Új privát üzeneted érkezett!

Biby!
Írj ide:crys@mailbox.hu
crys74

Szia Füleske!

Az nőgyógyászom 2 spontán terhesség és egy inszem utáni terhesség(azaz 3 terhesség) utáni vetélésből kezdett gyanakodni és küldött el immunológiai vizsgálatra, ami csupán vérvételből állt (de vagy 10 kémcsővel!)Mindegyik alkalommal 5-6 hetesen vetéltem el.Ultrahangon még semmi nem látszott,csak a vérvétel mutatta ki a terhességeket.
Kiderült, hogy kombinált thrombophiliám van,ezen belül FVLeiden heterozygota állapot.
Fraxiparine szurit írtak fel a következő terhességre.Lombik volt aug.-ban, de mivel kevesebb szurit adtak az intézetben, mint amennyit előírtak, ezért ismét, negyedszerre is elvetéltem az 5. hétenKép
crys74

Zsebi!
Nem akartalak megbántani.
Én el vagyok keseredve kegyetlenül, de azért csinálom. Én inkább csinálom három havonta, mert ha teljesen elsodor a depi, akkor végem. Kíváncsi vagyok, hogy pénteken a Krizsa mennyire "vidít" fel. Igaz, én már nem gyakorolhatok túl sokat. rettenetes dolog, hogy itt állok az 5. próbálkozás előtt. Ez egy sorscsapás.

Timi
latimi

Timi!
Tudom, hogy nem megbántani akartál egyáltaán nem is annak vette, csak leírtam hogy én ezzel hogy vagyok. Tényleg az van amit Wish írt nem vagyunk egyformák, ki hamarabb ki később szeretné kezdeni a következőt. A ti esetetekben sajnos mindenképp ki kell bírnotok ezt az ominózus három hónapot, de meglátod pikk-pakk itt a december! Kép
Mikor mész pénteken én is akkor megyek!
Azt pedig teljesen megértem, hogy az 5. előtt ilyen állapotban vagy, remélem azért hogy pénteken kapsz olyan megnyugtató válaszokat ami segít a lelki békéhez!

Egyébként egyik este amikor nem bírtam aludni rajtad agyaltam. A következőre jutottam. Mivel nálad semmi de semmi baj nincs és donort használtok akkor nem lehet inszemezni. A Kaáliba azt ígyis úgy is ki kell fizetni, talán decemberig beleférne egy vagy kettő hátha a jó kis donorokkal sikerülne nem??????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, erre gondoltam én is Timi esetében, csak hát nem akartam kotnyeleskedni. Biztosan megvan az oka annak, hogy eddig nem volt donoros inszem... pedig azt szoktak előbb. De majd jön Timi és elmondja.
Csak mert én pszichés tényezőkre is gyanakszom, Timi rettenetesen végigizgulta-aggódta a 2 hetet, és ez is akadályozhatja a terhességet. Az inszemet "brahiból" is lehet csinálni, és sokkal kisebb megterhelés. Volt már olyan, aki így csinálta, és 3.lombik után egy inszemből maradt babás.
s_norka

Zsebi!
Megnyugodtam, hogy nem sértettelek meg. Jó lenne, ha tudnánk találkozni. Fél négyre kell mennünk. Én is remélem, hogy megnyugtató választ kapok. Bízom benne, hogy vmi turbós gyógyszert kapok a beültetés után, hogy ott is maradjanak a lurkók.

Norka!
Azt sajnos én sem tudom, hogy miért nem volt donoros inszem. ezt nekünk fel sem ajánlották. nem is tudtam, hogy ilyenre is van lehetőség.

Timi
latimi

Timi!
Szerintem mindenképp kérdezz rá erre az inszemes dologra,mert azért azok plusz lehetőségek és talán tényleg érdemes lenne akkor az 5. lombikot arrébb tenni!!!!!

