Új privát üzeneted érkezett!

Farkasok!
Nagyon nagy durkkot küldök ma nektek aztán remélem a kisfarkasok ügyik lesznek, mennek a drukkok folyamatosan! Várjuk a híreket!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

MINDENKI-nek köszönöm a gyógyító gondolatokat.
Most már kimondta a doki: MEGMARAD.
Tegnap már mohón evett pár falatot és újra "lopott" a cicák edényéből. Kivették lábából az infúziós tűt, de pár napig még kap mindenféle szurit, hogy ne essen vissza. Hamar elfárad, de naponta kétszer jár egyet az udvaron.
A rtg szerencsére nem mutatott ki semmit így arra gondolnak, hogy a magas láz és valami gyulladásos betegség (amit a szomszéd "egészséges" kutyáitól kapott el)miatt nem maradt meg benne az étel. Nagyon le van fogyva, minden bordája kikukucskál. Nagy tempóban nől a szőre, ahol leborotválták. Nemsokára a régi lesz.

FARKASOK!
DRUKKOLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Renoka, Unique!
Jó látni a kicsiket és a pocakotKép! Jó lehet hallani a kicsi szívecskéjüketKép. Nagyon jó, boldog kismamaságot kívánok nektek!!!

Szép napot mindenkinek!

Renóca
süni_renóca

Sziasztok,

Gyors bekukk Kép Mekkora termés volt! Kép Ma meg holnap szabin vagyok, muszáj picit pihennem Kép
És szép idő is lesz Kép Bár jelenleg mindig jobb, ha nem süt a nap, mert akkor nincs annyira dög melegem Kép

Köszönöm mindenkinek a bókokat a pocim nevében is! Kép

RenócaKép
Annyira örülök, hogy meggyógyul a kutyutok! Én is annyira tudok értük aggódni, hogy az már szinte olyan, mintha az anyjuk lennék. Nekem az egyik kutyumat régen (magyar vizsla volt) alütötte pl. egy autó. Amit akkor átéltem... No mindegy. Koncentráljunk arra, hogy minden rendben lesz nemsokára és újra ott fog csaholni az ajtótok előtt várva Benneteket! Kép

FarkasokKép
Akkora mega-giga drukkok mennek!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jelentkezzeteke minél előbb mert alig bírok magammal! Kép

KrisztaKép
Én is gondolkodom azon a vérvételes vizsgálaton. Bár az UH jó lett, minden ok, de megnyugodnék, ha a vérvizsgálat is ezt mondaná. Ezt hol csinálják, nem tudod?
Elvileg a 12. hétig van a rosszullét. ELVILEG. Mindenkinél máshogy van. Olvastam olyat is, hogy valakinél végig. (nem akarlak elkeseríteni)
Mindenesetre sokkal jobban vagyok, de azért néha még rossz. Kép

EdinaKép
Köszönöm a bókot! Kép Épp el voltam kenődve, milyen pici a pocóm Kép Úgy látszik, alaptalan volt. Kép

RenókaKép
Nincs kedved feltenni pocis képet?

KrisztaKép
Neked sincs? Kép

LatimiKép
Ne légy citromsárga, Karácsonyra meglesz az a zebrás teszt én tudom! Kép

ZsebiKép
Köszi a képet! Ígérem, délután megpróbálom élesíteni rajta és ha sikerül, felteszem!

LaraKép
Gyógyulgat Andorka? Szörnyű lehetett a sebészeten! Remélem, már csak max. 1x kell visszamennetek, amikor "gyógyultnak" nyilvánítják a kishapsit! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Kép

wish

Zsebi!
Kösz a tanácsot, majd elbeszélgetek a teszttel. Én bízom abban, hogy összejöhet természetes úton is. Mindig azt mondják, hogy csak 1 sperma kell a megtermékenyüléshez. Hátha az az egy célba talál.

Unique!
bízom benne, hogy igaz lesz, és zebrás lesz a teszt. a beültetés pedig pont a férjem szülinapján lesz, ha minden igaz. Az nem semmi hónap lesz.

Farkasok!
Nagyon drukkolok! Jó lenne, ha beindítanátok a zebrázást. +++++++++++++++++++++++
latimi

Snorka
Wish ajánlotta, hogy hozzád forduljak PCO ügyben, mert te sajnos nagy mestere vagy.
Nekem 2. hónapja nézzük UH-val a peteérést. Múlt hónapban csak egy sima cisztám volt a jobb oldalon, 31 mm-es. Felszívódott. Most pedig a bal oldalon van PCO, sok 11-es tüszővel, a jobb oldalon meg nőtt 2 nap alatt egy 9-es. Hoyg kezelik a PCO-t? Gondolom nézni kell még legalább 1 hónapot, aztán jön valami kezelés vagy műtét?
Előre is köszi szépen a segítségedet!

