Új privát üzeneted érkezett!

Igen , ha nem borzadtok el keresek képet Kép
Egyébként növényevő , ártalmatlan jószág , szinte csak kajálni mászik le , terráriumban van .

Kép
Kép
greenolive

Lányok, írogassatok, aki beteg gyógyulgasson, a babák egyenek és aludjanak ma szépen, ahogy kell. Kép
Én megyek egy körre a bricoba, mindenféle gipszet venni az egyik mesterrel...Kép
Aztán dógozom itthon is egy sort. És főzök fini tökfőzeléket Kép
Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek! KépKépKépKép
Vezso
Kép
Ro fürdés után
vezso

Vezso
Édi rozi agyon.
Nem fogom levágatni a ahját,imádom neki,hogy ilyen majd lefényképezem hátulrólKép
A pókokat legalább annyira utálom mint a kígyókat.

Greenolive
A leguán szép,de hozzá nem nyúlákKép

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Csak most értem ide, reggel még jöttek egy körre a vizesek, azok legalább jönnek, mikor mondják.Kép

Ma hajnalban is felébredt Ákos, de a szopiba bele is aludt. Úgy el tud terpeszkedni a nagyágyon, hogy elfoglalja a kétharmadát, én meg kapaszkodok a szélén, hogy le ne essek.Kép Szegény páromat meg az allergia szezonra való tekintettel a nappaliba száműztük, mert rémesen horkol.Kép

Viki,
nekem egész barátságosnak tűnt a férjed múlt pénteken.Kép

Megyek rendbe szedem magam, még hálóingben grasszálok, majd jövök utána vissza.

KépKép
connie

Connie
Horkolás nálunk is megy ezerrel és a terpeszkedés is.KépKitartásKép

Maci mércés képek 1-2-3-4 hónaposan

Kép Kép
Timurr
Vendég

Timurr
Szupik a képek!!!KépKépKép
És Zsófi viszont imádja a lovakat,ha már állatokról van szó, mindent gyűjt, amin ló van. Lehet, hogy előző életében köze volt a lovakhoz?

Connie
Mi se férünk az ágyon, a férjem szegény teljesen a sarokba van passzírozva...

Indulunk mindjárt a bricoba.
Vezso
vezso

Timurr,
Kitartok, azt a hátralevő 50-60 évet már kibírom.Kép
Mellesleg volt már olyan, hogy Ákost odavettük szopi után az ágyban, aztán fél ra múlva szétcsaptam a fiúk között, mert mind2 fülembe horkolt valaki.Kép

Villes üzeni, hogy benntartották őket a HeimPálban, mert Vonce úgy tűnik pikkelysömörös, majd jelentkezik, ha hazaengedték őket.

KépKép
connie

Sziasztok!
Pár szó erejéig itt vagyok aztán rohanok intézni a sulimat, ugyanis állandóan van valami gáz...Kép Elvileg ma kell leadnom a szakdoli címét pár soros témaismertetővel+konzulens névvel, na ebből még semmi nincs meg, nem segít a suli semmiben, de a tandíjat elvárják, hogy az ember befizesse.....ja és +28.000 Ft-ba kerül, hogy ismét felvegyem azt az undorító pénzügy tantárgyat, ráadásul nem is biztos, hogy ott tudok lenni órákon, mert lehet, hogy egybeesik a mi óráinkkal, na nem is untatlak, de annyira kiborító ez az egész....Kép

Vezso!
Fogcica?..Kép igen, ma reggel próbálkoztam bekenni a fogínyét Dentinoxal, de mire odaértem a fogínyhez felét lenyalta Boti cica, szóval lesz elég bajunk evvel a fogcicával..Kép
Anyóséknál?: meglepően jó volt, nem volt balhé, beszólás, mert ahogy beléptem rögtön kiosztottam a lapokat és elmagyaráztam, hogy a gyerek nem kövér, csak jól táplált és az a lényeg, hogy egészséges, na innentől kezdve csönd volt a súly témában...Kép

Én is iszonyatosan félek a pókoktól, annyira, hogy megölni sem tudom őket, a párom néha csak nevet rajtam, de tényleg rossz érzés aki fél tőlük......ja és persze a kígyóktól is távol tartom magamat!!...(azért van egy amelyik barátságos is tud lenni.....Kép...)

Connie!
Nálunk is ugyanez a szitu, ha a hajnali szopinál babócánk a nagyágyban marad velem, Apája kénytelen felkelni és átmenni a másik szobába, mert legénykénk teljesen kiterül a nagyágyon...Kép mondjuk Apjuk ezt nem bánja, mert rögtön ráröppen a számítógépre, szóval elvan ő......
Amúgy párom allergiás időszaka óta az éjszakám avval telik, hogy vagy Botit etetem elég gyakran, vagy apáját csapkodom, hogy ne horkoljon, a köztes rövidke időben megpróbálok aludni..Kép

Timurr!
Nagyon édes Maja evvel a hatalmas Macival, majd meglásd, ha nagyobb lesz össze-vissza fogja mászni..Kép Nálunk is van ilyen naGY MEDVE ÉS az összes vendéggyerek átment már rajta..

