Sziasztok!
Milyen lírai hangulat van itt
Tetszik! Sajna én most nem tudok ide illő versikét.
Cila
Eszembe jutott, hogy van egy weboldal kismamáknak, akik angolt szeretnének tanulni:
http://www.kismamaweb.hu/kismama_index/ Ingyenes, és ismétlésre, szövegértés gyakorlásra biztos jó, bár én elég keveset használtam eddig, De mindig megfogadom, hogy akkor holnaptól min. 30perc angol... Nem sok eredménnyel. Hátha neked hasznodra válik.
A játék témára térve az én lányom nagyon szereti az egymásba, egymásra rakosgatható kis pohárkákat. Na meg a hinta a sztár! Szobában, játszótéren egyaránt. De Linocskát idézve: "Az üres ásványvízes palack, pohár, zacskók, ruhaneműk, távirányító, telefon, stb; ezek a menők!" - bizony, hihetetlen, hogy mi minden leköti, amiről nem is gondolná az ember lánya pl. ruhacsipesz is nagyon menő!
Szilpa
Teljesen együttérzek, nálunk is csak hosszas próbálkozás után jött össze a bébi. Azt hiszem én is kimerültem volna idegileg, ha vmi baj támadt volna. A bébiholmik beszerzésének legjobb útja tényleg a rokonság, mi is uncsitesó ruháit (is) hordjuk. De ha mégis kell egy hely, ahol szerintem érdemes:
www.babadiszkont.hu Nem reklámként (jutalékot nem kapok), de mi sok dolgot vettünk náluk, és nagyon elégedett voltam.
Linocska
Örülök, hogy itt vagy, és ilyen jó hangulatot varázsolsz ide a topicba!
Na majd én is kerítek vmi kedveset a raktárból!
Na jó éjt, a babák pedig gyarapodjanak szépen!
Miriama