Új privát üzeneted érkezett!

Na itt vagyok. Újabban sikítozással jelzi drága csemetém, hogy szopizna.Kép

Helyesírással kapcsolatban Ruz már írta, amit én is akartam, hogy a fórum jobban közelít az élőbeszédhez, és ezért sztem belefér a lazaság, a rövidítések, vicces szavak stb., főleg hogy az élőbeszéd kellékei, amivel árnyalhatnánk a mondanivalónkat, hiányoznak. De pl. egy internetes cikkben sztem pont ugyanolyan gondosan kell fogalmazni, mint egy nyomtatottban.

Helyesírás meg más kérdés sztem, nekem szerencsére nincs gondom vele, a pluszt kivéve, inkább melléütni szoktam néha. De nem gondolom, hogy valaki nem adja meg nekem a tiszteletet, ha nem ír helyesen.Kép

Na ne, már megint sikítozás megy.Kép

KépKép
connie

Az előbb elfelejtettem írni, hogy ma délután megyünk először a gyógytornára Martinnal! Remélem minden rendben lesz. Ráadásul mivel nincs még autónk ezért távolsági busszal fogunk bemenni Pestre valószínűleg hordozókendőben. Ha sikeres lesz az utazásunk akkor mi is elmegyünk a műv.házas találkozóra ha nem baj!
berkiadri

Adri!

szerintem akkora óriási tragédia lenne, ha eljönnétek... Kép
Biztos a többiek is így gondolják Kép
lirian

Bernát az egy üveg bébiétel, majd egy kiadós szopás után nekiesett a tornáztató lábának Kép Lehet, hogy a műanyag a XXI. századi gyerekek fő tápláléka lesz? Kép
Amúgy olyan vacak ez a tornáztató, hogy lejön a lába végéről a védőkupak, így befér a torkába az egész láb!!! Múltkor nagyon meg is rémültem, mert olyan furán kezdett sírni. Mikor megnéztem, láttam, hogy a torkában van az egész cucc. Akkor úgy döntöttem, nem adom neki többet. Aztán kiderült, hogy ezzel játszik mostanában a legjobbat, így most kompromisszumot kötöttem magammal ( Kép ), csak akkor adom neki, mikor a nagyok nincsenek itthon, és le tudom tenni őt a földre. Itt rálátok miközben a gépnél ülök vagy a konyhában vagyok.
Azt hiszem, az Auchanban lehetett ezt kapni, elég olcsó lehetett, de legalább életveszélyes!!! Én úgy kaptam kölcsön, de nem fogom továbbadni. Az én lelkemen ne száradjon egyetlen gyerek egészségkárosodása sem! Kép
Már gondolkodtam, mit lehetne a végére tenni, mert ráadásul el is veszett egy ilyen záróelem, de még nem jöttem rá.

Mi kell az msn-hez???? Mármint a számítógépen és alkatrészein kívül? Ez élőbeszédes csevegést jelent vagy ugyanilyen írásosat? Elég hülye vagyok ehhez, mióta nem dolgozom. Kép

Dorka
dorka

Dorka!

Hasonló csevegés, írásban, mint itt.
www.microsoft.com -ról tudod letölteni.
lirian

Sziasztok
HElyesiras Kép nekem ugy altalaban nincs vele gondom, azon kivul, hogy nem hasznalok ekezeteket es szeretem omlesztve leirni amit akarok, ill neha az egybe-kulonnel vanKép ja es a datumok azt egyszeruen nem tudtam megtanulniKép
De sztem se olyan nagy tragedia ha valaki nem figyel oda ra 100%ban egy kotetlenlen "csevi" Kép forumon.
Valakinek volt mar olyan/tudom hulye kerdes lesz/, hogy amikor a reggel pelusozasnal kibontotta a torpet pisiszaga volt a pelusnak? Mert nalunk most eloszor eddig szag es szinmentes volt a pisi, csak a kaktusszal volt tamadasKép

