Sziasztok!
Erika!
Köszönöm szépen neked is a gratulációt. Azt, hogy hány hibapontom lett, direkt nem írtam, mert szégyenlem magam miatta, ugyanis éppen 10 lett.
Ebből az egyik képeset úgy rontottam el, hogy mikor továbbléptem, akkor esett le, hogy a buzi villamosnak is volt táblája.
Akkor kezdtem ám el igazán idegeskedni, mert tudtam, hogy az kapásból 3hp.
Autóssuliba a Volán Telepire járok, Stílus a neve. Ez egy kis suli, csak két oktató van.
Munka ügyben az a helyzet, hogy ha jól tudom, addig nem irathatom be, míg én nem dolgozom. Vagyis csak akkor lehet előbb beiratni, ha viszek arról papírt, hogy x hó x.-én kezdem a munkát. Akkor rosszul tudom, vagy hogy is van most ez?
Gergőnek tuti, hogy nagyon jót tenne a bölcsi, de munka nélkül nem tudom, mit lehetne lépni bölcsi ügyben.
Köszi szépen a munkatippet, amint lehet megrpóbálom felhívni, legrosszabb esetben azt mondják, hogy most nem vesznek fel senkit.
Amúgy a mai 24 órában is volt az új Tusko-nak (TESCO) álláshírdetése, egyszer felvette a nő a telfonját, mikor hívtam, azt mondta, hogy fél órán belül visszahív. Na, hát azóta is hív. Dlután is szinte egyfolytában hívogattam, de fel sem vette.
Nem tudom, hogy hogyan fogunk így egyről a kettőre lépni.
Csajok! Akinek van telefonkönyve, meg tudná nekem légyszike nézni ennek az EWCS-nek a telefonszámát, és a címét? Nekünk már több mint egy másféléve nincsen vezetékes telefonunk.
Reni!
Gergő is csak az apját, meg engem szokott ütögetni, a gyerekeket nem bántja. Általában akkor, mikor kér valamit, és mondom neki, hogy azt nem. Vagy pedig mikor rászólok, hogy napközben ne szopizza az ujját, akkor még a kezében lévő mackót is eldobja, és két kézzel próbál megütni. Általában a kezünket, vagy a lábunkat veszi célba (a szerint, hogy mit ér el). Remélem, tudsz valami tanácsot adni, hogy mit is lehetne csinálni, hogy megértse, hogy az nem jó senkinek.
Szegény Benedek.
Lola!
Köszi szépen a bíztatást. A Gábor inkább magyarázós, beleszólós fajta, úgyhogy lehet, hogy kirakom, de nem biztos, hogy ő azt hagyni fogja.
Nekünk tegnap előtt volt elég hosszú az éjszakánk.
Én este fél 9-kor szoktam lerakni Gergőt aludni, aztán szinte egyből el is alszik. Na, ez most is így volt egészen hajnali fél 4-ig, mikor felsírt. Persze egyből kipattant a szemem, a Gábor is felébredt a felsírásra. Azt mondta, hogy ő szomjas, kimegy a konyhába inni. Mondtam, hogy ne menjen, mert akkor a Gergő nem fog visszaaludni, ha hallja, hogy valaki mászkál a lakásban. Nem hitt nekem Gábor. Kiment inni. Aztán a Gergő megint rákezdte, de most már sírt. Apja átment hozzá, megvígasztalta, felhúzta a nyöszörgőt. Míg zenélt, semmi baj nem volt, mikor elhalgatott, jött a sírás.
Na, aztán kb. 5 perc után elhallgatott. Pont mire elaludtunk volna, megint rákezdett. Vittem neki innit, aztán átcuccoltam hozzá, hogy alszom vele az ágya mellett, hátha csak megijed valamitől.
Megágyaztam magamnak a földön, és ő is lemászott mellém, a mackójával, meg a Marci babájával együtt.
Először úgy tűnt, hogy álmos, aztán nem lett belőle alvás. Egész nap olyan álmos voltam, hogy este szinte beájultam az ágyba, és ez még így önmagában semmi.
Képzeljétek, délután mosogattam volna, de nem folyott le a víz a lefolyón. Szóltam Gábornak, hogy szedje szét, és pucolja ki. Ez meg is történt, viszont a helyzet semmit sem javult. Elkezdte cucálni a csövet műanyag kanállal, ami bele is törött sikeresen, ráadásul nem a nyelével.
Végül valahogy kiszedte, de még mindig nem volt javulás. Felhívta a kollégáját, hogy van e ötlete. Átjött hozzánk a Kálmán is segíteni, és hozott valami cucacsövet, amit szerinte direkt ilyen helyzetekre találtak ki. Mikor átjött, már este 7 óra volt. A konyhába a mosatlan az asztalon, tiszta víz volt a konyha.
Este 9-ig nem történt javulás, úgyhogy Kálmán hazament. Végül ma délelőtt azzal jött haza Gábor a munkából, hogy hívott szerelőt, 1 órán belül itt van, és nem kell falat bontani. Jött is a muki, kb. 5 perces munkájába került a dolog, valami géppel csinálta (én csak hallottam), 5000 Ft-ot fizettünk érte. Mondtam a Gábornak, hogy ez így még mindig olcsóbb, mint a falbontás.
Aztán a Gergőnek letapadt a bőr a kukacán.
Az apja azthiszem 3 napja lehúzta neki, akkor még nem fájt (mert kérdeztük tőle). Viszont másnapra nagyon csúnya lett.
Az óta naponta kb. 5-ször kamilla teás vattával bapamacsolom neki, de nem akarja hagyni, mert biztos nagyon fáj neki, mindig üvölt szegényke, ahogy csak bír.
Viszont már látszik, hogy pici javult. Minden pisinél hol az apjához, hol hozzám jön, hogy "au, au", és mutatja a kukacát. Biztos csípi a pisi neki.
Annyira sajnálom. Ja, de a művelet előtt felhívtam a tesómat, mi a teendő, mert már náluk is volt ilyen probléma. Õ is azt mondta, hogy le kell húzni, a doki is azt csinálná.
Amúgy nekünk most nincs dokink, mert bontják a rendelőt. De szó szerint, még a padlót is.
Rita!
Neked is köszi a gratulációt! Remélem, ennél nehezebb vizsga nem-nagyon vár rám. (ha mégis, légyszi, még ne mondjátok, jó? köszike).
Én is várom majd a házikóról a képeket!
Megpróbálok képet felrakni Gergőről, bár csak csukott szemes van, mert nem szereti, ha fényképezik.
Erika! Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy nekünk is hiányozni fogsz, ha csak ritkán tudsz majd jönni.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Megyek, eltakarítom a maradék "romokat"!
Sziasztok!
Melinda