Én háromra megyek szóval szerintem biztos találkozunk. Kép Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Akkor ott találkozunk. Majd holnap teszek fel képet magunkról, így könnyebb lesz majd megismerned bennünket. Lehet, hogy már találkoztunk is.
Pofátlanság, hogy nekünk ilyen lehetőségről nem beszéltek. Pénteken vallatom a Krizsát.
Még jó, hogy van ez a net. Itt több mindent megtudok, mint a Kaáliban.
Elkezdtem az Aviva tornát. Olyan izomlázam lett, hogy csak na.
latimi

Timi!
Én 100 %-ig nemtudom,hogy van-e ilyenre lehetőség, de én úgy gondolom, hogy az inszemet neked kell fizetni, innentől a pénzedért azt kérsz amit akarsz. És ugye ha egy olyan párt nézünk ahol semmi baj nincs csak mégsem jön a baba ott az inszemmel kezdene, és mivel veled nincs baj a donornak pedig tökéletes anyagot használnak így miért ne lehetne inszem, remélem nem ébresztettem benned felesleges reményt, mert ezért is vaciláltam hogy megírjam-e, de egy kérdést mindenképp megér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi, nálad tényleg nem találtak semmit? Például HSG-d jó lett, átjárhatók a petevezetők? Volt laparoszkópiád?

Szerintem azért alakult ez így, mert ugye eleinte a párod spermáival próbálkoztatok, ami mindenképpen lombikot indokolt. De mivel ott nem sikerült egyről kettőre lépni, azonnal mentetek tovább donorossal. Ha jól gondolom, és tényleg nincsen nálad sem semmi kizáró ok, akkor van tippem, miért nem ajánlották fel az inszemet... mert az csak 35 ezer, viszont a lombik után a TB-től valami 300ezret kapnak. A Kaáli ugyabár profitorientált magánintézet...
de nem akarom szítani a kedélyeket, csak előjött belőlem a szimatoló kutya.
s_norka

Norka!
Nálam minden rendben van. Szerintem már ez is baj. Átjárható vagyok tökéletesen, a méhemmmel is minden rendben van. A hormon értékeim szerintük tökéletesek. Már a fülcimpa méreteimet is ismerik. Azt is megnézték, hogy hajlamos vagyok -e trombózisra, mert az is gátolja a teherbeesést. Azt mondta a Krizsa, hogy ilyen tökéletes adatai a nők 1%-ának van. Ezért mondtam neki múltkor, hogy akkor mi a nem létező betegséget kergetjük. Szerintem is a pénz volt a döntő az egészben.
Pénteken mindent megkérdezek.

Timi
latimi

Pfu, Timi... én a helyedben nem sokat tökölnék, kipróbálnék 2-3 inszemet. Lehet, hogy az lesz a nyerő. Közben viháncolnék, dolgoznék, nem foglalkoznék az egésszel. Ilyen laza hozzáállással még akár sikerülhet is, mintha spontán lenne. Hiszen akkor stimulálni se kéne téged, hiszen a pé-d is oké. Az azért mégiscsak természetesebb!
Attól tartok csak, hogy Kr. majd előhozakodik a statisztikával, hogy az inszem 15%-os sikerű. De szerintem nálad ilyen adottságokkal több.
s_norka

Wish
Mennek a drukkok neked is ezerrel!Aztán ügyesen a szurikkal!KépTényleg te be adod magadnak,vagy a férjecskéd vállalja ezt a szerepet?

Zsebi
Akkor jól van, nem csináltam neked plussz munkát!Nagyon szurkolok nektek!Mikor lesz punkció?Jajj már én is haladni akarok!

Edina
dedina

Farkasok
Nektek giga-mega drukk százezerrel!KépRemélem nagyon jól vagytok?Idegeskedésnek nyoma sincs!Kép
Na jók legyetek!Nevelgessétek szépen a kis farkasaitokat!Kép
A zebra most is itt van az ölemben .Már a kápeteket is megmutattam neki, remélem jó írányba küldi a csíkjait!

Már felkészítettem, hohy mostanában sok dolga lesz!Remélem tud is minket követni!