Teszek fel 1-2 képet amik most hétvégén készültek.....

szép napot nektek

kingu
cica29

szóval a képek....
Kép
Kép

kingu
cica29

Gréti köszöni mindenkinek az ülő-tudományáért kapott dicséreteket Kép Kép Egyébként felültetem, segítek neki megtámaszkodni a lábai előtt, és hagyom üldögélni. Kb. 1 percig tud így ülni, aztán valamelyik irányba elvágódik, amin nagyon meg szokott lepődni Kép de aztán már erölködik is, hogy vissza akar ülni, és akkor kezdődik előrről, míg annyira el nem fárad, hogy alig ül fel már csuklik is össze, és ilyenkor aztán eltörik a mécses Kép
Gréti azért tanult meg ilyen korán üldögélni, mert apája állandóan ezt gyakarolta vele az én kifejezett tiltásom ellenére Kép de aztán egy könyvben megmutatta nekem, hogy ilyenkor már lehet, és most már nem csak titokban üldögélnek Kép

Patri,
Beninek sok gyógypuszit küldünk így utólag is Kép
Szerintem ha egy baba nyugis, akkor számíthatsz rá, hogy az is marad.
Gréti sosem volt nyugis Kép Állandó mozgásban van, olykor azt látom rajta hogy türelmetlen, folyton azt akarja csinálni amit még nem tud, és ezen nagyon kiborul. Kép

Timurr,
Én továbbra is azt mondom, hogy Gréti és Maja szinte ugyanúgy viselkedik Kép A két örökmozgó Kép Kép Kép Kép Maja egyébként mennyit alszik napközben? És úgy össz-vissz egy nap hány órát alszik?

Akiren
akiren

Timurr,

Ha Maja így nő, lassan a macit kell az Õ ölébe tenni Kép Kép
Nagyon jók ezek a képek Kép

Akiren
akiren

Kingu, Timurr
Nagyon szépek a babák. A macis sorozat nagyon jó, ezen látni igazán, milyen nagyot nő a gyerek négy hónap alatt.

Vezso
Én is úgy képzeltem, hogy eljön a család, lesz kerti party, süti, torta, stb, erre kiderült, hogy most hétvégén kell szüretelni (van egy nagy szőlőnk), így családom levonul oda. Szóval ennyit az elképzelésekről. Nem baj, édes hármasban fog telni a nap, és megemlékezünk, mi történt fél évvel ezelőtt.
Hol van a szálloda? Lehet, hogy írtad, csak elkerülte a figyelmemet.

Connie
Örülök, hogy szimpi olt a férjem, csak néha játssza a morci macit, amivel pl a barátainkat örületbe kergeti, de már megszokták tőle. Majd megkérdezem, lenne-e kedve eljönni.
Voltatok ma a Fonóban? Nem tudom, holnap megyünk-e jógára, attól függ, lesz-e Dórinak ma hőemelkedése.

A gyerekfoglalkozás témához még annyit, én nagyon fontosnak tartom a testkontaktust. Bár Dóri a hagyományos értelemben nem "ölbebaba", de sokat megölelem, megpuszilom, a térdemre ültetem, úgy énekelek neki. Éjaszakai, hajnali szopi után én sem teszem vissza a kosarába, hanem rajtam alszik. Ezt nagyon szeretem.

Kingu
Milyen suliba jársz?
pviki

Patri,

A szőke kékszemű herceg bejön Grétinek Kép és fehér lova van-e már???? Kép

Akiren
akiren

Pviki!

A Heller Farkas idegenforgalmi suliba, most vagyok utolsó éves, úgy szertném ha már végre lenne egy szabad, békés, nyugis igazi karácsonyom....már 3 éve csak a vizsgák, az idegesség, rohanás, de hát ezt vállaltam, tudtam, hogy nem lesz könnyű, de csak vége lesz egyszer....vagy örök diák leszek..?..Kép
A szakdolit ha minden igaz a volt munkahelyemről a Pegazus utazási irodáról szeretném írni...de még addig sok van.......

kingu
cica29

Viki,
Hát én már nagyon lapos lennék, ellenben jó széles, ha Ákos rajtam aludna.Kép

Nem voltunk a Fonóban, mert csak délre értünk volna haza, kedvenc burkolóm azt mondta, neki az késő, erre ideszólt fél 12-kor, hogy csak egy óra múlva tud jönni.No comment. Bár legalább ideszólt. Majd jövő héten megyünk. Jógára meg biztosan holnap, még ha burkolót is kell ölnöm érte.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!
Kicsit eltűntem mostanában de betegek voltunk.Kép Martin megúszta orrfolyással, de engem teljesen levett a lábamról! Minden nap kellett vinnem a dokinénihez orrszívásra! Az első alkalommal megint nem vett levegőt ezért a doki azt mondta otthon ne próbálkozzak az orrszívással nehogy baj legyen belőle! Utána egyik nap sem sírt!!!

Sokat írtatok mióta nem voltam, nem is tudok mindenre reagálni! A babák még mindig nagyon szépek! Gratulálunk minden új fogacskához és hasraforduláshoz, üléshez és gügyögéshez!!!
A betegeknek pedig jobbulást kívánunk!

Martin tegnap hangosan nevetett!!!Kép
Teszek fel képet, hogy meglássátok mekkorát nőtt! Már 4 kg felett van a súlya!
A hordozókendő nagyon bevált, 2 perc alatt elalszik benne akármilyen nyűgös!
Már éjszaka csak egyszer ébred fel enni!Kép
Most megyek, mert felébredt!

Kép
Kép
berkiadri

Berkiadri!!

Nagyon helyes Martin ebben a csini farmer szerkóban!!! Örvendek, hogy a hordozókendő bevált!!!!!!
Jobbulást neked!!!
Puszi Martinnak!!!

kingu
cica29

Pviki
Az Árpád-híd budai végénél van a hotel. Ott áll meg a HÉV, meg az 1-es villamos is. Jól megközelíthető. Csak kocsival nem szabad előtte parkoli, mert horror összegbe kerül a parkolás. Mellette viszont van egy csomó hely, mögötte is az utcákban.
Testkontaktus: mindig annyit ölelgetem a lányaimat, hogy puszimérgezést fognak kapni a végén Kép
Hármasban is jó ünnepelni, a végén mi is csak 5-en leszünk, még alakul a dolog. Pl Karácsonykor néha szeretnék már magunkban lenni Szenteste, de azt is megértem, hogy a szüleim vagy a nagyim velünk szeretnének lenni.
Remélem már nincs a lányodnak semmi hőemelkedése Kép

