Amneris!
Én is nagyon örültem mail-ednek
. Írj bármikor nagyon fogok örülni neki
.
Csak női részleg volt a kiránduláson + a karbantartó. Bár én jobb szeretem így, mert kicsit kovácsolódik a csapat és végre van egy kis idő munkán kívül másról is beszélgetni.
Tényleg nagyon hiányzott a net. Vagyis sokkal inkább Ti. Jó ideülni a gép elé és olyanokkal beszélgetni, akik ugyanebben a cipőben járnak és megértenek
. Köszönöm, hogy itt vagytok Nekem/Nekünk!
Matiba
Remélem fogad (helye) már jobban van
Nóri, Rvan, Ancsúr!
Remélem most már gyorsan meglesz a papír és végre velünk együtt számolgathatjátok "állapotosságotok" napjait.
Nikinozso
Ha esetleg tudod majd, hogy mikor lesz a műsor kérünk írd meg itt. Szeretnénk a párommal mi is megnézni.
Diti
Tudod estleg, hogy hány órakor szokott lenni ez a műsor? Én még egy adást sem láttam belőle
.
Mindenkinek szép estét kívánok ezzel a verssel, amit az óvodamúzeumban találtam kifüggesztve:
Vitéz Fülöp: A gyermek
A gyermek arca tiszta, drága kép
és rálehelte Isten ami szép.
Ha csillogó két szeme rád nevet:
enyhíti minden szenvedésedet.
A gyermek hangja bűbájos zene,
az ember nem tud betelni vele.
Ha pici ajkán kél csacska beszéd,
csengő muzsika hullámzik feléd.
A gyermek szíve aranybánya mind
és aknázhatod tetszésed szerint.
Ha szívedtől lesz önzetlen, nemes,
mélyebb örömet már ne is keress!
A gyermek lelke hit és szeretet,
de reménységed is csak ő lehet.
Ha édesanya vagy te földi nő
tiéd az élet, tiéd a jövő.
Ha tehetném becsomagolnám és elküldeném nektek azt a kacagást ami ma volt az óviban.
Postán rendeltünk foglalkoztató füzeteket. Bevittem a csoportszobába és egy kis körítéssel előadtam, hogy ezt a csomagot a Méhecske csoportnak címezték és én sem tudom mi van benne. Amikor kinyitottam és meglátták a gyönyörű színes foglalkoztatókat óriási kacagás, öröm, sikongatás lett az eredmény. Rátok gondoltam, és hogy én tényleg kivételes helyzetben vagyok mert 26 (bár ma csak 17) gyermek vesz körül.
Sziasztok Renóca