Edina
dedina

Megjártuk Dévait, mi voltunk az utolsók. Fél kilenckor jöttünk el. Péntektől nyomjuk a szurikat. 150 Gonal és 1 menopur + 1 closty.
Szegény nézte a múltkori adataimat és teljesen el volt keseredve, hogy miért nem sikerült, pedig mind a 2x milyen jók voltak az eredmények. Jó hormonok, sok petesejt, szép nyálkahártya... Egyfolytában a fejét csóválta. Aztán mondtam neki, nem baj, majd most sikerülni fog. Mondta is a biológus csaj, hogy hogy van ez, hogy a beteg vígasztalja az orvost Kép
Szóval Dévai azt mondta, hogy puszilgassam meg a férjemet, hogy ügyes legyen, mert az én eredményeim nagyon jók, ezekkel sikerülnie kellett volna. Úgyhogy most Laci minden puszit orvosi utasításra kap Kép Kérdezte is, hogy valami komolyabb kényeztetést nem javasolt az orvos? Kép
Meg azt is mondta a doki, hogy egyen vitamint, pl. elevitet. Na ezek történtek, majd hétfőn megyek, hogy megkuksizzuk, hogy nőnek a kicsik.
Ja, ezt majdnem el is felejtettem! Eddig mindig mondta, hogy nagyon PCO-s a petefészkem, de most csak azt mondta, hogy enyhén multicisztás! Szóval használ a varratás! Ennek nagyon örültem Kép

Edina Kép
A párom nyomja a szurikat.

TimiKép
Ez az inszem nagyon jó ötlet.

wish

Wish!
Ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Férfiaknak Elevit erről még nem hallottam, van értelme még most szednie,hiszen elvileg 72 nap a sperma kialakulása vagy nem vagy most mivan????????????????
Sikerülni fog meglátod!!!!!

Akkor a frissített tábla! Bárkinek bármi javítanivaló van jelezzzzzzze!

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Edina!
Nemsokára kezdesz majd meglátod hipp-hopp itt van az is a nyakunkon! Kép
A punkciót még nem tudom de szerintem valamikor jövő hét elején pénteken megyek uh-ra és akkor kiderül hányan növekednek odabent mekkorák és ettől fogja függővé tenni a dokibácsi a hogyan továbbot. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!

Megjött Kép Kép Kép
Szörnyen megkönnyebbültem!
Zsebit Kép már csak ma olvastam, de jó volt a tipp, a felülések segítettek, szerintem. (Fél órás önkínzás, he-he, de megérte!)

Zsebikém!
Kérlek mégiscsak írj majd vissza októberre, amikor frissítesz, mert akárhogy is számolom, ez már inkább október eleje lesz! (Szerintem kb. Wish-sel egyszerre... vagy pár nappal utána)

Van egy nagy bánatom. Kép Mióta elkezdődött ez az egész inszem-lombik, eléggé keveset mertem mozogni. S most itt csücsül rajtam +2 kg. Nem vagyok így sem kövér... de úgy zavar... Nincs valami ötletetek, hogyan tüntethetném el úgy, hogy a lombiknak ne zavarjon be? Vagy mostmár hagyjam a fenébe?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
A +2kg az semmi, a +10kg, no az a nem mindegy!!!
Viszont, nagyon praktikus tud lenni, mert mikor az elsőnél elkezdtük a szurit anyám alig tudta bőr alá beadni, mert nem lehetett megfogni, de mostmár igen nagyot lehet fogni a hasamon.
Úgyhogy éljenek a kövérek!!!
Bár azt is mondták már, hogy nem vagyok kövér, csak erotikusan duzzadt./hi-hi-hi/
Szerintem ne nagyon próbálj most fogyózni, mert attól csak ingerült leszel. Legalábbis én úgy vagyok vele, ha nem ehetem meg azt amit kívánok, akkor kicsit ideges leszek.

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zsebi Kép
Igen, tényleg 72 nap a sperma kialakulása, de végül is nem árthat a vitamin.

FanniKép
Szerintem hagyd a fenébe a +2 kilót, úgyis megy majd több is fel a babával Kép

wish

Sziasztok,

Jól vagyunk, pihengetünk. Kiszolgálom a mamát otthon (reggel - este). Igazából semmi különös nem történik.
baby aspirin (ez már stimu alatt is ment) megy meg folsav, ezt javasolta most a Tímea is.
na meg megy a borocska 1-1 dl.
Ja és nem tesztelünk.
Elvileg 3-án megyünk vérvételre.

Nviki,

gratula a Farkasoknak nálatok is. Nem semmi ez a szoros eredmény! (13-12) és 2000 néző e hlyszínen. Párod játszott?

Timi,

Tutti hogy van donor spermás inszem, tutti.
Itt Süni_Renócáéknak volt több is.
Talán 3 ami után egyszer csak úgy volt, hogy lombik lesz, de azt már nem vállalták, s lettek örökbebaba szülők!!! Náluk öröklődő betegség is volt (van) s a lombikot nem vállalták!!!
S az inszemeket is végig donorspermával csinálták.

