Sziasztok!
Kissé későn jön nekem ez a folyt. köv.
Szóval:
Nagyon jóóóók a képek!!!
Villes,
úúúúúú, szegény Vince!!!!!! Már nem igaz, mit össze nem izélgetik a bőre miatt!
Tényleg nem értem, minek vannak a bőrgyógyászok, ha soha semmit nem tudnak biztosan diagnosztizálni! Szegény kis Vince!
Kitartást mindkettőtöknek! És borzasztóan remélem, hogy a dokik megint tévednek és nem pikkelysömör!!! Az szörnyű lenne...
Vezso,
talin pl sírt Connie Ákosa anyuci után, de azt is csak szolidan és sok reklamáló szöveg kíséretében.
Én úgy láttam, Vince Pannira bukott leginkább.
Bár Panninak már van egy szőlő jelű vőlegénye.
Köszi, már meggyógyult.
Kop kop kop... Sztem pár napon belül 2 fogasak leszünk. Legalábbis a mai cirkusz tisztára olyan volt, mint a múltkori fogkijövéses...
Greenolive,
macska békén hagyja a leguánt?
Hááát. Nem minden kígyó sztem, több a sikló. Én úgy tudom, Magyarországon eléggé behatárolt, hogy mik a kígyók előfordulási helyei. Mondjuk azok mérgesek... Mi sokat kirándultunk családilag (minden hétvégén, míg ki nem röpültünk) és csak 1* találkoztunk kígyóval, a többi sikló volt. Az az egy találka is elég volt nekem, pedig semmi komoly nem volt, semmi veszélyes. De azért... Én bogárfóbiás vagyok.
Mondjuk Panni miatt bármit megfogok és igyekszem semmiről sem mutatni, hogy félek, mert nem akarom a fóbiáim belé nevelni.
Suli: ma fölhívtam a fősulit, hogy mi van, mert már mindenhol elkezdődött a tanítás. Pont 7 db telefonszámot adtak meg (amit hívtam, ott azt mondták, hívjam emezt, majd ott, hogy hívjam amazt - jó, hogy vidék), mire kiderült, most borítékolják az értesítéseket: nem indul a szak!
Elb...tam egy évet!!! Pedig így épp állam bácsi támogatta volna az egészet. Brühühühü!!!
Akiren,
itt a környékan Pöstön szinte csak ilyen hinta van. Iszonyat egyébként, mert tök hamar kinövik, de 3 évesen még nem tudnak a félseggelülökegyszállapon hintázni, így 3-kb 7 évesig nem tud a gyerek hintázni. Holott leginkább ők szoktak. Barom, aki az EU miatt lecseréli a jól bevált, minden korosztálynak megfelelő láncos hintákat!
Egy időszakban az az egészséges, ha érdekli őket az arc. Azután majd megunják, mint minden kitapasztalt csörgőt, rágókát.
Szóval egy ideig el kell viselni, de azért nem tart olyan sokáig.
Nebula,
jó, hogy visszatértél!
Berkiadri,
minden téren gyógyulást kívánok nektek! Nem semmi, hogy hogy múlik az idő! Most született a fiad és mennyit nőtt!
Kata