Kingu
Idegenforgalmi suli? Nem is tudtam. Ha kell vmi segítség, szólj, mert a férjem szokott szakdoliban is segíteni, ha mégsem a Pegazusról írnál. Dolgoztam nekik régen. Kitartás a tanuláshoz Kép

Connie
Burkológyilkos leszel a végén? Kép
Mi megvettük a napi betevő rigipszet, meg ragasztókat, meg minden bigyót. Kistehereautó kellene nekem Kép
Válaszoltam mélben Kép

Kedvetlen vagyok és fáradt, segítség!
Kép
Vezso
vezso

Pviki
Az Árpád-híd budai végénél van a hotel. Ott áll meg a HÉV, meg az 1-es villamos is. Jól megközelíthető. Csak kocsival nem szabad előtte parkoli, mert horror összegbe kerül a parkolás. Mellette viszont van egy csomó hely, mögötte is az utcákban.
Testkontaktus: mindig annyit ölelgetem a lányaimat, hogy puszimérgezést fognak kapni a végén Kép
Hármasban is jó ünnepelni, a végén mi is csak 5-en leszünk, még alakul a dolog. Pl Karácsonykor néha szeretnék már magunkban lenni Szenteste, de azt is megértem, hogy a szüleim vagy a nagyim velünk szeretnének lenni.
Remélem már nincs a lányodnak semmi hőemelkedése Kép

Kingu
Idegenforgalmi suli? Nem is tudtam. Ha kell vmi segítség, szólj, mert a férjem szokott szakdoliban is segíteni, ha mégsem a Pegazusról írnál. Dolgoztam nekik régen. Kitartás a tanuláshoz Kép

Connie
Burkológyilkos leszel a végén? Kép
Mi megvettük a napi betevő rigipszet, meg ragasztókat, meg minden bigyót. Kistehereautó kellene nekem Kép
Válaszoltam mélben Kép

Kedvetlen vagyok és fáradt, segítség!
Kép
Vezso
vezso

Vezso!
Fel a fejjel!! Ne légy kedvetlen!!! Ma még süt a nap is neked!!!!Kép csak neked..Kép és csak ma..Kép

Azért akarok olyan témát választani amiben kicsit otthon vagyok, mert gyerek mellett nem igazán lesz időm könyvtárakba lapozgatni 850 oldalas könyveket, gondoltam erről csak össze tudok irogatni 35 oldalt....aztán lehet mellé fogok és nem jól választok, na de mit csináljak...?...
Férjed miben szokott segíteni?? Úgy értem milyen témában?? vagymi....?..

én is lefáradtam, pedig kicsit tanulnom kéne, jövő héten lesz egy elmaradt vizsgám , de nem tudom egyszerűen rávenni magam, hogy kinyissam a könyvet.....ráadásul holnap egész nap pénzügy óra, mert ugye azt halasztottam....na szóval így már én is érezhetem, hogy kedvetlen vagyok .....

k.
cica29

Connie!

Ha beszélsz Vilessel mond meg neki hogy sok puszit küldünk és sok sok haveri hátbaveregetést!Nem lesz semmi gond velük! Kép

Ildi

delfinke

Sziasztok!

Nem volt tegnap net. Kép

BJ,
köszi! Kép

Vizimanó,
gratula! Kép

Patri,
gyógypuszik mentek Beninek!

Adri,
gratulálunk sógornőnknek a 2 fogacskához! Kép
Szőlő! Hú, én elég gyerekesen tudom lerajzolni! De te most gyakorolhatod. Kép Panni üzeni, hogy ő ma félre nyelte a szőlőlevet, ráztam, ütögettem, de nagyon betojtunk, sokáig fuldoklott. Azóta nem hajlandó inni belőle. Kép

Ahogy Vezso szokta:
folyt. köv.

Kata
panni2005

Connie
Csatlakozom Delfinkéhez, én is szeretném, ha Virágék mihamarabb meggyógyulnának. Mi ez a pikkelysömör? Meg is nézem a könyvemben. Szegény Virág, remélem nem kell sokáig kórházban maradniuk. Sok puszi és erő nekik!!!

Amúgy látszik, hogy le vagyok lassulva, mert nekik akartam írni először, amikor láttam, hogy kórházban vannak... De olyan lyukas ma az agyam, semmire sem vagyok képes Kép Megyek is hajat mosni, úgy döntöttem ma már nem csinálok házimunkát.

Berkiadri
Mekkorát nőtt a fiad!! Kép Most már ne tessék beteg lenni, irgum-burgum.
Még mindig olyan sok tejed van?

Kata
Félrenyelés Kép Ijesztő tud lenni nagyon.
Meggyógyult Panni?

Kingu
Szállodás témában tud segíteni főleg, ha kell ez a lehetőség. Attól függ miről írsz majd.
Vezso
vezso

Sziasztok!

Gyorsan átfutottam a dolgokat....nagyon édes minden baba, Maja már óriási Kép Nagyon jók ezek a képek! Nekünk egy régi babám a mérce, aki olyan mint egy igazi baba. De nem havonta tesszük mellé, csak ha eszünkbe jut és anyuéknál vagyunk, ugyanis ott a baba Kép

Ma voltunk a kórházban, Gréti kapott csini fülbevalót Kép Min. 6 hétig ez kell, hogy benne legyen a fülében, utána lehet kicserélni. No, és láttam sok újszülöttet, hát elképesztő, csak ámultam, és mondogattam, hogy kizárt, hogy Gréti is volt ilyen pici Kép

Minden beteg babának és anyukának jobbulást!
Minden mutatványhoz gratulálok!
Holnap zh-t írok, úgyhogy rohanok tanulni.