Kép
vaktyuk

Dorka

Ha van mindkét félnek mikrofonja a gépen, akkor élőbeszéd is lehet az Msn, sőt még élőkép is, de ahhoz már kamera is kell. Viszont lehet vele például játszani aknakeresőset. Kép Mi a férjemmel szoktunk néha. Kép

ruz
ruzicsky

Vakytúk,
Nekünk volt ilyen egyszer, ez folyadékhiányt jelenthet. A gyerekdoki azt mondta, hogy szoptassam amilyen gyakran csak tudom, hogy kapjon elég folyadékot, és ha lett volna még ilyen, akkor elküldött volna vizeletvizsgálatra. De sikeresen rákapott manó a napi 10 szopira.Kép Gondolom akkor megpróbálhatnál te is több folyadékot adni neki.

KépKép
connie

Lirian,
A Kossuth mozi mellet van egy anyagos, én oda járok. A varrótanfolyamon mondtak több tippet, és ez van a legközelebb hozzánk.

Dorka,
Szegény Krsitóf.Kép Egy időben anyuéknál voltak zűrök, és én is feladatomnak éreztem, hogy megoldjam az ő gondjaikat, de persze nem tudtam, és az nagyon rossz volt. Főleg, hogy nem vették észre, és nem akartak lebeszélni róla.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Csak olvasok tegnap reggel óta minden szabadidőmben, de még mindig csak a tegnap esténél tartok. És úúúúúúúúúúúútááááááálom ezt az időt!!! Kép

Panni elkezdte 4kézláb (Dorkának: négykézláb Kép ) emelgetni az egyik kezét, hát csak elindul előre. Kép Tegnap doki néni volt a szokásos havi ellenőrzésen. Azt mondta, több tápérték kéne a kajákba, hogy ne legyen éhes éjszaka. Merthogy azért eszik éjjel, mert ugye éhes. És ha fölébred, csak simogassam meg, de ne vegyem föl, mert kialakul benne a rossz szokás. Én ezt már próbáltam többször is, de párom közölte, hogy ok, akkor éjjel fölhívjuk a dokit, hogy hallgassa ő az ordító gyereket. Kép Mivel már kialakult a rossz szokás. Kép De persze a tápértékdúsított kajákat nem eszi meg (pl kását víz helyett tápszerrel kéne ennie). Kép
Nem tudom, hogy tudlak titeket behozni, mert du. szemészhez viszem Pannit.(Sima ellenőrzés, csak egy csomó örökölhető dolog van, amit jobb gyorsan észrevenni.)
És Panninál tegnap ha takarékon is, de befűtöttem. Kép

Vaktyúk,
szemésznél voltatok? Mi volt?

Dorka,
jó, hogy írtad, a muszájjal mindig bajban vagyok, megnézni pedig időigényes - főleg az olyan lustának, mint amilyen én vagyok. Kép Általában amiben nem vagyok biztos, szinonimákkal kikerülöm. Kép De VeZsoRo véleményén vagyok. Meg akkor hogy fejlődne a nyelv, ha minden (gyakran agyament) szabályt betartanánk? Kép

Vezso,
Veronika nagy V, Rozi nagy R, Zsófi kis Z? Kép

Megyek pelenkázni, büdös van. Kép

Kata
panni2005

Kata
Édi lehet Panni a négykézlábazással (na ezt most hogy kell írni?)Ha éhes akor doki bácsi szerint simogasd meg?kérdezd meg tőle,hogy ő azzal jóllalik-e?Kép

Kingu
Jól áll Botinak a klaviatúraKép
Szerintem gyermekeink netzsenik lesznek.

Vaktyúk
Lehet tényleg több folyadék kellene Csipetnek,de lehet csak férfiasodik a pisije,vagy ez hülyeség?

