Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Itt van az egyik elveszett bárányka!!!
Olvasgattalak én benneteket, de írni nem sok hangulatom vanKép
Apum még mindig nincs jól, nem emlékszik rám idegenként viselkedik velem és ez nagyon elkeserítKépKép

Más: lassan nekem is papírt kellene venni magam mellé, hogy lereagáljak dolgokat, de elmarad mindigKép.
Karácsony
Mi is úgy oldjuk meg mint Vezso-ék. Előtte éjszak díszítjük, most már 3-4 éve a két nagyobb lány segítségével. Az ajándékok pedig 24-én este kerülnek a fa alá, addig csak csodáljuk a fa szépségét. Nagy fa van nálunk is mindig, de évek óta én nem teszek rá szaloncukrot, hogy ne kisértsem vele a gyerkőcöket. Külön egy kis kosárkában a fa mellé van téve. A díszeim nem törnek ill.-ve pótolhatók, mert mi magunk készítjük gipszből. A novemberi esték jó programja.
Kata!
Borzasztó ilyen szomszéd mellett élniKép Résen kell lenni vele, nehog valóban bajt okozzon nektek.
Vezso!
Balázs nagyon észrevett a lányok sulikezdését, vagy inkább én??Kép
Sokkal nehezebben telnek a napok, hogy tudtam ezt annak idején megoldani, vagy azért voltam akkoriban sokkal feszültebb mint most?? Úgy érzem sokkal türelmesebb vagyok különben most mint fiatalabb koromban, nem tudnak idegesíteni a mosatlan edények, ha 1-2 játék nincs eltéve és más egyebek.Azért nem kell koszra gondolni, de nem ez az első.
Connie!
részvétem a "mester" miatt!!!Kép
Én tavaly jártam így, de én el is zavartam a festőt. 2 hét után kidobáltam a cuccát az udvarra, írtam az itteni "serénykedését" és órabérrel kifizettem, igaz ő háromszoros árra gondolt. Mondtam neki gondolja jól át a dolgokat, mert gondoskodok róla, hogy ne kelljen sokat dolgoznia az elkövetkezendő időben. Elég volt neki a pénzKép Pedig nagyon béketűrő ember vagyok, tipikus mérleg.

A betegeskedő babáknak mielőbbi jobbulást és a mamáknak is!!!
Csodaszép mindegyik prücsökKépKép, de sajna én még mindig nem tudok képet feltenniKép
zsuba31

Kata
Sajnálom, hogy nem indul a szak, amire jelentkeztél. Meg ez a szomszéd néni féle történet sem semmi. Kép Vannak egész fura emberek, kész tanulmányt lehetne írni róluk. Most nekünk normálisak a szomszédaink, de régebben voltak érdekes emberkék körülöttünk. Pl az egyik mindennap lemosta a kocsiját, úgy kb 2 órát naponta evvel töltött el, pedig nem ment vele sehova. vagy, volt egy nő, akinek 4 db biztonsági zár volt az ajtaján és minden reggel kb 20 percig zárta be őket, aztán még 3x visszajött leellenőrizni. Kép
Elképzeltem, ahogy Te letepered a nénit és kiszeded a szájából a protkót erőszakkal, ahogy Vaktyúk írta Kép
A szekrényajtókat és fiókokat olyan széles ragasztószalaggal (költözésnél használják, vagy szigetelőszalag is jó, olyan színű, mint a szekrény)szoktam lezárni úgy, hogy könnyen ki tudjam én is nyitni. Úgy visszahajtom a végét, hogy ne kapargálni kelljen. Erre azért hamar rájönnek ők is, akkor viszont már megértik a tiltást, és következetesen nem engedem hogy bizonyos dolgokhoz nyúljanak.
folyt köv
Vezso
vezso

Sziasztok!

A 2005/2006 téli babás topikból vagyok, és az lenne a kérdésem, hogy használt-e valaki szüléskor fájdalomcsillapításra tens készüléket?

Ha igen, írjátok már meg, mik a tapasztalatok!
A működési elvét ismerem, de vajon agyakorlatban használ-e valamit, érdemes-e kölcsönözni?

Nálunk a kórházban csak ezt lehet kölcsönözni, meg légzéstechnika van, semmilyen más fájdalomcsillapítás nincs.Kép

Köszi!