Tündi
Vendég

Lányok!
Hol lehet beszerezni könyvet az Aviva tornáról vagy vhs-t?

Timi
latimi

Sziasztok,

Na itten is vagyunk, itthon is vagyunk.
Kicsit gázos volt odaérni a kib@...tt dugóban.
Végül Judit villamos és taxi párban ment.
Punkció előtti UH-n minden rendben volt, majd el is ment a műtőbe.
Amikor engem 9-kor szólítottak a bödönért Õ már kész volt. 9.10 fele fel is ébredt, egy infúzió csúszott be. Negyed 11-kor már el is engedték.
Voltunk még a doktornőnél, s felírta a gyogyikat.
Szóval van 8 db petesejtünk a 9 tüszőből.
Reméljük mind megtermékenyül mint múltkor s el tudunk tenni belőlük télire.
Kis farkasok reméljük hamarosan felordítanak.
Judit most alszik, kicsit élmos még.
Holnap délelőtt, délben telefon s megtudjuk mennyi az annyi, illetve a transzfer időpontját. Ami várhatóan vasárnap lesz!
Addig is tartsatok ki.
Majd jelentkezem.
Puszi

Farkasok

Kép
farkasok

Farkasok!
csúcsszuper, hogy ennyi sejtetek van. Juditnak jó pihenést.

Timi
latimi

Sziasztok,

Már visszaolvastam.
Mindenkinek nagyon nagyon köszi a drukkokat!
Elkél az mindig.
Reméljük most mi is sikerrel járunk, s mi is másra tudjuk fordítani az erőinket.
Dedina,

simi simi a zebrának, csak óvatosan, nehogy kikopjanak a csíkok.

Remélem már együtt vannak a sejtjeink és nagyon boldogok!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Szia Tündi.
PCO nemcsak az egyik oldalon van, hanem mindkettőn, és nem elég csak uh-val nézni, hanem 3.napi vérvétel is kell, az FSH-LH arány és tesztoszteron miatt. A kettő együttesen igazolja csak a PCO-t. Ha a hormonkép normális, akkor lehet gyanakodni a magas prolaktinra, pajzsmirigy-rendellenességre (TSH), mert azok is gátolják a peteérést, vagy simán a pszichére. Ha PCO,akkor ajánlott terheléses cukrot csináltatni, és nem kiváló eredmények esetén metformint felíratni, emellett beindulhat a peteérés, a stimu könnyebb. A műtét már ósdi módszer, nekem nem jött be.

A Sedatif PC úgy néz ki, egyelőre működik, viszont a lombik gondolata most tolódni látszik. Krizsa meglátjuk mit mond kedden, akkor megyek hozzá újból.
s_norka

Farkasok!
Szívből gratulálok, csak így tovább Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Snorka
Hálás köszönet a válaszért, bár most csak több kérdésem lett Kép Kérdezhetek még?
3. napi vérvételem még nem volt, múlt hónapban 19. napon néztük, akkor minden tök rendben volt. Prolaktinom is, év elején az magas volt.
Akkor mi ez nekem most hogy csak az egyik oldalon van? Ha netán clostyt ír fel a dokim peteérésre, akkor merjem beszedni? Félek abból oltári ciszták lesznek.

Ezer hála és köszönet neked!

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Tényleg! Különbség van a PCO és a PCOS között. A PCO-nál több tüsző van a petefészekben, ami szerintem előfordulhat időszakosan szerintem (lásd spontán ikerterhességek), bár gondolom ha túl sokszor van az nem jó és lehet pelőle PCOS. A PCOS meg a PCO syndróma, amikor krónikusan fennáll a PCO és mindenféle egyéb tünettel is jár, plusz a hormoneredmények is mutatják.
Norka javíts ki ha nagy hülyeségeket beszélek!

wish

FarkasokKép
Nagyon-nagyon drukkolok,hogy szép kis margarétáitok legyenek.A zebrámat dicsérgetem és kérem adakozó legyen,mert nagyon el kéne már, hogy ügyes legyen.
Nagyon sokat gondolok most rátok!Aztán mindent bele!Kép

UniqueKép
Szerintem egyáltalán nem pici a hasad.Itt a szomszéd lány 27 hetes, de ha bővebb polót vesz fel nem látszik neki.Amúgy nem tudom, hogy van e ehhez köze,de kislánya lesz.Mondjuk szerintem inkább alkati kérdés.