Timurr
Vendég

Kingu,
nagyon édes a kis FürtösKép

Kata,
szerintem sem jó az, ha hagyod ordítani.Kép Lehet, hogy hülyeség, de én nem tenném. Próbálj neki tényleg táplálóbb ételeket adni. Ákos azóta alszik újra normálisan amióta este kap tejpépet a tápjába.Kép

Vaktyuk,
folyadékhiány elsősorban, ugyanúgy mint a felnőtteknél - nem akarok naturalista lenni, biztos tapasztaltad már amire utalok.Kép Próbálj neki többször inni adni. Mi is jártunk így, amikor lehült az idő és nem igényelte annyira a folyadékot.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vigye már el valaki tőlünk a Fogtündért! Megint kezdi a fiam.KépKép Sikítás. Bőgés, mindennel elláttam. Bekenem a száját Dentinox-szal elhallgat, majd 10 p múlva újra sikít. Megnézem ... erre újabb kis fog sejlik át az ínyén. Adtam neki fél Panadolt, és nagy hüppögések között elaludt. Tényleg fáj neki, mert könnyesen sír/sikolt.KépKépKép
Ugye ez azért abbamarad?!?!?!?

Kép

Kép
vizimano

Csilla,
hogy adod a tejpépet Ákosnak? Cumis üvegből?
lirian

hoppá
cumisüveg egy szó, ugye? Kép
lirian

Sziasztok!

Msn: kutasbeata@msn.com

Kép
Ma így indultunk a városba.

Kép
Miután hazaértünk, vendégek jöttek. Miklós 9 nappal idősebb nálam.

Kép
Barátságos házigazda voltam, de megtartottuk a kellő távolságot....Marcikára való tekintettel.

Gréti

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kata meg nem volt idom menni sztem jovo het vegere jelentkezem be.
Nektek volt mar olyan ha a mano bukott hasonerolkodestol akkor tenyleg "hanyasszaga" volt?

Kép
vaktyuk

Sziasztok!
Timurr: micsoda éjszaka! Jobb, ha én nem is panaszkodom, mert Flóra csak 3szor kelt. Viszont ez azt jelenti, hogy lesz még 1-2 nehezebb nap, mert nem bújt ki a második fogacska az éjjel.

Ez volt amúgy az első éjszaka, amikor külön szobában aludt. Úgy tapasztaltam ugyanis, hogy szinte mindig felébred arra, amikor bemegyünk, és utána hajnalban is többször ébred, ha ott vagyunk mellette. A múltkori 10 órás alvás is úgy sikerült, hogy mi a férjemmel a kanapén és a kisszobában aludtunk próbaképpen. Meglátjuk, hogy tényleg van-e összefüggés.

Connie: kedden és csütörtükün 3 körül ér haza a férjem, viszont szerdán és pénteken egyáltalán nincs órája (akkor max könyvtárba megy el vagy edzőterembe :o)

Nekem is van msn messengerem: koskriszta@msn.com néven vagyok megtalálható.

Helyesírás: nekem igazán tudnom kéne (magyar nyelv és irod. szak), de sajnos rengeteg szóval kapcsolatban bizonytalan vagyok. Mondjuk a netes fórumokon/baráti, családi emailben különösebben nem zavar, ott szerintem sok minden elfér. Amúgy az egybeírás, különírás borzasztóan bonyolult a magyarban, és ha köznyelvi tendenciát figyeljük, szerintem mindenképpen egyszerűsödni fog. Engem mondjuk sokszor zavar, hogy mindent külön írnak, ami nyilvánvalóan egybe tartozik, de a nyelv már csak ilyen: a használói alakítják, és hiába ragaszkodunk valamilyen merev formához, akkor is változni fog. Azért persze nem mondom, hogy mindenki írjon, ahogy akar, de szerintem a túlzott nyelvőrség sem vezet sehova.
Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Adri,
Majd írd meg milyen volt a gyógytorna. A talira meg gyertek csak!

KépKép
connie

Dorka,
Valamikor írtad a nasikat: ami a múltkor megmaradt, itt figyel a gardróbban, viszem a következő talira, úgyhogy oda nasikat nem kell hozni, legfeljebb ha valaki nagyon akar sütni.Kép A maradék sütiket viszont megettük, azt nem tettem el.Kép

KépKép
connie

Kinek kell matek tanár? Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vaktyúk,
Az anyatejes bukásról tudok csak nyilatkozni, annak savanyútej szaga van, fujj.