Uxi
34+2

KépKépKépKépKép
uxi

Patri
Mi használtuk a fogtündért. Amikor írtad először, azt hittem ez egy másik, aki a fogkibújásban segít. Nálunk a lányok írtak és rajzoltak a fogtündérnek és ezeket a rajzokat elraktam a fogacskákkal együtt. És én is voltam már gondban az éjjeli ajándékozással, amikor váratlanul esett ki a fog, a férjemet szalajtottam el este ajándékért.

Connie
Ez az etetőszék, amit venni szeretnék én is. És aranyos Ákos nagyon. Tetszik neki Rozi, azért küldtem a képet, hogy nehogy elfelejtse a barátnéját. Még van mikulásos ötlet, meg sztori, de most a kisasszony hív Kép

Vizimanó
Hol vagy? Kép

Vezso
vezso

Delfinke
De jó, hogy esetleg meg tudnád Virágékat látogatni, biztos örülnek majd. Sajnos nem tudom a számát.

Zsuba
Jaj de jó, hogy jelentkeztél, csak nem olyan jó hírekkel az apukádról Kép
A napok nekünk kifejezetten nehezebben telnek, amióta suli van, azért is mert fix időpontokra kell értük menni. Meg hiányoznak is, a legtöbb napon vannak különórák, és így relatíve későn jövünk haza. Sajnos. De, tanulni kell, persze, tudom, meg szeretik is, meg a társaság is jó. És a délutáni órák főleg sport és művészet és ez szépen kiegészíti a délelőttöt, és ez is kell.
Azért nem unatkozom persze, csak szeretem, ha az összes gyerek itthon sertepertél körülöttem. Kép
Képzeld, mi se rakunk fel szaloncukrot, nem is szoktam már venni, mert nem eszik meg. Még a különleges fajtákat sem nagyon. És azért sem, mert nem találok színben olyat, ami passzolna a díszekhez: bézs, óarany, mélybordó, barackszín és ennek árnyalatai. meg annyira időigényes őket felrakni is. Pedig, tudtad, hogy szaloncukor csak Magyarországon van? Máshol nem tesznek ilyen cukrokat a fára. Végül is magyar hagyomány, és jó lenne fenntartani. Mert már az ünnepeink sem azok, mint régen. Pl bevallom, haragszom erre a Valentin napra, mert ez nem magyar hagyomány. És nem értem miért kell más országokat majmolni, de sztem azért van, mert jó kis hasznot hoz.

Uxi
Szia! Sajnos nem tudok segíteni, azt sem tudom mi ez a szerkentyű Kép Remélem más segít majd itt Neked ebben a témában. További egészséget kívánok!
Vezso
vezso

Connie!

Köszi Villes számát, gondolom te küldted! Kép

Ildi

delfinke

Jó reggelt!

Vaktyúk,
köszi, ha a banya újra kezdi, tuti intézkedem.
Anyukádnak nem övsömöre volt? Mert az így gyógyítható tényleg, de sajnos a pikkelysömör nem. Kép Az örök életre szól, nincs rá semmi. Kép Valami halak külföldön valahol drága pénzért leeszegetik ugyan, de az sem gyógyítja meg, csak javítja egy időre. Kép

Jajj, hívnak! Kép

Kata
panni2005

Beszéltem Virággal, meglátogatjuk őket; utána kicsit beugrom leírni mi a helyzet!

Pusz nektek

delfinke

Vezso!
A kisváros előnye a kis távolság, amit már egyedül letudnak. Az iskola itt van a szomszédban, de tényleg, ha kiállok az utcára és jól kuksizok látom a gyerkőceimet és hallom is!!
Az én lányim népitáncolnak és idegennyelvre járnak, persze a suliban vannak ilyen-olyan szakkörök is.Azért a lehetőségek sokkal inkább adottak e téren nektek, ilyenkor jó lenne ott élni. Néha úgy érzem, hogy sokmindenből kimaradnak, lemaradnak a gyerekeim. Színház, múzeum, ilyen-olyan sporttevékenység. A távolság és az idő sok mindentől megfosztja a vidékieket. Persze lehetne menni hétvégén, de ez még sem olyan. A két nagyobbnak van színházbérlete így ők néha eljutnak ilyen helyre is. A mozi itt vidéken haldoklik, a könyvtár szinte csak a tananyag gazdagítására van. Van viszont friss levegőnk, nyugalom, családias lakókörnyezet.
Én sem szerettem a cukrot kötözni, állandóan összegubancolódott a drót rövid volt és amikor a lányok megszülettek egyből ráfogtam a balesetveszélyre a cukor fel nem rakást, és ez így meg is maradt.
Én sem szeretem ezeket az újkori ünnepeket, csak a virágárusok és az ajándékboltosok járnak vele jól. Olyan kötelező jellege van, mondtam is a párocskámnak ne csináljunk magunknak gondot belőle. A virág, csoki sokkal jobban esik ha spontán egy akármilyen hétköznapi nap kapja az ember, persze ha kapjaKép
zsuba31