KrisztaKép RenokaKép
Várom a ti képeiteket is!

RenócaKép
Nagyon örülök, hogy a kutyutok kezd helyre rázódni.Csak így tovább,simizd meg a nevemben is egy kicsit.Oviban mi újság?

Felhívtam ma a BMC-t, az eredményeink miatt.Képzeljétek a hormon eredményeimet azt mondták, hogy csak a doki mondhatja meg,ja meg Sanyinak az eredményeit is.De szerencsére pont jött egy doki.Igaz nem Konc, hanem a Zeke, de elmondta, hogy a férjemnek az eredménye lombikhoz jó.Azt mondta, hogy a legerősebb reprodukciós eljárást kell majd alkalmazni.Na most én igazából eddig inszeminációra készültem.Ugy hogy a megdöbbenéstől elfelejtettem megkérdezni, hogy ez most mit jelent.Erős gyógyszereket, vagy ICSI-t.Szerintetek?Velem minden teljesen okés.Legalábbis eddig nem derült még ki semmi.Remélem nem is fog.

EdinaKép
dedina

Wish
Ez nagy segítség volt köszi! Remélem Norka is megerősíti Kép Ha ez még nem nagy gáz csak hoyg mellette nicns peteérésem, akkor lehet szó a clostyról biztos.

Na megyek is a dokimhoz Kép

Puszi

Tündi
Vendég

Edina Kép
Szerintem ICSI-t jelent, a gyógyik mindenkinek nagyjából ugyanazok, legfeljebb eltérő adagban.

wish

Edina Kép
szerintem "csak" lombikot jelenthet. De ne filózz ezen, inkább kérdezd meg konkrétan mire gondolt Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Wish, IcsilyaKép
Köszi, hogy válaszoltatok.Rendik vagytok.Amúgy amennyisége nemlenne rossz.Csak az a baj, hogy a mozgékonyság nagyon gyenge 20% körüli.

Icsilya
Igen az lesz.Meg fogom kérdezni.Csak jövőhéten csütörtökön megyünk.És hirtelen kicsit meglepődtem.

Mégegyszer köszi!Kép

Edina
dedina

Tündi, a 19.napi vérvételnek nem sok értelme volt. Abból maximum progeszteront lehetett nézni, ha 11-12.napon volt a peteérésed. Érdemi kivizsgálás nélkül nem lehet és nem érdemes még Clostyt sem szedni. Hiszen azt sem tudni, miért nincs pé-d. Ha cisztásodásra vagy hajlamos, nem is szabadna Clostyznod. Szerintem menj olyan dokihoz, aki megcsinálja a 3.napi vérvételt is, és alaposabb...
s_norka

Sziasztok Kép

Lécci küldjetek mensi hozó energiákat!

Ma voltam UH-n, nincs cisztám és minden vizsgálatom OK, így hamarosan jön a GonalF...

Zsebi Kép Niki Kép
Lehet, hogy beelőzök???

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Timi!
Az Avivás könyvet én alexandra könyvesboltban láttam. VHS-ről nem tudok, hogy lenne. Szerintem érdemes elmenni Tóth Líviához és megtanulni tőle a gyakorlatokat, könyvet is lehet venni nála, meg kazettát is.

Norka! Tegnap voltam László dokinál a lapar miatt. Kaptam egy rakás beutalót. EKG, labor, röntgen: Te ezeket hol csináltattad meg? Az a baj, hogy ahol lakom nincs minden, és jó lenne egy helyen letudni ezeket a dolgokat. A mutet elott ket napig Te sem ehettél szilárd kaját? Ez egy kicsit durván hangzott nekem.
Meglepődtem mennyire egy cipőben járunk, én sem tudok normálisan aludni, ugyanaz van, mint nálad, és én is beálltam a Sedatif PC szedők táborába.Kép
Pár napja legalább alszom rendesen, nem vagyok olyan mint a mosogatórongy.
Közben járok a pszichológushoz is, iszonyatos a káosz a fejemben.

Bocsi, hogy ritkán jövök, szurkolok azért mindenkinek.

Mka
Vendég

Szevasztok,
Már felvagyok,ettem is.Kissé kivoltam nyúlva,de amúgy minden OK.
Mindenkinek köszi a drukkokat, remélem hatnak. Dedikém beszélj a zebrácskával, hogy esetleg gondoljon rám.

