Hali Csajok!
Bea!
Köszi a fotókat szupik!
Gyönyörüek a kölköcök!
Szülinapra minek örülnének a csajszik?
Vmikor október végén sztem megyünk Szegedre, de ez függ nagyon a sulitól.Mi is tervezgetünk, mert egy csomó változtatást szeretnénk csinálni, egyenlöre idebent. Új konyhabútor, festés, világítás, gyerekszoba, stb. Jövöre tetöcsere-szigetelés, kocsibeálló (duplakapu elektronizálás, külsö-belsö), erkélyajtók cseréje+bejárati ajtó, az oldalsó rész beépítése, stb., stb., nem is folytatom.
A kocsimat le kellene majd cserélni, mert 10 éves lesz jövöre, már több mint 200 ezer km. van benne, meg mostmár rá is kéne költeni, de annyit meg azért nem ér. Szal csere-bere, de ugye az is pénz, mert hitelt nem szeretnénk felvenni.
A sulim uccsó éve sem lesz egy ktsgkimélö dolog, mert már minden Gyöngyösön van/lesz, elöadás is, meg a vizsga is. Benzin, matrica, + 200 km amiböl 70 km a pesti dugóban, szinte minden második hétvégén.
na ezt azért kihagynám.
Örülök, hogy beindulni látszik a nyelvtáboros dolog, szurkolok, hogy minden úgy alakuljon ahogyan szeretnéd!
Kata aktivitása dícséretes, ne tessék már most letörni a törekvéseit
Ne mondjam Ilang úgy néz ki, hogy ihaj, csupa seb, karcolás és kék folt, de kívételesen a feje is csupa seb... Mint egy fiú
Németország bizti jó lesz! Merre mentek?
Chrissy!
Pénteki suli
Akkor ezt rögzítettem. A jövöhét nekem nem okés, mert Gyöngyösön leszek, számvitelezek
Tudod, annyira szeretem
ALvás, nálunk is elég hektikus, de aztán az van amit a Bea írt, hogy 2-max 3 ilyen nap, majd harmadnap már az ebédet is alíg tudja a gyerek megvárni
Só-liszt gyurmázást nekünk is ki kéne próbálni, csak nem tudom, hoyg kell.. Vmikor nem csatlkaozhatunk?
Oviba valszeg a diósdi nagyoviba fogunk járni, ami itt van a 70-es másik oldalán. Nem hiszem, hogy egy 3 éves kisgyereket, 6-kor kellene kirobbantani az ágyból, hoyg elvonszoljam a dugón keresztül oviba. Persze a szükség és a helyhiány nagy úr, de remélem sikerül, ide bekerülni. Jókat mondanak róla, van protekciónk, na és közel is van
Ha esetleg a cégben fogok dolgozni, ahhoz is közel van, 15-20 perc. Mert ugye ez is szempont!
Amúgy én jártam (volna) erre, de napokig nem lehetett megnyitni a babanet oldalát, így eléggé elment a kedvem...
Te mikor vizsgázol? Elkezdted már a szakdolidat? Jobb már a hangulatod? Hányra jártok Érdre tücsök-zenére?
Na most megyek, mert feltételezem, hogy a mosógépem nem fog helyettem kiteregetni...
Puszi
Tündér