KépKép
connie

Ja, meg valaki kérdezte a bébiburdákat is: sajnos nem jelenik már meg magyarul a Burda, úgyhogy csak régieket lehet beszerezni, ezért nagy kincsek.Kép A Burda boltban pl. a Vámház krt.-on vettem én néhány gyerekburdát, de abban csak néhány bébiruha van, a többi nagyobbakra való.
És képzeljétek, volt egy csomó Burdám, vagy 20, és eltűntek tavaly a költözéskor.Kép Akkor még nem varrtam, és annyira nem figyeltem rájuk, fogalmam sincs hova lettek.Kép

KépKép
connie

Lányok, de ugye a nagy msn-ezésben nem maradtok ki a topicból?
Amúgy próbáltam bejelentkezni (letöltöttem persze), de a tűzfal miatt nem enged fel. Azt meg nem szívesen kapcsolom ki. Maradok inkább itt.
D
dorka

Dorka,
én nem voltam semmilyen helyen elérhető, mert elvittem Manót az esőbe "hűteni a kedélyeket". Nagyon ordított, kell neki a séta.Kép

Kép

Kép
vizimano

Lányok, ezt el kell mondanom:

Lili evett 3/4 3-kor 170 gr főzeléket, minden zokszó nélkül...
majd az imént _három óra_ múlva behúzott 120 gr. tápszert... és ordítva közölte előtte, hogy éhes...
le vagyok döbbenve, az én nemevő lányom nekiállt falni Kép
lirian

Lirien szupi!!!!
Vendég

Sziasztok !

Én is itt vagyok, csak most elrohanok megcsinálni a fehércsoki krémet...Kép
Persze ma már nem eszek belőle, csak holnap..Kép

majd még jövök

Lirian!!
Látod milyen ügyi a Lili?? Biztos Boti írt neki valamilyen üzenetet..Kép

kingu
cica29

Kingu, Timurr Kép
remélem ez a helyzet állandósul Kép
lirian

Én hálózsákot varrok. Illetve még csak kiszabtam. Meg néha benéztem, de nem volt itt senki.

Lirian,
Csak így tovább.Kép

KépKép
connie

Connie Kép
én is úgy szeretnék varrni mindenfélét Kép
A varrógép adott is végülis... mennyire ügyes vagy Kép
lirian

Lir,
hajrá Liló csak így tovább.Kép

Végre Ákos is abbahagyta a vad hízást, az elmúlt héten nem hízott semmit. Nem parázok, mert teljesen jókedvű - fogas ordítást leszámítva.Kép

Kép

Kép
vizimano

Jajj, annyira jó, hogy vagytok Kép
lirian

Sziasztok! Jó estét! Kép

Itt vagyok én is Kép egy picit, aztán megyek durmolni, kb 24 órát aludnék egyben, ha lehetne.