Jó reggelt!!

Csak pár szó erejéig jöttem..

Vezso!
Jövő héten szálloda tantárgyból lesz vizsgám.....de még nem tudja a suli pontosan hogy melyik nap, jó mi..?..

Hüpi!
ÉN sokáig a XVIII ker. ben laktam, de suliba a XX. ker.be jártam a Kossuth Lajos gimibe....Lőrincen a Kinizsi Pál utcában laktunk a 4 emeletesekben....lehet, hogy közvetlenül nem ismerjük egymást, de a múltkori netes fényképen ismerős voltál..Kép

na rohanok a drága jó pénzügy órára...Kép

üdv.

kingu
cica29

Jó reggelt!

Vaktyúk, Connie,és akiknek hiányoztunk,
megígérem megpróbálok sűrűbben jelentkezni!

Vezso,
normál esetben nem iszom semmilyen tejserkentőt úgy is megvan a mennyiség amit elvisznek. Vannak viszont olyan napok amikor nem tudok pihenni, vagy sokat idegeskedem akkor iszom teát. Nem a Laktoherb-et, mert az nem vált be, hanem a Fitolac teát. Az nekem jobb, egyik napról a másikra 200 ml-rel több tejem lett tőle, pedig csak két bögrével ittam belőle! A sok tej jó, mert jó érzés,hogy segíthetek vele másoknak, de nagyon macerás állandóan fejni és sok időt elvesz naponta! Éjjel is kétszer felébredek arra hogy szétdurran a mellem és akkor muszály lefejni!

Nekünk ma extra nyűgös napunk van egy extra nyűgös éjszaka után! Alig várom, hogy egy kicsit elaludjon Martin, hogy én is le tudjak kicsit feküdni!
berkiadri

Sziasztok!

Ildi,
Én küldtem a számot, persze, csak írni már nem volt időm. Végig visszaolvasni is csak most. Ákos nem akar aludni, felöltözni meg hajat mosni is alug tudtam mellette, csomó cuccát ki kellene mosni, port letörölgetni, főzni.Kép Elég rossz kedvem van, felmértem a terepet, min. egy napi plusz munkát csinált nekem ez a drága jó mester, ha legalább szólt volna, és össze tudtam volna szedni Ákos cuccait, de így pihenőszékhuzattól a játszószőnyegieg mindent mosni kell, és ezeket csak kézzel tudom.Kép Sztem ma nem nagyon leszek.Kép

KépKép
connie

Kata
pszoriázis-a van nem tudom hogy kell leirni lehet hogy akkor keverem?Kép

Kép
vaktyuk

segítség!

Az illetékhivatal 830 eft-ot követel tőlünk, az ingatlan után. De mi úgy tudtuk, hogy 15 millióig illetékmentes, és a feletti összegre kell illetéket fizetni. NEM?

Nincs valaki otthon ebben a témában?
Tiszta ideg vagyok!
hüpi

A pszoriázis a pikkelysömör.

KépKép
connie

Hüpi,
Én nem tudok ilyenről, hogy 15 milláig illetékmentes lenne, jó is lenne, akkor nekünk se kellene illetéket fizetni. Első lakáshoz jutá illetékmentes, azt hiszem 8 milláig, vagy ilyesmi. Részletfizetést tudtok csak kérni, esetleg illetékcsökkentést, ha van valam nagyon jó ürügyetek. Részletfizetési kérelembe olyan indokokat kell beleírni, amit nem láthattatok előre, mikor megvettétek a lakást, mert amúgy meg kellett volna lennie a pénznek az illetékre is. Úgy megy, hogy írsz nekik levelet, arra kiküldenek egy jövedelemigazolós nyomtatványt, te vissza, elbírálják, és utána jön a határozat. Nekünk ez augusztustól márciusig tartott, akkor kellett az első részletet befizetni. Ja, és írdd bele kb. mekkora részletekre gondoltál, mi 32 ezrenként fizetjük.