Hogy így benne vaygunk ebben a lombik-inszem slamasztikában, s látom mily szükség lehet sperma donorra, asszem elmegyek és segítek az embereken.

Jók legyetek!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Farkaskoma,
Pihengetéses, kiszolgálásos, borozgatásos???
Tiszta Hawaii ez az egész!!!
No, ezt én is bevezetem otthon októberre.

Párom nem játszott, mint írtam előzőleg ő a Wolves2-ben van, így most szombaton lesz a Zala-val egy barátságos meccsük.
/Népliget-Építők Pálya-15 óra/
A vasárnapin kinnt voltunk.
Kissé sz..rá fagytam, "amúgy jó volt".

Drukk nektek!!!!!!!!!!!!!!
Aztán nem a teljes lerészegedés!!!

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Norka!
tegnap beszéltük a párommal, hogy kérjük az inszemet. Kíváncsi vagyok a Krizsa magyarázatára, mert statisztikával nehogy vki bemagarázza nekem, hogy nem tud megtapadni 3 lurkó közül egy sem. A múltkor 11-es volt a nyálkahártyám (3.lombiknál), a 4-nél 10-es volt. A tüszőm spontán megnő 23-asra. A gyógyszerrel tutira vmi nincs rendben. Szerintem egyáltalán nem reagálok rá, így teljesen megkergül a sárgatest hormonom.
Egyébként hogy történik egy inszem?

Farkasok!
A donort az ilyen inszemnél is a Kaáli biztosítja, vagy vkit lasszózni kell az utcáról?
Cirógassátok a lurkókat! Nektek kell újra beindítani a zebrázást!

Timi
latimi

Timi Kép
a donor mindig anonim, és a spermabankból van. A pároshoz hasonlót keresnek (fizikailag is hasonlót).

inszem: egy katéterrel a méhüregbe fecskendezik a megtisztított spermiumokat.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Timi,

Nekünk nem volt inszem, de a legjobb tudomásom szerint a férj/barát/vőlegény elmegy a férfiaknak fenntartott helységbe a műtő mellett.
Lapozgatja a friss sajtót, majd dolga végeztével ledja a terméket, amit kezelésbe vesznek.
Centrifuga.......és kb 2 2,5 óra múlva történik a spermák(tutti kiválasztott anyag) bejuttatása a méhbe egy katéteren keresztül. Olyan katéter azt hiszem mint amivel alurkók is bekerülnek ET során.

Talán ennyi.

ha donorsperma van szerintem aza 2,5 óra várakozás nélül értendő a dolog.
hogy a spermát ki szerzibe és honnan nem tudom.
Ha nagy hülyeséget írtam javítsatok ki légyszi.
Kriszta ő végigélt 6 inszemet, biztosan tud hozzátenni valamit a dolgokhoz!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Timi!

Engem az inszemnél -is- stimuláltak, a mensi 3-7. napjáig szedtem Clostylbegytet, majd UH a 10. nap körül és 36 órával az inszem előtt Choragon, a tüszőrepesztéshez.

Maga a beavatkozás valóban Farkaskoma és Orsi által is leírtak szerint történik.

Nyilván lehet donorspermát kérni az inszemnél is, s nem hinném, hogy Neked kell odavinni bárkit is.
Eszembe jut erről az a hülye reklám, ami mostanában megy, hogy bemegy a pasi a fodrászhoz és megkérdezi: "Hölgyeim, ki akar tőlem gyereket?" Baromi morbid reklám Kép )

Wish, Viki!
Köszi a bíztatást Kép
Azt hiszem, igyekszem leszokni az édességről legalább...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Orsi!
Ilyenkor is fagyasztott donor spermát használnak?

Farkaskoma!
A férjem sajnos nem jöhet számításba. Így marad a Kaáli által kiválasztott donor.

Nagyon kegyetlen az élet. Az ember rátalál az igazira, szeretné, ha ő lenne a gyerekei apja. Erre donort kell keresni. de eddig még így sem jártam sikerrel.

Timi
latimi

Kérdés mindenkihez! Kép

Volt közületek olyan, aki rajtam kívül 12 napig, vagy tovább nyomta magába a Suprefact-ot, mielőtt megjött?