Kép
Marcika, várlak már nagyon! Kép

És a fülbevaló:
Kép

Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vincének mi is jobbulást kívánunk és szorítunk, hogy kiderüljön nem pikkelysömöre van! A férjemnek sajnos az van és nagyon sokat szenved vele!Kép

Vezso,
már jobban vagyunk!Tejem még mindig sok van! És van egy Grétám akit a tejemmel etetnek! Napi 800 ml-t adok neki!
Mi is elmehetünk a hoteles talira? Lehet már tudni mikor lesz? Remélem a férjem nem fog pnt dolgozni!
berkiadri

Sziasztok!

Valamikor a nyár közepén írtam utoljára, mert akkor még nem volt itthoni internet, és nagyon macera volt mindig az írás. Nem is biztos, hogy bárki emlékszik ránk :o)
Most viszont már van néhány napja internetünk, és azóta olvaslak is Titeket rendszeresen.
Flóra már 5 és fél hónapos, és tegnap bújt elő a bal alsó metszőfoga. Előtte volt néhány rémes éjszakánk, 5-6 keléssel. VAlószínűleg nem csak a foga kínozta, hanem meg kell még szoknia az új környezetet is. Az történt ugyanis, hogy három hete átjöttünk ide a nagy víz túloldalára (A férjem kapott itt New Jersey-ben munkát). Eleinte úgy tűnt, hogy nagyon gyorsan átáll Flórus, de azért biztos fel kell ezt még dolgoznia. Előtte naponta látta a nagyszüleit, ott volt a megszokott kis házunk stb. Remélem, hamar túl leszünk ezen az időszakon.
Õ is folyton ülni szeretne mostanában, illetve a legújabb, hogy megfogom a hóna alatt, és tartom a súlyát, ő meg lépeget. Mondom neki, hogy ez még korai, de nem hallgat az anyjára. Tegnap meg felemeltem a hasát a földről, mire ő hosszú másodpercekig megtartotta magát négykézláb.
NAgyon kellemes helyen lakunk amúgy (az egyetemen, ahol dolgozik a férjem): a lakásunk egy nagy parkra és játszótérre néz. Flóra imád hintázni!
Mindenkinek annyit fejlődött már a babája (mert azért néztelek titeket, amikor odajutottam), hogy az elképesztő. Olyan szépek, nagyok, ügyesek! Irigyellek titeket, hogy ilyen jól összejött a társaság, találkozókat szerveztek, miegymás.
Remélem, most már gyakrabban tudok írni (igazából csak a lustaság, időhiány lehet ellenem), és ti sem "közösítetek ki", amiért ilyen ritkán jelentkezem.
MInden jót:
Kriszta Kép

Kép
KépKép
nebula

Nebula
Tényleg jó régen írtál,de én örülök,hogy jelentkeztél,gratula a fogacskáhozKép

Berkiadri
Jobbulást neked.Nagyon édes fiúcska MartinKép

Bea
Nagggyon éde Gréti és belépett a fülbevalósok társaságába,puszi nekiKépNeked meg egy jó nagy kalappal!

Vincének sok-sok gyógyítópuszi és energia neki is és anyájáénak isKép

Akiren
Még ez a mackó meg ér egypár dologtKépMár tervezem a pózokatKépHát igen együtt vannak a leányaink,olyan cuki Gréti.Kép
Hát az alvás az úgy van hogy 9-10 között alszik el jó esetben alszik 2-3-4ig,majd 6-7-ig,ma éjjell igaz hogy kétszer vett,de fél 3-kor úgy döntött nem akar aludni,gyenge egy órás ringatás jött.KépSzóval éjjel kb8-9 óra átlagba nappal délelött kb. 2*2 óra délután szintén az összesen:12 óra,de ez változó nagyon.Grétinél hogy van.A te lányod eszik rendesen?ÍMaja csak szoppant,nyim-nyam aztán kész,nem is hízik sokat,csak a minimumot.

Megy a nyüszi

Kinél van nyügi?Maja ma nincs magánálKép

Timurr
Vendég

Szia Timurr,
Jól esett, hogy örülsz nekem :o))
Nálunk az elmúlt napok voltak elég nyűgösek: szinte csak akkor volt nyugi, ha kint sétálgattunk. Na meg az éjszaka, ahogy említettem. A hordozókendő amúgy nekünk is nagyon bevált, abban hamar megnyugszik. Remélem, Maja hamar túl lesz ezen.
Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Nebula,
Hát gyere gyakran, ahogy csak tudsz Kép Ez a játszótéri hinta csak a tengeren túl létezik, vagy van idehaza is? Még nem láttam Kép

Timurr,
Nálun az össz alvás kb. 13-14 óra, ebből a nagyrésze éjszakai, és ez az én bajom Kép Elalszik este 10 körül, és felkel 2-3 között, aztán 6-7 között. De még ezután is visszaalszik úgy 9-10-ig. Ez volt most éjjel, de van hogy többször kel, akár 2 óránlént is, de akkor is visszalszik minden szopi után 10-ig. Na akkor indul a nap, és este 10-ig alszik kb. 4 alkalommal fél órát. Ezért nincs időm semmire. Még azzal is többre mennék, ha egyben aludná le a 2 órát Kép

Gréti is extra nyügi ma, úgy látszik van valami a levegőben. Kép Kép

Akiren
akiren

Grétának mostanában az a szórakozása hogy tépi a hajamat, húzgálja a fülemet, tekergeti az orromat, belenyúlkál a számba, kinyomja a szememet.
Most épp az orrom kínozza. Kép Kép
Ehhez most már hozzá kell szoknom???????

akiren
akiren

Sziasztok!