Fogzásos babáknak és mamijuknak kívánok nyugodtabb napokat!! KépKép
A képek gyönyörűek Kép
Nem is tudom, miket akartam írni, így estére már lelassulok. Rászántam magam, és elbattyogtam az ortopédiára, és negatív a Rozi csípője, de azért még tornáztatni kell a doktornő szerint. És 6 hét múlva megröntgenezi, biztos ami biztos.
De legalább ezt a fránya (bocsi) keménybetétes gatyót nem kell hordani Kép Úgyis utáltam nagyon.
Aztán vettem neki, mármint bébibaba Rozinak egy olyan édes télies ruhácskát, a talin majd meglátjátok.
Meg vettem az esküvőszervezős tanfolyamra egy dossziét is, csüt-pénteken lesz a beiratkozás, és okt közepén indul, 6 vasárnapon át, 6 óra. Furcsa lesz Rozi nélkül lenni annyi ideig. A férjem vigyáz rá majd, meg a lányok, és egyszer lesz valszeg a mamám is igénybe véve, mert az egyik vasárnap a férjem Londonba utazik. Most Moszkvában van, ahol sokkal jobb idő van, mint itt. Azért nincs hőség, de legalább melegebb van.
Azért aggódom, hogy mi lesz Rozival ennyi ideig nélkülem. Vhogy csak lesz. Kép
Ma du főztem egy kicsit, az mindig jókedvre derít, májat sütöttem, meg csirkecombot is, meg csináltam a lányoknak palacsintatortát (almás). Jó dolguk van, mert tegnap kisütöttem hajnalban egy adag muffint is, hogy a gőzölgő kakaó mellett legyen mit álmosan elmajszolni. De az már elfogyott.
VezsoRo = olyan sikkes így, nem? Végül is VeZsoRo lenne (Kata, igazad van Kép), de azt nehéz leírni. Végül is lehetek Erika is, hiszen ez lenne a becsületes nevem. De inkább leszek Vezso, vagy VezsoRo amikor aláírok, jó Kép ?
Puszi Kép
vezso

Sziasztok!
Látom hogy az msn-ről volt szó ezért megkértem kedves LÁNYOMAT hogy csináljon nekem is egyet mert ő NAGYON ÜGYES!és mostmár nekem is van címem: zsuzsi_123@freemail.hu
zsuba31

Nagyon sokat írtatok, sajna én ma nem tudtam jönni Bazsi EXTRA nyűgös volt , remélem a holnapi nap jobb lesz és akkor tudok lenni. A betegeknek jobbulást, a depiseknek vidámságot a rosszalvókanak álommanót kívánok!!!

Jó éjt!!!!!
Zsuzsa
zsuba31

Lirian,
Most tanultam meg varrni a terhességem alatt.KépÉs olyan kis egyszerűségekkel kezdtem a tanfolyam után, mint Ákos fürdőlepedői meg a függönye.Kép
Hálózsákot már csak össze kell varrni, holnap remélem kész leszek vele. Kivéve, ha megőrülök vagy kivándorlok ettől az észbontó sikítozástól.Kép

KépKép
connie

Azért messzire ne menj Kép
lirian

Connie,
akkor jó úton haladok, mert varrtam Ákosnak 2 játszószőnyeget a járókába, meg rácsvédőt is készülök varrni, meg hastáncra magamnak fátyolt, és profin szegem a nacikat - nekem mind hosszú - de ilyen profi dolgokra nem vállalkoztam még, mint hálózsák.Kép

Vezso, Erika,
nem irigyellek amiatt, hogy férjed ilyen sokat van távol. Tudom, ezt is meg lehet szokni, apum sokat mentőzött amikor kicsik voltunk a pénz miatt.Kép Anyu akkor volt, hogy napokig nem látta.Kép Nekem szerencsém van, mert a férjem hazajön időben kop-kop-kop. Én évekig hiába kértem, hogy korábban járjon haza, de Manó miatt megteszi. Kicsit kevesebb a jövedelem, de több a boldogság. Szerencsére megteheti.Kép

Én elrúgtam magamtól a betegséget. Mert egy Anya nem lehet beteg.Kép

Kép

Kép
vizimano

Éjjeli műszaknak további jó netezést, megyek teáztatom Apát, aki naggyonn beteg.Kép

Kép

Kép
vizimano

Connie!
Előbányászom a régi Burdákat és a talira viszem, szerintem az alap a lényeg, aztán úgy variálod ahogy akarod.

Kingu!
Aztán Boti odaengedjen ám a számítógéphez, mert ha megkaparíntja akkor ki leszel fúrva.

Nem tudom mitől volt a hasmenés, de délutánra meg már elmúlt, remélem sokáig.