Hát nem tudok takarítani, 2-3 prcnél tovább nincs el Ákos egyedül.

KépKép
connie

Connie
Biztos nem megyünk ma jógára, mert Dórinak még este is volt hőemelkedése, plussz engem is elkapott a takonykór. Tegnap legalább már evett és jókedvű volt.
De megnéztem a fonós ringatót, elég jónak tűnik, úgyhogy jelentkeztem emailben. Remélem, jövő héten már tudunk menni.
Kitartás a takarításhoz és mosáshoz.

Vezso
Köszi a hotel címét. Mikor olvastam, hol van, rájöttem, hogy már írtad, csak elfelejtettem.

Akiren
Az én lányom is ugyanezt csinálja, megtoldva azzal, hogy állandóan karmolássza is az arcomat.

A mi környékünkön is vannak ilyen hinták, én még nem ültettem bele Dórit, de lehet, hogy kipróbáljuk. Eddig csak az ölembe hintáztunk.

Jimbone
Tudsz egy évet halasztani? Jövőre már nagyobb lesz Áron, és te is könnyebben ráhagyod valakire. Nekem is van még egy fél évem, azt februárban kell elkezdenem, mert a szülés miatt halasztottam egy évet. De szerencsére csak heti egy alkalmat jelent, és arra se hiszem, hogy nagyon be fogok járni. Néha megmutatom magam és kész.

Kata
De jó, hogy írtad az irapűzési adót. Totál elfelejtettem, hogy nekem is be kell fizetnem. Megint fizethettem volna a késedelni kamatot.
pviki

Sziasztok!

Patri,
én úgy meghatódtam a fogtündéren! Kép

A mi sztorink: öcséméknél (féltesók) Húsvétkor kikészítettek a nyuszinak egy tál répát, salátát, stb., majd elmentek sétálni. Akkor a szomszéd asszony (barátnője mostoha anyámnak, adtak neki kulcsot) a megbeszélt időben bement, eltüntette a nyuszinak szánt ételt és kitette az ajándékot. Kép Az öccsök ugyanis a Mikulásra rájöttek (meglátták mostoha anyám éjszakai belopózását Kép ), de a nyuszit nagyon sokáig elhitték. Kép
Nekem a 20. szülinapi tortámra (akkor rendeltek egy dzsungeleset) a szomszédunk vigyázott estig. Végig eljátszotta mindenki, hogy elfelejtették a szülinapomat. Kép

Szaloncukor nálunk is csak kevés van a fa alatt tányérban.

Családi tali: Vezso, nagyon köszönjük neked és a párodnak a lehetőséget!!! Kép Úgy látom, legtöbbeteknek az október 2. fele a leginkább jó. Sajnos nálunk minden hétvégén akkor szülinapok vannak (nem a szülinap a baj, csak akkor nekünk így nem jó). Még a november eleje sem. Kép De ha a vidékiek többsége akkor tud feljönni/lejönni Budapestre, akkor ne hozzánk igazodjatok. De úgy megismernélek titeket!!!

Connie,
hát nem irígyellek! Kép Én tuti levontam volna a takarítónői órabéremet!

Ildi,
ha még nem indultatok el: nagyon sok puszit küldünk Vincének és Villesnek is! Nagyon rendik vagytok, hogy bementek! Szörnyű lehet most nekik. Várjuk a híreket!

Kata
panni2005

Vaktyúk,
passz. Azért ennyire nem vagyok otthon a témában - szerencsére. Kép

Hüpi,
ha vásároltatok ingatlant úgy, hogy egy másikat nem vagy kevesebb összegért adtatok el, akkor bármennyiért vettétek, fizetni kell. Kép

Viki,
jobbulást mindkettőtöknek!

