Bogárnak, hogy csak pakolja be őket az autóba, leszünk itt elegen, majd megoldjuk. Egy hisztissel több vagy kevesebb, itt fel sem fog tűnni. Már az enyéimből kiindulva.Kép

Edi
edi

Rita! én tuti nem birtam volna ki hogy teszteljek már!!Kép Nekem sajna nem kellett kismama ruhát vennem, mert végig feküdni kellett, igy elég volt 1 db kertésznadrágKép

Edit! Köszi, nem felesleges mert a váci unokatesom nemsokára jön Szegedre és el tudta volna hozni. Azt hittem olcsobb volt, 3e Szegeden is találtam már, csak reméltem jobb áron is lesz valahol. De sokáig nem tudom halogatni már! Itt ma egész nap esik, ki sem tudunk igy mozdulni nélküle. Most lesz a Lidl-ben gyönyörü gumicsizma 1200 ft-ért csak remélem hogy nyitáskor kapnak nekem, mert a multkor elkapkodták nagyon.

Leone! én évek óta tervezek egy debreceni utatKép Akkor mentem volna amikor Orsival hirtelen kórházba kerültemKép Óvatosan a meghivással, mi is élnénk lehet veleKépKépKép

Nuszi! Nekem nem volt Clostinál másmilyen vérzésem, igaz én terhes sem lettem akkor

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jovi!Kép

Nagyon csini vagy!!KépKépKépKép

Rita!Kép

Igen, a Sikóhoz még mindíg az asszonyon keresztül lehet bejelentkezni!
Telcsiszám megvan? Ha bármi kell, szólj!Kép

Én nagyon tuti kismama ruhaboltot találtam pár hete!Kép Minden cuccomat ott vettem meg!
A Mikszáth K. utcán van, ahogy mész a Bartók tér felől a Mars tér felé jobb oldalon van, majdnem a sarkon (Mars tér)! Elég nehéz észre venni, mert egy pici üzlet, és méterárut árulnak, a bolt belsejében vannak a kismamarucik!Kép
Szerintem elég barátságos áron vannak, és van választék!Kép A legtöbb felső - amit vettem - olyan, hogy szülés után, vagy még kis pocival is lehet hordani!Kép

Nagyon izgulok érted!!!KépXKépXKépXKép

Pussz!
Z.

Kép
Kép
zituska28

JoviKép
Nagyon csini vagy ? Mikor lesz Bélusnak valami emészthetőbb neve végre ? Bújjatok már össze Apával!
KépKép

RitaKép
Nagyon drukkolok, hogy a kistesó bújjon a pociba!Kép

NyuszibuszKép
Szerintem tesztelj egyet. Nekem sajnos a clostytól sok barnázásom volt, eléggé felborítja a hormonrendszert. Azért drukkolok, hogy tesó legyen. Ha viszont + lesz a teszt, akkor irány dokihoz, mert kellene progi kiegészítés.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Edi!Kép
Mielőtt írtam, megbeszéltem itthon, tehát komoly, alaposan átgondolt kijelentésről van szó, aki akar jöhet élményfürdőzni. Kép

Karmen!Kép
Legalább téged is megismernélek végre! Meg Orsit is láthatnám élőben, nem csak így a képekről csodálnám.Kép

Rita!Kép Drukk!!!!!!!!!!!!

Hóvirág!
Én is üzenem Bogárnak, hogy jöjjön, úgy szeretnénk! A férjem is jön, ő úgyis úgy szeret baby-sitter-kedniKép mi is besegítünk az Eszter-Zsófi felvigyázásba. Kép

Leone

KépKép
leone

Szöszi, EditKép

jól vagyok köszi, hányós korszak végetért, hála ég. Pocak hatalmas...majd mutatok este képet+Martint is.
Okt. 10 a genetikai uh, hát én is várom, hátha megmutatja magát Kép M. megmutatta anno. Ha kiscsaj, vásárolhatok ezt-azt Kép
Edit Kép neveitek vannak már?

Mindenkinek pussz
Kriszta
16+?
soraya

SziasztokKép

Itt ülök rákvörösen a sok dicstőlKép Valahogy nem tudom kezelni a bókokat (még Apáét sem...)