Kavicska,
Át kell mennem úgy érzem a kórházban, hogy ráncba szedjelek!!! Előre kell nézni, szerinted korábban hányszor nem volt peteérésed, és akkor észre sem vetted, most már a cél felé haladtok, ne ám egy helyben topogsz mint a szaró galamb. Remélem a következő talin összefutunk.Sankónak puszi és a blökinek is simi.

Unique,
Gyerkőc egy kis cápa. NAgggyon tuti pocak!!!

Renóka,
Szép kis kölyök, Ne parázzá.

Sünikém,
Ez jó hír. Blökitek újra a régi, gondolom a kerítést elkerüli. JEgyzőtől válasz jött már. Fanni tudott segíteni a babócával kapcsolatosan?

Kriszta-utazó nagykövet,
Dezsőke nagy utazó lesz!!! Szerintem ha jó lesz a vérvizsgálat akkor megnyugodhattok. Te ittál már fehér Lambruscot?

ZSebeském,
Milyen volt a maszi?

Wish,
Világjáró bokád hogy van?
Remélem mensi jön és utána elbúcsúztok egymástól!!, kösz a képet, remélem ennyien legalább minket választottak apával való találkozás után.

Mniki,
Köszi az energiát.

Fanni, Mniki,
Ti már stimuztok, bocsi de kissé meg vagyok keverve. Kell egy arcos tali, hogy mindenkit helyre tudjak rakni.

Snori-oroszlán,
Remélem, rendesen lövöd magad a gyogyikkal és használnak tartósan.

Szakértők jelentkezését várom:
Punkció után ugyebár adnak antibiotikumot: Doxychilin (1 doboz, 8 szem), Methypred (4 szem). Na most elolvastam a papírokat és arra a megállapításra jutottam, hogy én csak Methypredet veszem be. Előbbi antibiotikum-utána mindig van folyásom-, ja először azt hittem hogy penicilin tartalmú, de egy incifinci sincs benne, Metypredet is gyulladáscsökkentésre adják. Tanácsot kérnék, hogy szerintetek bevegyem a Doxycilint vagy sem?

Üdv Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok,

Orsi, bocs, akkor lehet hogy nem te irtad az amniót de én is olyan sokat olvastam vissza, hogy a végére elfelejtettem. CSodálkoztam is magamban, hiszen te olyan fiatal vagy, nem is értettem miért kellett volna. Na mindegy, lehet hogy Woodi volt ? Én vérvételre fogok menni a 12. hétre, aztán ha az nem megnyugtató, akkor meglátjuk. Nem vagyok még teljesen tisztában ezekkel a vizsgálatokkal, majd a dokit kikérdezem holnap.

Unique,
A vérvizsgálatot több helyen is csinálják, az Istenhegyi klinikán, a Rozsakert-ben levo Medical Centerben, sőt a családsegítőben is. Persze ez pénzes vizsgálat, 25 ezer körül van, tehát ha nálad minden rendben és a korod sem indokolja, akkor szerintem nem kell megcsinálnod. Csak én ugye már 35 leszek jövőre.
Rosszullétnek pedig nagyon ajánlom hogy elmúljon hamarosan, irgum-burgum Kép

Farkasok,
Szuper a 8 petike KépKépKépKép Ügyik voltatok Kép Mosmár biztosan befészkelték magukat a kiskatonák úgyhogy küldöm az osztódó drukkokat +++++++++++++++++++++++++++++++++. Előre a margarétákért, na meg az ikrekért !!

Wish,
Akkor nektek is hajrá, hajrá KépKépKép

Dedina,
Hát, érdekes, mi is a sok, de lassú kiskatona miatt mentünk inszemre. Bár igaz hogy nem is jött be, igy lehet hogy jobb ha ti egyből mehettek lombikra Kép Az első sokk után biztos hamar hozzászoksz majd a gondolathoz- ez az út ugyanis a biztos babához vezet KépKépKép
A kiskatonákról annyit, hogy nekünk 20%-ról 45%-ra javult a gyorsaság a Maca Vibétől 4-5 hónap alatt. Zsebiéknek pedig valamilyen homeós bogyótól javult a spermakép. Tehát próbálkozni érdemes. Mindenkinek más jön be, de ártani egyik sem árt. Sok sikert, bármivel kezdjétek is KépKépKép
A zebrádat pedig addig is simizd ügyesen a többiek kedvéért Kép

Pocis képet majd csak a harmadik hónap lejártával szeretnék feltenni. Tehát két hét múlva...egyelőre csak hájasnak látom magam, igy inkább kihagynám a képet (ma vettem egy 42-es nadrágot a 38 helyett Kép Kismamarucit mégsem vehet az ember a 10. hétenKép