Kata
panni2005

Nnna, talán hatottak az álomkoboldok, amiket apa sos messengeren ideküldött.Kép A játékokat meg Ákos cuccait már kimostam, ill. amiről kinéztem, hogy túléli, bedobáltam mindent a mosógépbe. De kétpercenként ment a jajengemölnek típusú sírás. Fel akarok ülni, elfáradtam, le akarok feküdni, mégis inkább ülnék, ezt az izét nem lehet rendesen szopizni, jaj felborultam, francba, hasra fordultam, le akarom szedni a forgókáról az állatokat, jé, a kiságyba lehet kapaszkodni, ding-ding-ding, elborultam a rács mellett, fáradt vagyok, cicit, cicit, cicit....

Port törölni azt hiszem majd este vagy holnap délelőtt fogok csak.

Viki,
Kár, hogy nem tudtok jönni.Kép Jövő héten már megyünk mi is a Fonóba.

KépKép
connie

el vagyok keseredve.
Bizosak vagytok abban, amit írtatok?
Mi direkt úgy választottunk házat, hogy akitől vesszük, az cég legyen, mert eddig az összegig illetékmentes. Még anno az ügyvéd is ezt mondta.
Mindjárt el is megyek hozzá.
De azért köszi mindenkinek!
Üdv
hüpi

Sziasztok !
Aki már elkezdett adni gyümölcsöt , mikor kezdte ? Áron pont ma 5 hónapos és a doki javasolta , hogy már úgysem sokáig van barack , elkezdhetnénk a levét , aztán alámát , majd lassan jöhet a pép .
Áron még csak szopik .
Köszi a válaszokat !

Kép
Kép
greenolive

Hupi en is ugy tudom elso lakas, stb 15millaig illetekmentes.
Connie koszi a valaszt szoval anyunak is pikkelysomore
volt de szerencsere csak 4helyen a testen es napoztatassal szolival elmult.
MArkolaszas fiam ha felveszem igy erobol a nyakamba mar mintha ott akarna kapaszkodni de ezt a mellemel is szereti eljatszani.

Kép
vaktyuk

Connie,
jót rötyögtem Ákos napjának leírásán. Kép Gondolom, te nem... Kép

Ma ölbebaba napunk van. Kép Hidegfront = alszom anya ölében.

Kata
panni2005

Hüpi
Nem olvastam el mindent, de az illetékről írnék. Sajnos, nem tudok én sem arról, hogy mentes lenne az ingatlan ez alól, de ebben lehet, hogy tévedek. Viszont: kérjél részletfizetési kedvezményt. Bele kell írni, hogy mennyiből éltek, hogy van gyerek, meg eltartjátok a mamát stb. Azt is, hogy, mondjuk 2 év alatt szeretnétek fizetni. Udvarias, frappáns, könyörgő levél kell. Az elbírálás és a végső levél érkezte között sok idő is eltelhet, ez az országban elég változó lehet. Nekünk egy év telt el a vásárlás és az első részlet fizetés között. Meg szokták adni, ne félj ettől.
Mi most kérvényeztük, hogy az utolsó 8 hónapot ne kelljen kifizetni, kérünk ilyen nagycsaládos kedvezményt, az ügyvédünk javasolta és azt mondta, ezt is megadják, mivel 3 gyerek van. Tavaly dec-től nem fizettük ezért, és még nem kaptunk róla papírt. Persze, ha nem megy, kifizetjük, de az ember próbálkozik.Kép
Ne légy elkeseredve, de dühöngeni szabad, mert ez felháborító, hogy a már adózott jövedelemből vásárolt vmit is megadóztatják. Disznóság.Kép
Vezso
vezso

Hüpi,
Bocsi, az előbb nem jutott eszembe: új építésű? tudtommal ott máshogy van az illetékmentesség, lehet, hogy ott 15 milláig is van!

Kata,
mikor írtam, már én is jót rötyögtem.