Kissé későn jön nekem ez a folyt. köv. Kép
Szóval:

Nagyon jóóóók a képek!!! Kép

Villes,
úúúúúú, szegény Vince!!!!!! Már nem igaz, mit össze nem izélgetik a bőre miatt! Kép Tényleg nem értem, minek vannak a bőrgyógyászok, ha soha semmit nem tudnak biztosan diagnosztizálni! Szegény kis Vince! Kép Kitartást mindkettőtöknek! És borzasztóan remélem, hogy a dokik megint tévednek és nem pikkelysömör!!! Az szörnyű lenne... Kép

Vezso,
talin pl sírt Connie Ákosa anyuci után, de azt is csak szolidan és sok reklamáló szöveg kíséretében. Kép
Én úgy láttam, Vince Pannira bukott leginkább. Kép Bár Panninak már van egy szőlő jelű vőlegénye. Kép
Köszi, már meggyógyult. Kép Kop kop kop... Sztem pár napon belül 2 fogasak leszünk. Legalábbis a mai cirkusz tisztára olyan volt, mint a múltkori fogkijövéses... Kép

Greenolive,
macska békén hagyja a leguánt?

Hááát. Nem minden kígyó sztem, több a sikló. Én úgy tudom, Magyarországon eléggé behatárolt, hogy mik a kígyók előfordulási helyei. Mondjuk azok mérgesek... Mi sokat kirándultunk családilag (minden hétvégén, míg ki nem röpültünk) és csak 1* találkoztunk kígyóval, a többi sikló volt. Az az egy találka is elég volt nekem, pedig semmi komoly nem volt, semmi veszélyes. De azért... Én bogárfóbiás vagyok. Kép Mondjuk Panni miatt bármit megfogok és igyekszem semmiről sem mutatni, hogy félek, mert nem akarom a fóbiáim belé nevelni.

Suli: ma fölhívtam a fősulit, hogy mi van, mert már mindenhol elkezdődött a tanítás. Pont 7 db telefonszámot adtak meg (amit hívtam, ott azt mondták, hívjam emezt, majd ott, hogy hívjam amazt - jó, hogy vidék), mire kiderült, most borítékolják az értesítéseket: nem indul a szak! Kép Elb...tam egy évet!!! Pedig így épp állam bácsi támogatta volna az egészet. Brühühühü!!! Kép

Akiren,
itt a környékan Pöstön szinte csak ilyen hinta van. Iszonyat egyébként, mert tök hamar kinövik, de 3 évesen még nem tudnak a félseggelülökegyszállapon hintázni, így 3-kb 7 évesig nem tud a gyerek hintázni. Holott leginkább ők szoktak. Barom, aki az EU miatt lecseréli a jól bevált, minden korosztálynak megfelelő láncos hintákat! Kép
Egy időszakban az az egészséges, ha érdekli őket az arc. Azután majd megunják, mint minden kitapasztalt csörgőt, rágókát. Kép Szóval egy ideig el kell viselni, de azért nem tart olyan sokáig. Kép

Nebula,
jó, hogy visszatértél! Kép

Berkiadri,
minden téren gyógyulást kívánok nektek! Nem semmi, hogy hogy múlik az idő! Most született a fiad és mennyit nőtt! Kép

Kata
panni2005

Ja, nem búcsúztam el:

Jó éjszakát!!! Kép

Kata
panni2005

Connie!
Akkor megértem, ha ilyen szekrényajtó nagyságnyi volt.Azért szörnyű,hogy az ember mennyire ki van szolgáltatva minden féle hülye embereknek. A lényeg, hogy szépen meg van csinálva, még ha lett is pár ősz hajszálad tőle.

Timurr!
Bár már foglalt Maja azért mi is küldünk a kis combjaira puszikákat. Remélem megkapta. Nem tudom, hogy kell puszis fejeket felrakni, de azért gondoljátok oda.
Nagyon édik a képek, hogy minden hónapban csináltatok Majáról meg a maciról. Majd lesz olyan is , amikor a macit a hóna alá vágja Maja.

Kingu!
Nagyon helyes Boti baba, legalább neki izlik a Dentinox, nekünk Beni még a Panadolt is köpködi ki, pedig a szuri után kapott egy párszor.

Akiren!
Szerintem Gréti baromi gyorsan lefogja mozogni azt a picike sulyát, sokat számít, hogy mennyire aktív a baba, szóval pár hét és zörögni fognak a csontjai. Ja lova még nincs, de a tesójának van egy szürke az jó lesz Grétinek??

Berkiadri!
Nagyon vagány szerkója van Martin babának, milyen nagy fiú lett már. Nekünk is ilyen kengurunk van, tök ez a szine.

Bea!
Nagyon csini Grétike új fülbevalója, szerintem olyan sokat számit egy kislánynak a fülbevaló, ettől lesz igazán lányos.

Olvasom, hogy sok Manónak jön a foga, lesz majd valakinél fogtündér, nálunk a lányomnál nagyon bevált, ha érdekel valakit elmesélem.
Patri
patri

Sziasztok!

Délután kicsit elborult az agyam, meg a barátnőm is itt volt, a burkoló is, jó buli volt.Kép Azt mondta tegnap, 11-kor muszály elkezdenie, hogy kettőre befejezze, ezért nem tudtam menni a zenebölcsibe a Fonóba, mert csak 12-re értem volna haza. Ehhez képest 2 előtt 20 perccel kezdett, majd 2-től 3-ig elvonult. Enyhén hisztérikus állapotban felhívtam Gabit, aki rátelefonált és leszúrta, mire a pasas jól megsértődött. Végül is betette a gipszkartonfalat, ötre végzett, szokásos kupi utána, és az idiótája a gipszkartont a lakás közepén faragta, nem kint az erkélyen, így szép egyenletes porréteg van mindenen. Kivéve a hálót, mert ott bezártam az ajtót, mert pont szoptattam. De amije kint maradt Ákosnak, mindent lehet kimosni.Kép mer' ez a dilis nem szólt, hogy pakoljak el, a fele ebédemet is ki kellett dobnom, nem szeretem a gipsszel szórt ránott húst. Ákos meg egész délután tikácolt a portól, sztem tetszett neki a hang, ami kijött a torkából.KépNa mindegy, a lényeg, hogy most már kész, és férjem megígérte, megveri a pasast, ha legközelebb látja.Kép

Berkiadri,
Már majdnem írtam neked ma egy sms-t, hogy mi van veletek.Kép

Nebula,
Én emlékszem rád nyárról, hogy írtál, hogy költöztök.