Gondban vagyok, mert Bergon babakocsink van és írtó nehéz lemértük 14 kiló, plusz Beni a téli cuccokkal hát 24 kilót a buszra felemelni, talán Stallone, de az meg nincs mellettem. Szóval mivel a gyógytornára járnunk kell amíg elkezd járni, az meg még tök messze van, és busszal kell menni, hát én nem tudom egyedül felrakni. Autónk meg nincs, a kengurúba meg már a héten alig tudtam begyömöszölni, és én még nem is voltam vastagon felöltözve. Szóval most a férjemet győzködöm, hogy elkéne adni és kéne egy kevésbé nehéz babakocsit nézni. Erre ő, én akartam ezt a babakocsit, na ja csak amikor vettük nem tudtam, hogy a fiam beteg lesz és minden másnap buszoznom kell vele. Azt sem tudom, melyik babakocsi jó télre és könnyű is. Úgyis használtan vennék, mert horror árak vannak a boltokba.
Patri
patri

Sziasztok!

Lir!
Hajrá Lilóca, csak így tovább! Kép Kép Kép Kép Kép

Patri!
Az első babakocsinkat én is lepasszoltam, dög nehéz volt!Vettünk egy Graco sportkocsit, én nagyon szeretem; csak az a gáz hogy nem téliesíthető állítólag nem lehet rá lábzsákot venni!Majd beszélek egy varrónővel, hátha tud rá varrni!
Ti most a Moszkvára fogtok járni tornára?Ki a gyógytornászotok?

Képzeljétek tegnap Marcipán végigkacagta a tornát, annyit mosolyogtunk rajta!Egy órán keresztül be nem állt a szája, és folyamatosan hangosan kacagott; tök édes volt! Kép

Grétike!
Figyelünk ám, semmi pasizás! Kép Kép Kép

Virág!
Ti jöttök majd kedden a talira?Mehetnénk eggyüt, pl a Kökin találkozhatnánk!

Ildi

delfinke

Ildi,
Ez tök jó, hogy már kacarászik Marci a tornán.Kép

Patri,
köszi szépen. Tényleg csak néhány alapdarab szabásmintája kellene, pl. egy jó rugi, kocsikabát, ilyesmik. A boltiakat is ugyanarra a szabásmintára varrják, csak az anyagot, meg a mintákat variálják.

Vizimanó,
Nálunk is ez volt, terhesség alatt sokat durciztam, hogy Apa későn jön haza, főleg, hogy én itthon voltam majdnem végig. Meg sokszor jött közbe váratlan megbeszélés este 5-kor, mert a főnöke (=uncsitesója) megszokta, amíg mind facérok voltak, az éjszakába nyúló házi megbeszéléseket. De mióta Ákos megszületett, ez egycsapásra megváltozott.

Nebula,
te egy mázlista vagy, hogy ennyit van otthon a párod.Kép

KépKép
connie

Ildi
De jó!Nekem eszembe se jutott tiszta lüke vagyok,tök jó ötlet h menjünk együtt!!A részleteket még egyeztetjük,ok?

Connie
ne haragudj de betennéd még egyszer a művház linkjét?Emlékszem írtad h az Ecseriről busszal kell odamenni majd visszakeresek.ha a Pöttyös utcánál szállunk le gyalog onnan nagyon messze van?

bocs,de most nem tudok másra reagálni,Vince alszik mindjárt,akkor jövök vissza
sziasztok
virág
villes