Fanni,
Mensihozó energiák mennek +++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Judit,
Én mindent bevettem amit adtak, azután a sok hormon után ezek már nem árthatnak Kép
Nem ittam még fehér Lambruscót, az is édes? Ellenben ma mégis megkívántam egy kis portóit Kép
Vigyázz magadra és pihizz vasárnapigKépKép
Ja, Benőkét (nem dezsőkeKép) jól megutaztatom, eddig még jól bírta, csupa jó helyre viszem, bár jövő héten Varsó lesz a terv...azért igyekszem lassítani, nehogy besokalljon Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Judit Kép
én meg egyiket sem vettem be Kép
több okom is van. A metypred az steroid... felesleges a szervezetnek. Az antibogyó nem jó, mert a hüvelyflórát tönkre tudja vágni, és akkor nem tapad meg az embrió.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Farkasok!
Remélem már kezdenek mocorogni a kisfarkasok és a biológus egy egész farkascsordára érkezik!!!!!!!
Szorítok továbbra is nagyon!!!!!!!
Krizsa csak Doxi.. szokott adni eddig bevettem, de most Orsi szavain gondolkodva lehet hogy nem kéne!
Milyen vitaminokat szedtek most pluszban?

Orsi!
És a Clion D hüvelytabletát benyomkodtad?
Igazából ezeket az antibiotikumokat miért adják???? Az esetleges gyulladás miatt????

Renóca!
Szuper, hogy a kutyus már a biztos gyógyulás útjára lépett!!!!!!!!!!!

Fanni!
Szeritnem nem előzől engem be én szombattól szurom a Gonalt, vagy egyszerre megyünk, fú Jó Istenke sokan fordulunk hozzád, de kérlek szépen adjál mindenkinek babót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hárman Wish, TE és én nagyon egyszerre fogunk menni, nekem kb. 27-én lesz a punkció szerény számításaim szerint.

Kriszta!
Azért lassan azzal a repüléssel!
Várom a pocidról a képet, Lara is korán vett terhes gatyát azért azt ne felejtsük el mi egy kicsit jobban fel vagyunk turbozva mint az átlag!

Kép

Wish!
Nagyon jól éreztem magam! Kép Kép Kép Kép Kép

Edina!
Akkor lombik szerintem is hamar megszokod a gondolatot, talán így előbb sikerül a baba! Azért még jó hogy időben kitalálták, hogy a párod értékei sem a legjobbak. Kép
Sok sikert kívánok és kitartást!!!!!!! De attólmég kezdtek most októberben nem?

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Mka,
én a XXII.ker-ben lakom, és Budafokon az SZTK-ban a röntgent és EKG-t letudtam 40 perc alatt, a pisit leadtam másnap reggel és vettek vért, és ennyi. Szóval ezt úgy érdemes, hogy SZTK-ban csináltatni, az összeset egy reggel, éhgyomorra a vért.

A 2 nap nem evés valóban nem egy leányálom. Nekem vasárnapra esett az első nem evős nap, akkor ilyeneken voltam el: krémleves, banánturmix, kakaó, gyümilé. Kibírható. A kórházban másnap már lefoglaltak, nem annyira az evésen járt az eszem. Rágózzál közben sokat. Kép

Gyerekek, azt azért tudjátok, hogy a Sedatif-függőség, nem alvás, felturbózottság mind annak a jelei, hogy az idegrendszerünk tropára ment. Nem akarom én a vészharangokat kongatni, de szerencse, hogy Renóka már áldott állapotban van, de a többieknek: akkor sem történik semmi, ha a lombik akkorra halasztódik, amikor már erősebbek vagyunk.
Hiányoltátok Madarant, én viszont találkoztam vele, egy topikban Kép Egy lépéssel előbbre van már. Szegény ő is nagyon régóta küszködik.
s_norka

Sziasztok!

Ma megint éjszakai bagoly vagyok,és mivel éppen ráérek írok pár sort.

Farkasok!
Igazán jólesik a törődésetek!Igérem összeszedem magam ,és próbalok jobban jelen lenni.
Igazság szerint most semmi nem történik velünk.Dolgozunk mint a kisangyal,én éjjel nappal szinte a hónapban talán két szomabat amikot nem dolgozom,de akkor éppen alszom két éjszaka között.Húzós de ez a muszályság.Sanyi is dolgozik 1000L.Van olyan hogy egy hétig csak futtában találkozunk,este a buszmegállóban.Na így csináljon gyereket az ember fiaKépEgyébként próbálkozik szegény munkahelyet váltani,de mivel vidéki és bérletet kéne fizetni senkinek nem kell.
A kiskutyánk már nem is olyan kicsi,végre beilleszkedett a másik két kutya társaságába,így már nem akarják folyton kinyírni a mi kicsikéknketKépSajnos annyira zsivány,hogy nem lehet szabadon engedni,mert megeszi a pipiket,meg az apu galambjait,és akkor az apu elnáspángolja.
Egyenlőre ennyi helyzetjelentés nektek.
Nagyon drukkolok,hogy minden úgy sikerüljön ,ahogy azt megálmodtátok.Drukkolunk nagyon!