Patri,
Halljuk a fogtündért!

Tényleg, ti hogy csináljátok majd karácsonykor a fa diszítést, hogy ne lássa a baba?Valamelyikőtök leviszi sétálni, és a másik diszíti a fát?

KépKép
connie

Még visszanéztem, mert könyvelő mailjét most olvasom, hogy ma utaljak iparűzési adót. Több hónapja adtam neki a kitöltenivalót és utolsó nap este jut eszébe! Azom is kinn van, amim nincs! Mindig ezt csinálja! De a barátnőm anyukája... Váááá! Kicsit Connie burkolójára emlékeztet. Most akkor fizethetek egy nap késedelmi kamatot, bírságot, ... ???

Ja, nem is meséltem, hogy a szomszédasszony (idős, de mindig is gonosz és dilis volt), aki már rég valami fölmosófán összebalhézott velünk, 2 napja majdnem rácsapta Pannira a mi ajtónkat. Egy másik szomszéd kapta el az ajtót, hogy ne üsse meg Pannit a karomban. Most ugyanis az a dilije, hogy szereljük le az ajtónkat, mert amikor kijövünk, akkor kinyitjuk, és ezzel őt direkt zavarjuk, mert azt akarjuk, hogy elessen benne. Én eddig csak röhögtem rajta, de mostanában egy partvissal rohan ki rám, és féltem Pannit. Több tanú is van a házból. A lánya ügyvéd, de az is nekem esett már ilyenekkel, hogy meg akarjuk ölni az anyját. Mellesleg már a köszönésen kívül egy szót sem szólunk hozzájuk több éve. Leginkább kerüljük őket. Most viszont megint bekattant. Pl fölhívta a polgármestert, hogy bepanaszolja az anyukámat (aki itthon sem volt, merthogy velem balhézott), hogy milyen sötétlelkű. Szerintetek egy köv. dührohama alkalmával kihívjam a mentőt? Hátha adnak neki valami nyugtatót vagy beviszik? Mert tényleg röhej, hogy a körfolyosón ne merjem végigvinni Pannit! Az ajtós esetkor - egyik kezemben Panni, másikban kulcs - visszakézből majdnem bevertem a fejét a kulccsal. Az utsó pillanatban állítottam le magam, hogy a végén én iszom meg a levét, hogy meg akartam védeni a lányomat. Kép Azóta minden nap megy a cirkusz, ha kinyitom az ajtót. Kép Pedig a réseken nem férek ki. Kép Mit lehet tenni? A családjával nem lehet beszélni. Annak idején egyébként mindig mindenben segítettük őket (Karácsonykor, mikor a férje meghalt, ő nálunk volt és anyu intézkedett; unokájának perforált a vakbele, házidoki nem vette komolyan, anyu szerzett orvost; anyu szerzett az ügyvéd lányának ügyfeleket; betörtük a nyanyára az ajtót, amikor napokig hiába hívta a családja és hiába csöngettünk, mert azt hittük, baj van, stb). Jó, nem? Kép

Patri,
mi az a fogtündér? Mesélj! Kép

Kata
panni2005

Connie,
fadíszítés úgy lesz. Kép Bár idén még sztem kivárhatja a másik szobában is. Kép

Egy kérdés még és eldugulok: főleg a pár éves gyerekek anyukájától és ismerőseitől kérdezem:
szimpla szekrényajtót, fiókos szekrényt (fiók fölött fiók) hogy biztosítotok baba elől? Mert láttam fiókzárat, de azt csak a polc alattira lehet föltenni, csavarozni kell. Ajtózár meg tönkre teszi az ajtót, ha bele csavarozok. Annál értékesebb szekrényeink vannak. Viszont van egy csomó dolog, ami minden nap kell, de nem kéne Panninak megtalálnia (főleg iratok), valamint a fiókkal az a gond, hogy könnyen magára ránthatja.

Szép éjszakát!

Kata
panni2005

Patri mail ment. Bocs, hogy nem írtam hozzá semmit, de a kislányom az ölemben volt. Ha lesz első féléves anyagom, akkor írok. Sajnos most nincs sok időm jönni. Óvodai beszoktatás, iskola...
Monika
monazsu

Sziasztok
Kata sztem probald meg eloszor hogy a keruleti kapitanysagot felhivod es elmeseled, es megkerded mi a teendo??? Nekunk is volt hasonlo jellegu problema es eleg jol reagaltak le, segitokeszek voltak nagyon, amugy ruhellem a rendoroketKép, fenyegesd meg hogy elveszef a protkojat meg a nyugdijszelvenyetKép Kép
Fogmanoknak gratula nekunk meg semmi csak nyuri ejszaka orankent keles en kezdek valami kimenos zombira hasonlitani.
MArci, Rozi gratula a feleves szulnaphozKép
Jajj szegeny Vince anyukamnak van, volt pikkelysomore neki a szolariumtol mult el, meg van ra valami kence azt hiszem macskakarom??? nem tudom ami allitolag jo nagyon.
BerkiAdri gyakrabban jelentkezni lecci....Kép ha nincs is idod csak annyit irj megvangyunk minden ok, mert azert en igazi paramamikent, mas babaert is szeretek am aggodniKép
Jo ejt mindnekinekKép

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Szia Nebula! Kép
Nem ismerlek még, de meg szeretnélek ismerni, vissza fogok olvasni majd. Kép Mennyi időre költöztetek el? Flóra nagyon aranyosan mosolyog a képen! Kép