KépKép
connie

Greenolive,
Én kérdeztem a sógoromat, aki gyerekorvos, hogy mikor kezdjük, mert Ákos is egy hét múlva már öt hónapos, és már ül, meg nézi ki a kaját a szánkból, de azt mondta, hogy semmiről se maradunk le, ha kivárjuk a hat hónapot.Kép

KépKép
connie

Greenolive,
Én kérdeztem a sógoromat, aki gyerekorvos, hogy mikor kezdjük, mert Ákos is egy hét múlva már öt hónapos, és már ül, meg nézi ki a kaját a szánkból, de azt mondta, hogy semmiről se maradunk le, ha kivárjuk a hat hónapot.Kép

KépKép
connie

Greenolive
Mi is 5,5 hósan kezdtünk enni őszibarackot, almát, banánt darált keksszel keverve (plusz némi forralt víz), persze nem az összes gyümit egyszerre. A legjobban a banánt szereti, meg pár napja a főtt krumplit almapürével (brr). És szopik amikor csak lehet. Napi 2x szoktam adni, ritkán 3x, reggel, kora du és este lefekvés előtt. Etetés előtt szoptatom, aztán jön a pép és kicsit később szoptatom megint. És éjjel is szopi egyszer-kétszer. És nappal vannak olyan evések is ezek között, amikor csak szopizik, pép nélkül. Azért kezdtem el 5,5 hósan, mert egyértelműen az éhség miatt kelt fel éjjel kb 7-8 X is, és nappal is volt nyügi. Most nincs, és szépen alszik 3 órát is nappal. Ennek örülök nagyon.
Ja, és próbáltam a sütőtököt, de nem szereti egyáltalán.
Vezso
vezso

Ez meg hogy ment el kétszer?

Művházból most hívtak, hogy zártkörűen akarjuk-e mindenképpen ezt a baba-mama klubot vagy betehetik-e a műsorfüzetbe, és jöhetne más is? Még ma választ kell adnom nekik. Tudtok gyorsan nyilatkozni?

KépKép
connie

Connie,
na jó, úgy látszik, erre most senki nem válaszol: nem lenne nekem semmi bajom más mamákkal, babákkal, de pl a mi kerületünkben (bocsánatot kérek érte!), nem szívesen mennék "bárki jöhet" talira. Mert ki tudja, kik jönnek. Meg ha bárki bejöhet, a cuccunk sincs akkora biztonságban... Más egy védőnők felügyelte baba-mama klub, de csak úgy akárhonnan jött vagy épp oda tévedt emberekkel... De ez csak az én véleményem... Szóval inkább a zártabb kört javaslom. Még így is betévedhet valaki. A művház tőlünk függetlenül is csinálhat baba-mama klubot (nálunk van is). Tényleg bocs, remélem nem értitek félre!

Kata
panni2005

Sziasztok!
Rövid leszek,nincs egy fikarcnyi időm se,képzeljétek megint nem elég a tejem,tegnap a dili mellé éhség is párosult estére.8-kor kiszívta Maja mindkét cicit majd 9 után megint és sírt akart még,gyorsan fagyasztóból elő a tejet,fél óráig bömbölt,majd benyomott még kb.70 ml-t!!!Ma megint kiszippantotta mindkettőt nyüglődött adtam neki barackot és ha adtam volna neki még,még mindig enné.Már ittam sört,teát de nem érzem a hatást,ha felkel lemérem mennyit szopik.Ezt a két hónapot már kiakarom húzni tápi nélkül,inkább felhasználom a fagyasztottakat és gyümit adok mellé,ha kell.
Hát így állunk.

Connie
Bunkó burkoló,fújjj!!!Kitartás!!!

Kata

részvétem a banya miatt,ahol laktam ott is volt jó pár bolond,az egyik leburította vízzel az alatta lakókat,meert szerinte túl hangosak voltak a teraszon ja a vendégekkel együtt.a másik banya meg állandóan nekipaszírozott a falnak a biciglijével,akkor is ha félre álltam és sose köszöntek.

Akivel én találkztam kígyó az kígyó volt,de találkoztam már jópár siklómiklóssal is.

Akiren
Mit nem adnák érte hogy nkáb éjjel aludjon a bébim,bár ma éjjel egész jó volt.Engem is kapar állandóan Maja+hajhuzogatás és mindent megkaparintási vágytól vezérelve mindent kiver a kezemből,mondjuk a teli tejgyűjtő kagylót

Maja és a kötelező

Kép
Kép
Timurr
Vendég

Kötelező Timurr??? Kép
Nagyon sajnálom a tejcsit!!! Kép Átküldjem Babus tejszaporító praktikáit? Csak adj meg mailt!
Húúú, Maja már így művelődik? Kép

Kata
panni2005

Ja, Timurr,
nem lehet fejlődési ugrástól, hogy pár napig töbet eszik a kiscsaj és még nem állt át a cicid? Minden esetre pihizz és egyél!!!