Jaj, lányok! Olyan jó, hogy vagytok! Nyavalyogni jöttem, de mire végigolvastam a tegnap estétől írtakat, már nincs is olyan szar kedvem.
Hétfő óta ki vagyok bukva. Azt hittem, már teljesen túl vagyok nem is csak a nehezén, de valahogy a hétfő padlóra tett megint. Nem történt más, mint itt volt, egyszer elbőgtem közben magam, de végül leküzdöttem ezt is. Kristóf kérdései és az arra elinduló gondolataim súlytottak megint fejbe.
Most az előbb meg felhívtam anyut, hogy ő hívott-e, mert nem értem oda a telefonhoz időben. Végül olyan prímán összevesztünk, hogy magam is csodálkozom. Én mindig is jóban voltam anyuval. Múlt héten kiabáltam vele először életemben!!! És ma megint Kép Olyan érthetetlen számomra, hogy miért macerál most engem. Egyik baj, hogy az erkélyen kupi van, ami a ház szégyene, és ugorjak már neki végre. Megjegyzem, kilóg a nyelvem a tennivalóktól, kutya nem segít, az erkély meg betonmellvédes, senki nem lát semmit, még én sem. Nem mondom, nyomaszt, hogy kupi van, de sokadrangú probléma ez most nekem. Aztán megkért, főzzek ma én a bátyáméknak is, mert ő ugyan jön hozzájuk segíteni, de takarítani fog. Mondtam, hogy rendben (gyors fejszámolást végeztem, mert a hónap hátralévő részére vicc nélkül van alig 4 ezer forintunk. És múlt héten ilyenkor volt 10, tehát elég jól tartom a kereteket. Mindegy, szerencsére van elég alapanyagom, főzök. Erre kérdezgette, hogy oké, de van-e mazsolám a tejberizshez, mire mondtam, hogy nincs, én nem szoktam amúgy sem bele tenni. Na jó, de tejszínem? Mondom azt sem szoktam. És vaníliáscukrom? Azt szoktam, de elfelejtettem venni az előbb, most nélküle lesz. Teszünk belel gyümölcsöt és kész. Tudnotok kell, hogy nekünk a közért nagyon messze van, nem indulok el busszal egy zacskó vaníliáscukorért. Autóban már nincs benzin, amúgy sem vagyok odanőve a kocsihoz. Szóval mondtam, ezeket, mire ő mondta, hogy miért kell nekem mindig nyávogni. Ezt arra mondta, hogy én nem szoktam ezt meg azt beletenni. Ja, és a mazsolára még azt is mondtam, hogy nem mindenki szereti benne nálunk. Ez volt a csúcs, mert azt mondta, hogy én szoktatom rá a családot a válogatásra. Tessék azt enni, ami van! Mondom oké, de hála Istennek nem háborús időket élünk, megpróbálok olyanokat főzni, amit mindenki szeret. Hát az nem jó, ettől lesznek olyan finnyásak, mint én. Elmondom, hogy én a húst nem szeretem, de minden zöldséget megeszem. Sőt minden tejterméket stb. Anyu a fejemhez vágta, hogy nekünk főzni az egy kész agyvérzés neki, mert ki ezt nem szereti, ki azt. Tessék mindent megenni. Vajon mit szólna a második férje, ha minden nap zöldéges ételt főzne? Húst hússal bír csak enni! Érdekes, ezt meg sem hallotta. Neki persze olyat igyekszik főzni, amit szeret. Akkor hol a hiba? Én is erre törekszem. Amúgy pedig nem vagyunk egyformák. Kristóf meglehetősen válogatós, semmi zöldséget nem eszik meg a krumplin és babon kívül. De Bálint a húson kívül mindent szeret. A húst is megeszi, de nem szereti túlságosan. És mindkettőt én neveltem.

Bocsánat, hogy rátok borítottam mindezt, de ilyenkor NEM ÉRTEM AZ ANYUKÁMAT, hogy tudja, hogy nem vagyok jól, és mégis csesztet. Mikor mondtam, hogy én sem esem neki, ha tudom, nincs jól, erre megkérdezte, hogy miért én most nem vagyok jól? MOndtam, hogy deeee, minden happy Kép

Áhhh, nem értem én ezt!