Cat: VAN neve a bébinek...aláírtamKép Összebújás is van, csak akkor nem a gyerek neve a témaKép

Zitus: nekem is jól jönne itt egy elfogadható árú kismamibolt...egyszer elég volt 9rugóért gatyót venni...meg erre a kis időre minek is?Kép De tény, hogy legalább még egy ősziesebb naci elkélne. Holnap megyek is turizniKép

Vércukim: ma voltam megen terhelésen. Két dolog lett vili. Egy: a gépem pont 1mmol-lal mér többet a kórházinál..Kettő: a cukrom (gyorsgéppel mérve) 9mmol/l lett terhelés után (a bizti, laboros eredmény majd du. lesz). Oké, ez is magas, de mégsem 13,8! Szóval diéta...vagy inkább kis odafigyelésKép

Tali okt. 9.-én, vasárnap lesz? Mit eszünk?KépKép

Pusza:
Jovi+Berci-BélusKép
27+4

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Rita! ?????? Itt vagyok egész nap drukkolok, csináltál tesztet??

Leone! KösziKép

Jovi! A diéta tud kellemes is lenni, én élveztem. Nekem nem kellett csak javasolt volt, a határértéken volt a cukor. De tényleg jólesett

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

még új vagyok mint látjátok:D Van egy 7 hónapos kislányom Vivien.Imádom nagyon. Már áll, ül, lépeget, mászik:D rosszcsont. Szívesen beszélek mindenről.Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Bolha! gratulálok csodaszép a kislányotok!!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok, Lányok!

MindenkinekKép köszi, aki gondolt rám és drukkolt nekem/nekünk: bejöttKép!!!!

Ezt jelenti a "mindjárt megjön" érzésKép:

Kép

Most nem tudok többet írni, mert 1/2 7 óta fent vagyok (akkor csináltam a tesztet, és már nem bírtam visszaaludni), de már csak addig tart az erőm, amig megírom ide a hírt, aztán megyek fürcsizni és aludni, mert alig látok. Még annyit, hogy a "pozitív" csík előbb jelent meg, mint a kontroll-csíkKép

Puszi mégegyszer Mindenkinek! Megígérem, holnap válaszolok is...

Rita
knérita

nahat Rita, nagy-nagy gratuKép masodikra konnyen megy ez, mi is megtapasztaltukKép

Bolha gyonyoru ez a csajKép

jajj de jo, taliiiiiiiKép
orsoly

Rita!Kép Gratulálok!!!!!!!! (Meg irigykedem isKép)

De már mi is haladunk előre, remélem hamarosan meg lesz a lehetősége nálunk is a kistesónak. Dana vasárnap éjszaka szopizott utoljára, tegnap éjszaka volt az első éjjel hogy nem kapott, fenn is voltunk másfél órán keresztül. Nem sokat sírt, csak egyszer mondta hogy tejcsi, mondtam hogy nincs, kínáltam vízzel, ivott is, megnyugodott, hozzám bújt, de nem bírt visszaaludni másfél órán keresztül. Minidg a határán volt, de sehogy nem volt az igazi, forgolódott, mocorgott, ringattam is, de az sem segített. Pedig nap közben és este úgy alszik el mióta azokat a szopizásokat is megszüntettem. Remélem a mai éjszakánk jobb lesz.
De ha hamarosan lenne mensim (vagy nem lenne, mert elsőre sikerülne a kistesó) akkor megnyugodnék, hogy nagyobb az esélye nálunk is a sikernek.
Sosem gondoltam, hogy én a mensit fogom várni!Kép 2 éve már hogy nem jött meg. Kép Remélem most hamarosan újabb két év következik!

A szállást még nem sikerült lefoglalnom, mert nem volt hely a kiválasztott szállodában. Most még holnap megpróbálom a többit. Remélem lesz hely mert ott ingyen szállhatnánk meg.