Unique!
Most láttam milyen pocakos képet tettél fel .Nem is értem miért panaszkodtál,hogy nincs pocid.Bár ruciban nem látszott mekkora....de mekkora!!!!
Nagyon helyes kis pocid van,és egyáltalán nem kicsi!

Zsebike!
Amióta hazajöttetek a nyaralásból nem is beszéltünk.Nagyon szép helyen voltatok!
Sajna nem sikerült elintéznem hogy zebrát oszthasKépDe majd októberben.

Renóca!
Olvatam mi történt a kutyusoddal!Jobbulást neki!

Na viszont most mennem kell,mert mindjárt szülőszobára kell mennem!

Puszi mindenkinek! Kavicska
kavicska

Judit Kép
Mi nem kapunk antibiotikumot, és eddig sem lett semmi bajom.

Zsebi Kép
Én is jól éreztem magam Kép Csak olyan gyorsan eltelt az idő Kép

Edina Kép
Nálunk 10%-ról 20%-ra javult a Macatól. De ez még csak lombikra volt jó. ICSI meg azért kellet nálunk, mert ezek nagyrésze is morfológiag hibás.

Kriszta Kép
Hááááááááájas? Nem hiszem el.... Csak készül a hely a babónak Kép Nyugodtan vegyél kismamarucit. Én még nem vagyok kismamama (csak kövér Kép), de a múltkor a Tescoban találtam egy tök jó fehér kismama tréningalsót. Hát meg is vettem és szoktam is hordani, mert nagyon jó anyagból van, csak a hasamon vissza kell hajtani Kép

Wish

wish

Kavicska!
Így igaz azóta nem nagyon írunk egymásnak, de most majd potoljuk. Kép Zebrát sajnos tényleg nem hoztunk, de bízom benne, hogy ez az október a mi hónapunk lesz és sikerülni fog. Kép
Jó sokat dolgozol. Szoktam rajtad gondolkodni, azért hiába jó hogy babák közt vagy nem lehet sok esetben könnyű.....

Farkasok!
MÁr hallom a kis csorda vonyítását! Szorítok nagyon! Benézek a hírek miatt, de elehet már nem tudok írni, mert ma rengeteg dolgom van és még utazunk is vidékre!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
az antibogyót az esetleges gyulladás ill. a punkció során fellépő esetleges fertőzés elkerülésére adják.
ClionD... hmmm erre már nem emlékszem. Nem tudom, mert kaptam a terhesség alatt is a folyásomra, nem tudom tényleg, hogy mikor használtam.
Ha antibogyót szedtek akkor jót tehet az ovulobact hüvelytabletta, ami lactobacillust tartalmaz és segít a normál hüvelyflóra visszaállításában.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Farkasok
Drukkolok nagyon!
Egy kis gólyacsalogató:Kép
Pihizz sokat, várjuk a híreket.
Lehet, hogy nem olvastam el valamitKép.
"Fanni tudott segíteni a babócával kapcsolatosan?" Sajnos nem tudom mire gondolszKép

A jegyzőnő semmit nem reagált még. Jövő héten bemegy a párom, ha semmit nem tesz elkezdjük írni a szép kövér ajánlott leveleket ide-oda.
Csak kedden kell újra mennünk állatorvoshoz, ha eszik rendesen. ÉS ESZIK!!!!Kép

Zsebike, Wish, Fanni
Nektek is millió drukk és egy kis gólyacsalogató:
3X Kép

Szép napot mindenkinek.
Renóca
süni_renóca

Farkasok Juditja Kép
Szerintem is jó lenne egy "arcos tali" Kép
(A drukkok persze folyamatosan mennek!)

Kriszta Kép
Köszi a mensi hozó energiákat, már alakul, legalábbis már görcsölget... max. 2 napra saccolom

Renóca Kép
Köszi (Én sem tudom, mire gondolt Judit), puszi a kutyusnak!

