Katas!
Gratulálok! Szép Baba!
Vildi!
Nagyon tetszett a levél!
nekem még mindig és talán már újra, minden szülés erős élmény! Nem vagyok egy pityergős, de az ilyesmi nagyon hat! Csak tekergettem a szemem jobbra-balr! nem sírok!

Jatka!
Amit írtak a lányok mind nagyon jó. Én esetleg még a neccbugyit tudnám javasolni az első napokra. Praktikus. Könnyű mosni, hamar szárad, és mégsem a rendeset teszi tönkre az ember lánya.
Esetleg még egy intim mosdókrémet vigyél. Én ott használtam ilyet életemben először, és jó volt.
Hannablanka!
Ha eddig elégedett voltál és nem utazgat folyton, tehát elérhető, akkor ne aggódj!
Ez az aggódás normális! Minél közelebb kerülsz a "nagy záróvizsgához" annál inkább elbizonytalanodhatsz, de amikor itt az idő mindent pontosan úgy fogsz csinálni, ahogyan nektek a legjobb és ahogy kell!

Hétfőn voltam dokibácsinál. Egy harmadiknál, e szimpatikus volt. Csemetemagoncunk fél centi, ép szikzacsival és dobogó szivecskével! 6 hetes!

Orrászatra is kell "terhesgondozásra járnom, mert mint kiderült krónikus arcüreg- és orrnyálkahártya-gyulladásom van, ami a terhesség miatt bármikor eldurvulhat.
Kismamik!
Ha valaki allergiás, mindenképpen nézesse meg az orrát egy szakemberrel, mert a krónikus gyulladáok ill. polipok nagyon szeretik ezt az állapotot a saját hasznukra fordítani! Ha nem kezelik bajt csinálhat!
Sziasztok!
Eszter