sziasztok,
most vitte ki Lizaapa a vendégeket a reptérre, egészen csendes a ház
, főleg, mert Liza is filmet néz.
Dorki, az úgynevezett mesterekkel nekem is bajom van. nagynénémnek a mosógépszerelője volt tuti. gázszerelőt itt a háznál (kelenföld) kaptunk az előző lakótól, és az rendben van. pontos, megbízható mesterember. ha gondolod, az ő számát megadom. vízvezetékeseünk nincs, mi is szenvedtünk vele, végül a tulaj férje jött szerelni, mondván, hogy ő úgyis tudja, merre hány méter. biztos, hogy a főtávtól kell teljes vízleeresztést kérni? nem lehet csak ott lakóépületszinten elzárni valahol a csapot? csak van minden háznál egy ilyen csap, tök fura, hogy ezért egy egész tömböt (értsd: több lépcsőháznyi) le kell zárni, és hogy erre főtáv engedély kell??
Bori, nálunk is fut a lakás, főleg, mert apa sem képes rendet tartani maga körül
én csak este, Liza lefekvése után vasalok, csak elvétve fordul elő, hogy Liza előtt vasalok, mert kell valami. általában este nekiállok és egy-másfél óráig vasalok, ami kb. 2 mosógépnyi ruha. de rendszeresen vár rám egy-egy adag. engem az jobban zavar, hogy még le sem szárad az egyik adag, amikor már másik kettőt kéne beadagolnom a gépbe. mosásban nem bírom magam utolérni, pedig itt a terazsra is ki tudom teríteni, nem kell csak a lakásba. már tervben van egy szárító-mosógép, csak egyelőre pénz nincs rá
egyéb dolgok: reggel sokat játszik Liza és vele együtt lehet rendet rakni, illetve reggelizni. aztán játék, vagy séta a boltba, a játszóra, majd 11 után haza, filmet néz, addig elkészítem az ebédet (1 óra), ha van ebédem ,akkor nem néz filmet
akkor még játék van. amíg alszik, mosogatok, rendezkedek, de van, hogy fütyülök az egészre és alszom egyet. ilyenkor az ébredése, ill. az uzsonna után, amíg játszik, addig mosogatok el, vagy este. és ha jön az anyukám, amíg én dolgozom, akkor a vasalás és a főzés egy része az ő reszortja
ilyenkor pihenek egy kicsit és csak játszom, sétálok Lizával
Brigi, szorítok nektek, hogy minden rendben legyen a házvásárlással, és hogy addig "Marci2.0" is türelemmel legyen.
Krisz, csudajól néztek ki ott a tengerparton, egészen irigy lettem, tényleg, miért nem 2 hét??
lényeg, hogy jól éreztétek magatokat
Kriszti, mi van veletek?
Zsuzsi, melyik Brendon? bár gondolom, nektek a Váci úti van közel...
megyek főzni, mert aztán lemaradok...
panu