Kata
panni2005

Panni
nem adom ám fel,csak a biztonság kedvvért vettem elő tejcit,meert azért nem szeretném,ha üvöltene az éhségtől.kortyolom ezt a fini teát.
Babus levele nekem is meg van köszi.
Meg az is a baj ha dilizik nem győzi kivárni még elindul a tej csak dünnyög,aztán ha megindul,több sugárba spriccel,akkor nem győzi nyelni,utána meg még lenne bent neki,de nem szívja,mert egy lusta kutya egyszerűbb sírniKépmondja valaki,hogy egyszerű a szoptatás,hát nem mindigKép
hmm. egyek?ennék....
Bizony így olvas,mint a nagyokKép
csajok nincs valakinek felesleges liberós zacsija?

Timurr
Vendég

Timurr,
milyen liberós zacsi kell? És mennyi?
berkiadri

Adri
A nyuszisból és a motorosból kell 10-10Kép

Timurr
Vendég

Timurr,
most lehet,hogy egy kicsit értetlen vagyok, de hol van rajta nyuszi meg motoros? A mi zacsinkon nincs ilyen!!!Amit ki lehet vágni arra gondolsz? Azon egy baba van! Mire jók ezek a kis képek különben?
berkiadri

Adri
Tegnap kaptam a levelet ami szerint azt hiszem a midi pelusokon van gatyalehúzós kölök,olyan van nekem is egy,abból kell 5 azért jár egy rágókás lamazze bogárka,a nagyobb pelusokon van a motoros kölök meg nyuszi,pontosan nem tudom melyikekekn,mert még ott nem tartunk kilóba,de mi huggiest használunk jobban.Szóval 10 nyulasért nyúlbáb,10 motorsért meg egy textilkönyv jár.mi 4 hónapos korunkra kaptuk a levelet,lehet ti is kaptok.

Timi
Vendég

Timurr,
mi 3-6 kilósat használunk és azon gatyalehúzós kölök van! Most csak egy van, mert a többi zacsit eldobtam, mert nem tudtam hogy gyűjteni kell!Kép Ha kell hogyan tudom eljuttatni? Van Pamperses macink is. Az mire jó?
berkiadri

Adri
Most egy csaj azt mondta van neki 22 db gatya lehúzós,de azóta nem írt,de biztos te is kapsz ilyen levelet,akkor meg gondolom összegyűjtöd te is őket nem?Én si kidobáltam ami voltKépA pampersre most nincs ilyen akció tudtommal.

Timurr
Vendég

Timurr,
és csak úgy lehet beváltani, ha van ilyen levelem? Egy ajándékból mennyit lehet beváltani?
berkiadri

Mindenkinek köszi a hozzászólást hozzátápi ügyben .
Connie ! Tényleg ül ? Magától felül ? vagy ha felültetted megtartja magát ? Nagyon ügyi !!!

Kép
Kép
greenolive

Berkiadri,
a Liberós levélben van egy kitöltendő kérdőív és abban kell beixelni (na ezt tuti nem így írják Kép ), hogy beküldted az 5 kivágott izét. Ha a reklámokat eddig elfogadtad és valahol aláírtad, hogy hozzájárulsz, hogy küldjenek neked reklámanyagot és termékmintákat, akkor tuti te is kapsz majd ilyen leveleket. Kép Szóval gyűjts! Kép Én is akkor kaptam már, amikor kidobtam a zacsikat, azóta meg én is Babylovet használok. Bár most azt hiszem újra Liberot veszek, mert a környéken nem lehet kapni a Babylovet. Kép Úgy legalább meglesz az 5 figurám. Kép Remélem, még elfogadják egy 6,5 hónapostól. Kép
Szuper, hogy van tejtesótok! Kép Nekünk is volt (csak mi kaptuk/vettük a tejet).

Vadri,
Helló, nászasszonyom! Tanultunk a sógornőnktől és nekünk is van már 2 fogunk! Kép Csak már jön is a harmadik nagyon. Kicsit túlpörögjük a tanulást. Kép

Kata
panni2005

Ejnye! Amikor nincs időm, oldalakat írtok, hogy ne tudjalak behozni titeket, most meg semmit?! Hát micsoda dolog ez! Kép
Nyügi van nálatok? Mert Panni akkor ilyen alvós, amikor máshol tombolnak a gyerkőcök. (Hidegfront.)

