Hahó Lányok!
Sajnos nem lesz annyi idõm, hogy mindenkinek külön-külön írjak, remélem nem haragszotok miatta. (mondjuk nem semmi lenne a hosszúsága akkor a levelemnek..)
Nálunk is meg volt a szülinapi buli..
Jancsi nagyon csodálkozott a tortán, meg a nagy felhajtáson..
Nem tudta mire vélni, hogy miért vonyít az egész család, miért tört ki mindenki ovációban, amikor anya elfújta a gyertyát, és miért nem mondja senki sem, hogy "Nem szabad!!", amikor belenyomta a kezét a tortakrémbe...??!! Igazi bamba kiskölyök volt
Tomi meg olyan nagyfiús komolysággal nézte végig ezt az egészet..Nagyon helyes volt! Egy szuszra sikerült elfújnia a gyertyákat és amikor gratuláltunk neki, csak vállat vont, hogy " nem nagy ügy"! Jó, mi?
Egyébként holnap megyünk kontrollra Tomival, bízom benne, hogy minden OK lesz..Az, hogy nem fullad, ill. nem köhög fel már semmi trutyit számomra bíztató jel
Jancsinak lett egy 5. foga, nagyon kis édes, mindig felhúzza az ajkát és mutogatja
Snoopy, úgy tûnik kori sajátosság, meg esetleg nemi is, ez a "nem mindegy, hogy etet a mama"..Nálunk is vissza kellett térni a fekvésre (szóval, hogy én feküdjek le mellé), és nem olvashatok közben, nem simogathatom, max. puszilgathatom..
Õ persze, mint egy kis kígyó, úgy tekeredik, simogat.. És a legújabb, ha nem adj'Isten nem akarom még megszopiztatni, akkor ahol ér, ott belém harap, de csak egy kicsikét.. Hogy érezzem
Vagy, amit imádok benne, neki áll udvarolni: dörgölõdzik, belefekszik az ölembe, puszilgat..
Ilyenkor meg tudnám zabálni
Hannus gõzerõvel olvassa HP-t..., az OK, hogy olvas, de annak már nem igazán örülök, hogy most csak HP-s bármit kell vennünk, legyen az pohár, vagy kóla...stb.
Kari kapott egy józsaszín biciklit, beleszerelmesedett
Mindenhova azzal akar menni
Norcsi, boldog névnapot Bánk babának
A bolt már nyitásra kész, csak a hülye papírok vannak hátra..Egyébként én is totál kész vagyok
JA, egy édes sztori: Amíg pöstiek voltunk, a gyerekek utazás közben mindig számoltak vmit. Az egyik suzukikat, a másik piros opeleket.., most, hogy csak az egyik oldalon van (merthogy kétszer egy sávos utak vannak errefelé..) erre lehetõség, tudjátok mit számolnak? Az útszélén álló prostikat..
Mondjuk eleinte csak "néniket" számoltak, majd Hannus felvilágosította a kicsiket, hogy ezek a nõk prostituáltak. Így!
NA, megyek, igérem megpróbálok gyakrabban jönni!
Puszi: Verus