A bátyám nagyon rendes volt, mert sírva felhívtam, és megígérte, hogy beszél anyuval, hogy most hagyjon az ilyen szemrehányásokkal. Meg majd segít, hogy megbeszéljük ezeket a dolgokat. A világon nekem van a legrendesebb testvérem!!! De komolyan! Úgy szeretném, ha az én fiaim is ilyen jó testvérek lennének, mint mi.
Képzeljétek, ma Bálint Kristóf nyakába csimpaszkodott és úgy puszilgatta. Azért engem nem kábítanak el, tudom, hogy gyepálni is tudják egymást, de ilyenkor megnyugszom, mert az igazi érzelem az a szeretet, ha néha fel is mérgesítik egymást.
Kristófot kérdeztem, hogy az oviban is szokott-e Bálint hozzá bújni. azt mondta, hogy igen!! Kép Amikor meg kell védeni őt Kép

Eldugultam! Csak vidítsatok már megint fel, jó?
Puszi, Dorka
dorka

Dorka!

Ne légy rosszkedvű, tudom könnyű mondani!
Ezt neked küldöm kis jókedvre derítés alkalmából:
Kép
Meg ezt is:
Kép

delfinke

Jajj Dorka
Annyira sajnálom,van neked elég bajod és akkor ilyen hülyeségekkel csesztetnek.Tudod én arra gondolok,hogy anyukádat is nagyon bántja a dolog ami történt, és sokszor az ember azt bántja akit a legjobban szeret.Szerintem főzz ahogy gondolok és ne foglalkozz vele.Küldök neked vidító (na ezt nem tudom jó -e ígyKép) figurákat.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Timurr
Vendég

Dorka
Fel a fejjel! Próbáld meg nem meghallani a csipkelődő megjegyzéseket. Mi egy-egy összezördülés után általában sírva borulunk anyukámmal egymás nyakába.
A felvidámító figurák nagyon jók, főleg a lila viziló.

Nekünk kicsit nehéz kilábalni ebből a náthából. Még tegnap is volt hőemelkedése a gyermeknek. Úgyhogy adtam neki fluimucilt, attól végre kijött egy csomó trutyi az orrából. Ma voltunk dokinál, mindent rendben talált, nem is volt hőemelkedése, torka sem piros, remélem, most már tényleg túl vagyunk rajta.
Dóri tegnap rájött arra, milyen jó sikogatni, úgyhogy egész du és este teli torokból sikitozott apja legnagyobb örömére, akinek nagyon fájt a feje. Szegény már a fülét fogta, és kérte a lányát, hagyja végre abba. Kb este 10-kor már meg is tette.
pviki

Sziasztok !

megint "rídonliban" nyomtam nem volt időm írni egyáltalánKép.
A napokban Boldi igen nyűgös volt , tegnap pl. együtt sírtunk. Kicsit kikészültem. Hétfőn 4 hós oltás, jött a hidegfront + fogzik. Éjjel van hogy 6-szor (!) ébred . De megpróbálom magam összeszedni csak néha én is besokallok. Talán a stressz miatt vagy a nem evés miatt nálam is jelentkezett a tejcsökkenés. Nagyon megijedtem mert 6 hóig ki akarom húzni tejcsivel. Utánaolvastam a tejszaporítóknak de a legtöbbet már ismertem. ( teák, urtica, süti) és találtam egy görögszénamag , kecskeruta és benedekfű keveréket amitől ismét "dől a lé" vagyis a tejcsi. Úgy örülök. azért írtam le hátha valaki hasznát veszi.

Timurr,
nálad rendeződött a helyzet?

Bocsi hogy külön nem írok mindnekinek de így is örülök hogy ide jutottam. Dorka : anyummal mi is összekapunk sokszor pl.most jött a feles tej és tápszeres dumával hogy biztos az jó lesz a gyereknek mert éhes... szóval megértelek fel a fejjel.és kitartás.

Kingu ,

Fürtös nagyon édi.........és minden kisbaba.Kép

Én is szeretnék megtanulni varrni.Hol tanultál meg Connie?

Vizimanó: nálunk is tegnap "ének az esőben " volt csak séta az esőben variációra.

felteszek 2 képet manó Boldizsárról.
Az elsőn üzeni Connie Akosának ő is gyúr a felülésre Kép

puszi lányok.
j.

Kép
Kép

a nagy hidegben beöltözve Kép

Kép
juszti75

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X