Kata
panni2005

Uxi,
ne haragudj ránk, de én sem tudom, mi ez a kütyü, és szerintem akik épp ráértek ma írni, azok sem. Kép Egyébként mindig válaszol nálunk valaki, szóval más kérdéssel nyugodtan fordulj hozzánk! Kép
És gratulálunk a babához! Kép

Kata
panni2005

Connie en is osztom Kata velemenyet nem akarok rosszindulatu lenni de idegenre nem merek otthagyni semmit...ha nem csak magunk vagyunk
Tenyleg csajok pelusok bejottek?Kép
Ildi mizu Vincevel es Viraggal?
Eladjuk az uzletunket ha van valakinek jo otlete szoljonKép
Timurr szekfronton mizu?
Libero pont mi is kaptunk levelet el is kuldtem az 5 pontot de meg b***tak valaszolni.
Azota meg ugye nem azt hasznalok...
Kata rendorseget felhivtad megkerdeztem egy ismerost azt mondta amiota ez a sok robbantas stb volt/marmint akik magukra robbantottak stb a lakast/ odafigyelnek az ilyen idiotakra.
Kuldjetek ide is a fogmanocskat leccci.

Kép
vaktyuk

Vaktyúk,
ma szomszéd fronton nyugi volt, még kap 1 lehetőséget. 1-1 dilije órákig eltart, így biztosan kiérnek, akiknek kell (rendőr vagy mentő). Robbantani nem fog, csak mi velünk van baja. Na meg azokkal utána pár hónapig, akik a dilije időszakában szóba állnak velünk (szerencsére elég sokan vannak Kép ).

Kata
panni2005

Sziasztok!

Most érkeztünk meg, délután miután írtam, elment a Babanet, utána jóga, séta apával.

Művházas pasit felhívtam, mondtam, hogy zártkörűek maradnánk. Nekem is ez jutott eszembe, amit írtatok, plusz csak nyűg lett volna a terembérlet miatt is.

Timurr,
Sajnálom a tejcsit.Kép

Greenolive,
Ha ültetem, megül. Általában hagyni szoktam, hogy felhúzza magát a kezembe kapaszodva.

Ildi üzeni, hogy: már nem tudott benézni indulás előtt ide. Villesék jól vannak, elméletileg már ma mennek haza. Puszi mindenkinek és hiányozni fogunk neki.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Patri, Hüpi, Vezso: Köszi a dicséreteket, jól esett Kép

Hüpi: Milyen lakásra van 15 milláig illetékmentesség?!?!?!
Mi használtat vettünk, 1. lakás, és biza volt illeték, bár volt 40ezer Ft kedvezmény, de még így is fizettünk 181 ezret, mi is kértünk részletfizetést, júniusban fizettük az utolsó részletet, végre. Ja, 6,3 milláért vettük a lakást.

Libero: Mi nem kaptunk levelet, sőt termékmintát sem, már írtam nekik e-mailt is, hogy küldjenek...szeretnék kuponokért ajándékot...semmi válasz....úgyhogy bosszúból most Huggiest vettem én is. Kép De nekünk nem válik be, hiába próbálkozok, abból kifolyik, ugyanolyan keskeny mint a Pampers, nekünk csak a Libero a jó, és nem küldenek levelet KépKépKépKép

Ildi: Tudom hogy nem olvasod most, de remélem meg vagy elégedve az időjárással amit intéztünk nektek. Kép

ZH-m sikerült, már csak 1 van meg 3 vizsga Kép KÖv ZH hétfőn 4-től. Kép
Annyira úúúúúúúúúúúúúúúúúúúútálom már KépKép

Gréti tegnap hasról hátra fordult 1x, gondolom véletlenül...és nem láttuk hogy....
az ágyon ült a Gergő, TV-t nézett, én a kanapén, tanultam, Gréti az ágyon hason....egyszercsak ránézek, mondom a Gergőnek, hogy tegye már arrébb a Grétit, mert leesik az ágyról...Gréti háton, Gergő nézi...aszongya, te fordítottad meg?
mondom nem, azt hittem te....
szal a kiscsaj szó nélkül megfordult valahogy...na, azóta se Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?