Zsebi Kép
Igen, tényleg úgy tűnik, hogy nagyjából együtt megyünk!!! Egyre jobb a kedvem és nagyon bizakodó vagyok! Gondolom Te és Wish is Kép Farkasok meg épp jó, hogy így picit előttünk vannak, mert majd lehet tőlük kérdezni Kép

Szép hétvégét mindenkinek Kép
Fanni

U.i.: Vicsorgó/vihogó arcocskát hogy kell csinálni?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Én meg rájöttem a titok nyitjára: Fanni, te mondtad nekem, hogy utánanézel, melyik alapítványnál jutott hozzá a doktornő ismerősöd olyan hamar babához. Nem? Kép

Szal Farkasjudit csak összekevert engem Renócával. Pedig jelentem ÉN IS öribaba-projectezek. Kép Tegnap megvolt a pszichológus beszélgetés is a tegyesz-nél, az kellemes csalódás volt nekünk a múlt heti környezetólálkodáshoz képest. Már csak a tanfolyam van hátra.

Fanni, visszatérve, azért van tippem, hogy melyik alapítványról van szó... már ha egy kis protekció meg pénz is közrejátszott.
s_norka

Norka Kép
Tényleg ez lehet a megoldás!
Hmmm, azóta nem találkoztam a barátnőmmel, de dobok neki egy sms-t! Remélem hamarosan jövök a hírekkel!
Ezután a kellemes pszicho-beszélgetés után remélem, már jobban vagy, s lassacskán -mert ez azért gyorsan úgysem megy sajnos- minden elrendeződik körülötted!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Norka, Renóca!

http://www.bolcso.hu/
A neve Bölcső Alapítvány!
A honlapon van a vezetőjének, Budavári Zitának a mobilszáma, az én barátnőm nála, náluk járt. (Egyébként "zsebbe" nem fizetett, végülis szerencséje volt, mert fotó alapján választanak babát, hogy hasonlítson, s őrá hamar hasonlított egy kisbaba. Remélem, rátok is mosolyog egy hamarosan!)

Sok sikert!
Remélem segíthettem Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Norka, Renóca Kép
+ info
Az alapítvány vezetője áll. elég furi nő, a barátnőm úgy fogalmazott, hogy "elmebeteg", egy-egy telefonbeszélgetés vele 1-1,5 óra! de mindenképp megéri, mert már Bp-en is van otthona megesett nők számára, s azt mondja, rengeteg babájuk van!!!
Szóval hajrá! (Egészen izgalomba jöttem Kép )

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hallóóóóóóóóó,

A 8 petesejtből már 6 embriónk biztosan van!!!
Transzfer vasárnap 9.30.
Remélem azért a két lassabb is elindul, hogy legyen télire való, nameg a tesónak ne kelljen stimuzni! Most sem volt ICSI csak durr bele!
Köszi az eddigi drukkokat!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Farkasok!
megtermékenyült már minden sejt. Írjátok már, mert szétizgulom az agyam.

Mka!
Sikerült mevennen az Aviva 1. részét. A bioboltos majd beszerzi jövőhétre a másodikat is. Ahogy olvasgattam, egy kissé feltöltődtem, hátha nekem is segít.

Mindenkinek millió drukk a lombikhoz.

Timi
latimi

Farkasok!

A legjobb hír a hétvége előtt Kép
Hányat kértek most vissza?
Gondolni fogok rátok vasárnap!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Farkasok!
Nagyon örülök, hogy ennyi embriótok lett. A másik kettő is tutira beindul majd.
Vigyázzatok magatokra!
Timi
latimi

Farkasok Kép szuper hírek. Csak úgy ICSI nélkül durr bele Kép és máris ennyien vannak ! Farkaskoma gratulálok jó erős katonáid vannak Kép
Csak így tovább, hétvégén majd gondolok rátok !
Én nagyon ikreket jósolok !
A személyes találkozás persze mindig jó ötlet, bár én már tudom a neveteket archoz párosítani, de remélhetőleg a köv.talin már mindannyian ott leszünk !
Még valami : én még csak fogigátlózok, hátra van 2 hét a "lövöldözésig" Kép

Fanni : mennek a mensimanók, hajrá, hajrá !

