Móni!
Örülök, hogy jó lett a HSG. Legalább ezzel biztosan nincs baj. Nem kellene a férjednek mégegy vizsgálat? Lehet, hogy sokkal jobb eredmény lenne, és akkor még jobban lehetne bízni.
Nem hinném, hogy rajtam orvos tud segíteni.
Van akinek az szükséges a nyugalomhoz, nekem nem. Rajtam a rend segítene a fejemben. A férjemnek is mondtam, hogy szeretnék pszichológushoz menni, és nem ellenkezett. Jó,jó éppen arra is mondhatjuk, hogy orvos, dehát az mégsem műszerekkel vizsgálja a szerveimet, hanem a lelkemben kotorászik. És oda még hivatalos ember nem nyert betekintést. Eddig.
Sajnos a legtöbb embernek az a meglátása ezzel kapcs, hogy az meg psz.-hoz, aki elmebeteg. Pedig szerintem alig akad olyan ember, akire ne férne rá olykor.
Monyóka!
Nagyon nagyon szorítok, hogy meglegyen az eredménye annak, hogy most nem görcsöltök rá a dologra.
Jó, hogy így látod a dolgokat, de szerintem ne zárkózz el attól, hogy télen jöjjön össze a baba, mert ha most összejön, akkor nyáron fog megszületni.
Ancsa!
Szerintem ezzel a 2 évvel nyugodtan felkereshetsz egy meddőségi központot. Bp-en laksz? Mert akkor könnyebb dolgod van. Én 150km-re lakok tőle.
Ferlháborítóak ezek a mai orvosok. Azért tanultak, ill. taníttatta őket az állam, hogy segítsenek az embereken, nem azért, hogy leszvrják a fejüket!