Teljesen elbizonytalanodtam... Nagyon gyorsan kellett telcsiznem a munkahelyemről UH időpont miatt, s kicsit meglepett a dokim kérdése, hogy ugye már megy a Suprefact? Mondtam neki, hogy már 12. napja... erre nem reagált... De a kérdés azért ijesztő volt...???

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
A fura kérdéseket már én is tapasztaltam. nekünk már úgy kell bejelnetkezni, hogy mi vagyunk a katona család. Ráadásul 3 László Tímea jár a Kaáli-ba. A viszgálatnál már kétszer is előfordult, hogy a másik kartonját vitték be az enyém helyett.

A clostylbegit által is több tüsző termelődik? Bocs, ha hülyeségeket kérdezek.

Timi
latimi

Sziasztok!

Timi! Elsősorban neked írok most. Én azt gondolom a józan kis eszecskémmel, és szerintem te is ehhez ragaszkodj, a gyógyszercentrikus-borzalom orvosi felfogás ellenében, hogy nálad talán az lenne a jó, ha hagynák a szervezetedet működni, mert az úgyis tökéletes. Vagyis NEM kell semmilyen gyógyi. Az inszem azért jó, mert még a Clostyt is ki lehet hagyni, a lényeg annyi, hogy amikor már látják, hogy az 1 szem természetes tüsződ már elég nagy, akkor egy repi szuri, és 2 napra rá az inszem. Ennyi. Nem több. Tényleg meg kéne próbálni.
Elvileg a Clostyt turbózásra adják, hogy legyen 2-3 tüsző is, de neked szerintem nem kell.

Donoros inszem pedig van a Kaáliban, hogyne lenne, talán felárat kell fizetni a donor miatt.

Rólam. Beszedtem a Serophenet (olyan mint a Closty), hogy legyen pé-m. Krizsa 50% esélyt adott rá, hogy lesz, mivel PCO-s vagyok. Ma uh-n láttunk egy 21*24 mm-es tüszőt, szóval repi mehet, és jövő héttől Suprefact. Kb. október 15-én indul a stimu élesben. Ja ez long protokoll, nekem még nem volt ilyen.

Az alvásprobléma most 2 éjszaka óta nem jött elő hála égnek, nagyon mélyen alszom, fel sem ébredek virradatig. Ehhez persze kell 2 szem melatonin meg rögtön lefekvéskor a Sedatif, de már legalább kikísérleteztem, hogy jó. Kép
s_norka

Nóri Kép
Örülök, hogy tudsz már aludni, bár kár hogy bogyesz kell hozzá. De inkább bogyesszel, mint sehogy!
Olvastad, hogy javult a PCO-s petefészkem a varratástól? Te jársz még?

wish

Norka!
Köszi a tájékoztatást. Pénteken mindenre rákérdezek. Szóhoz sem jut majd a doki.

Timi
latimi

Sziasztok!
Miskolcon nagyon ronda idő van!Máshol is?
Farkasoknak nagyon szorítok!Judit:Igyál még mindig sok szénsavmentes vizet!Nekem sikerült az első lombik augusztusban, csak sajnos elvetéltem.
Mi is a Tímea doktornőhöz járunk.A második lombikra még várunk kicsit.Üdv. nektek!Crys
crys74

Timi, azért nehogy szóba hozd a Babanetet, mert ha megtudja, és esetleg megnézi, és látja, hogy osztjuk az észt magunk között, szívrohamot kap. És akkor ki csinálja ezentúl a gyerekeinket? Kép

Wish, én a cérnázást nem bírtam tovább cérnával aug.elején, de most éppenhogy menni kellene... az a baj, nekem igazán csak Hegyi Gabi jött be, én a ferdeszeműtől már kivagyok. Még vacillálok egy kicsit.
Az a bogyesz nem durva, csupa természetes anyag, meg már lehet hogy csak placebo. Kép
s_norka