Connie
Vacak lehetett ez a du Neked Kép Ez a mester nem semmi Kép De legalább kész van a munka most már!!! KépKép És szép lett? De azért porolhatott volna máshol! Most aztán csinált Neked egy csomó plusz munkát Kép Idióta egy ember lehet, biztos rászóltam volna, akármekkora is az ürge. Még jó, hogy nem kell jönnie többet.
Mi a karácsonyfát úgy díszítjük, hogy 23-án éjjel feldíszítem egyedül és reggel meglátják a gyerekek a fát. Azt szoktuk mondani nekik, hogy az éjjel az angyalok feldíszítették. Tavaly először közösen díszítettük (kezdtek gyanakodni), de addig ez nagyon bevált. Egyrészt mert nem lett volna időm szépen díszíteni az óriás fát (mindig hatalmas a karácsonyfánk) 24-én, főleg, hogy a dédik miatt már 4-kor itt volt mindenki. Másrészt olyan szép volt benne gyönyörködni, amíg készülődtünk a Szentestére és a gyerekek olyan édes arccal nézték reggel, amikor felkeltek. Csak leültek
egy fotelba és nézték, nézték, nem tudtak betelni vele. Tudom, hogy a hagyomány azt követelné meg, hogy csak 24-én este legyen díszes a fa. Mi aznap pihenünk, társasozunk stb, és készülök a vacsira. Manapság már nem szoktam 4 fogásos vacsit főzni, eleinte igen. De akkor én nem tudtam felhőtlenül ünnepelni, mert holtfáradt voltam. De most így szuperek a Karácsonyok, nem hajszolom magam agyonra. És tényleg arról szól az egész, hogy együtt van a család. Kép Huh, nemsokára Karácsony, okt-ben egy csomó helyen már kinn vannak a karácsonyi díszek.

Sztem kidőlök perceken belül, majd holnap rendesen visszaolvasok.
Taliztam a barátnőmmel és babát vár!! Most már két barátnőm is szülni fog áprilisban Kép Mindegyiknek a 3-ik! Úgy örülök!!
Én is szeretnék még babát!!! Rossz arra gondolni, hogy több baba már nem jönne ide közénk...
Alszom mindjárt, de a férjem keresztben fekszik az ágyon, és horkol Kép

Vezso
vezso

Szóval a lányomnál úgy volt, hogy amikor kezdett az első tejfoga lötyögni,az Apukám felajánlotta, hogy kihúzza, na ez nem egy kellemes dolog, de olvastam valahol a fogtündérről, és mondtam neki, hogyha egy gyereknek van kiesett foga és a párnája alá teszi, akkor a fogtündér elviszi viszont hoz neki valamit cserébe. Na erre egy kisgyerek mit tesz, akkor nesze húzzák. Szóval estére a fogacska szépen zsepibe ott hevert a párna alatt, én meg gondba voltam, hogy honnan szerezzek most az éjszaka közepén valami tündéres ajándékot. Eszembe jutott, hogy nemsokára jött a szülinapja és már vettem neki egy szőrmókdelfint, na az reggelre ott vigyorgott a párna alatt. Aztán miután már maga húzogatta a nagyon mozgó fogakat, izgatottan várta, hogy mit hoz neki a fogtündér. Én meg igyekeztem bespájzolni a kis mütyüröket, nem olyan nagy dolgok, de volt olyan is hogy csokit+ fogkefét, tudtam anyámmal egyik este vetetni. Aztán amikor már tudott irni, irt a fogtündérnek, na mivel ismeri az írásomat, gondba voltam, az egyik kolléganőm lett kinevezve fogtündérnek és ő válaszolt. A suliba meg mondták, hogy az anyukád a fogtündér és nincs is, de a kis drágám váltig állította, hogy á az nem lehet. A bizonyíték pedig a kezemre játszott, képzeljétek talán harmadikba táborba volt és a tanárnőnek egyszer meséltem a mi kis tündérünkről. Na mit ad isten pont ott esett ki a foga és a tanárnő elvette a fogat és irt neki egy levelet.Hát nagy büszkén hozta haza, hogy na tessék az anya nem lehet, hiszen a táborba azért mégsem jött el. Ciki nem ciki, én Beni születésekor árultam el neki és átadtam neki a fogtündér küldetést. Ezennel ő lett kinevezve. Azért az osztálytársak irigykedtek ám, mert amikor beszélgettem velük, mondták, hogy náluk is járt már a fog eltünt, de nem kaptak cserébe semmit. Szóval ez a fogtündér storynk. Nekünk bevált, mert a fogkiesés nem egy rémálom volt, hanem egy áthidalható kis gond. Nekem meg van egy csomó kis tejfogam.
Kicsit hosszú lett bocsi!!
Patri
patri

Néhány új kép:

Ez meg milyen szék?
Kép

A bizonyíték, hogy szoktam nyűgösködni:
Kép

Aztán lesem a hatást:
Kép

Anya a hóna alá csapott:
Kép

KépKép
connie

Háhá, ezért jó, hogy vannak itt többgyerekesek is, mert olyan jókat lehet tanulni tőletek.Kép
Fogtündéres story elraktározva, éjszakai karácsonyfadiszítés is. Írjatok még ilyeneket! Pl. a mikulás hogy van? Mi mindig sétálni mentünk gyerekkoromban, és apu mindig visszaszaladt, hogy valamit ottfelejtett, és évekig nem esett le nekem az összefüggés.

Berkiadri,
Csatlakozom Vaktyúkhoz, légy szíves gyakrabban írni!