Zsebi: húha, akkor tényleg 2 hét lesz közöttünk, én okt. 3-án kezdem a szurizást. Mutass zebracsíkos utat, légyszi, légyszi KépKép

Kriszta : naaa, a hájas enyhén szólva erős túlzás lehet ! Kép

Nóri : Örülök, hogy használ a homeos bogyó !!! Kép
és annak is, hogy jól sikerült a beszélgetésetek ! KépKép

Más : tudod, nekem 3 hónapig tartott a stimu után ez a nem alvásos időszak. A homeos cucc semmit nem segített Kép
Csakhogy... én lelkileg jól voltam, erősnek és vidámnak éreztem magam, nem voltam deprssziós, pánikos, stb. Szóval nem tudom hogy műxik ez az egész, de valóban borzasztó volt és remélem soha többet nem kell átélnem.
Persze mindig van 1-2 nap, amikor zaklatottabban alszok, de nem állandóan.
Én a hormonokra is gondoltam, bár Kr. azt mondta, hogy nem hallott még ilyen mellékhatásról.
Majd most hamarosan kiderül, ha megismétlődik, akkor biztos, hogy a hormon okozza nálam Kép

mniki

Farkas család!
Az nem pite!!! Már hogy a 8-ból 6 embrió sikerült.
Nekem az elsőnél szintén 8-at szedtek le és abból csak 3 termékenyült meg.
Nagyon, nagyon, nagyon drukkolok én is nektek!!!
Már csak azért is a szívemhez nőttél, mert a párom a Budapest Wolves-ban játszik /amerikai foci/, úgyhogy a lurkóknak már meg van a protekció, ha gondolod.
GO WOLVES!!!!!!!!!!!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Farkasok!
szuper!!! drukkolok nagyon.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Farkasok

Alomra fel!!!!!
Drukk:
Lara-family
larapapa

FarkasokKép
Eddig nagyon ügyik a kicsik!Nagyon-nagyon drukkolok!

ZsebiKép
Igen eddig úgy néz ki, hogy az október marad, csak neminszem,hanem lombik lesz.De már nem is bánom, az esély kicsit nagyobb.Vagy nem?Jobb így,mintha végig kellenne szenvedni az inszemeket,és nem vezetnének eredményre.
Neked is szurkolok nagyon.Az idő elég gyorsan telik.Mindjárt izgulhatunk érted, értetek is.Kép

Lara család
Hogy vagytok?Andor baba köldöke gyógyulgat?Remélemmár meg is gyógyult.Andor pont ma 1 hónapos!Puszi neki!KépKépKép
Nem sokára mehettek a 6 hetes kontrolla!Hogy telik az idő?!

Edina
dedina

Farkasok, tényleg nagyon jó ez az arány, csak így tovább! Kép

Niki, az alvászavar mindig egy erős testi tünet. Igazság szerint olvastam egy kérdésedet egy alváscentrumos fórumban, hogy a hormonoktól van-e. Én nagyon szeretem Kr.dokit, meg minden, de azt soha a büdös életben nem fogják elismerni, amit egyébként minden belgyógyász tud, hogy ekkora adag hormon az egy lórúgás a szervezetnek. Egyéntől is függ. A testünk egy finom rendszer, ha nagyon belebabrálnak, előbb-utóbb tiltakozik. A másik, hogy azért a lombik elég nagy pszichés megterhelés, nálad volt a méhenkívüli is, akkor min csodálkozol? Nem feltétlen kell pánikosnak meg depisnek lenni, elég, ha csak az idegrendszered gyengült a történtek hatására. Szóval ezt így látom én.

Fanni, köszi az infót, erre az alapítványra tippeltem Kép No azért a Budavári Zitához kell egy kicsit gyűjteni az erőt, pláne, ha elmebeteg. Kép
s_norka

Köszi Köszi a drukkokat és a dícséretet.
Bár mindannyian tudjuk, hogy a lényeg 2 hét múlva lesz, s arra kell jobban koncentrálni, mert eddig az első lombikban is eljutottunk.
Amikor telefonáltam embrió ügyben nem hallottam a farkasordítást, biztosan hangszigetelt szobában vannak.

Nviki,

Wolves! Az frankó, nem kell bemutatni, hogy amerikai foci (nekem) Sport1 közvetíti a meccset, hányas számú a párod?
Sport minden mennyiségben jöhet.

na csók

Farkaskoma

Kép
farkasok

Farkaskoma,
A számát még nem tudom. A jövő heti edzéseken osztják le őket, hogy ki hogy merre.
Vasárnap /09.24.-én/ lesz egy barátságos meccsük a Zala Predators-sal, s akkor már remélem játszik /ezt még nem közvetíti a Sport1/.
Utána október 1.-től indul a magyar bajnokság, amiben szintén játszik.
Eddig még úgy tűnik, hogy jó lesz, mint farkas./megjegyzem, szerintem ez egy borzasztó agresszív játék, meg nem is nagyon értem..../

Amúgy Farkasné Asszonyság jól van?

Hali

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?