Wish Kép
Mi ez a varratás?
Ki varr be mit és hová?
Köszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Timi,
Lehet, hogy egy cipőben járunk.
Nekem sincs semmi bajom, fizikailag teljesen egészséges vagyok, mégis lombikozok a párom fagyasztott cuccából. Valószínű nekem ezért nem lehet inszem, mert biztosabb a lombik.
De gondolom ti friss anyagból csináljátok, úgyhogy lehet, hogy Norkának lesz igaza és nem kell ezt a rengeteg hormont megkapnod.
Nekem is mondta már ezt anyám, hogy lehet, hogy tök fölösleges ennyi injekciót kapnom a beültetés előtt. Gyanús a dolog! Nem?
Írj le mindent amit megtudsz az orvosodtól légyszi. Hátha én is okosodok belőle.
Köszi

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Szia Crys,
Mily meglepő, kicsi a világ, én meg Miskolcon születtem, bár sosem laktunk ott.
Anyu Bükkszentkereszti, oda szoktunk járni rokonokhoz. Gyönyörű hely.
Te ismerős vagy arrafelé?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Timi Kép
csak fagyasztottal csinálják, mivel másmilyen nincs. A donor mindig fagyasztott és anonim, hogy ebből semmiféle gond ne legyen.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hali Mindenki,
Juditnak nem 09.29.-én lesz az eredményhírdetés?
Mert nekem a punkciótól számított két hétre volt.
Nálatok nem így számolják?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Na, Sziasztok én hazamentem! Nem beszélget velem senki.
Jó éjszakát!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Szia Viki!
Igen, voltam már Bükkszentkereszten kirándulni, tényleg szép hely.
Ti is a Kaáliba jártok?Mi a bp-i intézetbe, Kováts doktornőhöz.
Puszi!Crys
crys74

Hi,

Na de Viki, ilyen elköszönés :-(
elvileg az eredmény transzfertől számított 2 hét, magunk között. Most tutti csak vérvétel lesz, de mikor még nem tudjuk, az majd adja magát.

----
Ha már BAZ megye előkerült, Judit kazincbarcikai.
Ott is született, szülei még mindig ott is laknak.

Wish párja Laci pedig Bükkzsérci.

-----

Varratás:

vietnámiak által használt/fejlesztett (?) tartós akupunktúra.

www.yamamoto.hu
Cérnát ültetnek a stimulálandó pontra/pontokra ami 3 hét alatt szívódik fel, s addig stimulál.

Elvileg segíti a lombikot, amit a hagyományos orvolsás nem egészen tud miért.
Nóri linkelt be egy bbc-s cikket erről.
Keresem

Farkasok

Kép
farkasok

Kép
farkasok

Fanni!
Juhéj.... indul a mandula! Szerintem már hagyd a fenébe a + két kilót, hiszen 9 hónap alatt jön még fel egy pár és ha betöltötted a 12 hetet mehetsz kismamitornára! Kép Kép Kép
A spre elvileg kitolhatja a mesnit, de hogy mennyire azt nem tudom, de már többeknek bejött a maratoni szurizás, szóval ne agyalj, tudja a doki mit csinál! Kép

Farkasok!
okt 3?????????????????Hogy bírjátok ki addig? A baby aspirint még most is nyomatjátok? Ezt magatoktól szeditek nem a Tímea mondat úgye? Illetve még egy kérdés az antibiotikumot beszedted végül? Folsavat a múltkor nem szedtetek? Mert nekem mindig mondják, meg a magne B6-ot 3X1-et.

Kép itt varázsolodik a pozitív teszt! Nagyon nagyonnagyon nagyon nagyon....... szorítok nektek!!!!!!!!!!

Timi!
Inszemnél is a Kaáli intézi a donort, legfeljebb a költséget nem állja mint a lombiknál, hanem neked kell fizetni. hogy mennyi arról fogalmam sincs.

Nórikám!
Ne izgulj a Kaáliban olvassák a netet egyszer hallottam ....
Nem csodálom hogy nem bírotad a cérnázást, kemény dió, de remélem megéri és a lányok zebrás teszte hoznak ennyi szenvedés után!

Viki!
Nálunk a 13. napon meghetsz először vérvételre (de van aki felmegy korábban) és a 14. tesztelhetsz, vagy természetesen mehetsz vérvételre!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Kaáliban dolgozók! Adjatok valami jelet, hogy tényleg olvassátok!
Pfu, nyakig leszek itt a pácban az uszító szövegemmel. Kép

Farkaskoma, jól értettem, hogy mész kisegíteni a gyenge spermaképű lakosságot, mint önkéntes? Hát, ha 20 év múlva látom, hogy Magyarország sorban dobogós az olimpiai futószámokban, akkor tudni fogom, mire tippeljek... Kép Kép
s_norka

Szevasztok,
CSak egy kicsit írok, aztán megint eltűnök. Kissé babonás vagy csak beszari vagyok.