KépKép
connie

Vezso,
Ja, most már rászóltam a burkolóra, de nem értem vele semmit. Úgy értem, nem változott semmi.Kép Hallgathattam a vég nélküli magyarázkodását, hogy mennyi egyéb dolga van, mint gondnoknak. Persze a pénz az kellett. Még azt is mondta, milyen rendes, hogy besuvasztott minket a többi munka közé. Mondtam, hogy jó lett volna előre szólni, és majd mi eldöntjük, akarunk-e suvadni.Kép

KépKép
connie

Kép
A mi Rozi babánk. Kép
Vezso
vezso

Hogy ezek a babák milyen édesek!
Akiren: nálunk a XVIII. kerületben is van már ilyen hinta, én ott ültettem bele először Flórát még augusztusban (persze akkor még fogtam ezerrel, nem engedtem el, mint most).
Connie: de jó, hogy emlékszel! NAgyon ritkán írtam eddig, viszont már jó rég óta jelen vagyok (valamikor tavaly ősszel kezdtem). A burkolód meg nem semmi csávó! Mi tavaly építkeztünk, volt dolgunk nekünk isíszakikkal, úgyhogy átérzem.
Vezso: két tanévet fogunk itt tölteni, a nyarat közte majd otthon.
A fogtöndért én is mindenképpen "használni" fogom.
Így tartja magát négykézláb:

Kép
Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Sziasztok!

Én már sikeresen végigaludtam egy filmet a kanapén, így van most egy kis energiám..Kép

Kata!
Hát nem semmi szomszédaid vannak, a néni nem 100%-os azt már látom...jaj olyan borzalmas ha az embernek nap mint nap meg kell "küzdenie" a mellette lakóval, nem is tudom mit lehetne tenni, talán neki is meg kellene értenie, hogy az ablakon át mégsem tudtok közlekedni....sajnálom..Kép remélem rendeződik ez a mérges viszony....(pl. néni elköltözik...Kép..)

Patri!
A fogtündéres story nagyon édes, azt hiszem mi is használni fogjuk majd egyszer......

Connie!
Ákos milyen büszkén ül az etetőszékében..KépA nyűgösködős kép nálunk is ugyanígy néz ki..Kép

Vezso!
Rozi még mindig gyönyörű...Kép

Kriszta!
Nagyon ügyi Flóra, hogy így tartja magát, tuti a színes játszószőnyeget böngészi ezerrel..Kép
Én is a XVIII ker.-ben laktam régen, anyukámék még most is, de én ilyen hintát nem láttam...hol találhatóak??

most már megyek én is aludni.............

jó éjt

kingu
cica29

Kingu! A Hargita téren van egy elég új játszó (mostanában újítottak fel néhányat a kerületben), és ott van ilyen. De mintha a Gyékény téri játszón láttam volna ilyet.
Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek!

Nebula, Kingu

Bocsi hogy beleszólok a témába, de a Gyékén téribe nincsen ilyen hinta. Csak olyan régi hagyományos, csak most gimiból van kiképezve az alja. Legalábbis, ha jól emlákszem. Nagyon sokat járunk oda fagyizni.

Kingu
Lehet, hogy mmi ismerjük egymást? Én is a 18. kerületben nőttem fel, és még az anyukám még most is ott lakik. Mint neked. Csak az a baj, hogy ez a Klára Kinga név nem mondd nekem semmit. Melyik suliba jártál?

Patri
Ez a fogtündéres sztori nekem is tettszett. Mi is használni fogjuk.

A karácsonyfadíszítés is jó ötlet. A mikulást nálunk a szülők is így intézték el. Hogy séta, visszaszaladt valaki, és ajándék az ablakban. Később meg egy családtag öltözött be a gyerekeknek. Nálunk a családba mindig sok kisgyerek van- volt. Azóta felnövögettek. És már értik mi is a csízizo.

De van még ilyen ötletetek? Még, még ilyet!

Bea nagyon szép a Gréti fülbevalója.Igazi kiscsaj lett tőle. Fájt neki? Nem sírt?

Majd még írok, de most mennem kell.

Szép napot mindenkinek.
Szilvi
hüpi

Sziasztok!

Connie!Te tudod Villes számát?Mert ma megyünk d.e a Heim Pálba(orthopédia kontroll) és gondoltam meglátogatom őket!
Tudsz segíteni?

Jégvirág!
Akkor majd hétvégén csörgök, ma d.u megyünk; remélem nem zuhogó eső fogad minket!Légyszí intézkedj! Kép

Akiren!
Marcipánnak is ez a szokása; az orromat folyamatosan le akarja tépni! Kép

Nebula!
Üdv ismét köztünk! Kép

Na megyek készülődni!

Ildi

delfinke

Jó reggelt!

Itt a Vezso Kép Kép
Jelentem, jobb kedvem van, egy kis avás kellett (jöhet még több Kép). Rozi csak reggel 5-kor kelt Kép

Kingu (kis éjjeli bagoly Kép)
Milyen vizsgád lesz jövő héten?

Jégvirág
Most írod a zh-t, majd írd meg milyen lett. Marcikával mikor taliztok a hétvégén? Csináljatok majd képeket, jó? Szép a kis fülbevalója Grétinek. Bevallom, sosem mertem kiskorukban kifuratni a fülüket, mert látom mit művelnek egymással az oviban a gyerkőcök és félek, hogy beleakad vmibe a fülbevaló. Ez az én félelmem, de a nagylányom szeretne már egyet. Bocsi, hogy a Mongóliával jövök, de ott az osztálytársaim (oroszok és mongolok) grafitcerkával szúrták ki a fülüket, brrr...

Berkiadri
Ez a mennyiségű tej, amit adni tudsz egy másik babának, hihetetlen sok. Iszol vmi spéci teát? Nagyon ügyes vagy. Miért ne jöhetnétek a talira? Bármelyikre, ezt sztem mondhatom a többiek nevében is Kép Csak ráérjen a férjed Kép Kíváncsiak vagyunk a topik legfiatalabb férfijára Kép

Akiren, Timurr
Remélem ma a lányaitok nem lesznek nyügösek. Időváltozás lesz, lehet, hogy azt érezték, nem?

Timurr
Sztem ebben a korban már nem tart a szoptatásos etetés olyan sokáig, mint újszülött korban, mert nagyobb mennyiséget tudnak ugyanannyi idő alatt szopni. De Connie sokat olvas ilyen témában. Rozi se szopik sokáig, pedig jó lenne, mert gyártok neki tejecskét eleget bőven.
folyt köv
Vezso
vezso

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?