Puszi, Leone

KépKép
leone

Rita!Kép OrsolyKép csak megelőzött! Pedig azt hittem én leszek az első!Kép

Ja, és Bolha!Kép
A lányomnak DAnának annyira tetszett Vivien, hogy megpuszilta a monitoron. Kép

Leone

KépKép
leone

Rita Kép
Gratulálunk mi is! Újabb topikbaba!!! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Rita: GratulaKépKép

Karmen: nem is okoz gondot a diéta fizikailag. Csak lelkilegKép Egyébként kezdek átállni a 3cukros kávéról a 2cukor+1canderelre. Így még iható. Ha hozzászoktam, a cukit 1-re akarom csökkenteni. Úgy aztán bőven bele fog férni a diétába (Ch-ilag, mert ugye cukor tilos lenne...).
A bélgyógyászt meg lehet, hogy el fogom küldeni melegebb éghajlatra (pl. New Orleansba)Kép Nem ragozom, olyan belgyógyász...azt hiszi ő az isten, nem mond semmit, ha kérdezek, lecsesz. Áh...Kép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

RitaKép

KépKépKépKépHURRÁKépKépKépKép
Akkor lehet, hogy összefutunk valamikor Sikónál??KépKép

JoviKép

Gyere, ruccanj át Szegedre, én elviszlek szívesen ebbe a kismami boltba!Kép
A belgyógyászt meg rakd fel az első repülőre.Kép

BolhaKép
Nagyon szép a kislányod!Kép

Én voltam tegnap dokinál. Minden rendben, méhszáj teljesen zárt, és kemény.
Megnyugodtam, mert elég sokat keményedik megint a pocim - pont a dokinál is produkált egyet - de azt mondta a doki, hogy nincs nagy gáz, ha igazán veszélyes keményedésről lenne szó, nem nagyon beszélgetnénk közben. Pihennem kell, és nem pánikolni! Szedem a magnéziumot, és kaptam Seduxent, de csak arra az esetre, ha nagyon muszáj.
Egyébként tényleg jól vagyok, mert nem fáj semmi, még csak nem is kellemetlen, csak amikor érzem, hogy kemény, akkor olyan rossz érzésem van, mert tudom, hogy nem jó ha kemény.
(Nnna, most ez gondolom marha érthető volt)

Pussz!Kép
Zitus + BotiKép
26+5

Kép
Kép
zituska28

Rita! Hatalmas gratula a zebrahoz! Kép Kép Kép Hányadik próbálkozós hónapotok volt? Ugy látszik mi vagyunk azok a szerencsétlenek, akik a 2. gyereket sem kapják könnyen az élettől, ha egyáltalán valaha kapunk is. Kép És én néha még 3 gyerkőcről merek (vagy inkább csak mertem) álmodni. Kép Bocsi a negativumért ebben a jókedvű topikban.

Andi
andi28

Humi Kép
Szívből gratulálok a babához. Várjuk a képeket.

Rita Kép
Látod, szerencsét hozott, hogy visszajöttél a topicba.Kép Gratulálok a két csíkhoz!

Andi28 Kép
Gondoltam rátok mostanában, hogy nagyon régen jelentkeztél. Mióta próbálkoztok újra? A fiadról tegyél fel képet, ha tudsz, biztos nagy már.

Jovi Kép
Nagyon csini kismami vagy! A diéta nálam is lelki fájdalmat okoz inkább. KépKép

Leone Kép
Mi már csak kétszer szopizunk egy nap, de nekem még mindig nem jött meg. Gondolkozom, hogy lassan elhagyjuk az estit mi is. Akkor vacsi után jól van lakva, és sokszor épp csak kicsit szopizik. Viszont a kora reggelit még nem lehet, mert akkor sírva ébred, és nagyon igényli. Kíváncsi vagyok, hogy alakul majd nálatok a dolog.

Bea Képhogy vagytok?

Cat Kép jól vagytok?

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

Kedves Kaális lányok!

Egy barátosném (itt woody-ként fut) kérdését tolmácsolom: Aki szülés után ment vissza a Kaáliba vitt-e ajándékot, ill. mit és kinek?
Nincs nete egy ideje és nemsokára megy vissza az ottani dokijához babamutogatóbaKép, szóval azt kérte, hogy gyorsan-gyorsan válaszoljatokKép

Köszi a nevében is!

Jovi+BerciKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?