Zsebeském,
Baby Aspirint csak a transzferig szedtem, azóta nem, kissé könnyítette a hasfeszülést. A folsav - bio-folsav-pharmanord- folyamatosan megy, a cinket még nyomatom, napi egy. Ma elkezdtem szedni az elevitet, de csak minden másnap fogom szedni. Mást nem nyomatok, csak a Lambruscot.

Crys,
Egyszer nem te írtál nekem a privát e-mailre. Ha igen bocs hogy nem válaszoltam. Köszi a drukkot. Sajnálom ami veled történt, de bízzunk abban , hogy következőn minden rendben lesz.

Renoka,
Ki kell üsselek, aggódó anyaoroszlán. Kérlek szedd a vitaminokat, pihizzél!!!

Snorikám,
A dokid érdekes, mit mondjak. Fő a pozitivitás!!!

Köszi a szurkolást, igyekszem Farkas doktor utasításait betartani, eszem rendesen, és vizszintesen fekszek.

Minden szurizónak sok sikert.

Sünikém,
Remélem minden Ok, blöki újra a régi!!

Puszkózlak benneteket FArkasok J

Kép
farkasok

Szia Nóri!

Tuti, hogy olvassák a nővérek nekem mondta a Krizsa. És amikor állati nagy hülyeségek vannak leírva azt el is mondják neki.:-)))
De nem akad ki rajta, csak hát tudjátok, hogy van ez. Õk nem Istenek, ami tőlük telik megteszik. Egyébként én azért birom a Krizsát, mert nem hiteget és nem is játsza meg a mindentudót. Aztán a gyógyszerezés, hát igen előordul, hogy tapogatóznak, de ahhoz képest, hogy 20-30 évvel ezelőtt még vágtag azért, hogy ki tudják venni a petesejtet....Szóval akkor még esélyünk se lett volna.
byby

Farkasok!
Csak így tovább pihizzél, de azért egy kicsi séta kell tudod a vérellátás miatt! Kép Kép Kép Kép
Anyukád most nem jön segíteni! Nem vagy te beszari és remélem nem babonából nem írsz! Azért mert írsz nekünk azért még sikerülni fog!!!!Kép Kép Kép Kép Kép

Byby!
Igen én is ilyesmit hallottam. Biztos sokat röhögnek rajtunk, de ez van valahol informálódni kell, illetve nekem a Kaáliba megfeleő mennyiségű infot adnak ami inkább plusz itt hogy ki lehet beszélni ezt a témák kersztbe hosszába és ha valakinek elkerülte valami a figyelmét akkor itt tudunk segíteni egymásnak.

Azért üdv. mindek Kaálisnak és reméljük minél hamarabb gyarapítjuk az egészséges babók csapatát!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri Kép
Hát kérd magad a Hegyi Gabriellához, biztos el lehet intézni. Tuti használ a dolog, nálunk ez a pco dolog már harmadik amin megmutatkozott a pozitív hatás. Szóval ha kibirod mégis a szurkálást, akkor szerintem érdemes folytatni.
(De légyszi ne írd a vietnámiakra, hogy ferdeszemű, az olyan nem szépen hangzik, mintha rssszistáskodnánk. De ugye nem? Kép)

Zsebi Kép
Veled mi van, mikor mész UH-ra?

BAZ megyeiek és arra járókKép
Üdvözlet mindenkinek Kép

Stellával beszéltem és jól van, a babócák integettek neki az UH-on legutóbb Kép Csak a pocija nem nő még, úgy tűnik egyelőre elvannak a kisebb lakásban is az ikrek Kép

Fanni Kép
Mindent bele.
A cérnázást Farkaskoma leírta. Judit és én több körben és voltunk, én még megyek a jövő héten is egyszer. Stellának már bejött Kép

Wish

wish

Szép, virtuális új világ... Kép
Hát ez van. Legalább nem kell marketingkutatást csinálni nekik ahhoz, hogy lássák a fogyasztók őszinte reakcióját.

Byby, amúgy veled mi van, mesélhetnél.
s_norka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?